«Song Ρυθμός Κομμάτια» – σύγκριση

iPhone X

«Τραγούδι Rhythm Tracks » είναι εφαρμογών για κινητά μουσικού Alive Drumming για την παροχή ρυθμική υποστήριξη έτοιμη για παραγωγή . Είναι διαθέσιμο από την Apple iOS App Store.

Alive Drumming φέρνει μουσικούς παραγωγή ποιότητας ρυθμική υποστήριξη, σε αυτό που είναι πιο βολική μορφή – μια εφαρμογή για κινητά για να επιλέξετε, να κατεβάσετε και να παίξετε Alive Drumming το « Song Rhythm Tracks ».

Κομμάτια τραγούδι Rhythm

Song Rhythm Κομμάτια είναι ένας νέος τύπος του κομματιού υποστήριξης που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από ρυθμικές οπίσθιας κάλυψης (αριθ μελωδία ή αρμονία) διατεταγμένο στο μουσικό μορφή του τραγουδιού – είναι « songform ». Αυτά τα κομμάτια είναι πλήρεις παραστάσεις όπως κανείς από έναν επαγγελματία ντράμερ. Έχουν μια καταμέτρηση-in, τμήμα εισαγωγή, ρεφρέν και χαρακτηριστικές καταλήξεις, πλαισιώνεται από γεμίσματα που δείχνει πού τα τμήματα έναρξης και λήξης. Ακόμη και μουσικές γέφυρες και μεσαία χορωδίες έχουν μεγαλύτερη ένταση κατά περίπτωση με το ύφος. Όλα αυτά χωρίς διασύνδεση ενός τυπικού ενορχηστρωτής είναι ότι διατηρώντας έτσι απλά. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ένα κομμάτι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – κάτω των 15 δευτερολέπτων μόλις γίνει ένα παίρνει το κρεμάτε από το.

Παίκτης της εφαρμογής έχει ρυθμό προσαρμογής και μια εγκατάσταση για την ακολουθία των κομματιών για την συναυλία σας ή συνεύρεση. Είναι για τους μουσικούς όλων των δυνατοτήτων. Νέα μουσικοί χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παράσχει συνοδεία τραγουδιών. Παίρνουν ένα ρυθμό που είναι συμπαθητικό, έτσι ώστε να μάθουν να κρατήσει το χρόνο, να μπει στο αυλάκι και εσωτερικεύουν μουσική δομή του τραγουδιού – Όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε συναρπαστική και εμπνέει ρυθμούς. Gigging μουσικοί κατάλογο υποστήριξή τους σε setlists και να το χρησιμοποιούν για να καθοδηγήσει τις επιδόσεις. Έχοντας την ποιότητα ρυθμική υποστήριξη, με μια εγκατάσταση setlist και αναπαραγωγής ενός μουσικού, όλα σε μία εφαρμογή είναι τόσο βολικό βρίσκει κανείς τον εαυτό του χρησιμοποιώντας αυτό το ρυθμικό υποστήριξη όλο και περισσότερο .

Παίκτης μουσικού

Ένα « Παίκτης Μουσικός » – τι είναι αυτό; Ένας που θαμπώνει την οθόνη, θα παίξει στο παρασκήνιο, έχει κουμπιά καλή μεγέθους και σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση του ήχου με τα φυσικά κουμπιά. Ναι, αλλά αυτός ο παίκτης και εμφανίζει τη μουσική μορφή του κομματιού , όπως

“4 choruses of 32 bars of standard AABA form (8|8/8|8) 
with no intro’ and a 4-Bar ending”, 

και παρέχει οπτική παρακολούθηση ενάντια σε αυτό, καθώς παίζει . Αυτό είναι το μουσικοί πληροφορίες θέλουν το δικαίωμα πριν να είναι έτοιμος να παίξει ένα κομμάτι. Αν αρχίσουν να χάνουν τη θέση τους ένα κομμάτι, ενώ παίζουν, μια γρήγορη ματιά στην οθόνη θα μπορεί να τους πάρει πίσω « σε καλό δρόμο » και πάλι.

Μαζική Βιβλιοθήκη της Ρυθμοί

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ρυθμούς  και ατελείωτες μουσικές φόρμες για τα τραγούδια σας. Μόλις επιλεγεί, η διοργανώνονται κομμάτι κατεβάσετε από τους διακομιστές Alive Drumming και στη συνέχεια παραμένει στη συσκευή σας για το παιχνίδι. Alive Drumming παραχωρεί τα δικαιώματα χρήστη για remix του κομματιού, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν σε έναν υπολογιστή που θα συμπεριληφθούν στο δικό συνθέσεις του χρήστη και κυκλοφορίες άλμπουμ.

Αυτό που κάνει το τραγούδι Rhythm κομμάτια μεταξύ τους;

Δεν βλέπουν συχνά νέες καινοτομίες σε αυτόν τον τομέα – συνήθως, είναι μια εκλέπτυνση ή αναμόρφωση ενός προϊόντος εργασίας – αλλά το τραγούδι Rhythm Tracks είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση αντιμετώπισης ότι η πανάρχαια ανάγκη για τους μουσικούς να έχουμε καλή ρυθμική υποστήριξη , εύκολα .

Δεν Περισσότερα Sequencing

Η επιλογή της επιλογής μορφής του τραγουδιού με βάση το όνομα , ή με τη χρήση ραβδί συμβολισμό , πάνω παρέχοντας ένα περιβάλλον αλληλουχίας είναι μια καινοτομία που δεν έχει ξαναδεί και αυτό που δίνει αυτό το App χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι ο μουσικός πρέπει μόνο να γνωρίζουν το μουσικό σχήμα του τραγουδιού. Θα το γνωρίζουν αυτό, ακόμη και αν, σε πρώτη φάση, να μην το συνειδητοποιούν. Ένας μουσικός μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με τα ονόματα που χρησιμοποιούνται, αλλά το App παρέχει επίσης μια περιγραφή με τη χρήση stick-σημειογραφία , έτσι ώστε όταν κάποιος επιλέγει από το όνομα songform ,

“32-bar AABA”, 

η πίστα παίρνει επίσης εμφανίζεται χρησιμοποιώντας stick-σημειογραφία ως

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

Υπάρχει αφθονία των πόρων για Alive Drumming της ιστοσελίδας για songform . Στην πραγματικότητα, τα ονόματα songform δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε όλα, μπορεί κανείς να επιλέξει τη χρήση stick-σημειογραφία ,

“8|8/8|8”, 

και να πάρει την ίδια περιγραφή που εμφανίζεται,

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

Το App προβλέπει επίσης ενός μουσικού δικό της ορισμό της μορφής ενός τραγουδιού χρησιμοποιώντας « κολλήσει συμβολισμό », π.χ.,

“8|4/8|6”, 

επιτρέποντας πολύπλοκες, μορφές καθορίζονται από το χρήστη. Επίσης, ακόμα πιο πολύπλοκες μορφές είναι δυνατόν με ανεξάρτητες επαναλήψεις των τεσσάρων τμημάτων σε ένα τραγούδι. Ακόμη και drumming διαλείμματα και ωθεί είναι πλέον διαθέσιμα για τις ρυθμίσεις.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια εγκατάσταση για την ανταλλαγή διάταξη τραγούδι , οπότε αν μια ρύθμιση για το τραγούδι σας έχει ήδη μοιραστεί θα είστε σε θέση να το αναζητήσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Δεν Περισσότερα Loops Τύμπανο

Song Ρυθμός Κομμάτια παρέχει πλήρη, έτοιμη για παραγωγή κομματιών υποστήριξης αντί βρόχους τύμπανο. Επιπλέον, οι διακομιστές Alive Drumming δεν χρησιμοποιούν βρόχους τύμπανο είτε? χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας ηχογραφήσεις από ταλαντούχους ντράμερ, όπου η καταγραφή είναι πιο πιθανό να είναι 8-μπαρ μακριά από ένα μόνο τύμπανο χτύπησε ή μια ενιαία γραμμή του παιχνιδιού. Ζωντανός drumming δεν παρέχει μια διεπαφή αλληλούχιση, έτσι δεν υπάρχουν βρόχοι τύμπανο προς την αλληλουχία. Αντ ‘αυτού, υπάρχει μια απλή διεπαφή επιλογής για να προσδιορίσετε (i) μία διάταξη της μορφής του τραγουδιού και (ii) το ρυθμό . Αυτό κρατά το περιβάλλον καθαρό. Η μόνη επιλογή είναι η πλήρης διαδρομή από τον αρχικό αριθμό-in μέσα από τις χορωδίες σε ένα χαρακτηριστικό τέλος. Ανακύκλωση δεν είναι καν παρέχονται στο περιβάλλον εργασίας παίκτη. Είναι σαφές ότι αυτή η εφαρμογή είναι περίπου εξάσκηση και την εκτέλεση με υψηλής ποιότητας, πλήρη, έτοιμη για παραγωγή κομματιών. Είναι για επαγγελματίες μουσικούς και απαιτητικό ερασιτέχνες. Είναι πολύ, πολύ μακριά από ένα παιχνίδι τύμπανο μηχανής ? αλλά μας δίνει την πιο μουσική απόλαυση που είχαμε εδώ και πολύ καιρό.

Μια υπηρεσία

Alive Drumming του back-end servers κάνουν την αλληλουχία και την παραγωγή του ήχου, προσφέροντας την ολοκληρωμένη πίστα στην κινητή συσκευή. Αυτή δεν είναι η προσέγγιση που ακολουθείται από άλλες εφαρμογές drumming, όπου τα πάντα είναι μέσα από την εφαρμογή, είτε χρησιμοποιώντας κατά παραγγελία βρόχους ή με τη χρήση γενικών midi ήχους iOS». Αυτό σημαίνει λύση Alive Drumming του έχει αρχικά έχει ο χρήστης περιμένει να ολοκληρωθεί η λήψη, αλλά αυτό επιτρέπει την υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη επιλογή των μουσικών κομματιών από το διακομιστή.

Μουσικός φιλικό προς το σχεδιασμό

Η εμπειρία του χρήστη είναι «απόδοση φιλική» υιοθετώντας βασικά χαρακτηριστικά iOS, όπως πίνακες και όχι εσωτερική σχεδίαση και τις διασυνδέσεις αλληλουχίας. Είναι σχεδιασμένο να είναι απλό στη χρήση από τους μουσικούς για τους μουσικούς. Έχοντας ένα απλό interface για να καθορίσετε μια διαδρομή, είναι σημαντικό να τους μουσικούς, γιατί παίζουμε νέα κομμάτια όλη την ώρα και δεν θέλετε να σπαταλάτε παίζοντας χρόνο βρόχους τύμπανο αλληλουχίας – τόσο αληθινό είναι αυτό που υποψιάζομαι ότι η συντριπτική πλειονότητα των μουσικών ποτέ δεν κάνει τύμπανο ακολουθία βρόχους – είναι πάρα πολλή προσπάθεια και παρέχει φτωχά αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι μια εντελώς διαφορετική προοπτική με το τραγούδι Rhythm κομμάτια όπου διαρκεί από 15 έως 30 δευτερόλεπτα για να καθορίσετε ένα νέο κομμάτι, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη υποστήριξη ήχο.

Είναι το ίδιο μουσικό-φιλική προσέγγιση με τον παίκτη. Είναι σημαντικό να μουσικούς, είτε την εκτέλεση ή την άσκηση, ότι ο παίκτης είναι εύκολο στη χρήση – διαβάστε μεγάλα κουμπιά – και αυτό είναι πολύ πιο χρήσιμο που έχει τη δομή τομής του κομματιού εμφανίζεται αντί ενός εξώφυλλο του άλμπουμ. Τέλος, οι μουσικοί πρέπει setlist εγκαταστάσεις ενσωματωθεί με τον παίκτη. Πρέπει να είναι σε θέση να παραγγείλετε τα ίχνη τους, προσθέτοντας και αφαιρώντας κομμάτια σε πολλαπλά set-λίστες. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τις ανάγκες ενός μουσικού με εκείνη της γενικής μουσικής ακροατές. Οι πτυχές αυτές σε συνδυασμό κάνουν αυτό το App νεκρός εύκολο για τους μουσικούς για την προετοιμασία, πρακτική και να εκτελέσει setlists από αυτά τα κομμάτια.

Ο ανταγωνισμός?

Αυτό είναι ένα πολύ νέο είδος της εφαρμογής, αλλά ας εξετάσουμε τις εναλλακτικές λύσεις για το τραγούδι Rhythm κομμάτια .

Workstation Προϊόντα

Παρόμοια υψηλής ποιότητας ήχου, Σύνολο ευελιξία, Ανώτατη τιμή αγοράς, λιγότερο ευκολία.

Προμήθεια και μάθησης εξελιγμένα εργασίας εργαλεία για τους επαγγελματίες μουσικούς να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας υποστήριξη μουσικής. Αυτό έχει παρόμοια εξαιρετική ποιότητα ήχου με περισσότερες δυνατότητες και ευελιξία, αλλά και θα διαρκέσει πολύ περισσότερο χρόνο, δηλαδή περίπου 30 λεπτά, για να δημιουργήσετε ένα νέο κομμάτι χρησιμοποιώντας το λογισμικό αλληλουχίας, καθιστούν, επισημάνετε το και μεταφέρετε σε μια φορητή συσκευή. Μπορείτε να αποκτήσει χαρακτηριστικά όσον αφορά τη σύνθεση και την ευελιξία, αλλά χάνουν την ευκολία – ιδιαίτερα στις τελευταίες περιοδείες και ο παίκτης.

Άλλα Κινητά Drumming Apps

Κάτω ποιότητα, χαμηλότερη τιμή, Διαφορετικές Ευκολία

Υπάρχει αρκετά μια ποικιλία Drumming εφαρμογές με πολλές παροχές. Είναι γενικά λιγότερο ακριβά, αλλά δεν παραδίδουν με τον ίδιο τρόπο. Εδώ είναι αυτό που είναι πιο κοντά στο τραγούδι Rhythm Tracks χρήση χωριστά.

Συνεδρία Band Drums

Αυτό το App στοχεύει σε μια παρόμοια πρόταση – καλής ποιότητας τύμπανο υποστήριξη με ένα κινητό περιβάλλον, αλλά υστερεί στην παροχή τόσο (i) υψηλής ποιότητας μουσική ρυθμική υποστήριξη και (ii) ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Το user interface βασίζεται στην οπτική αλληλουχίας, ειδικά για το έργο. Πρόκειται για μια βελτίωση χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα σταθμό εργασίας που βασίζεται sequencer και μεταφορά στη φορητή συσκευή, αλλά υποψιάζομαι ότι εξακολουθεί να είναι πολύ περίπλοκη και θα εξακολουθεί να αποτελεί εμπόδιο για την είσοδο για πολλούς μουσικούς. Ως κάποιος πρέπει να την ακολουθία κομμάτια, είναι σίγουρα πιο περίπλοκη και πιο αργή σε χρήση από το τραγούδι Rhythm κομμάτια . Επίσης, δεν υπάρχει πραγματική εγκατάσταση setlist και δεν νομίζω ότι προσφέρει αρκετά για τη συμμετοχή, ρεαλιστική drumming. Είναι όμως λιγότερο δαπανηρή ότι Song Ρυθμού Κομμάτια με χαμηλότερο αρχικό κόστος και χωρίς όριο στα ίχνη μπορεί κανείς να αλληλουχίας.

Κινητό Midi Μουσικός τραγούδι Apps

Χαμηλότερης ποιότητας drumming , αυτόνομα, περισσότερες διευκολύνσεις

Υπάρχουν άλλες κινητές εφαρμογές για τους μουσικούς που είναι το τραγούδι που βασίζεται έχουν προσελκύσει αφιερωμένη οπαδούς. iRealPro και τραγουδιστής είναι δύο τέτοια.

iRealPro

Πρόκειται για μια επάξια δημοφιλής App, αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι συνήθως θεωρείται από την άποψη του ρυθμού μόνο τη δημιουργία αντιγράφων μουσική. Κάνει πολύ καλή δουλειά της διαχείρισης setlists, έχει ένα χρήστη-συνέβαλε βιβλιοθήκη του τραγούδια, που συχνά σημαίνει την προετοιμασία μια μελωδία είναι πολύ αποδοτική (μέσω αναζήτησης). Η δύναμή της είναι να πάρει μια πλήρη συνοδεία πολλών οργάνων (ρυθμό και την αρμονία) σε γνωστές μελωδίες πλήρης, με μια επί της οθόνης χορδή φύλλων της μελωδία που παρακολουθείται όπως εξελίσσεται το τραγούδι. Είναι πιθανόν να βασίζεται σε midi τεχνολογία και προσφέρει καλές εγκαταστάσεις για την εξισορρόπηση του μείγματος. Αυτό το μείγμα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να έχει μόνο το τμήμα ρυθμό.

iRealPro έχει καλή ποιότητα ήχου για την τιμή του, αλλά δεν υπάρχουν πολλά ρυθμούς για να επιλέξετε και το drumming μόνο ήχου ποιότητας δεν είναι πραγματικά εκεί. Είναι εντυπωσιακό για πρώτη φορά σε επαφή αυτό, αλλά μετά από λίγο άκουσε το ίδιο drumming βρόχους ξανά και χάνει τη λάμψη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν μόνοπαίζει ρυθμική συνοδεία αντί για ένα πλήρες «σύνθετο», όπως iRealPro κάνει τους ήχους πιο εντυπωσιακό σε ένα πλήρες μείγμα από το ρυθμό μόνο κομμάτια. Γιατί είναι αυτό το ρυθμικό ήχο που στερείται σε σύγκριση με το τραγούδι Rhythm κομμάτια ; iRealPro είναι μια εφαρμογή με μια περιορισμένη συλλογή από βρόχους ήχου. Δεν ακούω διαφορετικούς βρόχους που χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς ρυθμούς από τον ίδιο ρυθμό. Δεν ακούω την ανθρώπινη παραλλαγή που κάνει drumming ζωντανεύουν και δεν ακούω πραγματικά μεγάλη drumming, όπως κάνει κανείς με το τραγούδι Rhythm κομμάτια . Αυτό έχει σημασία, με ρυθμό, γιατί αυτά είναι τα πράγματα που περιμένουμε από την πραγματική μουσική. iRealPro  έχει ένα μεγάλο παρακάτω για μια φθηνή εργαλείο για να βοηθήσει στην εκμάθηση νέων μελωδίες? Τραγούδι Rhythm Τραγούδιαπραγματικά παίζει σε μια διαφορετική αγορά. Είναι περισσότερο για να απολαύσετε το παιχνίδι σε μια μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας ρυθμική συνοδεία, ενώ η εκμάθηση και εκτέλεση μελωδίες.

Αοιδός

Υπάρχουν και άλλες Midi εφαρμογές για κινητά που βασίζονται αλλά τίποτα σημαντικά νέα κατά την εξέταση υψηλής ποιότητας ρυθμική υποστήριξη με μια βολική διεπαφή. Τραγουδιστής είναι ένας ανταγωνιστής της iRealPro με μια ελαφρώς διαφορετική αγορά και παρόμοια αποτελέσματα. Υπάρχουν και άλλες drumming συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά όλα να πέσει κάτω από την άποψη της παροχής τον ρεαλισμό, τον ενθουσιασμό και το εύρος του τραγουδιού ρυθμού κομματιών ήχου ποιότητας »επιτυγχάνεται με το να βασίζεται σε διακομιστή. Αυτό που εξυπηρετείται είναι πλήρης κομμάτια υψηλής ποιότητας που έχουν ήδη βέλτιστη αλληλουχία και ήχου-μηχανικής πριν παραδοθεί στον τελικό χρήστη. Δεν αλληλουχίας ή μηχανικού ήχου εμφανίζεται στην εφαρμογή για κινητά. Είναι απλά επιλέγει, τα αιτήματα και παίζει τα κομμάτια.

συμπέρασμα

Τραγούδι Rhythm Tracks είναι ένα νέο είδος του προϊόντος για τη ρυθμική υποστήριξη πραγματικά υψηλής ποιότητας που είναι βολικό για να επιλέξετε και να παίξετε. Δεν πρόκειται να κουραστεί από αυτές υποστηρίζουν κομμάτια. Δεν πρόκειται να έχουν στην αλληλουχία τίποτα. Θα διαπιστώσετε ότι του παίκτη και το setlist του χρήστη interface ενθαρρύνει τη συνέχιση της χρήσης. Θα πάρετε για να εκτιμήσουν τη μορφή των τραγουδιών σας περισσότερο και μπορεί να περιλαμβάνουν αυτά τα κομμάτια στη δική σας και μόνο και το άλμπουμ κυκλοφορίες. Μην αποθαρρύνεστε από την εμπειρία με εφαρμογές για κινητά drumming. Τραγούδι Rhythm κομμάτια είναι κάτι διαφορετικό.

Είτε θέλετε να μαθαίνετε μια νέα μελωδία, εμπλοκές, gigging ή την κοπή τελευταίο σας άλμπουμ, αυτό το τραγούδι Rhythm Tracks παρέχει μια λύση.

Ελέγξτε δείγματα του ήχου στη σελίδα Δείγματα Alive Drumming της

Ελέγξτε έξω αυτά τα άρθρα από Alive Drumming που δίνουν την καλύτερη κατανόηση της σκέψης πίσω από το προϊόν –

« Πώς να ασκήσετε, τότε πώς να μαρμελάδα »

« Πότε να εργαστεί στο ρυθμό σας; »

« Γιατί songform με κομμάτια ρυθμό; »

Κατεβάστε το τραγούδι Rhythm Tracks App στο Apple App Store

Δοκιμάστε Alive Drumming του δειγματολήπτη app s για να δοκιμάσετε προηγουμένως τοποθετημένα κομμάτια της λαϊκής μελωδίες. Είναι τότε εύκολο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσαρμόσετε αυτές τις απαιτήσεις πρακτική και την απόδοσή σας. Όλες οι εφαρμογές του δειγματολήπτη είναι το ίδιο τραγούδι Rhythm κομμάτια app, αλλά με τους περιλαμβάνονται τραγούδια του δείγματος.


« Songform » αναφέρεται σε ταυτοποίηση Alive Drumming της μορφής ενός τραγουδιού, που λαμβάνονται από την προοπτική ενός τυμπανιστή της συνθετική δομή ενός τραγουδιού. Πέρα από την υιοθέτηση ονόματα για κοινές μορφές, όπως blues 12 bar και 32 bar AABA, Alive Drumming εισάγει ραβδί συμβολισμό τους για να περιγράψει μορφή ενός τραγουδιού. Stick σημειογραφία είναι απλά μια λίστα του τμήματος μήκη ράβδων διαχωρίζονται από μία κατακόρυφη γραμμή, «|», ή ένα λοξή μπαρ, «/» όπου το ακόλουθο τμήμα είναι μια γέφυρα.


Επίσης δημοσιεύονται στο Medium .