Every musicians view

We benaderd aantal adviezen van social media. Het is altijd interessant om te zien hoe anderen te bekijken Song Rhythm Tracks. Zie wat je denkt.

No.1 for Usability Musician’s

      Ethan – Kyoto, Japan. Saxofonist. Speelt pop, rock, blues, jazz, bop, ballads, alles echt

avatar

USABILITY onmiddellijke Musician’s.    Wat is er anders aan deze applicatie is dat het maakt het haalbaar is voor de gemiddelde man, met zeer weinig inspanning om hun liedjes te spelen zeer boeiende geregeld ritmetracks. Ik heb geprobeerd veel van hen en ik heb niet tegengekomen een andere app die dicht bij die komt. Deze app combineert een musicus-speler, een setlist manager en arrangeur in de ene app. Het is echt snel om afspraken te selecteren en dan kun je ze in setlisten en blijven veranderen en het herordenen van de lijsten als uw set evolueert. Nu pak ik gewoon mijn sax’ en mijn mobiele telefoon en ofwel spelen een setlist of snel zoeken en vinden van tracks als ik door mijn boeken van lood vellen. Als ik niet een nummer hebben voor een tune, een minuut later zal ik heb en zal waarschijnlijk spelen. Voor mij is er niets anders dat dit soort heeft usability onmiddellijke muzikant.

Maverick en een echte vernieuwer voor de praktische muzikant

          Sandra – Perth, Australië. Speelt gitaar . Likes volksmuziek.

Avatar1

Echte innovatie. Wat kan ik zeggen dat nog niet gezegd? Alleen misschien dat dit App is een echte vernieuwer. Een buitenbeentje zou je kunnen zeggen. Het lijkt erop dat alles anders te doen. Het was niet wat ik had verwacht, maar nu is alles wat ik heb geprobeerd lijkt overbodig. Wat wil je echt wilt doen? Om te spelen met zwaailichten – alsof ze raken echte drums? Of om een MP3-bestand dat is een professionele kwaliteit backing track om een song die u speelt te krijgen? Dat, denk ik, is de innovatie. Dat is wat je hier krijgt. Het is als een kruising tussen de ‘Music’ App en een musicus backing-track-dienst. U selecteert de track die u wilt en de Alive Drumming servers krijgt u het. Dan heb je veel meer muzikant-vriendelijke setlisten en de speler dan krijg je met de ‘Music’ App. Spelen wordt het een echte vreugde in plaats van strijd. Het is wat ons allemaal muzikanten willen. We willen onze instrumenten bespelen en hebben grote ritmische steun met een minimum aan gedoe en moeite. Dat is wat deze applicatie levert. Echte innovatie voor de muzikant.

Drum Machines niet end-to-end te werken. Ze zijn niet de prestaties-ready

      Eloa – Brazilië. Gitaar, zingt. Loves conga, timbales, bongo’s en claves. Speelt en zingt bossa nova, jazz samba, merengue, lambada 

avatar2

LOVE THIS APP !!    Nog nooit zoiets gezien. Drummachines niet knippen, zelfs degenen met een aantal goede klinkende ritmes. Niets werkt anders goed end-to-endin het verstrekken van ritmische backing tracks aan uw lijst met nummers. Het dichtst wat ik heb gezien van deze App zijn de apps die het volledige blad muziek, backing-tracks en zijn lied gebaseerd. U koopt het blad-muziek en backing muziek voor een liedje. Ze zijn OK, een beetje duur en hebben niet altijd je liedje, of de inrichting van je liedje, dat je wilt gebruiken. Ze kunnen een beetje onhandig als goed en de ritmes hebben de neiging om niet erg goed op zichzelf te zijn. Deze app is zo veel beter voor mij, want (i) de ritmes zijn fantastisch, (ii) het maakt niet uit als ze niet uw nummer hebt, kun je het zelf regelen, eenvoudig, en (iii) de nummers te starten goedkoop en goedkoper, hoe meer je de app te gebruiken. Hoe kan dat? Ik heb gevonden Ik gebruik vaak dezelfde ritmes en zang vormen. Toen ik selecteer precies dezelfde combinatie voor een nieuw lied in de App erkent het heeft dat al en is het niet opnieuw te downloaden. Het is een andere track naam in de App met een andere titel, maar de App moet weten dat het kan hetzelfde audiobestand gebruiken. Slim. Het is ookprestatie-readyvoor zover de setlists en speler gaan. Dus ik gebruik gewoon deze ene app en het is snel en betrouwbaar voor mij tijdens de uitvoering. Totally love this app.

Een unieke arrangeur geeft veel ritmische ondersteuning voor weinig kosten

      Hilly – Tokyo voor nu. Speelt gitaar en piano en zingt. Houdt van latin en classic rock en pop

avatar3

Honderden grote ritmes. Ik vind deze app vrij uniek in zijn benadering tot het regelen. Het is niet de meest uitgebreide arrangeur beschikbaar, maar het is uniek in zijn eenvoud. Het is echt zorgen voor een aantal mooie eenvoudige manieren om een ​​track te regelen van het simpelweg bijpassende op het goede spoor titel om het selecteren van een bekend lied vorm. U kunt zelfs invoeren liedvormen met behulp van “stok notatie” (zie hun website of de ingebouwde help-schermen). U krijgt dan een regeling op basis van de sectionele structuur van het lied met opties voor intro’s en afsluitingen ook. Dit werkt verrassend goed het verstrekken van een track die echt een overzicht van de onderdelen van het lied, waaronder bruggen en middelste coupletten ook. Dat is een hoop van ritme ondersteuning voor zeer weinig inspanning en kosten. Ze klinken erg goed. Voor veel tunes, dat is alles wat u nodig heeft, maar voor een aantal nummers wilt u wellicht ook drum pauzes of verschillende stijlen van drummen in het hele lied. Dat is niet wat Song Rhythm Tracks doet – nog niet in ieder geval. Ik heb gehoord dat ze werken aan de invoering van pauzes op dit moment (nu geleverd in versie 3.0). Toch is er nooit een eenvoudiger of sneller drum ritme arrangeur als deze en de speler geweest en setlists maken het meer bruikbaar dan iets anders.Ik hou van de honderden grote ritmes.

Professionele kwaliteit van de resultaten, een eenvoudige benadering met draagbare gemak

      Ron – LA, USA. Speelt gitaar, mondharmonica, piano en drums. Houdt van country, rock, jazz en blues

avatar4

PROFESSIONAL en bruikbaar.  Deze App is ongelooflijk. Ik ben het volledig onderschat hoe goed het is. De kwaliteit van de backing-tracks zijn echt professionele – professionele, getalenteerde drummen, professionele audio, professionele arrangementen. In combinatie met dat, ik heb nog nooit een app als dit voor Waar is zo goed werkt het bijhouden van alle tracks in een tafel en ze te kunnen organiseren in play-lijsten gehad. U kunt de volledige lijst van tracks zelfs spelen met één druk op de toets. Ongelooflijk. Ik kan nog steeds niet over dat er niet iets anders te doen. Het werkt gewoon geweldig! Er zijn 4 opgenomen “factory” tracks die OK zijn. De Jazz and Blues Sampler app heeft 23 fatsoenlijk tunes inbegrepen. Deze zijn goed om de app te evalueren, maar de echte kracht komt met het te gebruiken om uw eigen songs / tracks te regelen. Er is niets eenvoudiger dan dit. Je zult het niet geloven. Ik heb een aantal van mijn eigen afspraken gemaakt met 10+ refreinen die is hoe onze groep speelt. Ik draag het rond met me op mijn iPhone, en laat het op een oude iPad als goed, dat is goed voor onze jamming. Werkt nog steeds op de oude iPad. Geen probleem met de snelheid. Begin gewoon met de  [ Jazz and Blues Sampler] app en alle tracks die u wilt later voeg dan. Er zijn 1000 van de ritmes om uit te kiezen – goeden ook. Er is niets anders daar iets als dit App – het is niets als de domme MIDI * stom * machines. Het is echt kwaliteit, professionele, en bruikbaar. Aanbevolen.

Een ingetogen wonder is een wolf in schaapskleren met ultieme usability

      Wendy – Florence, Italië. Speelt gitaar en klarinet. Houdt van klassieke muziek en klassieke populair, folk, latin, jazz en blues, met name op de klarinet!

avatar5

WOLF IN SCHAAPSKLEREN.  Mijn ervaring is vergelijkbaar met de andere poster. Deze applicatie, op het eerste gezicht lijkt saai en ongeïnspireerd, maar het is een wolf in schaapskleren. Het is de essentie van UNDERSTATEMENT – zoals Braun of B & O. Geen zwaailichten. Geen gimmicks. Gewoon geweldig design en een TOTAAL HERBEZINNING wat betreft bruikbaarheid. De backing tracks zijn de best denkbare en klaar in no time at all. Ze doen echt klinken als een drummer speelt De song. Ik weet niet hoe ze dat te bereiken zonder te weten alles over het nummer. Het is griezelig.

Ik heb andere muziek generatie programma’s hebben geprobeerd voor het krijgen van backing tracks, met een zeer beperkt succes. Ik geef altijd met hen aan het eind, omdat ze nemen zo veel van uw tijd en klinken niet zo inspirerende toch. Het is niet zoals dat met deze Song Rhythm Tracks. 30 seconden tops en ze klinken gewoon geweldig. Geen blindgangers. De organisatie en de weergave van de muziekstukken wordt niet veel genoemd, maar het is briljant, en zo ingetogen. U hoeft niet naar een andere speler gebruiken. De ingebouwde speler is een ‘muzikanten’ player – grote knoppen, kwaliteit snelheidsvariatie die aanhoudt tot uw volgende spel. Hier is een ander groot ding dat niet erg veel wordt genoemd. U kunt altijd de opstelling op het scherm te zien, zodat je weet wat je gaat spelen mee naar. En het is in de taal musicusdat is net wat je wilt. Super goed. De meeste van mijn nummers heb ik niet gehad te regelen als ik er één met behulp van de ingebouwde zoekfunctie heb gevonden. Ik heb een paar al geregeld en het was zo gemakkelijk. Er is echt niets anders als dit. Super gewoon regelen. Goed geluid. Total Understatement. Ik vind het gewoon leuk – zelfs op mijn iPod Touch! Ik speel veel Latijnse ritmes en ze hebben ze allemaal. En ze klinken zo authentiek. Ik volledig aanbevelen deze app om mensen die de zorg over muziek en geluid en zijn niet op zoek naar een knipperend licht speelgoed, maar eerder iets dat zal voldoen aan voor de rest van je leven. Real Kwaliteit is zo zeldzaam, maar dit is een wolf in schaapskleren.

arrangeur Een muzikant die je taal spreekt

      Ele’ – Melbourne, Australië. Speelt piano. Net als jazz, blues en latin. 

avatar6

ARRANGER’S muzikant– Dat is wat ik noem dit App. Waarom? Omdat het probleem met alles wat ik heb gezien is dat we Musician’s gebruik maken van een taal wanneer we spreken over onze arrangementen en de App altijd spreekt een andere taal. Wanneer je gaat zitten met je buddy musos en iemand belt een deuntje, wat zeg je? Je zou kunnen zeggen laten we dit of dat deuntje te spelen, en als je al hebt gespeeld samen voordat iedereen weet hoe het is geregeld. Maar als het niet een melodie die u hebben allemaal speelden eerder samen, wat dan? Ik verwacht dat de leider zal noemen het tempo te gebruiken – medium snel zeggen en misschien het gevoel ook – Bossa of Reggae of wat dan ook, en of er zal een intro of gaat u rechtdoor in vanaf de top. Je zou het aantal refreinen mee eens dan zo goed en misschien wel de volgorde van de solo’s ook. Nou, het is dat soort taal die u wilt van uw backing tracks ook. U wilt weten of er een intro en zo ja, hoe lang het is. U wilt het aantal refreinen weten, zodat u beslissen over de solo’s etc. en je wilt weten over het tempo en de ritmische stijl. Dat is het soort informatie die je krijgt met deze app en het is hoe je het ‘regelen’ je tracks als goed – in de taal van muzikant – niet knipperende lichten en vreemde controles – gewoon engels musicus arrangement taal. Als u door de lijst scrollen sporen, ieder spoor heeft een inrichting omschreven als dat, bijvoorbeeld – 8-bars intro, 6 koren van 16 bar harmonie met een 4-staaf eindigt behulp Dat is het soort informatie die je krijgt met deze app en het is hoe je het ‘regelen’ je tracks als goed – in de taal van muzikant – niet knipperende lichten en vreemde controles – gewoon engels musicus arrangement taal. Als u door de lijst scrollen sporen, ieder spoor heeft een inrichting omschreven als dat, bijvoorbeeld – 8-bars intro, 6 koren van 16 bar harmonie met een 4-staaf eindigt behulp Dat is het soort informatie die je krijgt met deze app en het is hoe je het ‘regelen’ je tracks als goed – in de taal van muzikant – niet knipperende lichten en vreemde controles – gewoon engels musicus arrangement taal. Als u door de lijst scrollen sporen, ieder spoor heeft een inrichting omschreven als dat, bijvoorbeeld – 8-bars intro, 6 koren van 16 bar harmonie met een 4-staaf eindigt behulpditritme op dattempo. Dat is logisch voor mij en andere muzikanten en is het soort taal die gebruikt zou worden tussen ons als we samen spelen. Dat is waarom ik deze applicatie een noemen arrangeur ‘muzikanten’.


Song Rhythm Tracks

Song Rhythm Tracks
Song Rhythm Tracks

Nummer rhythmtracks zijn een nieuw type achtergrondtrack geheel uit ritmische backing (geen melodie of harmonie) ingericht om de muzikale vorm van het nummer – het “songform”. Deze tracks zijn compleet voorstellingen zoals men krijgt van een professionele drummer. Ze hebben een count-in, inleiding sectie, koren en karakteristieke eindes, omlijst door vullingen te laten zien waar secties beginnen en eindigen.Zelfs muzikale bruggen en middelste coupletten hebben een hogere intensiteit in voorkomend geval aan de stijl. Dingen zijn eenvoudig gehouden door het afschaffen van de interface van de traditionele arrangeur’s. Men kan een nummer te selecteren in minder dan 30 seconden – onder de 15 seconden een keer krijgt men onder de knie.

De App speler heeft tempo aanpassing en een faciliteit om de tracks voor uw optreden of jamsessie volgorde. Het is voor muzikanten van alle niveaus. Nieuwe muzikanten gebruik maken van de app om een begeleiding te bieden aan songs. Ze krijgen een ritme dat is sympathiek, zodat ze leren om tijd bij te houden, krijgen in de groef en internaliseren muzikale structuur van het nummer – Dit alles onder het genot van boeiende en inspirerende ritmes.Optredens musici catalogus hun steun in setlisten en te gebruiken om de prestaties te leiden. Het hebben van kwaliteit ritmische steun, met een setlist faciliteit en de speler van een musicus,  allemaal in de ene App is zo handig vindt men zich met behulp van deze ritmische steun meer en meer.

Song Rhythm Tracks zijn echt van hoge kwaliteit ritmische steun die handig is om te selecteren en te spelen. Je gaat niet moe van deze backing tracks te krijgen. U bent niet van plan om niets te sequencen. U zult merken dat de speler en de setlist van de user-interface stimuleert voortgezet gebruik. U maakt kennis met de vorm van je liedjes meer waarderen en je zou deze tracks op te nemen in uw eigen enkele en album releases. Niet afschrikken door de ervaringen met andere mobiele drummen Apps. Song Rhythm Tracks zijn iets anders.

Of u nu leren van een nieuwe tune, jammen, optredens of snijden je laatste album, deze Song Rhythm Tracks biedt een oplossing.

Check out monsters van de audio op Alive Drumming’s Samples pagina

Bekijk deze artikelen van Alive Drumming dat verdere inzichten in de gedachte achter het product,

Hoe om te oefenen, maar ook hoe u jammen

Wanneer op uw ritme te werken?

Waarom songform met ritme tracks?

Download het nummer Rhythm Tracks App op de Apple App Store

Probeer Alive Drumming’s sampler apps om eerder proeven ingerichte mogelijkheden van de populaire muziek. Het is dan eenvoudig om de app te gebruiken om deze aan te passen aan uw praktijk en prestatie-eisen. Alle sampler apps zijn dezelfde Song Rhythm Tracks app, maar met de bijgeleverde sample tracks.Ook gepubliceerd op Medium.