Έχουμε χέρι-διάλεξε μερικά από τα αγαπημένα μας   Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Alive Drumming και  τραγούδι Rhythm κομμάτια .


Γιατί αυτά τα  κομμάτια τραγούδι Rhythm  ακούγεται τόσο μεγάλη;

Κάνουν, έτσι δεν είναι! Και για πολλούς λόγους:

 1. Μεγάλη Ηχογραφήσεις της Μεγάλης Τυμπανιστές  – Οι Τραγούδι Rhythm κομμάτια που διοργανώνονται από προσεκτική ηχογραφήσεις εξαιρετικής τυμπανιστές. Είναι  δεν είναι  κατασκευασμένα από midi αρχεία τοποθέτηση μαζί «δείγματα» από μόνο επιτυχίες τύμπανο για να σχηματίσουν μια μηχανική στυλ, αλλά μάλλον  πολλαπλές πιο μορφής πλήρη ηχογραφήσεις  από τους κορυφαίους ντράμερ στούντιο, που διαρκεί από έως και 8 μπαρ σε μια εποχή, όπου μπορείτε να ακούσετε λεπτές ρολά τύμπανο, διακυμάνσεις βρύσες κύμβαλο βόλτα, σύμπλοκο γεμίσματα και περισσότερο. Το ρυθμικό στυλ προέρχεται από ταλαντούχους ντράμερ που είναι πολύ έμπειροι σε αυτό το συγκεκριμένο στυλ είναι το Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, Rock, Country, Jazz, Pop, Σέλτικ, Έπαινος και Λατρεία, Blues και πολλά άλλα !
 2. Υπάρχει φυσικά ποικιλία προωθούνται κατά τη διάρκεια των επαναλήψεων . Αυτός είναι ο αριθμός των εγγραφών του, ας πούμε, ένα γέμισμα ή πυροβολισμό λαμβάνονται και επιλεκτικά επιλέξει, ενώ αλληλουχίας και μηχανική του τελικού ήχου. Αυτό παρέχει τη φυσική ποικιλία κανείς με τυμπανιστές. Βοηθά στην πρόληψη του drumming να γίνει μονότονη και επαναλαμβανόμενη.
 3. Ο ντράμερ που εκθέτει τους πολλές πτυχές της μορφή τραγουδιού , όπως (α) παίζει . Αυτό θα μπορούσε να έχει μια μεγαλύτερη συμβολή από μπορούσε κανείς να φανταστεί. Είναι αυτό που κάνει πραγματική ντράμερ , αλλά το λογισμικό drumming σπάνια κάνει. Το drumming υποδεικνύει
  • Όταν επιστρέφετε στην «κορυφή του μορφή» και πάλι
  • Όταν τα τμήματα σας τελειώνει και αρχίζουν και πάλι
  • Όταν αρχίζουν ή τελειώνουν ένα τμήμα γέφυρας
  • Είτε παίζετε ένα μεσαίο χορωδία ή, εναλλακτικά, η πρώτη ή η τελευταία χορωδία. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να κρατήσει τη θέση, ενώ παίζετε, αλλά καθιστά την όλη εμπειρία πολύ πιο ευχάριστο να ακούσει, ή να παίξει μαζί με.

Όλα αυτά χρειάζεται πολύ προσεκτική προετοιμασία και επιμέλεια, τεράστια αποθήκη, και περίπλοκους αλγορίθμους. Αισθανόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί στον εαυτό κινητές συσκευές γι ‘αυτό η λύση μας περιλαμβάνει τις υπηρεσίες cloud μας συνεργάζεται με την εφαρμογή για κινητά.


Θα μπορούσατε να μου δώσετε μερικά παραδείγματα των μορφών τραγούδι;

Τραγούδι Έντυπα για μια σειρά από τραγούδια είναι  εδώ


drumming ήχου σας είναι ξηρό! Θα Alive Drumming, ή μπορώ, να προσθέσετε αντήχηση;

Alive Drumming του  κομμάτια τραγούδι Rhythm   παρέχονται χωρίς αντήχηση (γνωστός και ως «στεγνό»). Προσπαθούμε να κάνουμε iOS app της Apple μεταξύ των εφαρμογών ήχου μας (ΙΑΑ) συμβατό. Όταν είναι, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιούν άλλες, 3rd party app για να προσθέσετε αντήχηση στο ακουστικό. Δείτε αυτό το  βίντεο από το YouTube  για ορισμένα από αυτά σε δράση.


Είναι Alive Drumming υποστηρίζουν τη χώρα ή την περιοχή μου;

σφαίρα
σφαίρα

Alive Drumming έχει ως στόχο να καλύψει όλες τις περιφέρειες, τις χώρες, τις γλώσσες και πολιτισμούς, αγκαλιάζει μια ευρεία ποικιλία των ρυθμών είναι αυτό που είναι όλα σχετικά. Αν δεν έχουμε δικά σας ακόμη εγκριθεί, θα είναι σχεδόν βέβαιο ότι στοχεύουν στο μέλλον. Αν θέλετε τη δική σας να υποστηρίζεται τώρα, γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας στο  marketing@alive-dumming.org


Ποιες μορφές τραγουδιού υποστηρίζει το Alive Drumming;

Υποστηρίζουμε όλες τις δημοφιλείς, απαραίτητη μορφές τραγούδι  με το όνομα  – blues 12 bar, 16 μελωδίες μπαρ, 32-μπαρ Α1Α2 και 32 bar AABA, και περίπου 30 άλλες λιγότερο συχνές και  με βάση το όνομα . Ο κατάλογος αυξάνεται! Υποστηρίζουμε επίσης την επιλογή αυτές τις ίδιες μορφές τραγούδι, χρησιμοποιώντας  το ραβδί συμβολισμό αντί για ονόματα . Αυτό καθορίζει απλά μήκη τομή σε μπαρ, για παράδειγμα, «8 | 8/8 | 8», όπου προτάσσεται τα τμήματα «γέφυρα» από μια «/» αντί για «|». Επιπλέον, υποστηρίζουμε χρήστες που ορίζουν τις δικές τους μορφές μέσω  stick συμβολισμό, συμπεριλαμβανομένων των επαναλήψεων, και συνένωση των μέχρι τέσσερα (4) μέρη . Αυτό επιτρέπει για μια πραγματικά τεράστια ευελιξία, αρκεί για να περιγράψει μορφή οποιουδήποτε τραγουδιού. Δείτε αυτό το εγχειρίδιο για περισσότερες πληροφορίες, τραγούδι Rhythm κομμάτια.


Τι ρυθμοί είναι διαθέσιμα για το τραγούδι Rhythm κομμάτια;

Η εφαρμογή υποστηρίζει επί του παρόντος περίπου 60 διαφορετικές ξεχωριστό ρυθμό κατηγορίες , η οποία περιλαμβάνει περίπου 250 διακριτές ρυθμούς . Από αυτά, τα περισσότερα είναι διαθέσιμα με διαφορετικά όργανα , όπως πυροβολισμούς «χείλος» ή, ας πούμε, ξύλινα μπλοκ, και πολλά σε πολλούς ρυθμούς . Σε όλες τις πάνω από 3.700 εγγραφές διαφορετικό ρυθμό κομμάτι είναι διαθέσιμα που μπορούν να εφαρμοστούν σε μια μορφή τραγουδιού. Η εφαρμογή κάνει την επιλογή ενός από αυτά τα 3,700+ ηχογραφήσεις εύκολα, παρέχοντας φιλτράρισμα σε ένα μουσικό μέτρο  (για παράδειγμα 4/4 ή 3/4 του χρόνου), και  αίσθηση  (ακόμη και ευθεία, 8 ή 16 σημειώσεις). 
Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα από τις μορφές εκπροσωπούνται:

 • Jazz, swing, κατ ‘ευθείαν 8, σύγχρονο, σοφιστικέ, παλιάς εποχής
 • Αμερικανικό στυλ χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Νάσβιλ
 • American Blues, ανακατεύει, σκληρό ανακατεύει, παλιό χρόνο, αργά, γρήγορα
 • Salsa, Samba
 • Bossa, Jazz Bossa βούρτσες, Λατινική Bossa, τύμπανα, κρουστά
 • Techno, διάφορες μορφές
 • Rock, Hard Rock, βαρύ
 • Ποπ, κατ ‘ευθείαν 8, κατ’ ευθείαν 16, αργή, μεσαία, γρήγορα

Για μια πλήρη λίστα όλων των ρυθμών και υπο-ρυθμούς δείτε τις σελίδας Κατάλογος-ρυθμική-στυλ .


Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κομμάτια τραγούδι Rhythm; Τι είναι άδεια μου;

Alive Drumming  χορηγεί  άδεια remix κομματιών της. Δηλαδή, μπορείτε να πάρετε το  τραγούδι Rhythm κομμάτια  ήχου, ανακατεύουμε με το δικό σας περιεχόμενο, και να πωλούν αυτό το μίγμα, όπως το δικό σας έργο χωρίς την καταβολή τέλους για Alive Drumming. 
Alive Drumming  απαγορεύει  μεταπώληση ή αναδιανομή του  un-μικτή , πρωτότυπα  κομμάτια τραγούδι Rhythm . Δεν μπορείτε να πουλήσετε ή να δώσει μακριά αυτά τα κομμάτια, εκτός και αν τα ανακατεύουμε σε ένα νέο δημιουργικό έργο. 
Alive Drumming  εκτιμά καλλιτεχνική απόδοση, αλλά δεν απαιτεί απόδοση σε κάνει remix έργα σας. Δεν χρειάζεται να αποδίδουν Alive Drumming για το κομμάτι ρυθμό σε remix στο πρωτότυπο έργο σας, αλλά αν θέλετε να ευχαριστήσουν προσθέσει, «κομμάτι ρυθμό που παρέχονται από Alive Drumming (γ)» και περιλαμβάνει αναφορά σε αυτή την ιστοσελίδα.


Πώς μπορώ να πάρω αυτά τα  κομμάτια τραγούδι Rhythm ; Είναι διαθέσιμο στην Amazon ή το iTunes;

Τα κομμάτια είναι διαθέσιμα μέσω του Apple iOS εφαρμογή για κινητά και προσεχώς θα διατίθεται μέσω Android κινητά. 
Οι τεράστιες παραλλαγές των μορφών του τραγουδιού και τους ρυθμούς διαθέσιμα νοούνται τα παραδοσιακά κανάλια διανομής ήχου αρχείο του iTunes και το Amazon δεν ταιριάζει αυτό το νέο μέσο του  τραγουδιού ρυθμού κομματιών . 
Ειδικότερα, η Amazon και iTunes δεν φιλοξενήσουν την πρόσθετη βοήθεια που απαιτείται για την μουσικού για να επιλέξετε το κατάλληλο κομμάτι. 
Alive Drumming δεν έχει σχέδια για την αγορά αυτών των κομματιών κληρονομιά μέσα όπως CD ήχου ή ταινίας DAT.


Ποιος είναι τραγούδι Rhythm Τραγούδια για;

Όλες οι μουσικοί ! Νέα Μουσικοί? Οι έμπειροι μουσικοί? Μεγάλη Μουσικοί? 
Πραγματικά, κάθε μουσικός συμπεριλαμβανομένων πιανίστες, κιθαρίστες, Χορν παίκτες, Τραγουδιστές και ακόμη Τυμπανιστές. 
Τα κομμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρακτική, την απόδοση και την κοπή ενός απελευθέρωσης. 
Για να μάθετε περισσότερα για το όφελός τους, στην πράξη, χρησιμοποιώντας το  τραγούδι Rhythm Tracks  εφαρμογή, ανατρέξτε στα άρθρα ειδήσεων, 
« Πότε να εργαστεί στο ρυθμό σας; »

« Πώς να ασκήσετε, τότε πώς να μαρμελάδα »

« Γιατί songform με κομμάτια ρυθμό; »


Θα Alive Drumming περιλαμβάνει αυτό το πρόσθετο ρυθμό;

Αν δεν περιλαμβάνουν ήδη ένα συγκεκριμένο ρυθμό, θα θέλαμε να συνεργαστεί με έναν ντράμερ να το συμπεριλάβουμε. Αυτό περιλαμβάνει την κατασκευή υψηλής ποιότητας ηχογραφήσεις του drumming σε πολλαπλές ρυθμούς συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών λήψεων και γεμίζει χρησιμοποιούνται στη ανάκαμψης. Η εγγραφή ήχου θα αναλυθεί για τον εντοπισμό, όπου λαμβάνουν χώρα οι διάφορες πτυχές και το επίπεδο προτίμησης του κάθε εμφάνιση. Αυτή είναι η βάση για Alive Drumming να ενσωματωθούν πρόσθετα ρυθμούς στο τους  κομμάτια τραγούδι Rhythm . Αν είστε ένας ντράμερ και έχει ένα ρυθμό που θα θέλατε να εκπροσωπούνται στείλτε email  feedback@alive-drumming.org


Ποια είναι η πολιτική Alive Drumming για προστασία της ιδιωτικής ζωής;

Alive Drumming παίρνει την ιδιωτική ζωή πολύ σοβαρά. Είμαστε δεσμευμένοι να ενεργά την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών μας, με το να μην αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, εκτός εάν είναι απολύτως απαραίτητο, και θα πρέπει να είναι η περίπτωση, θα είναι πάντα να προστατεύονται από ισχυρή κρυπτογράφηση. Εμείς ποτέ δεν θα πωλήσει και δεν αποκαλύπτει οποιαδήποτε προσωπική, ιδιωτική ή εμπιστευτικές πληροφορίες που έχουμε για τους άλλους.


Πώς μπορώ να μάθω για τη μορφή του τραγουδιού;

Έντυπο τραγούδι είναι βασισμένο στην ιδέα ότι κάθε τραγούδι έχει συνταχθεί γύρω από μια μουσική μορφή ή δομή. Δημοφιλές τραγούδι επιλέγει συχνά απλές μορφές ως βάση για ένα τραγούδι, αλλά μορφές μπορεί να είναι πιο περίπλοκη, καθώς και. 
Μια καλή αναφορά στο έντυπο τραγούδι (δομή) είναι το άρθρο της Wikipedia,   https://en.wikipedia.org/wiki/Song_structure

Alive Drumming θέλει να σας παρέχουμε τις πιο εύκολος και πιο αξιόπιστες μεθόδους για να περιγράψει μορφή τραγουδιού. 
Φόρμα τραγούδι μπορεί να επιλεχθεί χρησιμοποιώντας τόσο (i) τα παραδοσιακά ονόματα όπως το ’16-μπαρ Tune», ή (ii) το“ραβδί σημείωση”ισοδύναμο“4 | 4 | 4 | 4”, αν αυτό είναι που προτιμάτε. 
Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με Alive Drumming του  τραγουδιού ρυθμού Τραγούδια  της εφαρμογής για κινητά και αυτό είναι η ευελιξία στον προσδιορισμό των μορφών τραγουδιού δείτε τη σελίδα,  τραγούδι Rhythm Κομμάτια

Μπορεί να περιγράψει οποιαδήποτε μορφή τραγουδιού με το «ορίζονται από το χρήστη» Μορφές τραγούδι στην εφαρμογή για κινητά, καθώς και για τη λαϊκή μουσική, ψάχνοντας για το χρήστη-συνέβαλε Φόρμα τραγούδι για αυτό το τραγούδι, και πάλι στο πλαίσιο της εφαρμογής για κινητά. Υπάρχουν τώρα δεκάδες χιλιάδες από αυτούς που μοιράζονται.


Κομμάτια τραγούδι Rhythm

είναι ένας νέος τύπος του κομματιού υποστήριξης που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από ρυθμικές οπίσθιας κάλυψης (αριθ μελωδία ή αρμονία) διατεταγμένο στο μουσικό μορφή του τραγουδιού – είναι « songform ». Αυτά τα κομμάτια είναι πλήρεις παραστάσεις όπως κανείς από έναν επαγγελματία ντράμερ. Έχουν μια καταμέτρηση-in, τμήμα εισαγωγή, ρεφρέν και χαρακτηριστικές καταλήξεις, πλαισιώνεται από γεμίσματα που δείχνει πού τα τμήματα έναρξης και λήξης. Ακόμη και μουσικές γέφυρες και μεσαία χορωδίες έχουν μεγαλύτερη ένταση κατά περίπτωση με το ύφος. Όλα αυτά χωρίς διασύνδεση ενός τυπικού ενορχηστρωτής είναι ότι διατηρώντας έτσι απλά. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ένα κομμάτι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – κάτω των 15 δευτερολέπτων μόλις γίνει ένα παίρνει το κρεμάτε από το.

Παίκτης της εφαρμογής έχει ρυθμό προσαρμογής και μια εγκατάσταση για την ακολουθία των κομματιών για την συναυλία σας ή συνεύρεση. Είναι για τους μουσικούς όλων των δυνατοτήτων. Νέα μουσικοί χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παράσχει συνοδεία τραγουδιών. Παίρνουν ένα ρυθμό που είναι συμπαθητικό, έτσι ώστε να μάθουν να κρατήσει το χρόνο, να μπει στο αυλάκι και εσωτερικεύουν μουσική δομή του τραγουδιού – Όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε συναρπαστική και εμπνέει ρυθμούς. Gigging μουσικοί κατάλογο υποστήριξή τους σε setlists και να το χρησιμοποιούν για να καθοδηγήσει τις επιδόσεις. Έχοντας την ποιότητα ρυθμική υποστήριξη, με μια εγκατάσταση setlist και αναπαραγωγής ενός μουσικού,  όλα σε μία εφαρμογή είναι τόσο βολικό βρίσκει κανείς τον εαυτό του χρησιμοποιώντας αυτό το ρυθμικό υποστήριξη όλο και περισσότερο .

Τραγούδι Rhythm κομμάτια  είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας ρυθμική υποστήριξη  που είναι βολικό για να επιλέξετε και να παίξετε . Δεν πρόκειται να κουραστεί από αυτές υποστηρίζουν κομμάτια. Δεν πρόκειται να έχουν στην αλληλουχία τίποτα. Θα διαπιστώσετε ότι του παίκτη και το setlist του χρήστη interface ενθαρρύνει τη συνέχιση της χρήσης. Θα πάρετε για να εκτιμήσουν τη μορφή των τραγουδιών σας περισσότερο και μπορεί να περιλαμβάνουν αυτά τα κομμάτια στη δική σας και μόνο και το άλμπουμ κυκλοφορίες.

Είτε θέλετε να μαθαίνετε μια νέα μελωδία, εμπλοκές, gigging ή την κοπή τελευταίο σας άλμπουμ, αυτό το  τραγούδι Rhythm Tracks  παρέχει μια λύση.

Ελέγξτε δείγματα  του ήχου στη  σελίδα Δείγματα Alive Drumming της

Ελέγξτε έξω αυτά τα άρθρα  από Alive Drumming που δίνουν την καλύτερη κατανόηση της σκέψης πίσω από το προϊόν –

« Πότε να εργαστεί στο ρυθμό σας; »

« Πώς να ασκήσετε, τότε πώς να μαρμελάδα »

« Γιατί songform με κομμάτια ρυθμό; »

Κατεβάστε το τραγούδι Rhythm Tracks App  στο  Apple App Store

Δοκιμάστε Alive Drumming του δειγματολήπτη app s για να δοκιμάσετε προηγουμένως τοποθετημένα κομμάτια της λαϊκής μελωδίες. Είναι τότε εύκολο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσαρμόσετε αυτές τις απαιτήσεις πρακτική και την απόδοσή σας. Όλες οι εφαρμογές του δειγματολήπτη είναι το ίδιο  τραγούδι Rhythm κομμάτια  app, αλλά με τους περιλαμβάνονται τραγούδια του δείγματος.

 


Επίσης δημοσιεύονται στο Medium