We hebben de hand geplukt een aantal van onze favoriete   veelgestelde vragen over Alive Drumming en  Song Rhythm Tracks .


Waarom deze  Song Rhythm Tracks  klinken zo geweldig?

Ze doen, doen ze dit niet! En voor een aantal redenen:

 1. Grote Opnamen van Great Drummers  – Song Rhythm Tracks worden geregeld vanuit een zorgvuldige studio-opnames van uitstekende drummers. Ze zijn  niet  gemaakt van midi-bestanden aan elkaar vastmaken “monsters” van enkele drum hits op een mechanische stijl, maar veeleer vormen  meerdere langere vorm volledige opnames  door top studio drummers, voor de duur van maximaal 8 bar op een moment dat je hoort subtiele drum rolls, variaties in ride-cimbaal kranen, complex vult en nog veel meer. De ritmische stijl komt uit getalenteerde drummers die zeer ervaren zijn in die specifieke stijl of het nu Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, Rock, Country, Jazz, Pop, Celtic, Praise & Worship, Blues, en nog veel meer !
 2. Er is natuurlijke variatie te zweven over de herhalingen . Dat is een aantal opnames van, laten we zeggen, een vulling of schot worden genomen en selectief gekozen terwijl sequencing en engineering van de laatste audio. Dit zorgt voor de natuurlijke variatie krijgt men met drummers. Het helpt voorkomen dat het drumwerk eentonig en repetitief.
 3. De drummer is spelling van veel aspecten van de vorm song als (s) die hij speelt . Dit zou een grotere bijdrage dan je zou denken te hebben. Het is wat echt drummers doen , maar drummen software zelden doet. Het trommelen aangeeft
  • Wanneer u terug te keren naar de ‘top van het formulier’ weer
  • Wanneer uw secties eindigen en opnieuw beginnen
  • Als u het starten of beëindigen van een brugdeel
  • Of u nu het afspelen van een midden chorus of, als alternatief, de eerste of laatste refrein. Dit helpt niet alleen je plaats te houden terwijl je speelt, maar het maakt de hele ervaring zo veel leuker om naar te luisteren, of meespelen met.

Dit alles kost veel zorgvuldige voorbereiding en curatie, grote opslag en geavanceerde algoritmen. Wij vinden dit niet kan worden bereikt op mobiele apparaten zelf dat is de reden waarom onze oplossing houdt in onze cloud-diensten werken met de mobiele App.


Kunt u mij enkele voorbeelden van Song Forms?

Song Formulieren voor een aantal nummers zijn  hier


Uw drummen audio is droog! Zal Alive Drumming, of kan ik, voeg reverb?

Alive Drumming’s  Song Rhythm Tracks   worden geleverd zonder reverb (ook bekend als “droog”). We streven ernaar om onze iOS-app van Apple inter-app audio (IAA) compliant te maken. Als het is, zul je in staat zijn om andere, 3rd party app gebruiken om reverb toe te voegen aan de audio. Zie deze  youtube video  voor een aantal van hen in actie.


Is Alive Drumming het steunen van mijn land of regio?

wereldbol
wereldbol

Alive Drumming heeft tot doel betrekking hebben op alle regio’s, landen, talen en culturen, te kiezen voor een grote diversiteit aan ritmes is wat we zijn allemaal over. Als we jou nog niet hebben aangenomen, we vrijwel zeker streven ernaar om in de toekomst. Als u wilt u nu ondersteund worden, waarom dan niet contact met ons op  marketing@alive-dumming.org


Welk liedje vormen doet Alive Drumming ondersteuning?

Wij steunen alle populaire, essentiële liedvormen  op naam  – 12 bar blues, 16 bar tunes, 32-bar A1A2 en 32-bar AABA, en ongeveer 30 andere, minder vaak ook  bij naam . De lijst wordt steeds groter! Wij ondersteunen ook het selecteren van deze zelfde liedvormen behulp  stok notatie in plaats van namen . Specificeert alleen sectielengtes in bars, bijvoorbeeld ‘8 | 8/8 | 8’, waarbij ‘bridge’ secties worden voorafgegaan door een ‘/’ in plaats van ‘|’. Daarnaast ondersteunen wij gebruikers het bepalen van hun eigen formulieren via  stok notatie, met inbegrip van herhalingen en aaneenschakeling van maximaal vier (4) delen . Dit zorgt voor een echt enorme flexibiliteit, genoeg om vorm elk nummer te beschrijven. Zie deze handleiding voor meer informatie, Song Rhythm Tracks.


Wat ritmes zijn beschikbaar voor Song Rhythm Tracks?

De app ondersteunt op dit moment ongeveer 60 verschillende onderscheiden ritme categorieën , die ongeveer 250 omvat verschillende ritmes . Van deze, de meeste zijn beschikbaar met verschillende instrumenten , zoals ‘rim’ shots of, laten we zeggen, houten blokken, en velen op verschillende tempo’s . In totaal meer dan 3700 verschillende rhythm track opnames zijn beschikbaar die kunnen worden toegepast op een lied vorm. De app maakt selectie van één van deze 3,700+ opnamen gemakkelijk door het verstrekken van filtering op een musical meter  (bijvoorbeeld 4/4 of 3/4 tijd), en  het gevoel  (zelfs of rechte, 8e of 16e noten). 
Hier is een kleine steekproef van de stijlen vertegenwoordigd:

 • Jazz, swing, recht 8, modern, verfijnd, old-time
 • American Country stijlen, met inbegrip van Nashville
 • American Blues, shuffles, hard shuffles, oud-time, langzaam, snel
 • Salsa, Samba
 • Bossa, Jazz Bossa Borstels, Latin Bossa, bongo’s, percussie
 • Techno, diverse vormen
 • Rock, hard rock, heavy
 • Pop, straight 8th, recht 16e, langzaam, medium, snel

Voor een volledige lijst van alle ritmes en sub-ritmes zie de pagina’s tellende catalogus-ritmisch-stijlen .


Hoe kan ik de Song Rhythm Tracks gebruiken? Wat is mijn licentie?

Alive Drumming  verleent  licentie voor haar tracks te remixen. Dat wil zeggen, u kunt nemen de  Song Rhythm Tracks  audio, mengen met uw eigen inhoud, en verkopen die mix als uw eigen werk zonder betaling van een vergoeding aan Alive Drumming. 
Levend trommelen  verbiedt  verkoop of herdistributie van de  niet-gemengde , originele  Song ritmesporen . Je kunt niet verkopen of weggeven deze tracks, tenzij je ze mengen in een nieuw creatief werkstuk. 
Alive Drumming  waardeert artistieke attributie maar toeschrijving in uw geremixt werken niet nodig. U hoeft niet naar Alive Drumming attribuut voor het ritme track in uw geremixte originele werk, maar als u wenst te behagen toe te voegen, “door Alive Drumming (c) geleverd rhythm track” en een verwijzing naar deze website.


Hoe kan ik deze te krijgen  Song Rhythm Tracks ? Zijn ze beschikbaar op Amazon of iTunes?

De nummers zijn beschikbaar via Apple iOS mobiele App en zal later beschikbaar zijn via een Android mobiele app. 
De enorme permutaties van liedvormen en ritmes mogelijke manieren het traditionele audiobestand distributiekanalen van iTunes en Amazon niet passen dit nieuwe medium van  Song Rhythm Tracks . 
In het bijzonder, Amazon en iTunes niet de extra hulp die nodig is voor de muzikant om de juiste track te selecteren tegemoet te komen. 
Alive Drumming heeft geen plannen om deze tracks op legacy media markt, zoals audio-cd’s of DAT-tape.


Wie is Song ritmetracks voor?

Alle muzikanten ! Nieuwe Muzikanten; Ervaren muzikanten; Grote muzikanten; 
Echt, elke muzikant met inbegrip van pianisten, gitaristen, Horn spelers, zangers en zelfs Drummers. 
De tracks kunnen worden gebruikt voor de praktijk, de prestaties en het snijden van een release. 
Voor meer informatie over hun nut in de praktijk te leren, met behulp van de  Song Rhythm Tracks  app, zie de nieuwsartikelen, 
“ Wanneer moet u werken aan uw ritme? 

“ Hoe om te oefenen, maar ook hoe u jammen ”

“ Waarom songform met ritme tracks? 


Zou Alive Drumming bevatten deze extra ritme?

Als we een bepaald ritme niet reeds onder andere, willen we werken met een drummer op te nemen. Het gaat om het maken van hoge kwaliteit audio-opnamen van het drummen op verschillende tempo’s waaronder meerdere schoten en vult die in turnarounds. De geluidsopname wordt geanalyseerd om te bepalen waar de verschillende aspecten en kan de voorkeur van elk voorval. Dit is de basis voor Alive Trommelende extra ritmes in hun  Song ritmesporen . Als je een drummer en een ritme dat u wilt laten vertegenwoordigen stuur een email naar  feedback@alive-drumming.org


Wat is het beleid Alive Drumming op privacy?

Alive Drumming neemt privacy zeer serieus. We zijn toegewijd aan het proactief beschermen van de privacy van onze klanten door het niet opslaan van persoonlijke informatie, tenzij het absoluut noodzakelijk is, en moet dat het geval is, zal het altijd worden door sterke encryptie beveiligd. Wij zullen nooit verkopen of anderszins persoonlijk, persoonlijke of vertrouwelijke informatie die wij over anderen ter beschikking stelt.


Hoe kan ik meer te weten over het lied vorm?

Song vorm is gebaseerd op het concept dat elk nummer is samengesteld rond een muzikale vorm of structuur. Populaire lied kiest vaak eenvoudige vormen als basis voor een nummer, maar vormen kunnen ook complexer zijn. 
Een goede referentie op nummer vorm (structuur) is de Wikipedia-artikel,   https://en.wikipedia.org/wiki/Song_structure

Alive Drumming wil u voorzien van de eenvoudigste en meest betrouwbare methoden voor het lied vorm te beschrijven. 
Song vorm kan worden gekozen met behulp van zowel (i) de traditionele namen als ’16 -bar Tune’, of (ii) de ‘stok notatie’ equivalent van ‘4 | 4 | 4 | 4’ als dat is wat u wenst. 
Voor volledige informatie over Alive Drumming’s  Song Rhythm Tracks  mobiele app en het is de flexibiliteit bij het identificeren van liedvormen zie de pagina,  Song Rhythm Tracks

U kunt elke gewenste song Vorm beschrijven met “door de gebruiker gedefinieerde” Song Forms in de mobiele app, en populaire muziek, op zoek naar een door de gebruiker bijgedragen Song Form voor dat nummer, opnieuw binnen de mobiele app. Er zijn nu tienduizenden deze worden gedeeld.


Song Rhythm Tracks

een nieuw type achtergrondtrack geheel uit ritmische backing (geen melodie of harmonie) ingericht om de muzikale vorm van het nummer – het “ songform ”. Deze tracks zijn compleet voorstellingen zoals men krijgt van een professionele drummer. Ze hebben een count-in, inleiding sectie, koren en karakteristieke eindes, omlijst door vullingen te laten zien waar secties beginnen en eindigen. Zelfs muzikale bruggen en middelste coupletten hebben een hogere intensiteit in voorkomend geval aan de stijl. Dit alles zonder interface van een typische arrangeur is hij daardoor eenvoudig te houden. Men kan een nummer te selecteren in minder dan 30 seconden – onder de 15 seconden een keer krijgt men onder de knie.

De App speler heeft tempo aanpassing en een faciliteit om de tracks voor uw optreden of jamsessie volgorde. Het is voor muzikanten van alle niveaus. Nieuwe muzikanten gebruik maken van de app om een begeleiding te bieden aan songs. Ze krijgen een ritme dat is sympathiek, zodat ze leren om tijd bij te houden, krijgen in de groef en internaliseren muzikale structuur van het nummer – Dit alles onder het genot van boeiende en inspirerende ritmes. Optredens musici catalogus hun steun in setlisten en te gebruiken om de prestaties te leiden. Het hebben van kwaliteit ritmische steun, met een setlist faciliteit en de speler van een musicus,  allemaal in de ene App is zo handig vindt men zich met behulp van deze ritmische steun meer en meer .

Song Rhythm Tracks  zijn echt van hoge kwaliteit ritmische steun  die handig is om te selecteren en te spelen . Je gaat niet moe van deze backing tracks te krijgen. U bent niet van plan om niets te sequencen. U zult merken dat de speler en de setlist van de user-interface stimuleert voortgezet gebruik. U maakt kennis met de vorm van je liedjes meer waarderen en je zou deze tracks op te nemen in uw eigen enkele en album releases.

Of u nu leren van een nieuwe tune, jammen, optredens of snijden je laatste album, deze  Song Rhythm Tracks  biedt een oplossing.

Check out monsters  van de audio op  Alive Drumming’s Samples pagina

Bekijk deze artikelen  van Alive Drumming dat verdere inzichten in de gedachte achter het product –

“ Wanneer op uw ritme te werken? 

“ Hoe om te oefenen, maar ook hoe u jammen ”

“ Waarom songform met ritme tracks? 

Download het nummer Rhythm Tracks App  op de  Apple App Store

Probeer Alive Drumming’s sampler app s om eerder proeven ingerichte mogelijkheden van de populaire muziek. Het is dan eenvoudig om de app te gebruiken om deze aan te passen aan uw praktijk en prestatie-eisen. Alle sampler apps zijn dezelfde  Song Rhythm Tracks  app, maar met de bijgeleverde sample tracks.

 


Ook gepubliceerd op Medium .