Vi har håndplukket noen av våre favoritt   vanlige spørsmål om Alive Drumming og  Song rytmespor .


Hvorfor disse  Song rytmespor  høres så stor?

De gjør, gjør de ikke! Og for en rekke årsaker:

 1. Stor Opptak av store Drummers  – Song rytmespor arrangeres fra forsiktige studioinnspillinger av gode trommeslagere. De er  ikke  konstruert fra midi-filer passer sammen “samples” fra enkle tromme treff å danne en mekanisk stil, men heller  flere lengre skjema fulle innspillinger  av topp studio trommeslagere, som varer fra opptil 8 barer i en tid der du hører subtile trommevirvler, variasjoner i ride cymbal kraner, komplekse fyll og mer. Den rytmiske stilen kommer fra dyktige trommeslagere som er svært erfarne i det aktuelle stilen være det Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, Rock, Country, Jazz, Pop, Celtic, Bønn og lovsang, Blues, og mye mer !
 2. Det er naturlig variasjon svaie over gjentas . Det er en rekke innspillinger av, si, en fyll eller skudd er tatt og selektivt valgt mens sekvensering og engineering endelig lyd. Dette gir naturlig variasjon man får med trommeslagere. Det bidrar til å hindre tromming bli monotont og repeterende.
 3. Trommeslageren er klar mange aspekter av sangen skjema som (s) han spiller . Dette kan ha en større bidragsyter enn man kunne forestille seg. Det er hva ekte trommeslagere gjøre , men tromming programvare sjelden gjør. Tromme indikerer
  • Når du er tilbake til ‘toppen av skjemaet’ igjen
  • Når seksjonene er slutt og begynner på nytt
  • Når du starter eller fullføre en bro seksjon
  • Enten du spiller en middel kor eller alternativt den første eller siste refreng. Dette ikke bare hjelper deg å holde plass mens du spiller, men det gjør hele opplevelsen så mye morsommere å lytte til, eller spille sammen med.

Alt dette tar mye av grundige forberedelser og konservering, stor lagringsplass, og avanserte algoritmer. Vi føler at dette ikke kan oppnås på mobile enheter selv som er grunnen til vår løsning innebærer våre skytjenester arbeider med mobile App.


Kan du gi meg noen eksempler på Song Forms?

Sang Former for en rekke sanger er  her


Din tromming lyd er tørr! Vil Alive Drumming, eller kan jeg legge til romklang?

Alive Drumming er  Song rytmespor   leveres uten romklang (aka “tørr”). Vi bestreber å gjøre vår iOS app Apple inter-app audio (IAA) kompatibel. Når det er, vil du være i stand til å bruke andre, tredje parts app for å legge reverb til lyden. Se denne  youtube videoen  for noen av dem i aksjon.


Er Alive Drumming støtte mitt land eller region?

kloden
kloden

Alive Drumming tar sikte på å dekke alle regioner, land, språk og kulturer, omfavner et bredt mangfold av rytmer er hva vi er alle om. Hvis vi ikke har vedtatt ditt ennå, vi nesten helt sikkert tar sikte på å i fremtiden. Hvis du ønsker din til å bli støttet nå, hvorfor ikke kontakte oss på  marketing@alive-dumming.org


Hvilken sang former gjør Alive Drumming støtte?

Vi støtter alle de populære, essensielle sangformer  av navn  – 12 takters blues, 16 bar melodier, 32-bar A1A2 og 32-bar AABA, og ca 30 andre mindre vanlig også  ved navn . Listen er økende! Vi støtter også velge disse samme sang skjemaer ved hjelp av  stokk notasjon i stedet for navn . Dette angir ganske enkelt seksjonslengder i stolpene, for eksempel ‘8 | 8/8 | 8’, hvor ‘bro’ seksjoner er forutgått av en ‘/’ i stedet for ‘|’. I tillegg støtter vi brukerne definere sine egne skjemaer via  stick notasjon, inkludert gjentar og sammensetning av inntil fire (4) deler . Dette gjør det mulig for en virkelig stor fleksibilitet, nok til å beskrive en sang form. Se denne brukerhåndboken for mer informasjon, Tracks Song Rhythm.


Hva rytmene er tilgjengelig for Song rytmespor?

Applikasjonen støtter for tiden 60 forskjellige distinkte rytme kategorier , som omfatter omtrent 250 adskilte rytmer . Av disse er de fleste er tilgjengelig med ulike instrumenter slik som ‘rim’ skudd eller si, treklosser, og mange på flere tempi . I alle mer enn 3700 forskjellige rytmespor opptakene er tilgjengelig som kan brukes på en sang form. Applikasjonen gjør valget av en av disse 3,700+ opptakene enkle ved å gi filtrering på en musikalsk meter  (si 4/4 eller 3/4 tid), og  følelsen  (selv eller rett, 8. eller 16. notater). 
Her er et lite utvalg av stiler representert:

 • Jazz, swing, rett åttende, moderne, sofistikert, gammeldags
 • Amerikansk Country stiler, inkludert Nashville
 • Amerikanske Blues, stokker, harde stokker, gammeldags, sakte, fort
 • Salsa, Samba
 • Bossa, Jazz Bossa Børster, Latin Bossa, bongos, perkusjon
 • Techno, ulike former
 • Rock, hard rock, heavy
 • Pop, rett åttende, rett 16th, sakte, medium, fast

For en fullstendig liste over alle rytmer og sub-rytmer se siders katalog-rytmisk-stiler .


Hvordan kan jeg bruke Song rytmespor? Hva er min lisens?

Alive Drumming  innvilger  konsesjon til å blande sine spor. Det vil si at du kan ta  Song Rhythm Tracks  lyd, bland med ditt eget innhold, og selge det miksen som ditt eget arbeid uten å betale en avgift for å Alive tromming. 
Levende Drumming  forbyr  salg eller redistribusjon av dens  un-blandet , originale  Song rytmespor . Du kan ikke selge eller gi bort disse sporene med mindre du blander dem inn i en ny kreativ stykke arbeid. 
Alive Drumming  verds kunstnerisk navngi men krever ikke attribusjon i dine remikset verk. Du trenger ikke å tillegge Alive Drumming for rytmespor i remikset opprinnelige arbeid, men hvis du ønsker å behage legge til, “rytmespor levert av Alive Drumming (c)”, og inkluderer en referanse til denne nettsiden.


Hvordan kan jeg få disse  Song rytmespor ? Er de tilgjengelig på Amazon eller iTunes?

Sporene er tilgjengelig via Apple iOS Mobile App, og vil senere bli tilgjengelig via en Android-mobil. 
De enorme permutasjoner av sangformer og rytmer tilgjengelige midler de tradisjonelle lydfil distribusjonskanaler i iTunes og Amazon ikke passer dette nye mediet for  Song rytmespor . 
Spesielt gjør Amazon og iTunes ikke plass til ekstra bistand som er nødvendig for musikerens å velge riktig spor. 
Alive Drumming har ingen planer om å markedsføre disse sporene på gamle medier som lyd-CDer eller DAT tape.


Hvem er Song rytmespor for?

Alle musikere ! Nye musikere; Erfarne musikere; Gode musikere; 
Virkelig, enhver musiker inkludert Pianister, Gitarister, Horn spillere, sangere og selv Drummers. 
Sporene kan anvendes for praksis, ytelse og kutte en frigivelse. 
Hvis du vil vite mer om deres fordel i praksis, ved hjelp av  Song Rhythm Tracks  app, se nyhetsartikler, 
“ Når skal jobbe på rytme? 

“ Hvordan å øve, så hvordan å jamme ”

“ Hvorfor songform med rytmespor? 


Vil Alive Drumming inkludere denne ekstra rytme?

Hvis vi ikke allerede har en bestemt rytme, vil vi gjerne samarbeide med en trommeslager til å ta den med. Dette innebærer å gjøre høykvalitets lydopptak av tromme på flere tempi inkludert flere skudd og fyller anvendes i stanser. Den lydopptak vil bli analysert for å identifisere hvor de ulike aspekter ved forekomme og preferansen nivået for hver forekomst. Dette er grunnlaget for levende Drumming å innlemme ytterligere rytmer i sine  Song rytmespor . Hvis du er en trommeslager og har en rytme du ønsker å være representert vennligst send  feedback@alive-drumming.org


Hva er Alive Drumming politikk på personvern?

Alive Drumming tar personvern på alvor. Vi er forpliktet til aktivt å beskytte personvernet til våre kunder ved å ikke lagre personlig informasjon med mindre det er absolutt nødvendig, og bør det være tilfelle, vil det alltid være beskyttet av sterk kryptering. Vi vil aldri selge eller på annen måte avsløre noen personlig, privat eller konfidensiell informasjon vi har på andre.


Hvordan kan jeg lære om sang skjemaet?

Song skjema er basert på konseptet at hver sang har blitt komponert rundt en musikalsk form eller struktur. Populær sang velger ofte enkle former som grunnlag for en sang, men formene kan være mer komplisert, så vel. 
En god referanse på sangen form (struktur) er Wikipedia-artikkelen,   https://en.wikipedia.org/wiki/Song_structure

Alive Drumming ønsker å gi deg den enkleste og mest pålitelige metoder for å beskrive sangen form. 
Song Form kan velges ved hjelp av både (i) tradisjonelle navn som ’16 -bar Tune’, eller (ii) den ‘stick notasjon’ tilsvarende ‘4 | 4 | 4 | 4’ hvis det er det du foretrekker. 
For fullstendig informasjon om Alive Drumming sin  Song rytmespor  mobile app, og det er fleksibilitet i å identifisere Song Forms se siden,  Song rytmespor

Du kan beskrive noen Song Form med “brukerdefinerte” Song Skjemaer i appen, og for populære låter, søker etter en brukerskapte Song Form for den sangen, igjen innen mobilappen. Det er nå titusenvis av disse blir delt.


Song rytmespor

er en ny type av bakside styr består utelukkende av rytmisk underlag (ikke melodi eller harmoni) anordnet til den musikalske formen av sangen – som “ songform ”. Disse sporene er komplette forestillinger som man får fra en profesjonell trommeslager. De har en teller-i, innførende seksjonen, kor og karakteristiske avslutninger, innrammet av fyllinger som viser hvor seksjonene starte og avslutte. Selv musikalske broer og middel refrengene har høyere intensitet eventuelt til stilen. Alt dette uten en typisk arrangør grensesnitt og dermed holde det enkelt. Man kan velge et spor på under 30 sekunder – under 15 sekunder når man får taket på det.

Appens spilleren har tempo justering og et anlegg for å sekvensere sporene for gig eller jam session. Det er for musikere på alle nivåer. Nye musikere bruke App for å gi et akkompagnement til sanger. De får en rytme som er sympatisk, slik at de lærer å holde tiden, komme inn i sporet og internal sangens musikalske struktur – Alt dette mens du nyter engasjerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalogisere sin støtte til setlistene og bruke den til å veilede ytelse. Ha kvalitet rytmisk backing, med en setliste studio og musiker spiller,  alt i en app er så praktisk en finner seg selv ved hjelp av denne rytmisk backing mer og mer .

Song rytmespor  er virkelig høy kvalitet rytmisk backing  som er praktisk å velge og spille . Du kommer ikke til å bli lei av disse backing spor. Du er ikke nødt til å sekvensere noe. Du vil finne at spilleren og setliste brukergrensesnittet oppfordrer fortsatt bruk. Du vil komme til å sette pris form av dine sanger mer, og du kan inkludere disse sporene i egne enkle og utgivelsene.

Enten du lære en ny låt, jamming, gigging eller kutte siste album, denne  Song rytmespor  gir en løsning.

Sjekk ut prøver  av lyden på  Alive Drumming prøvene side

Sjekk ut disse artiklene  fra Alive Drumming som gir ytterligere innsikt i tankegangen bak produktet –

“ Når skal jobbe på rytme? 

“ Hvordan å øve, så hvordan å jamme ”

“ Hvorfor songform med rytmespor? 

Last Song Rhythm Tracks App  på  Apple App Store

Prøv Alive Drumming sampler app er å prøve tidligere arrangert spor av populære låter. Det er så lett å bruke programmet til å justere disse til din praksis og resultatkrav. Alle de sampler apps er de samme  Song rytmespor  app, men med de medfølgende prøvespor.

 


Også publisert på Medium