painting femaleJazzGroup

Hva menes med “ Smart Music Creation”?

“ Smart ” betyr ofte at teknologien har blitt lagt til noe som tidligere ikke hadde hatt det.

Med ‘musikk’, begrepet ‘ digital har’ vært brukt til distribusjon av forbrukeren musikk i en digital form ‘- Audio-CD, mini-plater, DAT og senere revolusjonen i elektronisk distribusjon gjennom iTunes Music Store.

‘ Smart Music Creation ‘ kan kanskje anses å være der datastyrte enheter hjelpe til med å skape musikk – synthesizer, trommemaskinen, og MIDI generelt. Drum Machines og synthesizere er virkelig nye musikkinstrumenter utlån seg til nye musikalske lyder og derfor nye musikksjangre. Det er ikkesmart egentlig, det er bare en annen type instrument.

Enter – Musical Instrument Digital Interface ( MIDI )

MIDI-plattformen har eksistert i 30 år eller mer, og fortjener navnet ‘Smart’. Det automatiserer spillingen av instrumentene ved koding og reprodusere det handler om å spille 
det   oppmerksom, 
på   at   instrument 
med   den   intensitet 
nettopp på   den  tid.

Det er ikke bare en ny type instrument, er det en måte å kodifisering spille av enhver og alle instrumenter . Komplette orkester score har blitt kodifisert og gjengitt med MIDI. Flotte forestillinger har blitt fanget ved hjelp av MIDI opptak. MIDI trenger ikke å bety sub-standard musikk – det kan, hvis de brukes med forsiktighet, mener suveren musikalitet og flott musikk produksjon. Dessverre har altfor mange substandard forestillinger blitt kodifisert og gjengitt med MIDI, som fører til dårlige erfaringer og et dårlig rykte for teknologien.

Aktivering versus Truly Smart Musikkproduksjon

MIDI er en stor tilretteleggerne.

Vi skal ikke skylde MIDI for det vi har, og har ikke, ferdig med det i løpet av de siste 3 tiårene. For virkelig ‘Smart Music’ det vi trenger er å gå videre, mer intimt gifte teknologi med musikkproduksjon .

incredibleTrumpet
incredibleTrumpet

Innovatør – Band-In-A-Box

Den første, masse adopsjon innovasjon fra MIDI var sangen baserte akkompagnement program – PG Musics “ Band-In-A-Box ” tilgjengelig på PC og Mac. Dette levert på sitt løfte om å tilby skreddersydd akkompagnement for sanger. Det hjelper elevene til å forstå form av sangene de spiller, og å gi backing musikk for å nyte og lære nye sanger. Viktigere er grensesnittet eller ‘språk’ på programmet som av tradisjonell musikk notasjon og konsepter . Det betyr ikke omskrive musikalsk terminologi, det vedtar det, og strekker seg hva som kan gjøres med det. Band-In-A-Box er virkelig Smart Musikkproduksjon.

The Innovator dominans av markedet

Band-In-A-Box har vokst og vokst over den tiden til en massiv søknad med alle tenkelige funksjon – en ekte tour de force av programvareutvikling.

Utviklingen av Long-skjema Audio utfyller MIDI

Band-In-A-Box adresser selv lyden kvalitet utgaven av MIDI-instrumenter ved å inkludere høy kvalitet, lang-skjema lyd – “ekte Drums” og andre “virkelige instrumenter” der lyden er mye lengre form enn en enkelt MIDI instrument ‘notat’ som beskrevet tidligere. Dette fører til mye mer tilfredsstillende backing musikk. Det er høy kvalitet, virkelig Smart Music Creation – som kommer til en kostnad skjønt. Ikke bare dollar koster for programmet og lydbiblioteket men bruker programmet tar betydelig engasjement for å mestre og PC og Mac-arbeidsstasjoner er ikke alltid praktisk for verdens 10% som er musikere.

iPhone X 03 MainTableScreen innrammet
iPhone X 03 MainTableScreen innrammet

Den Convenience og Ubiquity av Mobility

irealpro som app
irealpro som app

Kanskje den åndelige reinkarnasjonen av den opprinnelige Band-In-A-Box programmet er realisert for mobile enheter i form av Technimo er iRealPro app. Det er en velfortjent populær app, om enn med standard MIDI note høres snarere enn langformat lyd av ‘ekte instrumenter’. Nå verdens 10% av musikere, hvis de har en mobil enhet, kan bli veldig praktisk sang baserte backing musikk gjennom iRealPro . Det er gode nyheter for en generasjon musikere. Årsaken til virkelig Smart Musikkproduksjon er i utvikling.

Mulighetene til Advance Smart Music Production

Det er muligheter til å gå videre, for å appellere til en enda større andel av musikere med enda mer tilgjengelig teknologi gifte musikkproduksjon og teknologi. Hvis vi kan også forbedre kvaliteten og musikalitet av leveransen, og samtidig redusere de komplikasjoner som er barrierer for adopsjon, kanskje kan vi komme nærmere det mobile bærende del av 10% av verdens befolkning som er musikere. Mobile enheter er usannsynlig å gi de samme resultatene oppnåelig med dagens stasjonære arbeidsstasjon som utnytter langformat lyd bibliotekene krever terabyte med data og masser av datakraft, men innovasjoner i klient-server-løsninger er mulig der den samme kvaliteten på resultater kan oppnås ved forsyne ferdige produksjoner til de mobile enheter fra skyen tjenester. Det finnes andre muligheter også for å bedre brukergrensesnitt, slik at mindre erfarne musikere og mindre flinke brukere av mobilapper kan få mer ut musiker mobile apps. iRealPro har et godt designet grensesnitt, men jeg tror mange musikere som bruker det er vellykket bare fordi de begrenser seg til å velge en sang navn, og spille det uten å ville gå i dybden av selve ordningen detaljene de nettopp har valgt. Det er flott at de kan bevege seg til å gjøre sine egne ordninger hvis og når de er klare.

Jeg tror vi trenger å feste med det etablerte språket musikk mens du fortsetter å redusere kompleksiteten i å lage musikk med mobile enheter.

Apples egen Garage Band mobile app har oppnådd store ting i denne sammenheng. Når de først lanserte iPad produktet, var det mange rapporter om små barn tar til enheten / app med en gang. Grensesnittet er så intuitivt. Det er en veldig imøtekommende app, men kanskje lydkvaliteten er ikke så stor som det kunne være.

Fremtiden Imagined

Det vi trenger er nye produkter som har

  1. iRealPro ‘s musiker perspektiv ,
  2. Garage Band’ s approachability , og
  3. Band-In-A-Box’ s langformat lydkvalitet

i en mobil klient-server App . Legg til at anlegg for musikerens å enkelt dele arrangementer og setlistene   og ordne sine sanger bare med utvalget i stedet for sekvensering   , og jeg tror vi er godt på vei til den neste generasjonen av virkelig smarte Musikk Creation Services for musikere. Vi har nå dette med Song rytmespor service og iOS mobile App.

Song rytmespor

Song rytmen sporene  er en ny type av bakside styr består utelukkende av rytmisk underlag (ikke melodi eller harmoni) anordnet til den musikalske formen av sangen – som “ songform ”. Disse sporene er komplette forestillinger som man får fra en profesjonell trommeslager. De har en teller-i, innførende seksjonen, kor og karakteristiske avslutninger, innrammet av fyllinger som viser hvor seksjonene starte og avslutte. Selv musikalske broer og middel refrengene har høyere intensitet eventuelt til stilen. Alt dette uten en typisk arrangør grensesnitt og dermed holde det enkelt. Man kan velge et spor på under 30 sekunder – under 15 sekunder når man får taket på det.

Appens spilleren har tempo justering og et anlegg for å sekvensere sporene for gig eller jam session. Det er for musikere på alle nivåer. Nye musikere bruke App for å gi et akkompagnement til sanger. De får en rytme som er sympatisk, slik at de lærer å holde tiden, komme inn i sporet og internal sangens musikalske struktur – Alt dette mens du nyter engasjerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalogisere sin støtte til setlistene og bruke den til å veilede ytelse. Ha kvalitet rytmisk backing, med en setliste studio og musiker spiller,  alt i en app er så praktisk en finner seg selv ved hjelp av denne rytmisk backing mer og mer .

Song rytmespor  er virkelig høy kvalitet rytmisk backing  som er praktisk å velge og spille . Du kommer ikke til å bli lei av disse backing spor. Du er ikke nødt til å sekvensere noe. Du vil finne at spilleren og setliste brukergrensesnittet oppfordrer fortsatt bruk. Du vil komme til å sette pris form av dine sanger mer, og du kan inkludere disse sporene i egne enkle og utgivelsene.

Enten du lære en ny låt, jamming, gigging eller kutte siste album, denne  Song rytmespor  gir en løsning.

Sjekk ut prøver  av lyden på  Alive Drumming prøvene side

Sjekk ut disse artiklene  fra Alive Drumming som gir ytterligere innsikt i tankegangen bak produktet –

“ Når skal jobbe på rytme? 

“ Hvordan å øve, så hvordan å jamme ”

“ Hvorfor songform med rytmespor? 

Last Song Rhythm Tracks App  på  Apple App Store

Prøv Alive Drumming sampler app er å prøve tidligere arrangert spor av populære låter. Det er så lett å bruke programmet til å justere disse til din praksis og resultatkrav. Alle de sampler apps er de samme  Song rytmespor  app, men med de medfølgende prøvespor.

 


Også publisert på Medium .