hands on bongos

Κατά την εκμάθηση μιας νέας κομμάτι της μουσικής, όταν θα πρέπει ένα έργο μουσικός για να πάρει σωστά το ρυθμό και την αίσθηση του κομματιού;

Έχω καιρό πίστευαν ότι πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε σωστά και υπάρχει μικρή σημειώσεις σημείο παίζει καθόλου αν δεν είναι στην επιθυμητή ρυθμό και να αισθάνονται. Tempo, όμως, είναι εντελώς άλλο θέμα – υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για την ακρίβεια, ακόμη και παίζοντας μουσική σε σημαντικά διαφορετικούς ρυθμούς για να εσωτερικεύουν το κομμάτι καλύτερα.

Ο συγχρονισμός είναι το θεμέλιο της μουσικότητας: «Όταν μια σημείωση χτύπησε σε λάθος χρόνο, αυτό είναι το λάθος νότα». Να πάρει το παιχνίδι με το σωστό ρυθμό το συντομότερο δυνατό είναι ο λόγος που έχω πάντα αναζήτησε δομημένη και εμπνευσμένη ρυθμική υποστήριξη. Αυτό τελικά να οδηγήσει σε «Τραγούδι Rhythm Tracks».

Ένα από τα πιο επανειλημμένες όρους και από τους μουσικούς είναι ότι «η πρακτική κάνει τέλειος». Έχω ακούσει αυτό το αλλαγμένο σε «πρακτική κάνει μόνιμο». δηλαδή αν επαναλαμβάνουμε ένα πράγμα ξανά και ξανά, τότε μην το εσωτερικεύουν και γίνεται μια δυνατότητα που έχουμε «χωρίς συνειδητά να σκεφτόμαστε γι ‘αυτό». Αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να κάνουμε πολύπλοκα συντονισμένες κινήσεις χωρίς πολύ συνειδητή σκέψη, όπως η οδήγηση αυτοκινήτων ή ακόμη και χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι και πιρούνι. Αν δεν έχετε κάνει αυτά τα πράγματα στη ζωή σας, πριν να είναι πολύ δύσκολο για την πρώτη φορά, αλλά από τη στιγμή που εκτελούνται καθημερινά ακόμη δεν τους αναγνωρίζει ως πρόκληση πια. Είναι σαν ένα εντελώς διαφορετικό μέρος του μυαλού σας έχει ανατεθεί το καθήκον. Έτσι, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είμαστε πολύ επιλεκτικές σχετικά με τη χρήση αυτής της τεχνικής επανάληψη και βεβαιωθείτε ότι εφέ δεν λειτουργούν εναντίον μας, διότι αν αυτό που ασκούν δεν είναι ωφέλιμη, τότε θα πάρει εσωτερίκευση εξίσου εύκολα …. Έτσι, η πρακτική μπορεί να κάνει τέλεια? Θα κάνει τελικά μόνιμη, αλλά αυτό μονιμότητας μπορεί να σας νικήσει, καθώς και να σας βοηθήσει.

Μια βασική πτυχή της μουσικής είναι ο ρυθμός και το χρονοδιάγραμμα – είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη μουσική ζωντανεύουν, και είναι αυτό που μπορεί να σκοτώσει επίσης. Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε καλό ρυθμό και το χρονοδιάγραμμα.

Εάν δεν έχουν ακόμη αναπτύξει την αίσθηση της τακτικής παλμό που υπάρχει στις περισσότερες σύγχρονη μουσική – ποπ, λαϊκό, χώρα, τζαζ – παίζουν μαζί σε κάτι με ένα παλμό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, διότι όπου το σφυγμό σας λείπει θα είναι σαφώς εμφανίζονται και θα προσαρμόζει αυτόματα να ακολουθήσει τον παλμό και να κρατήσει το χρόνο. Μεγάλη: Αυτή είναι μια πραγματική νίκη. Η σύστασή μου είναι να είναι πολύ επιλεκτική σχετικά με τη χρήση των Μετρονόμοι και κάντε κλικ-κομμάτια:

Κατάχρηση Μετρονόμοι και κάντε κλικ στο κουμπί κομμάτια Θεωρείται Επιβλαβές

Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα κλικ-track, όταν ασκείστε, αλλά και όταν παίζουν μαζί σε μια ομάδα κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργήσει εις βάρος ανάπτυξη της δικής σας ανθρώπινης αλληλεπίδρασης για τον παλμό και την απομακρύνει από τις ρυθμικές αποχρώσεις που καταλήγουν να ηττηθεί από τον απαιτητικό, OH-έτσι-τακτική , ‘Κάντε κλικ’. Επίσης, μετρώντας όταν εμπλοκή με τους άλλους θα είναι ένα πρόβλημα: Μετρώντας τους παλμούς εντός του μετρητή, όπως 1-και-α, 2-και-α, είναι απολύτως ανεκτίμητη βοήθεια όταν την εκμάθηση μιας νέας, ίσως ρυθμικά προκλητική μελωδία: έχω ακούσει να λέγεται ότι αν δεν μπορεί να υπολογίζει μια μελωδία ή ρυθμική ιδέα έξω, δεν το ξέρω πραγματικά: είναι υπέροχο να μετρήσει έξω για να εξασφαλίσει πραγματικά το γνωρίζουν, αλλά από τη στιγμή που έχουν εσωτερικεύσει ότι μελωδία, ήρθε η ώρα να σταματήσει την καταμέτρηση του και να αισθάνονται το ρυθμό και να επικοινωνούν με τους άλλους που παίζουν με, χωρίς να εμποδίζει τους έξω από την καταμέτρηση στο κεφάλι σας. Το θαυμάσιο πράγμα για λαϊκή παίζουν μαζί μουσική είναι η ανθρώπινη αλληλεπίδραση που θα χάσετε αν είστε επικοινωνία με ένα κλικ κομμάτι αντί για τους άλλους ανθρώπους που παίζουν με, ή μετρήσει κάθε μπαρ στο κεφάλι σας, αντί να ακούει τον άλλο μουσικούς. Δεν είμαι ο μόνος που βλέπει με αυτόν τον τρόπο: Έχω ακούσει το βρετανικό μουσικό Jamie Cullum λένε ότι αποφεύγει τη χρήση των κλικ κομμάτια όταν το μπλοκάρισμα και την καταγραφή επειδή παίρνει μακριά την ανθρώπινη άμπωτη και τη ροή της μουσικής, όταν χρησιμοποιούνται . Δεν θα ήθελα να έχουμε χάσει το υπέροχο άμπωτη και τη ροή του παιχνιδιού του.

Πώς να ασκήσετε και μαρμελάδα;

Πρώτο Στάδιο – Οι πρόωρες αρχές του Private Practice:

Αν είστε εκμάθηση μιας νέας, ίσως πρόκληση, μελωδία, για πρώτη φορά, σε ιδιωτικό ιατρείο, τότε σίγουρα, μετράνε από το μετρητή και να χρησιμοποιήσετε έναν μετρονόμο / κλικ-track επιλεκτικά και με σύνεση για να ελέγξετε το χρόνο σας, αλλά, μόλις «Εχω επιβεβαίωσε το έχεις, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το μετρονόμο ή κάντε κλικ στο κομμάτι το συντομότερο δυνατόν και να μην το χρησιμοποιήσετε ξανά για το συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι, γιατί ό, τι ήταν κάποτε βοηθώντας σας να πάρετε την καλύτερη ρυθμικά θα περιορίσει τώρα και να σας κρατήσει πίσω.

Τρίτο Στάδιο – Εμπλοκές ή Gigging με άλλους μουσικούς:

Θα έρθει για να οργανώσει δύο χρόνια αργότερα! Όταν εμπλοκές ή gigging, δεν μετράνε στο κεφάλι σας. Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχουν εσωτερικεύσει το τραγούδι από το ιδιωτικό ιατρείο και να είναι έτοιμοι να επικοινωνούν με τους άλλους και καταμέτρηση θα υποβαθμίσει την ακρόαση. «Ας το Melody από τον οδηγό σας». Αν έχετε τη μελωδία στο μυαλό σας κατά την εκτέλεση και αυτοσχεδιάζοντας θα σας βοηθήσει να κρατήσει τη θέση χωρίς να χρειάζεται να μετράνε. Επίσης, όπου υπάρχει μια παύση στη μελωδία συμπληρώσει τη μελωδία με τη δική σας για να βοηθήσει με αυτό. Για παράδειγμα, εάν η μελωδία έχει ένα υπόλοιπο δύο μπαρ, στη συνέχεια, συμπληρώνοντας ότι το υπόλοιπο με το δικό σας «γεμίζουν μελωδία» θα υποστηρίξει χρησιμοποιώντας τη μελωδία για να κρατήσει τη θέση στην μελωδία. Κρατώντας τη μελωδία στο μυαλό σας θα είναι το λιγότερο απόσπαση της προσοχής ενώ ακούτε τους άλλους παίκτες εκτός αίσθηση του ρυθμού και το χρόνο σας είναι τόσο καλή και είστε τόσο σφιχτά με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος που δεν χρειάζεται καν αυτό. Αν δυσκολεύεστε να κρατήσει τη θέση σας, τότε μια ισχυρή λαβή στη μελωδία μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα για να βοηθήσει αυτό.

Δεύτερο Στάδιο – Η άσκηση μόνη της ή ίσως με άλλους:

Τι να κάνετε όταν παίζετε τη μελωδία πάνω σε τακτική βάση για να εσωτερικεύουν πριν να το παίξετε με άλλους, ή ακόμα και αν δεν μπορείτε να παίξετε με τους άλλους; Πρώτον, θα ήταν καλό να πάρετε μια αίσθηση της μορφής της μουσικής, και επίσης, (ii) θα ήταν καλό για την πρακτική, και να παίξει, το ρυθμικό ύφος του κομματιού. Νομίζω ότι ένα ιδανικό, και μη ρεαλιστικές, βέλτιστο θα ήταν να έχουμε μια πραγματική ανθρώπινη μπάντα από έμπειρους μουσικούς που γνωρίζουν το κομμάτι και είναι έτοιμη στην πράξη στούντιό σας να μαρμελάδα μαζί με. Θα πρέπει, επίσης, να σας φιλοξενήσουμε με την παύση και την έναρξη στην εντολή σας. Η έννοια αυτή έχει αντιμετωπιστεί καλύτερα από επαγγελματίες κομμάτια υποστήριξη μουσικός που παρέχονται από τους προμηθευτές όπως «Aebersold». Είναι μια πολύ καλή επιλογή, αλλά δεν είναι πάντα πρακτικό. Αν έχετε αγοράσει ένα από αυτά, και περιλαμβάνει συντονιστείτε σας, το κλειδί και το ύφος και παρόμοια tempo θα πρέπει να το παίζουν με το συγκρότημά σας, στη συνέχεια, μεγάλη, δεν περιλαμβάνουν παίζουν μαζί σε αυτό ως μέρος αυτής της πρακτικής. Μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη και επιτρέπει σε κάποιον να ασκήσει τον αυτοσχεδιασμό με τα ακουστική ελέγχους για την αρμονία και τη μορφή που διαφορετικά δεν θα είχαν. Αυτό είναι, αν αυτοσχεδιάζουν πάνω από τη φόρμα και ρίξτε ένα μπαρ ή να ξεχάσει μια αλλαγή χορδή θα πρέπει να ακούσετε αυτό και να είναι σε θέση να το διορθώσει. Μια άλλη μεγάλη επιλογή είναι να παίξει μαζί με τους καλλιτέχνες κομμάτια της μελωδίας. Ας υποθέσουμε ότι είστε εκμάθηση φθινόπωρο φύλλα και έχετε ηχογραφήσεις του από διάφορους καλλιτέχνες στη δισκοθήκη σας, τότε το παιχνίδι αυτές τις ηχογραφήσεις και να παίξουν μαζί, «συνοδεύει» με τις χορδές μιας βασικής γραμμής. Μπορείτε αλληλεπιδρούν με κορυφαίους μουσικούς που αναμφίβολα παίζει το κομμάτι καλά – κάτι που εσωτερικεύουν θα υπάρξει ως άψυχο και επιζήμια ως ένα κλικ-track. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, όταν παίζετε και εσωτερίκευση μια μελωδία, είναι σημαντικό να εξασκηθείτε σε όσες «μορφές πρακτικής» όσο το δυνατόν – αυτές που αναφέρθηκαν προηγουμένως και, παίζει μόνο τη μελωδία από μόνη της, και στη συνέχεια η μελωδία και η την έναρξη, στη συνέχεια να παίξει τη γραμμή βάσης και τραγουδούν τη μελωδία, στη συνέχεια, να παίξει τις χορδές και να τραγουδά τη μελωδία, στη συνέχεια, να παίξει τις χορδές και να παίξει τη μελωδία μαζί. Να παίρνετε την ιδέα; Η μεγαλύτερη ποικιλία από τρόπους που μπορείτε να ακούσετε και να εκτελέσει τη μελωδία η καλύτερη ακουστική γνώσεις σας γίνεται. Έτσι, τι γίνεται με το ρυθμό και το χρονοδιάγραμμα όταν κάνετε αυτό;

Νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή είναι να έχουμε ένα παιχνίδι υποστηρίζοντας διαδρομή ρυθμό που δεν έχει τη βασική γραμμή ή χορδές, αλλά θα εκπροσωπήσει τη μορφή του κομματιού, όπου τα τμήματα έναρξης και λήξης, όπου οι ενεργειακές αλλαγές και τις κινήσεις απόδοση από «Α», τμήματα να τμήματα «Β» (ή γέφυρα) και να μεσαία ρεφρέν, τα οποία είναι γενικά η θέση για αυτοσχεδιασμούς, και ακόμη και όταν συμβαίνουν φράσεις τεσσάρων ράβδων κλπ Εάν αυτή rhymic πλάτη είναι επίσης ζωντανές και τα ανθρώπινα αντί μετρονομική στην παράδοση του και είναι σε η ρυθμικό στυλ που θα παίζει το κομμάτι που όχι μόνο έχουν μια μεγάλη βάση για την εκμάθηση της κομμάτι, αλλά και μια εξαιρετικά ευχάριστη, καθώς και. Ουσιαστικά, είναι το ίδιο επιχείρημα που πήγαν για να παίζουν μαζί για να κάνετε κλικ κομμάτια: Ένα κομμάτι κλικ μπορεί να εκθέσει πολλά σφάλματα που μπορεί να έχετε με το μετρητή και την τοποθέτησή σας από τις χορδές, την έναρξη ή τη μελωδία σας, αλλά θα εγκαταστήσει επίσης ένα ηχομονωτικό του άλλου ρυθμική πτυχές που πρέπει να συμβαίνει. Προτείνω ποτέ χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι κλικ σε αυτό το στάδιο? αντί να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι υποστήριξης με μια πραγματική αίσθηση του ρυθμού από τον ήχο του πραγματικού τυμπανιστές παίζουν πραγματικό drums στο στυλ σας θα πρέπει να το παίζει και με τη μορφή του τραγουδιού που μαθαίνετε. Νομίζω ότι αυτή είναι μια καλή ιδέα, ακόμη και αν πραγματοποιηθεί σε ένα ντράμερ-κάτω σύνολο. Κάποιος μπορεί πάντα επιπλέον ασκήσουν το κομμάτι χωρίς υποστήριξη για να εξασφαλιστεί κάποιος μπορεί να διατηρήσει τη δική του αίσθηση του ατόμου του ρυθμού και του χρόνου χωρίς την πίστα υποστήριξη, αλλά είναι καλό να πάρετε μια αρχή από την μεγάλη drumming πρώτο. Έτσι, πώς να πάρει μεγάλη ήχο της ανθρώπινης κομμάτια υποστήριξη στη μουσική φόρμα του τραγουδιού σας; Υπάρχουν τώρα «τραγούδι Rhythm κομμάτια» από το Alive Drumming παρέχει ακριβώς αυτό …