Yang mereka lakukan, mereka tidak! Dan untuk beberapa sebab:

 1. Mereka disusun dari rakaman studio-hati pemain gendang yang sangat baik. Mereka tidak dibina dari fail midi yang patut bersama-sama hits drum untuk membentuk gaya yang mekanikal. Gaya berirama datang dari drummer berbakat siapa yang berpengalaman dalam gaya yang tertentu.
 2. Terdapat pelbagai pilihan semula jadi digalakkan atas ulangan . Itulah beberapa rakaman, berkata, isi atau ditembak diambil dan dipilih secara rawak manakala penjujukan dan kejuruteraan audio akhir. Ini menyediakan pelbagai semula jadi seseorang mendapat dengan pemain gendang. Ia membantu mencegah gendang menjadi membosankan.
 3. Drummer itu menggariskan pelbagai aspek bentuk lagu ini sebagai (s) dia bermain.  Ini mungkin mempunyai penyumbang yang lebih besar daripada satu mungkin bayangkan. Ia sekali lagi, apa yang pemain gendang sebenar dilakukan, tetapi perisian apa gendang jarang tidak. Gendang itu mengeja
  1. apabila anda kembali ke ‘atas borang’ lagi
  2. apabila bahagian anda berakhir dan bermula
  3. apabila anda memulakan seksyen jambatan
  4. apabila anda memainkan bahagian tengah atau sebagai alternatif bahagian pertama atau terakhir. Ini bukan sahaja membantu anda menjaga tempat semasa anda bermain tetapi ia menjadikan keseluruhan pengalaman yang begitu banyak lebih menyeronokkan untuk bermain bersama-sama dengan juga.

Semua ini memerlukan banyak persediaan yang teliti dan Kurasi, simpanan yang besar, dan algoritma canggih. Kami rasa ini tidak boleh dicapai pada peranti mudah alih sendiri itulah sebabnya penyelesaian kami melibatkan perkhidmatan awan bersama-sama dengan App mudah alih.