jawapan pendek – Mana-mana akan dilakukan dengan baik !.

Fungsi sama

Mereka semua mempunyai kefungsian yang samaLagu Rhythm Trek app cenderung untuk menjadi yang pertama apabila kenyataan baru keluar tetapi aplikasi Sampler mengikuti tidak lama selepas itu.

Semua yang diterangkan di laman web, dalam video, tutorial dan panduan pengguna terpakai sama rata kepada Song Rhythm Trek aplikasi dan aplikasi Sampler .

Pilih trek kilang anda

Setiap satu daripada aplikasi datang dengan satu set yang berbeza trek kilang terbina.

Lagu Rhythm Tracks mempunyai kira-kira 5 trek. Ini membantu pengguna baru segera mendapatkan idea app. Mereka dengan mudah boleh dihapuskan dengan meleret setiap satu ditinggalkan di satu masa dan terdapat hanya kira-kira 5 daripada mereka.

Aplikasi Sampler mempunyai trek kilang lebih terbina, kira-kira 20. Ini adalah dalam genre yang Sampler. Tidak banyak kos tambahan untuk landasan ini tetapi trek mungkin tidak menjadi orang-orang yang anda mahu untuk bermain juga. Idea ini adalah bahawa anda boleh ‘sampel’ trek menggunakan app . Anda akan menghargai kedua-dua kualiti bunyi trek dan kelebihan bermain trek menggunakan app . Sekali lagi, memadam yang anda tidak mahu.

Kilang Litar set kini boleh didapati sebagai setlists kongsi

Setiap set trek kilang Sampler adalah kini boleh didapati untuk dimuat turun sebagai setlist kongsi . Untuk membuat ini

1. Buat baru (kosong) setlist – tekan biru ‘ + butang’ .

2. Konfigurasi setlist yang – tekan butang pensil-in-a-kotak biru

3. Namakan setlist yang nama Sampler yang trek yang anda ingin untuk mendapatkan semula, sama ada

  • Jazz dan Blues
  • Classic Country Muzik
  • Afro-Cuba Salsa

3. Tekan butang hourglass biru untuk mencari setlist yang dinamakan. Selepas beberapa saat, setlist baru anda perlu mendapatkan penduduk dengan 20 + trek daripada Sampler dengan nama yang sama dan anda akan melihat mesej pengesahan.

4. Tekan biru liut cakera butang untuk menyelamatkan setlist itu.

Anda kini mempunyai 20 + pengaturan dalam yang setlist baru. Anda boleh mengulangi ini untuk setiap daripada Sampler trek kilang app jika anda mahu, menggunakan setlist baru untuk setiap satu. Tiada kos untuk memuat turun definisi trek seperti ini. peruntukan anda muat turun hanya decremented apabila anda memuat turun trek audio dengan menekan butang muat turun yang.

Peruntukan turun Tracks

The Song Rhythm Trek app datang dengan peruntukan sebanyak 20 trek sebelum anda perlu membeli lebih banyak peruntukan menggunakan in-app-pembelian dengan butang membeli-belah troli merah jambu . Aplikasi sampler datang dengan hanya 4. Ini membolehkan aplikasi sampler menjadi jauh lebih murah. Tidak ada perbezaan antara di-app-pembelian aplikasi yang berbeza. Mereka berfungsi sepercaman.

Jadual perbandingan

 

muat turun iCon Aplikasi US $ Kos Track turun Peruntukan Terbina (kilang) Tracks
Classic Country Muzik Sampler
Classic Country Muzik Sampler
Classic Country
Muzik Sampler
$ 2.00 4 20 +
Afro-Cuba Salsa Sampler
Afro-Cuba Salsa Sampler
Afro-Cuba
Salsa Sampler
$ 2.00 4 20 +
Jazz dan Blues Sampler
Jazz dan Blues Sampler
Jazz dan
Blues Sampler
$ 2.00 4 20 +
Tracks lagu Rhythm
Tracks lagu Rhythm
Tracks lagu Rhythm $ 5.00 20 5