Indhold

Denne brugervejledning på alle sprog.

Oversigt

en US iPhone X 03 MainTableScreen indrammet 1
en US iPhone X 03 MainTableScreen indrammet 1

Alive Drumming s Song Rhythm Spor er hentet og spilles med denne app.

Dine spor præsenteres som en tabel. Du kan definere et nyt spor ved at trykke på ‘ + ‘ knappen eller ændre et nummer ved at røre på ordlyden af sporet.

Flick sporet til venstre for at slette det eller ændre rækkefølgen af sporene ved hjælp af ‘ Edit ‘ knappen og trække bordet indgang til en ny position.

top

SetLists

Bordet er grupperet i ‘SetLists’. En spilleliste er en ordnet liste af spor. Brug SetLists for de forskellige situationer, hvor du spiller dine spor, måske øve med forskellige grupper, eller til forestillinger. Setlisten ledes af et område, som viser dens navn og nogle knapper. Sporene kan omorganiseres i setlisten ved igen at bruge ‘ Rediger ‘ -knappen og trække. Tryk på ‘ Play ‘ for at afspille hele sætliste sammen med en inter-track kløft, du tildeler. Konfiguration længden af dette hul, og setlisten navn ved at trykke på ‘ Configure ‘ . Du kan slette tomme SetLists ved at trykke ‘ Del ‘ og skabe nye ved at trykke på ‘Ny ‘ .

top

Håndtering af spor

Spor duplikeres ved at trykke på ‘ Duplicate ‘.   Dubletten kan derefter trækkes ind i en anden position, måske i en anden spilleliste.

Sporet definition (dens navn og konfiguration) kan deles med Song Rhythm Tracks samfund ved at trykke på ‘ Del ‘ knappen. Dette kopierer det navn og konfiguration til vores servere, der skal bruges af andre, der søger efter det samme navn for at hente sine SongForm eller fuld konfigurationsdetaljer.

top

Afspilning af spor

Spor er klar til at spille, når status over deres navn er ‘ Klar ‘ og grøn lege trekant symbolet vises. Tryk på den grønne play trekant for at afspille sporet. Du vil nu se en side der ligner denne:

En US IPhone SE 01 PlayerScreen indrammet
En US IPhone SE 01 PlayerScreen indrammet

Den side bruger en dæmpet baggrund for at undgå blænding, når du øver og udfører. Der er de sædvanlige player kontroller og også to særlige aspekter:

Hastighedskontrol : Lyden kan blive bremset lidt, eller drønede op. Kontrollerne til dette er i lilla , og den oprindelige og justerede hastighed vises. Lydkvaliteten lider hvis hastigheden er bremset for meget, så det er begrænset til 92% af oprindelig indspillede hastighed; Lydkvaliteten lider ikke meget på at blive drønede op til noget op til det dobbelte det oprindelige hastighed.

Track Progress Bar : Forløbet af lydfilen vises som det spilles, og det er opdelt i sektioner af introduktion, identificeret med et ‘ < ‘, gentage omkvæd, og en slutning, identificeret med et ‘ > ‘. De omkvæd er identificeret som ‘ 1 ‘ for det første er ‘ M ‘ for Mellemøsten og ‘ U ‘ til sidst.

top

Antal downloads

Alive Drumming leverer din skræddersyede Song Rhythm Tracks via download. Antallet af spor, der kan downloades, er begrænset til en allokering forsynet med den købte app, som kan suppleres op senere via In-app køb ved at trykke på  TopUp . Antallet af downloads resterende fremgår af tabellen på sidefoden på hver spilleliste, og formindskes for hver vellykket download. Når denne værdi når nul (0) yderligere downloads vil ikke udfylde og deres status i stedet vil blive vist som ‘ Udskudt ‘.

top

 

Oprettelse af dine spor

En US IPhone X 02 PickersScreen Indrammet
En US IPhone X 02 PickersScreen Indrammet

Når du enten oprette en ny, eller erstatte en eksisterende, spore du bliver præsenteret med den ovenstående side for at vælge både

 1. En rytme , der skal bruges til din bane, og
 2. En SongForm der skal anvendes.

top

Valg af Rhythm

Til hjælp udvalg af rytme , først vælge det måler for eksempel 4/4, så er det at føle , for eksempel Even8th. Dette begrænser listen over rytmer, der vises til kun dem, der har at måleren og at føler.

Så den kategori af  rytmen kan vælges, for eksempel jazz . Sub-rytme bør nu blive udvalgt for eksempel Jazz Børster , og så endelig den tempo og instrumentering . lad os sige, 120 og Børster-alone , hvilket betyder, børster kun vil blive anvendt; ” Børster; Hi-hat”  ville betyde børster dominerer med hi-hatte kun på B-sektioner. En kort lydprøve vil blive leveret af Jazz Brushes rytme til at støtte dit valg.

top

Valg af SongForm

Fire aspekter af din sang overordnede musikalsk form er valgt,

 1. første , den underliggende SongForm , siger 32.A1A2 hvilket betyder en 32-bar form, der omfatter to lige lange sektioner hverken bliver en bro; Alternativt 24.AAB ville betyde en 24-bar form bestående af tre lige lange sektioner med den tredje (en ‘bro’ eller ‘B’ afsnit) er forskellig fra de to første,
 2. sekund, det antal stænger til en introduktion, for eksempel 8-Bar angiver 8 søjler af introduktion; Alternativt Ingen,  ville indikere ingen introduktion, der skal spilles,
 3. tredje , at antallet af gentagelser af omkvædet , hvilket betyder gentagelser af underliggende SongForm (her 32.A1A2 ), for eksempel, ‘ 3 ‘,
 4. fjerde , at antallet af søjler for en afslutning, for eksempel  8-Bar, angiver 8 stænger af slutter; Alternativt Ingen ville indikere ingen slutning, der skal spilles.

top

Brugerdefineret SongForm

Som et alternativ til at vælge fra listen over underliggende SongForms , kan man oprette sin egen brugerdefineret underliggende SongForm ved at trykke på ‘Compose’ knappen (billede af en kasse med en blyant i det). Dette bringer denne skærm.

en US iPhone SE 05 UserDefinedSongFormScreen indrammet 1
en US iPhone SE 05 UserDefinedSongFormScreen indrammet 1

Her kan fire på hinanden følgende dele af en brugerdefineret SongForm indtastes, hver med deres egen antallet af gentagelser (LHS boks på hver linje). Hver af de fire dele er defineret af en liste over numre hver angiver antallet af søjler i et afsnit.Disse tal er adskilt af enten den ‘ |’ eller ‘/’ symbol.  ‘/’ Går forud for en bro sektion. Denne ordning giver en masse muligheder for at definere dine egne SongForm. Ikke alle de fire dele skal bruges; indsætte blanke dem ikke påkrævet.

top

Søgning efter en sang

Når du har indtastet navnet på din vej, kan du søge efter en eksisterende definition af din sang bliver delt af Alive Drumming under dette navn ved at trykke på (forstørrelsesglas) søgeikonet. Hvis der er enten en SongForm definition eller en hel bane definition, vil det blive fundet og din side opdateret med det.

top

Ressourcer

 1. Denne brugervejledning på alle understøttede sprog
 2. Alive Drumming hjemmeside på https://alive-drumming.org
 3. Alive Drumming Ofte stillede spørgsmål (FAQ) på https://alive-drumming.org/faq
 4. Alive Drumming s, Tracks Song Rhythm produktsiden, herunder videoer på https://alive-drumming.org/home/songform-rhythm-tracks/
 5. Fora for app på http://forums.alive-drumming.org

top