”Song Rhythm Tracks” – En sammenligning

iPhone X

Song Rhythm Tracks ” er Alive Drumming mobile Musiker App leverer produktionsklar rytmisk opbakning . Den er tilgængelig på Apple iOS App Store.

Alive Drumming bringer musikere produktion kvalitet rytmisk opbakning, i det mest passende form – en mobil App til at vælge, hente og afspille Alive Drumming s ” Song Rhythm Tracks ”.

Song Rhythm Tracks

Song Rhythm tracks er en ny type backingtrack udelukkende består af rytmisk underlag (ingen melodi eller harmoni) anbragt til musikalsk form af sangen – det er ” songform ”. Disse spor er komplette forestillinger som man får fra en professionel trommeslager. De har en tæller-i, indledning afsnit, omkvæd og karakteristiske slutninger, indrammet af udfyldninger viser, hvor sektionerne start og slut. Selv musikalske broer og midterste kor har højere intensitet i givet fald til den stil. Alt dette uden en typisk arrangør grænseflade dermed holde det simpelt. Man kan vælge et nummer på under 30 sekunder – under 15 sekunder, når man får hænge af det.

Appens spiller har tempo justering og en facilitet til at sekventere sporene til din koncert eller jam session. Det er for musikere på alle niveauer. Nye musikere bruger App til at levere en akkompagnement til sange. De får en rytme, der er sympatisk, så de lærer at holde takten, komme ind i rillen og internalisere sangens musikalske struktur – Alt dette, mens du nyder engagerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalog deres opbakning i setlists og bruge det til at guide ydeevne. Under kvalitet rytmisk opbakning, med en sætliste facilitet og en musiker spiller, alt sammen i den ene App er så praktisk man befinder sig ved hjælp af denne rytmiske opbakning mere og mere .

Musiker s afspiller

En ” Musiker s Player ” – hvad er det? En, der dæmper skærmen, vil spille i baggrunden, har gode mellemstore knapper og giver dig mulighed for at ændre lydstyrken med de fysiske knapper. Ja, det men denne afspiller også viser musikalsk form af sporet , såsom

“4 choruses of 32 bars of standard AABA form (8|8/8|8) 
with no intro’ and a 4-Bar ending”, 

og giver visuel sporing imod dette, da det spiller . Dette er de oplysninger musikere ønsker lige før de er ved at afspille et nummer. Hvis de begynder at miste deres plads lidt, mens de spiller, vil et hurtigt blik på displayet sandsynligvis få dem tilbage ” på sporet ” igen.

Massive Bibliotek rytmer

Der er et stort antal rytmer  og endeløse musikalske former for dine sange. Når det er valgt, er det arrangeret sporet downloades fra Alive Drumming servere og så det bliver på din enhed for at spille. Alive Drumming giver brugeren rettigheder til at remixe nummeret, så de kan overføres til en computer, der skal indgå i brugerens egne kompositioner og albumudgivelser.

Hvad sætter Song Rhythm Tracks fra hinanden?

Vi ser ikke ofte nye innovationer inden for dette område – som regel er det en forfinelse eller bearbejdning af en arbejdsstation produkt – men Song Rhythm Tracks er en helt ny tilgang adressering, at ældgamle behov for musikere at få god rytmisk opbakning , nemt .

No More Sekventering

Valget af at vælge sangens form ved navn , eller ved hjælp af stok notation over at give en sekventering interface er en nyskabelse, der ikke er set før, og en, der giver denne App sin karakter. Det betyder, at musikeren skal kun kende den musikalske form af sangen. De vil vide dette, selvom, i første omgang, at de ikke er klar over det. En musiker måske ikke være bekendt med navnene bliver brugt, men App giver også en beskrivelse ved hjælp af stick-notation , så når man vælger ved songform navn ,

“32-bar AABA”, 

sporet bliver også vises ved hjælp stick-notation som

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

Der er masser af ressourcer på Alive Drumming ‘s hjemmesidesongform . Faktisk behøver songform navne ikke at blive brugt på alle, kan man også vælge at bruge stick-notation ,

“8|8/8|8”, 

og få den selvsamme beskrivelse vises,

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

App giver også mulighed for en musikers egen definition af en sangs formular ved hjælp af ” stick notation ”, fx

“8|4/8|6”, 

giver mulighed for komplekse, brugerdefinerede former. Også endnu mere komplekse former er mulige med uafhængige gentagelser af fire dele til en sang. Selv trommespil pauser og skubber er nu tilgængelige for arrangementer.

App indeholder også en mulighed for at dele sang arrangement , så hvis et arrangement til din sang allerede er blevet delt, vil du være i stand til at slå det op og bruge det.

No More Drum Loops

Song Rhythm tracks leverer komplette, produktionsklare backingspor snarere end trommesløjfer. Hvad mere er, Alive Drumming servere ikke bruger tromme loops enten; de bruger høj kvalitet optagelser af talentfulde trommeslagere, hvor en optagelse er mere tilbøjelige til at være 8-barer lange end en enkelt tromle hit eller en enkelt bar spilleglæde. Alive trommespil giver ikke en sekventering interface, så der er ingen trommesløjfer til sekvens. I stedet er der en enkel markering brugerflade til at specificere (i) en arrangement af sangens formenog (ii) rytme . Dette holder grænsefladen ren. Den eneste mulighed er en komplet spor fra tælle for i gennem omkvæd til en karakteristisk slutning. Looping er ikke engang fremlagt i afspilleren grænseflade. Det er klart, at denne App handler om at øve og optræde med høj kvalitet, komplet, produktion-ready spor. Det er for professionelle musikere og kræsne amatører. Det er meget, meget langt fra et stykke legetøj tromme-maskine ; men det giver os den mest musikalske nydelse, vi har haft i lang tid.

En service

Alive Drumming s back-end-servere gør det sekventering og lydproduktion, leverer det færdige spor til den mobile enhed. Dette er ikke den fremgangsmåde, som andre trommespil apps, hvor alt er inden app, enten ved hjælp af skræddersyede sløjfer eller ved hjælp af iOS’ General MIDI lyde. Det betyder Alive Drumming løsning betyder oprindeligt har brugeren venter på overførslen er færdig, men det tillader højere kvalitet og et større udvalg af lydspor fra serveren.

Musiker-venlige design

Den brugeroplevelse er ”performance-venlig” at vedtage standard iOS funktioner såsom tabeller snarere end esoteriske design og sekventering grænseflader. Det er blevet designet til at være enkel at bruge af musikere for musikere. At have en ligetil brugerflade til at specificere et spor er vigtigt for musikere, fordi vi spiller nye numre hele tiden, og ønsker ikke at spilde spilletid tid sekventering trommesløjfer – så sandt er det, jeg formoder at langt størstedelen af musikere aldrig gøre sekvens tromme loops – det er for meget arbejde og giver dårlige resultater. Men det er en helt anden udsigt med Song Rhythm spor , hvor man tager mellem 15 til 30 sekunder for at angive et nyt spor, som giver en stor klingende opbakning.

Det er den samme musiker-venlige tilgang med afspilleren. Det er vigtigt at musikere, hvad enten udfører eller øve, at spilleren er nem at bruge – læs store knapper – og det er så meget mere nyttigt at have den sektionsopdelte struktur af sporet vises i stedet for et album cover. Endelig musikere har brug for setlisten faciliteter integreret med afspilleren. De skal være i stand til at bestille deres spor, tilføje og fjerne spor på tværs af flere set-lister. Disse er centrale funktioner, der adskiller en musiker behov for at generelle musik lyttere. Disse aspekter kombineret gøre denne App døde nemt for musikere at forberede, praksis og udføre setlists af disse spor.

Konkurrencen?

Dette er en meget ny type App men lad os overveje alternativer til Song Rhythm Tracks .

arbejdsstationsprodukter

Lignende Høj kvalitet lyd, Total Fleksibilitet, højere købspris, Mindre Convenience.

Fremskaffelse og læring sofistikeret arbejdsstation værktøj for professionelle musikere til at skabe høj kvalitet opbakning musik. Dette har lignende stor lydkvalitet med flere funktioner og fleksibilitet, men også vil tage betydeligt længere tid, siger omkring 30 minutter, for at skabe et nyt spor ved hjælp af sekventering software, gør det op, tagge det og overføre det til en mobil enhed. Du får i kompositionelle funktioner og fleksibilitet, men gå glip af bekvemmelighed – især i de setlists og afspiller.

Andre Mobile Drumming apps

Lavere kvalitet, lavere pris, Forskellige Convenience

Der er en hel vifte af Drumming Apps med mange funktioner og faciliteter. De er generelt billigere, men ikke leverer på samme måde. Her er en, der er tættere på Song Rhythm Tracks brug-sag.

Session Band Drums

Denne App sigter mod en tilsvarende proposition – god kvalitet tromle beklædning med en mobil grænseflade, men det falder kort i at levere både (i) høj kvalitet rytmisk backing musik og (ii) en praktisk grænseflade. Brugergrænsefladen er baseret på visuel sekventering, specifikt til opgaven. Dette er en forbedring at skulle bruge en arbejdsstation baseret sequencer og overførsel til den mobile enhed, men jeg formoder, er stadig for kompliceret og ville stadig være en adgangsbarriere for en masse musikere. Som man har at sekventere spor, er det absolut mere besværlig og langsommere at bruge end Song Rhythm tracks . Også, er der ingen reel sætliste facilitet, og jeg tror ikke, det giver nok på engagerende og realistisk trommespil. Det er dog billigere at Song Rhythm Tracks med lavere anskaffelsespris og ingen grænse for sporene man kan sekvens.

Mobil Midi Musiker Song Apps

Lavere kvalitet trommespil , selvstændige, flere faciliteter

Der er andre mobile apps til musikere, der er sang-baseret, der har tiltrukket dedikerede tilhængere. iRealPro og sanger er to sådanne.

iRealPro

Dette er en fortjent populære App, selvom sandsynligvis ikke normalt betragtes med hensyn til rytme-kun opbakning musik. Det gør et stort stykke arbejde med styring af setlists, har en bruger-bidraget bibliotek af sange, hvilket ofte betyder at forberede en melodi er meget effektiv (via opslag). Dens styrke ligger i at få en fuld multi-instrument akkompagnement (rytme og harmoni) til kendte melodier komplet med en on-screen akkord-ark af denne melodi, der spores som sangen skrider frem. Det sandsynligvis er baseret på midi-teknologi og giver gode faciliteter til at balancere mix. Denne blanding kan justeres til at have kun rytmen del.

iRealPro har god lydkvalitet for sin pris, men der er ikke mange rytmer at vælge imellem og trommerne kun audio-kvalitet er ikke rigtig der. Det er imponerende på deres første møde den, men efter et stykke tid at høre den samme tromme loops igen og igen mister glans. Dette gælder især, hvis kun at spille rytmisk akkompagnement snarere end en fuld ‘combo’ som iRealPro gør lyde mere imponerende på en komplet mix end rytme-kun spor. Hvorfor er dette rytmiske lyd mangler sammenlignet med Song Rhythm Tracks ? iRealPro er en app med en begrænset samling af audio loops. Jeg kan ikke høre forskellige sløjfer bliver brugt til forskellige tempi i den samme rytme. Jeg kan ikke høre den menneskelige variation, der gør trommespil levende og jeg kan ikke høre virkelig stor trommespil ligesom man gør med Song Rhythm spor . Dette betyder noget med rytme, fordi disse er de ting, vi forventer fra rigtig musik. iRealPro  har en stor følgende for en billig værktøj til at hjælpe med at lære nye melodier; Song Rhythm Tracks virkelig spiller i et andet marked. Det er mere om at nyde at spille til et stort udvalg af høj kvalitet, rytmisk akkompagnement, mens du lærer og udfører melodier.

sanger

Der er andre mobile-baserede Midi Apps, men intet væsentligt nyt, når man overvejer høj kvalitet rytmisk backing med en bekvem grænseflade. Sanger er en konkurrent til iRealPro med en lidt anderledes marked og lignende resultater. Der er andre trommespil specifikke apps, men de alle falder ned i forhold til at levere den realisme, spænding og bredden af Song Rhythm Tracks ‘lydkvalitet opnås ved at være server-baseret. Hvad er tjent er komplet høj kvalitet spor allerede optimalt sekventeret og audio-manipuleret, før de leveres til slutbrugeren. Ingen sekventering eller lydteknik opstår på mobil App. Det vælger simpelthen, anmodninger og spiller sporene.

Konklusion

Song Rhythm Tracks er en ny type produkt til virkelig høj kvalitet, rytmisk opbakning, der er praktisk at vælge og spille. Du kommer ikke til at blive træt af disse backing tracks. Du er ikke nødt til at sekventere noget. Du vil opdage, at spilleren og setlisten s brugerflade opfordrer til fortsat brug. Du vil komme til at sætte pris på i form af dine sange flere og du kan omfatte disse spor i egen single og album udgivelser. Må ikke sættes ud af erfaringer med mobile trommespil Apps. Song Rhythm Tracks er noget andet.

Uanset om du er ved at lære en ny melodi, jamming, gigging eller skære dit seneste album, denne sang Rhythm Tracks giver en løsning.

Tjek prøver af lyd ved Alive Drumming side Prøver

Tjek disse artikler fra Alive Drumming der giver yderligere indsigt i tankegangen bag produktet –

Hvordan til at praktisere, så hvordan at jamme

Hvornår skal arbejde på din rytme?

Hvorfor songform med rytme spor?

Download Song Rhythm Tracks AppApple App Store

Prøv Alive Drumming s sampler app s til prøve tidligere arrangeret spor af populære melodier. Det er da nemt at bruge den app til at justere disse til din praksis og krav til ydeevne. Alle sampler apps er den samme sang Rhythm Tracks app, men med de medfølgende sample spor.


Songform ” betegner Alive Drumming identifikation for sangens form taget fra en trommeslager perspektiv af den kompositionelle struktur af en sang. Ud over at vedtage navne for almindelige former såsom 12-bar blues og 32-bar AABA, Alive Drumming introducerer deres pind notation til at beskrive en sangs formular. Stick notation er simpelthen en liste over afsnit længder i barer adskilt af en lodret streg, ‘|’, eller en skrå bar, ‘/’, hvor det følgende afsnit er en bro.


Også udgivet på Medium .

Translate »