Vi har håndplukket nogle af vores foretrukne   FAQ om Alive Drumming og  Song Rhythm spor .


Hvorfor disse  Song Rhythm Tracks  lyder så stor?

De gør, gør de ikke! Og for en række årsager:

 1. Store Optagelser af store Drummers  – Song Rhythm Spor arrangeres fra omhyggelige studieoptagelser af fremragende trommeslagere. De er  ikke  konstrueret af midi-filer passer sammen ”prøver” fra enkelt tromme hits til at danne en mekanisk stil, men snarere  flere længere danner fuld optagelser  af top studio trommeslagere, der varer fra op til 8 bar på et tidspunkt, hvor du hører subtile tromme ruller, variationer i tur bækken haner, komplekse fyld og mere. Den rytmiske stil kommer fra talentfulde trommeslagere, der har stor erfaring i denne særlige stil være det Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, rock, country, jazz, pop, Celtic, Tro og tilbedelse, Blues, og meget mere !
 2. Der er naturlig variation svæve over gentagelserne . Det er en række optagelser af fx en udfyldning eller skud er taget og selektivt udvalgt mens sekventering og teknik den endelige lyd. Dette giver den naturlige variation man får med trommeslagere. Det hjælper med at forhindre den tromme bliver monotone og gentagne.
 3. Trommeslageren er uddyber mange aspekter af sangens form, som (r) han spiller . Dette kan have en større bidragsyder end man kunne forestille sig. Det er , hvad virkelige trommeslagere gøre , men trommespil software sjældent gør. Trommerne er angivelse
  • Når du vender tilbage til ‘toppen af ​​formularen’ igen
  • Når dine afsnit er slutter og starter igen
  • Når du starter eller afslutter en bro sektion
  • Uanset om du spiller en midterste kor eller alternativt den første eller sidste kor. Dette er ikke kun hjælper dig med at holde sted, mens du spiller, men det gør det hele oplevelse så meget sjovere at lytte til, eller spille sammen med.

Alt dette tager en masse omhyggelig forberedelse og datasikring, kæmpe opbevaring og avancerede algoritmer. Vi føler, at dette ikke kan opnås på mobile enheder selv, der er grunden til vores løsning involverer vores cloud-tjenester arbejder med den mobile App.


Kan du give mig nogle eksempler på Song Forms?

Song Formularer til en række sange er  her


Din trommespil lyd er tør! Vil Alive Drumming, eller kan jeg, tilføje rumklang?

Alive Drumming s  Song Rhythm Spor   leveres uden rumklang (aka ”tør”). Vi bestræber os på at gøre vores iOS-app Apple inter-app lyd (IAA) kompatibel. Når det er, vil du være i stand til at bruge andre, 3. parts app for at tilføje rumklang til lyden. Se denne  youtube video  for nogle af dem i aktion.


Er Alive Drumming støtte mit land eller område?

globus
globus

Alive Drumming har til formål at dække alle regioner, lande, sprog og kulturer, som omfatter en bred vifte af rytmer er, hvad vi alle om. Hvis vi ikke har indført jeres endnu, vi næsten helt sikkert sigter til i fremtiden. Hvis du ønsker din at blive støttet nu, hvorfor ikke kontakte os på  marketing@alive-dumming.org


Hvilken sang former gør Alive Drumming støtte?

Vi støtter alle de populære, essentielle sang formularer  ved navn  – 12 bar blues, 16 bar melodier, 32-bar A1A2 og 32-bar AABA, og omkring 30 andre mindre også almindeligt  ved navn . Listen er stigende! Vi støtter også vælge disse samme sang formularer ved hjælp  pind notation i stedet for navne . Dette angiver blot afsnittet længder i barer, f.eks ‘8 | 8/8 | 8’, hvor ‘bro’ sektioner er forudgået af en ‘/’ i stedet for ‘|’. Derudover støtter vi brugere definerer deres egne formularer via  pind notation, herunder gentagelser, og sammenkædning af op til fire (4) dele . Dette giver mulighed for en virkelig stor fleksibilitet, nok til at beskrive enhver sangens formular. Se denne brugervejledning for yderligere information, Song Rhythm Tracks.


Hvilke rytmer er tilgængelige for Song Rhythm Tracks?

Den app understøtter i øjeblikket omkring 60 forskellige særskilte rytme kategorier , som omfatter omkring 250 forskellige rytmer . Af disse er de fleste er tilgængelige med forskellige instrumenter såsom ‘fælg’ skud eller, siger, træklodser, og mange på flere tempi . I alle mere end 3.700 forskellige rytme spor optagelser er til rådighed, der kan anvendes på en sang formular. Den app gør valget af en af disse 3,700+ optagelser let ved at give filtrering på en musikalsk meter  (sige 4/4 eller 3/4 tid), og  føler  (selv eller lige, 8. eller 16. noter). 
Her er et lille udsnit af de stilarter repræsenteret:

 • Jazz, swing, lige 8., moderne, sofistikeret, gammeldags
 • Amerikansk country stilarter, herunder Nashville
 • Amerikanske Blues, blander, hårde blander, gammeldags, langsom, hurtig
 • Salsa, Samba
 • Bossa, Jazz Bossa Børster, latin Bossa, bongos, slagtøj
 • Techno, forskellige former
 • Rock, hård rock, heavy
 • Pop, lige 8., lige 16th, langsom, medium, hurtig

For en komplet liste over alle rytmer og sub-rytmer se side katalog-rytmisk-styles .


Hvordan kan jeg bruge Song Rhythm Tracks? Hvad er min licens?

Alive Drumming  giver  licens til at remixe dens spor. Det vil sige, du kan tage  Song Rhythm Tracks  lyd, blandes med dit eget indhold, og sælge det mix som dit eget arbejde uden at betale et gebyr til Alive Drumming. 
Alive Drumming  forbyder  videresalg eller omfordeling af sine  un-mixed , originale  Song rytme tracks . Du kan ikke sælge eller give væk disse spor, medmindre du blande dem ind i en ny kreativ stykke arbejde. 
Alive Drumming  værdsætter kunstnerisk tilskrivning men kræver ikke tilskrivning i dine remixet værker. Du behøver ikke at tilskrive Alive Drumming for rytme spor i dit remixet originale arbejde, men hvis du ønsker at behage tilføje, ”rytmespor leveret af Alive Drumming (c)” og indeholde en henvisning til dette websted.


Hvordan kan jeg få disse  Song Rhythm Tracks ? Er de tilgængelige på Amazon eller iTunes?

Sporene er tilgængelige via Apple iOS mobil App og vil senere være tilgængelig via en Android mobil app. 
De enorme permutationer af sang former og rytmer til rådighed betyder de traditionelle lydfil distributionskanaler af iTunes og Amazon ikke passer dette nye medie af  Song Rhythm Tracks . 
Især gør Amazon og iTunes ikke rumme den ekstra bistand, som er nødvendig for musiker at vælge den rigtige spor. 
Alive Drumming har ingen planer om at markedsføre disse numre på ældre medier som lyd-cd’er eller DAT-bånd.


Hvem er Song Rhythm Tracks til?

Alle musikere ! Nye Musikere; Erfarne musikere; Store musikere; 
Virkelig, enhver musiker herunder Pianister, Guitarister, Horn-afspillere, sangere og endda Trommeslagere. 
Sporene kan anvendes til praksis, ydeevne og skære en frigivelse. 
Hvis du vil vide mere om deres fordel i praksis, ved hjælp af  Song Rhythm Tracks  app, se nyhedsartikler, 
” Hvornår skal arbejde på din rytme? 

” Hvordan til at praktisere, så hvordan at jamme ”

” Hvorfor songform med rytme spor? 


Ville Alive Drumming medtage denne ekstra rytme?

Hvis vi ikke allerede medtage en bestemt rytme, vil vi gerne arbejde med en trommeslager til at inkludere den. Dette indebærer, at høj kvalitet lydoptagelse af trommerne på flere tempi, herunder flere skud og udfylder anvendes i turnarounds. Den lydoptagelse vil blive analyseret for at identificere, hvor de forskellige aspekter forekomme og præference niveau hver forekomst. Dette er grundlaget for Alive Drumming at indarbejde yderligere rytmer i deres  sang Rhythm spor . Hvis du er en trommeslager og har en rytme, du gerne vil være repræsenteret venligst e-mail  feedback@alive-drumming.org


Hvad er Alive Drumming politik om beskyttelse af personlige oplysninger?

Alive Drumming tager personlig privatliv meget alvorligt. Vi er forpligtet til proaktivt at beskytte privatlivets fred for vores kunder ved ikke at gemme nogen personlige oplysninger, medmindre det er absolut nødvendigt, og bør det være tilfældet, vil det altid være beskyttet af stærk kryptering. Vi vil aldrig sælge eller på anden måde videregive nogen personlige, private eller fortrolige oplysninger vi har om andre.


Hvordan kan jeg lære om sang formular?

Song formular er baseret på det koncept, at hver sang er komponeret omkring en musikalsk form eller struktur. Populær sang ofte vælger simple former som grundlag for en sang, men former kan være mere kompliceret så godt. 
En god reference på sang formular (struktur) er den Wikipedia-artikel,   https://en.wikipedia.org/wiki/Song_structure

Alive Drumming ønsker at give dig de nemmeste og mest pålidelige metoder til at beskrive sang formular. 
Song Form kan vælges ved hjælp af både (i) traditionelle navne som ’16-Bar Tune’, eller (ii) den ‘pind notation’ svarer til ‘4 | 4 | 4 | 4’, hvis det er det du foretrækker. 
For fuldstændig information om Alive Drumming s  Song Rhythm Tracks  mobil app, og det er fleksibilitet i at identificere Song Forms se siden,  Song Rhythm Tracks

Du kan beskrive enhver Song Form med ”brugerdefinerede” Song formularer i den mobile app, og til populære melodier, der søger efter en bruger-bidraget Song Blanket til den sang, igen inden for den mobile app. Der er nu titusinder af disse bliver delt.


Song Rhythm Tracks

er en ny type backingtrack udelukkende består af rytmisk underlag (ingen melodi eller harmoni) anbragt til musikalsk form af sangen – det er ” songform ”. Disse spor er komplette forestillinger som man får fra en professionel trommeslager. De har en tæller-i, indledning afsnit, omkvæd og karakteristiske slutninger, indrammet af udfyldninger viser, hvor sektionerne start og slut. Selv musikalske broer og midterste kor har højere intensitet i givet fald til den stil. Alt dette uden en typisk arrangør grænseflade dermed holde det simpelt. Man kan vælge et nummer på under 30 sekunder – under 15 sekunder, når man får hænge af det.

Appens spiller har tempo justering og en facilitet til at sekventere sporene til din koncert eller jam session. Det er for musikere på alle niveauer. Nye musikere bruger App til at levere en akkompagnement til sange. De får en rytme, der er sympatisk, så de lærer at holde takten, komme ind i rillen og internalisere sangens musikalske struktur – Alt dette, mens du nyder engagerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalog deres opbakning i setlists og bruge det til at guide ydeevne. Under kvalitet rytmisk opbakning, med en sætliste facilitet og en musiker spiller,  alt sammen i den ene App er så praktisk man befinder sig ved hjælp af denne rytmiske opbakning mere og mere .

Song Rhythm Tracks  er virkelig høj kvalitet, rytmisk opbakning  , der er praktisk at vælge og spille . Du kommer ikke til at blive træt af disse backing tracks. Du er ikke nødt til at sekventere noget. Du vil opdage, at spilleren og setlisten s brugerflade opfordrer til fortsat brug. Du vil komme til at sætte pris på i form af dine sange flere og du kan omfatte disse spor i egen single og album udgivelser.

Uanset om du er ved at lære en ny melodi, jamming, gigging eller skære dit seneste album, denne  sang Rhythm Tracks  giver en løsning.

Tjek prøver  af lyd ved  Alive Drumming side Prøver

Tjek disse artikler  fra Alive Drumming der giver yderligere indsigt i tankegangen bag produktet –

” Hvornår skal arbejde på din rytme? 

” Hvordan til at praktisere, så hvordan at jamme ”

” Hvorfor songform med rytme spor? 

Download Song Rhythm Tracks App  på  Apple App Store

Prøv Alive Drumming s sampler app s til prøve tidligere arrangeret spor af populære melodier. Det er da nemt at bruge den app til at justere disse til din praksis og krav til ydeevne. Alle sampler apps er den samme  sang Rhythm Tracks  app, men med de medfølgende sample spor.

 


Også udgivet på Medium