hands on bongos

Når man lærer et nyt stykke musik, når skal en musiker arbejde på at få højre rytmen og fornemmelsen af ​​stykket?

Jeg har længe troet det skal være den allerførste ting at få ret, og der er megen mening spille noter på alle medmindre de er i den ønskede rytme og føler. Tempo, er imidlertid helt andet emne – der er en masse, der taler for præcision og selv spille melodier på markant forskellige tempi at internalisere det stykke bedre.

Timing er fundamentet for musikalitet: ”Når en note er ramt på det forkerte tidspunkt, det er den forkerte tone”. At få spilletid i den rigtige rytme så hurtigt som muligt er derfor, jeg har altid søgt ud struktureret og inspirerende rytmisk opbakning. Dette i sidste ende føre til ” Song Rhythm Tracks ”.

En af de mest gentagne vilkår og ved musikere er, at ”øvelse gør mester”.   Jeg har hørt denne ændrede til, ” øvelse gør permanent ”. dvs hvis vi gentager en ting igen og så skal vi internationalisere det, og det bliver en facilitet, vi har ”uden bevidst at tænke over det.” Det er derfor, vi kan gøre komplekse koordinerede bevægelser uden meget bevidst tanke såsom at køre bil og endda ved hjælp af en kniv og gaffel. Hvis du aldrig har gjort disse ting i dit liv, før de kan være meget udfordrende for første gang , men når udføres dagligt man ikke engang genkende dem som en udfordring længere. Det er som om en helt anden del af dit sind er tildelt opgaven. Så hvad der er vigtigt er, at vi ermeget selektiv om brug af denne gentagelse teknik og Kontroller det effekter virker ikke imod os, fordi hvis det, vi praktiserer ikke gavnligt derefter vil det blive internaliseret lige så let …. Så praksis kan gøre perfekt; Det vil i sidste ende gøre permanent, men at permanent kan besejre dig samt hjælpe dig.

Et centralt aspekt af musikken er rytme og timing – det er hvad der kan gøre musik levende, og det er, hvad der kan dræbe det så godt. Det er vigtigt, at vi udvikler en god rytme og timing.

Hvis du endnu ikke har udviklet sans for at regelmæssig puls, der er til stede i de fleste moderne musik – pop, folk, country, jazz – spille sammen til noget med en puls er en stor fordel, fordi uanset hvor din puls mangler det vil være klart vist, og du vil automatisk justere for at følge pulsen og holde timingen. Stor: Det er en rigtig win. Min anbefaling er at være meget selektiv om brugen af ​​metronomer og click-tracks:

Misbrug af Metronomer og klik spor anses for skadelige

Altid bruge et klik-spor, når du praksis og også når man spiller sammen i en gruppe, vil sandsynligvis arbejde mod at udvikle din egen menneskelig interaktion på pulsen og aflede opmærksomheden fra de rytmiske nuancer, der ender med at blive slået ud af den krævende, åh-så-regelmæssig , ‘klik’.Også, tælle , når du jamming med andre vil være et problem: At tælle impulserne i måleren, såsom 1-og-et, to-og-en, er en absolut uvurderlig støtte, når lære et nyt, måske rytmisk udfordrende melodi: jeg har hørt det sagt, at hvis du ikke kantælle en melodi eller rytmisk idé ud, behøver du ikke rigtig ved det: Det er dejligt at tælle det ud til at sikre, at vi virkelig ved det, men når du har internaliseret, at melodi, er det tid til at stoppe tælle det og føler rytmen og kommunikere med de andre du spiller med uden at blokere dem ud ved at tælle i dit hoved. Det vidunderlige ved folkemusik spille musik sammen, er den menneskelige interaktion, at du går glip af, hvis du kommunikerer med et klik-track i stedet for de andre mennesker, du spiller med, eller tælle ud hver bar i dit hoved i stedet for at lytte til den anden musikere. Jeg er ikke den eneste, der ser det på denne måde: Jeg har hørt den britiske musiker Jamie Cullum siger, at han undgår brugen af ​​klik spor når jamming og optagelse, fordi det tager væk den menneskelige ebbe og flod af musikken, når de anvendes .

Hvordan til at praktisere og marmelade?

Fase One – den spæde start af Private Practice:

Hvis du er ved at lære en ny, måske udfordrende, melodi for første gang, i privat praksis, så sikker, tæller ud måleren og bruge en metronom / klik-track selektivt og omtanke for at tjekke din timing, men, så snart du ‘ve bekræftet du har fået det, stoppe med at bruge metronomen eller klik sporet asap og ikke bruge den igen til det stykke musik, fordi det var engang vejlede dig i at få det bedre rytmisk vil nu begrænse dig og holde dig tilbage.

Tredje fase – Jamming eller spille ude med andre musikere:

Vi vil komme til at iscenesætte to senere!   Når jamming eller spille ude, tæller ikke med i dit hoved. Ved nu du skal have internaliseret sangen ved privat praksis og være klar til at kommunikere det med andre og optælling vil forringe lytte. ”Lad Melody ved din vejledning”. Hvis du har melodien i dit sind, mens de udfører og improviserer det vil hjælpe dig med at holde sted uden noget behov for at tælle. Også, hvor der er en pause i melodien supplere melodi med dine egne til at hjælpe med dette. For eksempel, hvis melodien har en to bar hvile så udfyldning af at hvile med din egen ‘fyld melodi’ vil støtte at bruge melodien at holde stedet i melodien. Holde melodien i dit hoved vil være den mindst distraktion, mens du lytter til de andre spillere, medmindre din rytmesans og timing er så god, og du er så stram med de andre bandmedlemmer, som du ikke har behov for selv at.

Fase to – Øve alene eller måske med andre:

Hvad skal man gøre, når du spiller melodien løbet regelmæssigt at internalisere det, før du spiller det med andre, eller selv hvis du aldrig komme til at lege med andre? For det første ville det være godt at få en fornemmelse af den form for musik, og også, (ii) det ville være godt at øve, og spille, i den rytmiske stil af stykket. Jeg tror en ideel, og urealistisk, optimal ville være at have en reel menneskelig band af erfarne musikere, der kender det stykke godt klar i din praksis studiet for at jamme med på. De vil også være nødvendigt at imødekomme dig ved at stoppe og starte på din kommando. Dette begreb er blevet bedst løses af professionelle musiker backing tracks leveret af kreditorer såsom ‘Aebersold’. De er en stor mulighed, men ikke altid en praktisk. Hvis du har købt en af ​​disse, og det omfatter din melodi, i nøglen og stil og lignende tempo vil du spille det med dit band, så stor, behøver INDEHOLDE spille sammen til det som en del af denne praksis. Det kan være rigtig sjovt og gør det muligt at øve improvisation med de fonetiske kontrol af harmoni og danne dig ellers ikke ville have. Det er, hvis du improvisere over formen og slippe en bar eller glemmer en akkord ændring, du skal høre, at og være i stand til at rette det. En anden stor mulighed er at spille sammen til kunstnere spor af melodien. Sig du er ved at lære Autumn Leaves og du har optagelser af det af forskellige kunstnere i din pladesamling, så spiller disse optagelser og spille sammen, ‘ledsager’ med akkorder af en baseline. Du interagerer med top musikere, der er uden tvivl spille det stykke godt – intet du internalisere der vil være lige så livløs og skadelig som et klik-spor. Jeg tror på dette tidspunkt, når du spiller og internalisere en melodi, er det vigtigt at praktisere det i så mange ‘praksis formater’ som muligt – de tidligere nævnte og også, spille alene melodien af ​​sig selv, og derefter melodien og den baseline, så spiller grundlinjen og synge melodien, så spiller akkorderne og synge melodien, så spiller akkorderne og spille melodien sammen. Får du den idé? Jo mere forskellige måder, du hører og udfører melodien jo bedre din lydlige viden om det bliver. Så hvad med rytme og timing, når du gør dette? Jeg tror, ​​den bedste løsning er at have en rytme opbakning spor, der afspilles, der ikke har grundlinjen eller akkorder, men er det vigtigt at praktisere det i så mange ‘praksis formater’ som muligt – de tidligere nævnte, og også, at spille alene melodien af ​​sig selv, og derefter melodien og grundlinjen, så spiller grundlinjen og synge melodien, så spiller akkorder og synge melodien, så spiller akkorderne og spille melodien sammen. Får du den idé? Jo mere forskellige måder, du hører og udfører melodien jo bedre din lydlige viden om det bliver. Så hvad med rytme og timing, når du gør dette? Jeg tror, ​​den bedste løsning er at have en rytme opbakning spor, der afspilles, der ikke har grundlinjen eller akkorder, men er det vigtigt at praktisere det i så mange ‘praksis formater’ som muligt – de tidligere nævnte, og også, at spille alene melodien af ​​sig selv, og derefter melodien og grundlinjen, så spiller grundlinjen og synge melodien, så spiller akkorder og synge melodien, så spiller akkorderne og spille melodien sammen. Får du den idé? Jo mere forskellige måder, du hører og udfører melodien jo bedre din lydlige viden om det bliver. Så hvad med rytme og timing, når du gør dette? Jeg tror, ​​den bedste løsning er at have en rytme opbakning spor, der afspilles, der ikke har grundlinjen eller akkorder, men Får du den idé? Jo mere forskellige måder, du hører og udfører melodien jo bedre din lydlige viden om det bliver. Så hvad med rytme og timing, når du gør dette? Jeg tror, ​​den bedste løsning er at have en rytme opbakning spor, der afspilles, der ikke har grundlinjen eller akkorder, men Får du den idé? Jo mere forskellige måder, du hører og udfører melodien jo bedre din lydlige viden om det bliver. Så hvad med rytme og timing, når du gør dette? Jeg tror, ​​den bedste løsning er at have en rytme opbakning spor, der afspilles, der ikke har grundlinjen eller akkorder, menVIL repræsentere form af stykket, Hvor sektioner starter og slutter, hvor energien ændringer som performance bevæger sig fra ‘A’ sektioner til ‘B’ (eller bro) sektioner og til midterste kor, som generelt sted for improvisationer, og selv hvor fire-bar sætninger forekomme etc. Hvis dette rhymic ryg er også naturtro og menneskelige snarere end metronomisk i sin levering og er i den rytmiske stil du vil spille den brik, du ikke kun har en stor fundament for at lære det stykke, men også en enormt fornøjelig en så godt. Væsentlige, det er det samme argument, der gik til at spille sammen til at klikke spor: Et klik track kan udsætte mange fejl, du måtte have med måleren og din placering af akkorderne, din baseline eller melodi, men det vil også installere en lammende på den anden rytmiske aspekter, der bør ske. Jeg foreslår aldrig bruge et klik styr på dette tidspunkt; hellere bruge et backing track med en reel følelse af rytme fra lyden af ​​rigtige trommeslagere spille reelle trommer i den stil, du vil spille den og form af den sang, du er ved at lære. Jeg tror, ​​det er en god idé, selvom du udfører i en trommeslager-mindre ensemble. Man kan altid derudover øve stykket uden opbakning for at sikre, man kan fastholde sin egen sans for rytme og timing uden opbakning spor, men det er godt at få en start fra stor tromme først. Så, hvordan man får god lyd menneskelige backing tracks i den musikalske form af din sang? Der er nu ” Man kan altid derudover øve stykket uden opbakning for at sikre, man kan fastholde sin egen sans for rytme og timing uden opbakning spor, men det er godt at få en start fra stor tromme først. Så, hvordan man får god lyd menneskelige backing tracks i den musikalske form af din sang? Der er nu ” Man kan altid derudover øve stykket uden opbakning for at sikre, man kan fastholde sin egen sans for rytme og timing uden opbakning spor, men det er godt at få en start fra stor tromme først. Så, hvordan man får god lyd menneskelige backing tracks i den musikalske form af din sang? Der er nu ”Song Rhythm Tracks ”fra Alive Drumming leverer præcis det …