”Song rytmiraitoja” – Vertailu

iPhone X

Song rytmiraitoja ” on Alive Drumming mobiili muusikon App tuotantoraportoinnin valmis rytmistä tausta . Se on saatavilla Apple iOS App Storesta.

Elossa Rummutus tuo muusikot Tuotantolaatuisia rytmistä tuella, se on kätevin – Mobiilisovellus valita, ladata ja toistaa elossa Drumming n ” Song rytmiraitoja ”.

Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja ovat uudentyyppinen tausta koostuu kokonaisuudessaan rytmisen alustalla (ei melodiaa tai harmonia) järjestetty musiikillinen muoto laulu – se on ” songform ”. Nämä kappaleet ovat täydellisiä esityksiä kuin kukaan ammattilainen rumpali. Niillä on count-in, johdanto-osiossa, kuoroja ja ominaisuus loppuja, kehystävät täytteet, jotka osoittavat, osat alku ja loppu. Jopa musiikillinen sillat ja keski kertosäkeet on korkeampi intensiteetti tarvittaessa tyyliin. Kaikki tämä ilman tyypillinen sovittajana käyttöliittymä siten pitää asiat yksinkertaisina. Yksi voi valita raidan alle 30 sekunnissa – alle 15 sekuntia, kun kukaan jyvälle.

App n pelaajalla on tempo säätö ja mahdollisuus sekvensoida raidat keikan tai jamit. On muusikoille kykyjä. Uudet muusikot käyttävät App tarjota lisäkkeenä kappaleita. He saavat rytmi, joka on sympaattinen, jotta he oppivat pitämään ajan päästä uraan ja sisäistää kappaleen musiikillinen rakenne – Kaikki tämä ja nauttia harjoittaa ja inspiroiva rytmejä. Keikkaillut muusikot luetteloida tukensa osaksi setlists ja käyttää sitä ohjata suorituskykyä. Laadukkaat rytminen tausta, jossa on settilista laitoksen ja muusikon pelaaja, kaikki yhden App on niin kätevä yksi toteaa itsensä käyttämällä tätä rytmistä tuki enemmän .

Muusikon Player

Muusikon Player ” – mitä se on? Yksi joka himmentää näytön, pelaavat taustalla, on hyvä kokoinen painikkeet ja voit muuttaa äänenvoimakkuutta fyysisiä painikkeita. Kyllä, että mutta tämä soitin myös näyttää musiikillisen muodon radan kuten

“4 choruses of 32 bars of standard AABA form (8|8/8|8) 
with no intro’ and a 4-Bar ending”, 

ja tarjoaa visuaalista vastaan sen soidessa . Tämä on tieto muusikot haluavat juuri ennen noin Toista raita. Jos he alkavat menettää paikkansa hieman, kun he pelaavat, nopea vilkaisu näytön todennäköisesti saada ne takaisin ” raiteilleen ” uudelleen.

Massiivinen kirjasto rytmit

Siellä on valtava määrä rytmien  ja loputon musiikillinen lomakkeita kappaleita. Valinnan jälkeen järjestetty raita ladataan Alive Drumming palvelimilta ja sitten se pysyy laitteessa pelaamiseen. Elossa Rummutus myöntää käyttöoikeuden remix radalla, jotta ne voidaan siirtää tietokoneelle sisällytetään käyttäjän omia sävellyksiä ja albumin vapauttaa.

Mikä erottaa Song rytmiraitoja toisistaan?

Emme usein nähdä uusia innovaatioita tällä alueella – Yleensä se on paranneltu tai uudistettu versio työaseman tuotteen – mutta Song rytmiraitoja ovat täysin uusi tapa käsitellä että vanhoja tarve muusikoille saada hyviä rytminen tausta , helposti .

No More sekvensointi

Valinta valitsemalla kappaleen muodossa nimen , tai käyttämällä keppiä merkintää , yli tarjoamalla sekvensointi käyttöliittymä on innovaatio, joka ei ole ennen nähty, ja joka antaa tämän App sen luonnetta. Se tarkoittaa, että muusikko tarvitsee vain tietää musiikillinen muoto laulun. He tietävät tämän, vaikka aluksi, he eivät ymmärrä sitä. Muusikko ehkä tunne nimet on käytetty, mutta App tarjoaa myös kuvauksen käyttäen kiinni-merkintä , joten kun valitaan mukaan songform nimi ,

“32-bar AABA”, 

radan myös saa näyttää käyttämällä tikku-merkintätapaa kuin

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

Ei paljon resursseja Alive Drumming n verkkosivuilla on songform . Itse songform nimiä ei tarvitse lainkaan käyttää, voi myös valita käyttämällä tikku-merkintä ,

“8|8/8|8”, 

ja saada aivan sama kuvaus näkyvissä,

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

App tarjoaa myös muusikon oma määritelmä on kappaleen muodossa käyttäen ” kiinni merkintä ”, esim

“8|4/8|6”, 

mahdollistaa monimutkaisten, käyttäjän määrittämiä muotoja. Myös vielä monimutkaisempia muotoja ovat mahdollisia riippumattomien toistojen neljä osaa laulun. Vaikka rummutus taukoja ja työntää ovat nyt saatavilla järjestelyistä.

App myös järjestely jakaa laulu järjestely , joten jos järjestely oman kappaleen jo jaettu voit etsiä se ja käyttää sitä.

No More rumpusooloille

Song rytmiraitoja tarjoaa täydellisen, tuotanto-ready taustoja sen sijaan rumpusilmukoiden. Mitä enemmän, Alive Drumming palvelimet eivät käytä rumpusooloille joko; he käyttävät laadukkaita tallenteita lahjakkaita rumpaleita jossa tallennus on todennäköisemmin 8 baaria pitkä kuin yhden rummun osuma tai yksi palkki pelissä. Elossa rummut ei tarjoa sekvensointi käyttöliittymä, joten ei ole rumpusilmukoiden sekvenssin. Sen sijaan on olemassa yksinkertainen valinta käyttöliittymä määrittää (i) järjestely kappaleen muodossa ja (ii) rytmi . Tämä pitää liitäntä puhtaana. Ainoa vaihtoehto on täydellinen kappaleen count-in kautta kertosäkeitä tunnusomaisen päättyy. Kiehkura ei edes järjestetty soitin. On selvää, että tämä sovellus on noin harjoitellaan ja suorittamalla laadukkaita, täydellisiä, tuotanto-ready kappaleita. Se on ammattikäyttöön muusikoille ja vaativille amatööreille. Se on hyvin, hyvin kaukana lelu rumpu-kone ; mutta se antaa meille kaikkein musiikillinen nautinto meillä on ollut pitkään aikaan.

Palvelu

Alive Rummutus n back-end-palvelimet eivät jaksotusta ja äänen tuotanto, tuottaa valmiin radan mobiililaitteeseen. Tämä ei ole lähestymistapa muiden rummutusta sovellukset, joissa kaikki on sovellus, joko mittatilaustyönä silmukoita tai käyttämällä iOS General MIDI ääniä. Tämä tarkoittaa Alive Drumming n ratkaisu ei aluksi ole käyttäjän odottaa latauksen päättymistä, mutta tämä mahdollistaa entistä laadukkaampia ja suuremman valikoiman ääniraitoja palvelimelta.

Muusikko muotoilu

Käyttäjäkokemus on ”suorituskykyä sopiva” käyttöön standardi IOS ominaisuuksia, kuten taulukoista sen sijaan esoteerinen suunnittelu ja sekvensointi rajapintoja. Se on suunniteltu helppokäyttöiseksi muusikot muusikoille. Ottaa selkeä käyttöliittymä määrittää raita on tärkeää muusikot koska leikimme uusia kappaleita koko ajan ja halua tuhlata pelaa ajan sekvensointi rumpusooloille – niin totta on, jonka epäilen valtaosa muusikot koskaan tehdä sekvenssi rumpusilmukat – se on liian paljon vaivaa ja tuottaa huonoja tuloksia. Se on kuitenkin täysin eri etsintään Song rytmiraitoja jossa otetaan välillä 15-30 sekuntia määrittää uuden kappaleen, joka tarjoaa upeiden tausta.

Se on sama muusikko sopiva lähestymistapa soittimen. On tärkeää muusikoille, onko suorittavat tai harjoitteluun, että pelaaja on helppokäyttöinen – lue isot näppäimet – ja se on paljon enemmän hyötyä, jonka poikkipinta rataraken- tilalla näkyy albumin kansi. Lopuksi, soittajat tarvitsevat settilista tilat integroitu soitin. Heidän on voitava määrätä jälkensä, lisäämällä ja poistamalla kappaleita useiden joukko-listoja. Nämä ovat keskeisiä piirteitä, jotka erottavat muusikko tarpeet kuin yleisen musiikin kuuntelijoille. Nämä seikat muodostavat yhdessä App kuollut helppo muusikoille valmistella, harjoitella ja esiintyä setlists näistä kappaleista.

Kilpailu?

Tämä on hyvin uudenlainen App mutta voimme miettiä vaihtoehtoja Song rytmiraitoja .

työasema Tuotteet

Samanlaisia ​​laadukasta ääntä, täydellistä joustavuutta, Korkeampi ostohinta, ei yhtä helposti.

Hankkimiseen ja oppiminen hienostunut työasema työkalut muusikoiden luoda laadukkaita taustamusiikki. Tämä on samanlainen suuri äänenlaadun enemmän ominaisuuksia ja joustavuutta, mutta myös vie huomattavasti enemmän aikaa, sanovat noin 30 minuuttia, luoda uusi raita sekventoivaa ohjelmaa, tekevät sen, merkitä ja siirrä se mobiililaitteeseen. Saat kaupungissa koostumusta ominaisuuksia ja joustavuutta, mutta menettävät mukavuutta – erityisesti setlists ja pelaaja.

Muut Mobile Drumming sovellukset

Huonompilaatuista, alempi hinta, Eri Convenience

On melkoinen erilaisia Drumming sovellukset monia ominaisuuksia ja palveluita. Ne ovat yleensä vähemmän kalliita, mutta eivät tuota samalla tavalla. Tässä on yksi, joka on lähempänä Song rytmiraitoja käyttöpäivä tapaus.

Session Band Rummut

Tämä sovellus pyrkii samalla ehdotus – laadukkaita rumpu Tausta langattomalla käyttöliittymä, mutta se jää antaneet molemmat (i) korkealaatuista rytmistä taustamusiikki ja (ii) kätevä käyttöliittymä. Käyttöliittymä perustuu visuaalisen sekvensointi, erityisesti tehtävään. Tämä on parannus tarvitse käyttää työaseman sekvensserin ja siirtää mobiililaitteeseen mutta epäilen on edelleen liian monimutkainen ja olisi silti este varten paljon muusikoita. Yksi on sekvensoida kappaleita, se on ehdottomasti hankalampi ja hitaammin käyttää kuin Song rytmiraitoja . Lisäksi ei ole mitään todellista settilista laitokseen ja en usko, että se tuottaa tarpeeksi houkuttelevia, realistinen rummutusta. Se on kuitenkin vähemmän kalliita, että Song rytmiraitoja alemman alkukustannukset ja mitään rajaa kappaleita voidaan sekvensoida.

Mobile Midi Muusikko Song sovellukset

Huonompilaatuista rummutus , itsenäinen, enemmän palveluita

On muitakin mobiilisovelluksissa muusikoille, jotka ovat laulupohjaista jotka ovat houkutelleet omistettu seuraajia. iRealPro ja laulaja ovat kaksi tällaista.

iRealPro

Tämä on ansaitusti suosittu App, vaikka luultavasti ei yleensä pidetä kannalta rytmi vain taustamusiikki. Se tekee hienoa työtä hallita setlists, on käyttäjien jakamaa kirjaston kappaleista, mikä usein tarkoittaa valmistelee sävelmä on erittäin tehokas (via kyselyllä). Sen vahvuus on saada koko multi-instrumentin säestys (rytmi ja harmonia) tunnettuihin sävelet täydellisenä näytön sointu-arkki, joka virittää jota seurataan kappale edetessä. Luultavasti perustuu midi-tekniikkaa ja tarjoaa hyvät tilat tasapainottaa sekoitetaan. Tämä yhdistelmä voi säätää saada rytmi vain osittain.

iRealPro on hyvä äänenlaatu sen hinta, mutta ei ole paljon rytmejä valita ja rummutuksen vain äänenlaadunstandardin ei oikeastaan ole. On vaikuttavaa ensimmäisen kohtaaminen mutta hetken kuulo saman rummutuksen silmukat uudestaan ja menettää kiilto. Tämä on erityisen totta, jos vain pelaa rytmikäs säestys eikä täyttä ‘combo’ kuin iRealPro tekee ääniä vaikuttavampi kaltaisen kokonaisuuden sekoitus kuin rytmi vain kappaleita. Miksi tämä rytmistä ääntä, joista puuttuu verrattuna Song rytmiraitoja ? iRealPro on sovellus, jolla on rajoitettu kokoelma audio silmukoita. En kuule erilaisia silmukoita käytetään eri tempoja saman rytmin. En kuule ihmisen vaihtelu, joka tekee rummutus henkiin enkä kuule todella suuri rummutusta kuin yksi tekeekin Song rytmiraitoja . Tämä ei haittaa rytmi, koska nämä ovat asioita odotamme aito musiikki. iRealPro  on iso seuraaville edullinen väline auttamaan oppimaan uutta kappaletta; Song rytmiraitoja todella soittaa eri markkinoilla. Kyse on enemmän leikkiessä suuri valikoima laadukkaita rytmisen säestyksen samalla oppia ja suorittaa sävelet.

Laulaja

On muitakin matkapuhelimiin perustuville Midi-sovellukset, mutta mitään merkittäviä uusia harkittaessa laadukas rytmistä tausta kätevä käyttöliittymä. Laulaja on kilpailija iRealPro hieman eri markkina ja samanlaisia tuloksia. On muitakin rummutus tietyt sovellukset, mutta ne kaikki putoavat kannalta toimittaa realismia, jännitystä ja leveys Song rytmiraitoja ‘äänenlaatu saavutetaan olemalla palvelinpohjaisia. Mikä toimi on valmis laadukas kappaleita jo optimaalisesti sekvensoitiin ja AV-suunniteltu ennen kuin se toimitetaan loppukäyttäjälle. Ei sekvensointi tai äänieditoinnista esiintyy mobiilisovelluksella. Se vain valitsee, pyynnöt ja soittaa raidat.

johtopäätös

Song rytmiraitoja on uudenlainen tuote todella laadukkaan rytmistä tausta, joka on kätevä valita ja toistaa. Et aio kyllästy näiden taustoja. Et täytyy sekvensoimiseksi mitään. Tulette huomaamaan, että soittimen ja Settilista n käyttöliittymä kannustaa jatkuvaa käyttöä. Saat arvostaa muodossa musiikkikappaleet enemmän ja ehkä sisällyttää nämä kappaleet omaan yhden ja albumin vapauttaa. Älä anna pois kokemuksia mobiili rummutusta sovellukset. Song rytmiraitoja ovat jotain erilaista.

Olitpa oppimaan uuden virittää, häirintää, keikkaillut tai leikkaa viimeisin albumi, tämä Song rytmiraitoja tarjoaa ratkaisun.

Tutustu näytteitä ja ääntä Alive Drumming näytteitä sivulla

Näistä artikkeleista alkaen Alive Drumming jotka antavat edelleen oivalluksia ajattelutapaa tuotteen –

Miten harjoitella, niin miten hilloa

Kun työstää rytmi?

Miksi songform rytmi kappaleita?

Lataa Song rytmiraitoja App on Applen App Store

Kokeile Alive Rummutus n sampleri App n näyte aiemmin järjestetty kappaleita suosittuja kappaleita. Sen jälkeen on helppo käyttää sovellusta säätää näitä teidän käytännössä ja suorituskykyvaatimukset. Kaikki sampleri sovellukset ovat samat Song rytmiraitoja app mutta mukana näytteen kappaleita.


Songform ” viittaa Alive Drumming n tunnistaminen kappaleen muodossa, joka on otettu rumpalin näkökulmasta koostumuksen rakenteen laulun. Sen lisäksi, että hyväksymällä nimiä yleisimpiä muotoja kuten 12-bar blues ja 32-baarin AABA, Alive Drumming esittelee heidän tikku merkintätapa kuvaamaan kappaleen muodossa. Tikku merkintätapa on yksinkertaisesti lista jakson pituudet baareissa erottaa pystysuora palkki, ‘|’, tai kalteva palkki, ‘/’, jossa seuraava osa on silta.


Julkaistaan myös Medium .