drummer AJAZZGO2017

Nämä Song rytmiraitoja kuulostavat täysin suuria, eivät ne?

Tämä on yksi yleisimmistä asioista kuulen. Suuri äänenlaatu tulee usein yllätyksenä, ehkä koska levittää tietämystä kaikilla on kanssa ‘ Midi Drum Machines ‘, jotka eivät täytä samalla tavoin kuin Song rytmiraitoja .  Midi rumpukone ja laulu rytmiraitoja ovat kaksi eri tuotetta; kiteytämme erimielisyytensä vertailussa osiosta.

Song rytmiraitoja Way

Song rytmiraitoja
Song rytmiraitoja

Tässä on kolme parasta syytä miksi me uskomme nämä kappaleet ovat niin suuria hillo, että keikka, ja leikata kirjaa.

Yksi – Suuri Recordings Ison Drummers – Song rytmiraitoja järjestetään huolellista studionauhoituksia erinomaisia ​​rumpaleita.

Niitä  ei  rakennettu MIDI-tiedostot sovittaa yhteen ”näytteitä” alkaen yksisylinterinen osumia muodostaa mekaanisen tyyli vaan  useita pitemmän muodon täynnä tallenteita  huippu studio rumpaleita, kestävät jopa 8 baaria kerrallaan jossa kuulet hienovarainen rumpu rullina, vaihtelut ratsastaa cymbal hanat, monimutkainen täytteet ja enemmän. Rytminen tyyli tulee lahjakkaita rumpaleita, jotka ovat erittäin kokeneita  tietyn tyylin on se Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, rock, country, jazz, pop, Celtic, Kiitos ja ylistys, Blues, ja paljon muuta!

Kaksi – On luonnollista lajike huojumaan toistoja .

Eli useita tallenteita kaikessa pelissä, täyttää, post-täytteet laukausta ja lisää otetaan ja valita selektiivisesti samalla sekvensointi ja suunnittelusta lopullinen äänen. Tämä antaa luonnollisen lajike kukaan kanssa rumpaleita. Se auttaa estämään rummutuksen tulossa yksitoikkoinen ja toistuvia.

Kolme – Järjestely on aina eritellään näkökohtia kappaleen muodossa.

Tämä saattaa olla suurempi osuus kuin voisi kuvitella. Se on mitä todellinen rumpaleita tehdä , mutta rummutus ohjelmisto harvoin. Rummutuksen on osoittaa,

  1. Kun olet palaamassa ‘huipulle muodossa’ uudelleen
  2. Kun osat ovat päättyy ja alkaa jälleen
  3. Kun pelaat siltaosan
  4. Olitpa pelaa keskellä chorus tai vaihtoehtoisesti ensimmäinen tai viimeinen kertosäe. Tämä ei ainoastaan ​​auttaa pitämään paikallaan, kun pelaat, mutta se tekee koko kokemus niin paljon nautittavaa kuunnella tai pelata yhdessä, samoin.

Kaikki tämä vie paljon huolellista valmistelua, curation, valtava varastointi ja kehittyneitä algoritmeja. Tunnemme tätä ei voida saavuttaa mobiililaitteilla itse ja siksi meidän ratkaisussa pilvipalveluiden kanssa mobiilisovelluksella.


Vertailu – Midi rumpukone ja laulu rytmiraitoja

midi rumpu kone
midi rumpu kone

Audio Generation

Midi rumpukone -  Ääni syntyy koneen pelaa “yhteen yksittäisten rumpu osumien vaihtelevin intensiteettiä . Kone tehokkaasti toteuttamia rummut ja jossain määrin, rumpali.

 

 

Song rytmiraitoja
Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja  -  Ääni syntyy useista pitkiä tallenteita lahjakkaita taiteilijoita . Nämä tallenteet voivat olla jopa 8-baaria pitkä toistoilla käyttämällä vaihtoehtoisen tallenteet tarjota erilaisia.

Lähde Rhythm

Midi rumpukone -  Jokainen rytmi on algoritmista täsmennettävä, mikä rummut lyövät kun sisällä baarissa. Kukin rytmi voidaan parametroida jonka tempo, kasvaa lineaarisesti ja laskeva helposti. Jopa niin, mekaaninen kuulostava rytmi kuulostaa vähemmän ja luonnollinen kuin tempo vaihtelee kauempana normi rytmi.

Song rytmiraitoja  -  Jokainen rytmi tulee pitkän muodon taiteilijan tallenteita . Kukin näistä on tallennettu useissa tempoissa jossa rumpali luonnollisesti muuttaa tyyli rummutusta sopivaksi tempo, vaihtelemalla intensiteettiä ja sijoittaminen osumia sisällä palkki sopivaksi tempo ja tyyliä. Tehokkaasti,kukin tempo tallenne on ainutlaatuinen rytmi , vaikkakin tyylillisesti niihin liittyvät toisessa tempo.

äänimuoto

Midi rumpukone -  Kone  tuottaa rummutus äänen  reaaliajassa . Monet  koneet  mahdollistavat ääniraita syntyä, mutta harvoin ne tarjoavat hyvät settilista tilat näitä äänitiedostoja, koska se ei ole heidän keskittyä.

Song rytmiraitoja  -  Alive Rummutus toimittaa laadukkaita MP3-audiotiedostoja , jotka on luetteloitu ja hallita mobiilisovelluksissa hyvät settilista tilat ja tarjoavat hyvän muusikon pelaaja .

muistin vaatimukset

Midi rumpukone -  Vain pieni määrä tietokoneen muistia vaaditaan pitämään äänen rummun osumia jotka ovat usein tehokkaasti pakattu. Sovellusten yleensä pieni muisti jalanjälki samoin.

Song rytmiraitoja  -  lähde audiotallenteet ovat suuria vaativat paljon tallennustilaa. Lisäksi on olemassa monia niistä. Elossa Rummutus tallentaa nämä sisällä Cloud Palvelimet jossa hienostunut ohjelmat tuottavat  Song rytmiraitoja , niiden toimittaminen mobiilisovelluksissa.

rytminen tyylit

Midi rumpukone -  Nämä ovat mieluummin ne vahvistavat mekaaninen, erittäin säännöllinen kuulostavia rumpuja. Tämä ääni on poikinut uusia musiikkilajeja.

Song rytmiraitoja  -  laulu rytmiraitoja ovat suosivat niitä, jotka kuulostaa tosielämän rumpaleita, rummutus rummuissa ja taiteellisuus saavuttaa nämä muusikot käyttävät aitoja lyömäsoittimet ja rummut välineitä.

Mitä käyttäjät etsivät

Midi rumpukone -  käyttäjät  midi rumpukoneista  usein vahvistavat visuaalinen kauneus koneen itse ja ‘rummutusta’ tilat heillä. Koneet tulla ‘ uudenlainen rumpu pelata ‘, ja he rakastavat koneita yhtä paljon kuin mikä tahansa instrumentalisteja.

Song rytmiraitoja  -  käyttäjät  laulun rytmiraitoja  eivät ole kiinnostuneita pelaa Midi rumpukone tai todennäköisesti oikeat rummut myöskään. He haluavat hyötyä upeiden rytminen taustoja, jotka sopivat kappaleet niillä ja pienellä vaivalla. Ne yleensä mieluummin hillitty laite, joka toimii luotettavasti, tehokkaasti ja hyvin ergonomia, erityisesti suorituksen aikana. He haluavat paras laatu, suorituskyky-ready taustoja .

Käytä koteloita

Midi rumpukone -  käyttäjät  midi rumpukoneista  usein käyttää sitä ‘ edistyksellinen metronomi ‘ ja usein improvisoida pitkin 4-baarin loputon silmukka. 4-baari ja joskus 8-baarin lausekkeet näytetään usein visuaalisesti sisällä Koneen tilat pelata ja silmukka vaihtoehtoisia ilmauksia.

Song rytmiraitoja  -  Nämä ovat taustanauhoja musiikkia käytäntö ja suorituskykyä  täysin järjestetty, täydellinen  Songs  (laulu tai instrumentaalista). Ne osittain kuulostavat niin suuri, koska kuulet  muoto  laulu on rytminen tausta, kuten sinäkin tekemistä todellisen rumpaleita . Tämä ei ole vain pidemmän muodossa kuin 4-bar silmukka, mutta se on enemmän rakenne kuin hyvin, ja järjestelyt mukaan lukien johdanto osat, keskellä kuoroja, sillat ja enemmän. Järjestely on aina näkyvissä – etenkin pelaamisen aikana, joissa saatat joutua muistutuksen.

Saatavuus ja muodot

Midi rumpukone -  On monia MIDI rumpukone saatavilla mobiili- ja käyttöjärjestelmissä ja osoitetun fyysisen koneita, erilaisia palveluja, usein erikoistunut erityisesti rytminen tyylejä.

Song rytmiraitoja  -  Tuolla on yksi  biisi rytmiraitoja Service  , joka tarjoaa kaikki erilaisia rytmejä ja järjestely nokkeluutta. On noin 4000, joista valita, kun vaihtoehtoinen tempoja ja instrumentations pidetään. Nykyisin sovellukset ovat saatavilla Applen iOS alustan Android ja web alustojen toimitetaan pian. IOS-sovellusten on täsmälleen sama tilat ja voi käyttää koko Alive Drumming luettelo.