Every musicians view

Me kartoitettiin joitakin mielipiteitä sosiaalisesta mediasta. On aina mielenkiintoista nähdä, miten muut näkevät Song rytmiraitoja. Mitä mieltä olet.

Nro 1 Muusikon Käytettävyys

      Ethan – Kioto, Japani. Saksofonisti. Soittaa pop, rock, blues, jazz, bop, balladeja, kaikki todella

avatar

HETI muusikon käytettävyyttä.    Mitä erilaista tämä sovellus on, että se tekee toteuttamiskelpoinen keskimäärin kaveri, hyvin vähällä vaivalla, pelata niiden kappaleita hyvin harjoittaa järjestetty rytmiraitoja. Olen kokeillut paljon niitä, ja en ole törmännyt muita App, joka on lähellä sitä. Tämä sovellus yhdistää muusikon soitin, setti johtaja ja sovittajana on yksi sovellus. Se on todella nopeaa valita järjestelyt ja sitten voit laittaa ne setlists ja pitää muuttaa ja uusjako luettelot kuin asetettu kehittyy. Nyt vain napata minun Sax’ ja kännykän ja joko pelata setti tai nopeasti etsiä ja löytää raitoja käyn läpi kirjani lyijyn arkkia. Jos en ole rata virittää, minuutti myöhemmin on ja tulee todennäköisesti olemaan pelaa sitä. Minulle ei ole mitään muuta, joka on tällaista välitöntä muusikon käytettävyyttä.

Villi ja todellinen uudistaja käytännön muusikko

          Sandra – Perth, Australia. Soittaa kitaraa. Pitää kansanmusiikkia.

Avatar1

TRUE INNOVAATIO. Mitä voin sanoa, että ei ole jo sanottu? Vain ehkä, että tämä sovellus on todellinen uudistaja. Riippumattomat toimijat voisi sanoa. Se tuntuu tekevän kaiken toisin. Se ei ollut mitä odotin, mutta nyt kaikki muu Olen kokeillut vaikuttaa tarpeettomalta. Mitä todella haluat tehdä? Leikkiä vilkkuvia valoja – olevinaan lyömällä oikeat rummut? Tai saada MP3-tiedoston, joka on ammattimaista tausta kappaleen pelaat? Että mielestäni on innovaatio. Niin sinä tänne. Se on kuin risteytys ‘Music’ App ja muusikon tausta-rata palvelu. Valitset haluamasi raita ja Alive Drumming palvelimiin sinut sen. Sitten on paljon enemmän muusikko sopiva setlists ja pelaaja kuin saat kanssa ‘Music’ App. Pelaa tulee todellinen ilon sijasta taistelua. Se, mitä me kaikki muusikot haluavat. Haluamme pelata meidän välineitä ja on suuri rytminen tausta kanssa mahdollisimman vaivattomaksi ja vaivata. Sitähän tämä App tarjoaa. Totta innovaatio muusikko.

Rumpukoneista eivät toimi päästä-päähän. He eivät ole suoritukseen ready

      Eloa – Brasilia. Kitara, laulaa. Rakastaa Conga, timbaalit, bongot ja Claves. Soittaa ja laulaa bossa nova, jazz samba, merengue, Lambada 

avatar2

LOVE THIS APP !!    En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Rumpukoneista eivät leikkaa sitä edes ne, joiden hyviä kuulostavaa rytmiä. Mikään muu toimii hyvin päästä-päähäntarjoamalla rytminen taustoja omaan kappalelistan. Lähin mitä olen nähnyt tämän App ovat niitä sovelluksia, joilla on täysi nuotteja, taustoja ja ovat laulu perustuu. Ostat levyn musiikki ja tausta musiikkia laulun. Ne ovat OK, hieman kallis ja ei aina ole vain kappaleen, tai järjestäminen Your Song, että haluat käyttää. Ne voivat olla hieman kömpelöitä samoin ja rytmit yleensä ole kovin hyvä itse. Tämä sovellus on niin paljon parempi minulle, koska (i) rytmit ovat fantastinen, (ii) sillä ei ole väliä, jos heillä ei ole oman kappaleen, voit järjestää sen itse, yksinkertaisesti, ja (iii) kappaleet alkavat halvalla ja halvempaa enemmän käytät App. Kuinka niin? Olen huomannut, olen usein samoja rytmejä ja laulu muotoja. Kun valitsen täsmälleen sama yhdistelmä uuden kappaleen App tunnustaa se, että jo ja ei lataa sitä uudestaan. Se on erilainen raidan nimi App kanssa eri nimellä, mutta App on tiedettävä se voi käyttää samaa äänitiedosto. Fiksu. Se on myössuorituskyky-readyniin pitkälle kuin setlists ja pelaaja mennä. Joten en juuri käytä tätä yhtä App ja se on nopea ja luotettava minulle suorituksen aikana. Täysin love this app.

Ainutlaatuinen sovittajana tarjoaa paljon rytmisen tukea pienin kustannuksin

      Mäkinen – Tokio toistaiseksi. Soittaa kitaraa ja pianoa ja laulaa. Pitää latinalainen ja klassista rockia ja pop

avatar3

Satoja hyviä rytmejä. Minusta tämä sovellus melko ainutlaatuinen tapaa järjestää. Se ei ole kattavin sovittaja saatavilla, mutta se on ainutlaatuinen sen yksinkertaisuus. Se ei todellakaan salli joitakin melko helppoja tapoja järjestää raidan yksinkertaisesti matching raiteilleen otsikko valitsemalla tunnetussa laulussa muodossa. Voit jopa lisätä kappaleiden muotoja käyttämällä ”keppi merkintä” (ks niiden verkkosivuilla tai sisäänrakennettu neuvontaruuduista). Sitten saada järjestely perustuu rakenteen leikkaus laulun vaihtoehtoja introja ja loppuja samoin. Tämä toimii yllättävän hyvin tarjoamalla kappale joka todella hahmotellaan osat laulun ja sillat ja keski kertosäkeet samoin. Se on paljon rytmin tukea hyvin vähän vaivaa ja kustannuksia. Ne kuulostavat erittäin hyvä myös. On paljon säveliä Siinä kaikki mitä tarvitset, mutta jostain sävelet sinun kannattaa rummun taukoja tai eri tyylejä rummutusta koko laulun. Se ei ole mitä Song rytmiraitoja ei – vielä muutenkaan. Olen kuullut he työskentelevät käyttöön taukoja juuri nyt (nyt toimitettu julkaisu 3.0). Silti koskaan ollut yksinkertaisempaa tai nopeampaa rummun rytmi sovittaja sillä sekä pelaajan ja setlists tehdä siitä käyttökelpoista kuin mitään muuta.Rakastan satoja hyviä rytmejä.

Ammattimaiset tulokset, yksinkertainen lähestymistapa kannettavan kätevyys

      Ron – LA, Yhdysvallat. Soittaa kitaraa, huuliharppu, piano ja rummut. Tykkää maa, rock, jazz ja blues

avatar4

Ammattitaitoinen ja käyttökelpoinen.  Tämä sovellus on uskomaton. Olen täysin aliarvioida, miten hyvä se on. Laadun taustoja ovat aidosti ammatti – ammattilainen, lahjakas rummutusta, ammatti-audio, ammatti järjestelyjä. Yhdessä, että en ole koskaan ollut app tälläistä missä toimii niin hyvin pitää kaikki kappaleet pöytä ja voi järjestää ne play-listoja. Voit jopa pelata koko listan kappaleista yhdellä näppäimen painalluksella. Uskomaton. En vieläkään pääse yli, että ei ole mitään muuta jäljellä tehdä. Se toimii hyvin! On 4 mukana ”tehdas” raitoja, jotka ovat OK. Jazz Blues Sampler App on 23 kunnollinen sävelet mukana. Nämä ovat hyviä arvioida sovelluksen mutta todellinen valta tulee käyttää sitä järjestää omia kappaleita / raitoja. Ei ole mitään helpompaa kuin tämä. Et usko sitä. Olen luonut joitakin omia järjestelyjä 10+ kertosäkeillä joka on, miten ryhmämme soittaa. En kanna sitä minulle minun iPhone, ja on se vanha iPadin sekä, mikä on hyväksi jammailua. Toimii edelleen vanhan iPad. Ei ongelma nopeudella. Vain aloittaa  [ Jazz Blues Sampler] sovellusta ja sitten lisätä kappaleet, jotka haluat myöhemmin. On 1000s rytmejä valita – hyviä myös. Ei ole mitään muuta siellä mitään tällaista App – se ei ole mitään, kuten typerä MIDI * tyhmä * koneita. Se on todellista laatua, ammatti, ja käyttökelpoista. Suositeltava.

Hillitty ihme on susi lammasten vaatteissa perimmäinen käytettävyys

      Wendy – Firenze, Italia. Soittaa kitaraa, ja klarinetti. Pitää klassisen musiikin ja klassisen suosittuja, folk, latinalainen, jazz ja blues, erityisesti on klarinetti!

avatar5

Susi lammasten vaatteissa.  Kokemukseni on samanlainen kuin muiden juliste. App, ensi silmäyksellä näyttää mitäänsanomaton ja uninspiring, mutta sen susi lammasten vaatteissa. Se on ydin vähättelyä – kuten Braun tai B & O. Ei vilkkuvia valoja. Ei temppuja. Vain hyvä muotoilu ja yhteensä Rethink osalta käytettävyyttä. Taustaraitoja ovat paras kuviteltavissa ja valmiiksi hetkessä. He todella kuulostaa rumpali pelaa varsinainen kappale. En tiedä, miten ne saavutetaan, että tietämättä kaiken laulun. Se on käsittämätön.

Olen kokeillut muita musiikin sukupolven ohjelmia saada taustoja, hyvin vähän menestystä. Annan aina heidän kanssaan lopussa, koska ne vievät niin paljon aikaa ja ei kuulosta niin innostava muutenkin. Se ei ole kuin että näillä Song rytmiraitoja. 30 sekuntia topit ja ne kuulostavat aivan loistava. No duds. Organisaatio ja pelaamisen kappaleita ei mainita paljon, mutta se on loistava, ja niin hillitty. Sinun ei tarvitse käyttää toista pelaajaa. Sisäänrakennettu pelaaja on ‘muusikot’ pelaaja – iso painikkeet, laatu variaattori joka jatkuu oman seuraavassa ottelussa. Tässä toinen iso asia, joka ei ole mainittu kovin paljon. Aina nähdä järjestely ruudulla, niin tiedät mitä pelaatte pitkin. Ja se on muusikon kielelläjoka on juuri sitä mitä haluat. Loistava. Suurin osa minun kappaleita en ole joutunut järjestämään niin olen löytänyt yhden käyttäen sisäänrakennettu hakutoimintoa. Olen järjestänyt pari vaikka ja se oli niin helppoa. Ei todellakaan ole mitään muuta tällaista. Super yksinkertaisesti järjestämällä. Hyvä ääni. Yhteensä vähättelyä. Rakastan sitä – jopa iPod Touch! Pelaan paljon Latinalaisen rytmejä ja ne on ne kaikki. Ja ne kuulostavat niin aitoja. Suosittelen täysin tätä App ihmisille, jotka välittävät musiikista ja ääni ja eivät etsi vilkkuvalla-valoja-lelu, vaan jotain, joka tyydyttää varten loppuelämän. Todellinen laatu on niin harvinaista, mutta tämä on susi lammasten vaatteissa.

Muusikon sovittaja, joka puhuu kieli

      Ele’ – Melbourne, Australia. Soittaa pianoa. Kuten jazz, blues ja latin. 

avatar6

Muusikon JÄRJESTÄJÄ– Sitä minä kutsun tätä App. Miksi? Koska ongelma kaiken muun olen nähnyt, että meidän muusikkojen käyttää yhtä kieltä, kun puhumme meidän järjestelyistä ja App aina puhuu toista kieltä. Kun istut alas kaverin musos ja joku soittaa sävelmän mitä sanot? Saatat sanoa Pelataan tämä tai tuo virittää, ja jos olet kaikki soittanut sitä yhdessä ennen kaikki tietävät, miten se on järjestetty. Mutta jos se ei ole virittää olet kaikki soittivat yhdessä ennen, mitä sitten? Odotan johtaja soittaa tempo käytettäväksi – keskinopea sanoa ja ehkä tuntuu myös – Bossa tai Reggae tai mitä tahansa, ja onko siellä tulee olla intro tai menet suoraan ylhäältä. Saatat sopia määrä kuoroja sitten samoin ja ehkä järjestystä soolot samoin. No, sen se on eräänlainen kielen haluat omalta taustoja samoin. Haluatko tietää, jos on olemassa intro ja jos niin kuinka kauan se on. Haluat tietää kuinka monta kuoroja, niin kuin päättää soolot jne ja sinun kannattaa tietää tempo ja rytminen tyyliä. Se, minkälaista tietoa saat tämän App ja se miten ‘järjestää’ kappaleita sekä – in muusikon kieli – ei vilkkuvia valoja ja outoja valvonta – pelkkää englanti muusikon järjestely kieltä. Kuten selaat kappale-, jokaisen raidan on sen järjestelyihin täsmennetty niin, esimerkiksi – 8-baaria intro, 6 kertosäkeet 16-baarin sopusoinnussa 4-baarin päättyy käyttäen Se, minkälaista tietoa saat tämän App ja se miten ‘järjestää’ kappaleita sekä – in muusikon kieli – ei vilkkuvia valoja ja outoja valvonta – pelkkää englanti muusikon järjestely kieltä. Kuten selaat kappale-, jokaisen raidan on sen järjestelyihin täsmennetty niin, esimerkiksi – 8-baaria intro, 6 kertosäkeet 16-baarin sopusoinnussa 4-baarin päättyy käyttäen Se, minkälaista tietoa saat tämän App ja se miten ‘järjestää’ kappaleita sekä – in muusikon kieli – ei vilkkuvia valoja ja outoja valvonta – pelkkää englanti muusikon järjestely kieltä. Kuten selaat kappale-, jokaisen raidan on sen järjestelyihin täsmennetty niin, esimerkiksi – 8-baaria intro, 6 kertosäkeet 16-baarin sopusoinnussa 4-baarin päättyy käyttäentämärytmi , ettätempo. Että on järkevää minua ja muita muusikoita ja on sellainen kieli, joita käytettäisiin välillämme niin soitamme yhdessä. Siksi Kutsun tätä sovelluksellesi “muusikoiden sovittajana.


Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja
Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja ovat uudentyyppinen tausta koostuu kokonaisuudessaan rytmisen alustalla (ei melodiaa tai harmonia) järjestetty musiikillinen muoto laulu – se on ”songform”. Nämä kappaleet ovat täydellisiä esityksiä kuin kukaan ammattilainen rumpali. Niillä on count-in, johdanto-osiossa, kuoroja ja ominaisuus loppuja, kehystävät täytteet, jotka osoittavat, osat alku ja loppu. Jopa musiikillinen sillat ja keski kertosäkeet on korkeampi intensiteetti tarvittaessa tyyliin. Asiat pidetään yksinkertaisina poistamalla perinteisen järjestäjä käyttöliittymä. Yksi voi valita raidan alle 30 sekunnissa – alle 15 sekuntia, kun kukaan jyvälle.

App n pelaajalla on tempo säätö ja mahdollisuus sekvensoida raidat keikan tai jamit. On muusikoille kykyjä. Uudet muusikot käyttävät App tarjota lisäkkeenä kappaleita. He saavat rytmi, joka on sympaattinen, jotta he oppivat pitämään ajan päästä uraan ja sisäistää kappaleen musiikillinen rakenne – Kaikki tämä ja nauttia harjoittaa ja inspiroiva rytmejä. Keikkaillut muusikot luetteloida tukensa osaksi setlists ja käyttää sitä ohjata suorituskykyä. Laadukkaat rytminen tausta, jossa on settilista laitoksen ja muusikon pelaaja,  kaikki yhden App on niin kätevä yksi toteaa itsensä käyttämällä tätä rytmistä tuki enemmän.

Song rytmiraitoja ovat todella laadukkaita rytmistä tausta , joka on kätevä valita ja toistaa. Et aio kyllästy näiden taustoja. Et täytyy sekvensoimiseksi mitään. Tulette huomaamaan, että soittimen ja Settilista n käyttöliittymä kannustaa jatkuvaa käyttöä. Saat arvostaa muodossa musiikkikappaleet enemmän ja ehkä sisällyttää nämä kappaleet omaan yhden ja albumin vapauttaa. Älä anna pois kokemuksia muita liikkuvia rummutusta sovellukset. Song rytmiraitoja ovat jotain erilaista.

Olitpa oppimaan uuden virittää, häirintää, keikkaillut tai leikkaa viimeisin albumi, tämä Song rytmiraitoja tarjoaa ratkaisun.

Tutustu näytteitä ja ääntä Alive Drumming näytteitä sivulla

Näistä artikkeleista alkaen Alive Drumming jotka antavat edelleen oivalluksia ajattelutapaa tuotteen,

Miten harjoitella, niin miten hilloa

Kun työstää rytmi?

Miksi songform rytmi kappaleita?

Lataa Song rytmiraitoja App on Applen App Store

Kokeile Alive Rummutus n sampleri Appn näyte aiemmin järjestetty kappaleita suosittuja kappaleita. Sen jälkeen on helppo käyttää sovellusta säätää näitä teidän käytännössä ja suorituskykyvaatimukset. Kaikki sampleri sovellukset ovat samat Song rytmiraitoja app mutta mukana näytteen kappaleita.Julkaistaan myös Medium.