painting femaleJazzGroup

Mitä tarkoittaa ” Smart Musiikin tekeminen”?

” Älykäs ” usein sitä, että tekniikka on lisätty jotain, aiemmin ei ollut sitä.

Kun ‘musiikki’, termi ‘ digitaalinen ‘ on käytetty jakeluun kuluttajille musiikkia ‘ digitaalisessa muodossa ‘ – Audio-CD, mini-levyjä, DAT ja myöhemmin vallankumouksen verkkojakelun kautta iTunes Music Storesta.

‘ Smart Musiikin tekeminen ‘ voitaisiin ehkä katsoa olevan silloin tietokonelaitteita auttaa luomisen musiikkia – syntetisaattorin, rummun koneen, ja MIDI yleisesti. Rumpukone ja Syntikat ovat todella uusia soittimia luotonanto itse uusia musiikillisia ääniä ja siksi uutta musiikkilajeja. Se ei ole fiksu oikeasti, se on vain erityyppinen väline.

Anna – Musical Instrument Digital Interface ( MIDI )

MIDI alusta on ollut noin 30 vuotta tai enemmän ja ansaitsee nimen ‘Smart’. Se automatisoi pelaaminen välineiden koodaamalla ja toistamiseksi Pelata 
että   huomata, 
siitä   , että   väline 
, jossa   se   intensiteetti 
nimenomaan   , että  aikaa.

Se ei ole vain uudenlaisen instrumentin, se on tapa kodifioidaan pelaaminen mitään ja kaikki välineet . Täydellinen orkesteripartituurit on kodifioitu ja sulatettu MIDI. Erittäin kustannustehokas on kaapattu MIDI nauhoitus. MIDI ei tarvitse merkitä normienvastaisten musiikkia – se voi, jos käyttää harkiten, tarkoittaa erinomaista muusikkous ja hienoa musiikkia tuotantoa. Valitettavasti liian moni ala esityksiä on kodifioitu ja sulatettu MIDI, joka johtaa huonoja kokemuksia ja huono maine tekniikka.

Enablement vs. Todella Smart Musiikin tekeminen

MIDI katsomatta mahdollistaa.

Meidän ei pidä syyttää MIDI mitä meillä on, ja ei ole, tehdä sen kanssa viimeisten 3 vuosikymmeninä. Todella ‘Smart Music’ tarvitsemme mennä pidemmälle, läheisemmin naimisiin teknologiaa musiikin tuotantoon .

incredibleTrumpet
incredibleTrumpet

Uudistaja – Band-in-a-Box

Ensimmäinen, massa-hyväksyminen innovaatio MIDI oli laulupohjaista säestys sovellus – PG Musicin ” Band-in-a-Box ” löytyvät PC- ja Mac. Tämä toimitetaan lupauksensa tarjota räätälöityjä säestys kappaleita. Se auttaa oppilaita ymmärtämään muotoon kappaleet he pelata ja antaa tukensa musiikin nauttimiseen ja oppia uusia kappaleita. Tärkeää on, että käyttöliittymän tai ‘kielen’ sovelluksesta kuin perinteisen musiikin notaatio ja käsitteitä . Se ei kirjoittaa musikaali terminologia, se hyväksyysen ja ulottuu mitä voidaan tehdä sen kanssa. Band-in-a-Box on todella älykäs Musiikin tekeminen.

Uudistaja valta-asema markkinoilla

Band-in-a-Box on kasvanut ja kasvanut sinä aikana massiivinen sovellus kaikin mahdollisin ominaisuus – todellinen taidonnäyte ohjelmistokehitystä.

Kehittäminen Pitkän muodon Audio täydentävät MIDI

Band-in-a-Box jopa korjaa äänen laatu kysymys MIDI välineitä sisällyttämällä laadukkaan, pitkän muodossa ääni – ”oikeat rummut” ja muut ”Oikeat instrumentit”, jossa ääni on huomattavasti pidemmän muodossa kuin yhden MIDI instrumentti ‘huomautus’ edellä kuvatulla tavalla. Tämä johtaa paljon parempaan taustamusiikki. On laadukas, todella älykäs Musiikin tekeminen – joka tulee kalliiksi kuitenkin. Paitsi dollarin kustannukset Sovelluksesta ja audio kirjastoon mutta käyttäen sovellus tekee vahvaa sitoutumista hallitsemaan ja PC- ja Mac-työasemia eivät aina kätevä maailman 10%, jotka ovat muusikoita.

iPhone X 03 MainTableScreen kehystetty
iPhone X 03 MainTableScreen kehystetty

Mukavuutta ja Ubiquity Mobility

irealpro kuten sovellus
irealpro kuten sovellus

Ehkä hengellinen reinkarnaatio alkuperäisen Band-in-a-Box sovellus on toteutettu mobiililaitteiden muodossa Technimo n iRealPro sovelluksen. Se on ansaitusti suosittu sovellus, vaikkakin normaali MIDI huomautuksen kuulostaa pikemminkin kuin pitkän muoto ääni “oikeita soittimia. Nyt maailman 10% muusikoita, jos heillä on mobiililaite, voi saada erittäin kätevä laulupohjaista tausta musiikkia iRealPro . Se on hyvä uutinen sukupolven muusikoita. Syy todella Smart Musiikin tekeminen kehittyy.

Tilaisuudet Advance Smart Musiikin tuottaminen

On mahdollisuuksia mennä pidemmälle, valittaa vielä suurempi osuus muusikoille entistä helpommin lähestyttävä teknologiaa naimisiin musiikin tuotanto ja tekniikka. Jos me voimme myös parantaa laatua ja muusikkoutensa toimituksen, ja vähentää niitä monimutkaisuutta, joka on adoptioita ehkä voimme päästä lähemmäksi että mobiili-kuljettavat osan 10% maailman väestöstä, jotka ovat muusikoita. Mobiililaitteet ovat todennäköisesti tarjota samoja tuloksia saavutettavissa nykypäivän työpöydän työaseman hyödyntävää pitkän muodon äänikirjastojen vaativat teratavua dataa ja massojen laskentatehoa, mutta innovaatioita asiakas-palvelin ratkaisut ovat mahdollisia, joissa samat tulosten laatua voitaisiin saavuttaa toimittavat viimeisteltyimpiinkin että mobiililaitteita pilvipalveluihin. On muitakin mahdollisuuksia sekä parantaa käyttöliittymien jotta vähemmän kokenut muusikoiden ja vähemmän taitavia mobiilisovelluskäyttäjille voivat saada enemmän muusikon mobiilisovelluksissa. iRealPro on hyvin suunniteltu käyttöliittymä mutta uskon monet muusikot, jotka käyttävät sitä ovat onnistuneita vain, koska ne rajoittavat itsensä valitsemalla kappaleen nimi, ja pelaa sitä koskaan halua kaivaa todellinen järjestely yksityiskohdat he ovat juuri valittu. On hienoa, että he voivat siirtyä tekemässä omia järjestelyjä, jos ja kun ne ovat valmiita.

Uskon, että meidän täytyy pitää kiinni vakiintuneen Musiikin kieli jatkaen vähentää monimutkaisuutta tehdä musiikkia mobiililaitteilla.

Applen oma GarageBand mobiilisovelluksella on saavuttanut suuria asioita tässä suhteessa. Kun he ensimmäinen käynnistettiin iPad tuote oli monia raportteja pienten lasten kun laitteen / sovelluksen heti. Käyttöliittymä on niin intuitiivinen. Se on helposti lähestyttävää app, joskin ehkä äänen laatu ei ole niin suuri kuin se voisi olla.

Tulevaisuuden Imagined

Tarvitsemme uusia tuotteita, joilla on

  1. iRealPro n muusikon näkökulmasta ,
  2. GarageBand’ s lähestyttävyys , ja
  3. Band-in-a-Box’ s pitkän muodon äänenlaatu

on liikkuva asiakas-palvelin App . Lisää että tilat muusikon on helppo jakaa järjestelyjen ja setlists   ja järjestää niiden kappaleita ainoastaan niiden valinnan sijaan, sekvensointi   ja uskon, että olemme hyvin matkalla seuraavan sukupolven Todella Smart Musiikin tekeminen Palvelut muusikoille. Meillä on nyt tätä kanssa Song rytmiraitoja palvelua ja iOS-mobiilisovelluksen.

Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja  ovat uudentyyppinen tausta koostuu kokonaisuudessaan rytmisen alustalla (ei melodiaa tai harmonia) järjestetty musiikillinen muoto laulu – se on ” songform ”. Nämä kappaleet ovat täydellisiä esityksiä kuin kukaan ammattilainen rumpali. Niillä on count-in, johdanto-osiossa, kuoroja ja ominaisuus loppuja, kehystävät täytteet, jotka osoittavat, osat alku ja loppu. Jopa musiikillinen sillat ja keski kertosäkeet on korkeampi intensiteetti tarvittaessa tyyliin. Kaikki tämä ilman tyypillinen sovittajana käyttöliittymä siten pitää asiat yksinkertaisina. Yksi voi valita raidan alle 30 sekunnissa – alle 15 sekuntia, kun kukaan jyvälle.

App n pelaajalla on tempo säätö ja mahdollisuus sekvensoida raidat keikan tai jamit. On muusikoille kykyjä. Uudet muusikot käyttävät App tarjota lisäkkeenä kappaleita. He saavat rytmi, joka on sympaattinen, jotta he oppivat pitämään ajan päästä uraan ja sisäistää kappaleen musiikillinen rakenne – Kaikki tämä ja nauttia harjoittaa ja inspiroiva rytmejä. Keikkaillut muusikot luetteloida tukensa osaksi setlists ja käyttää sitä ohjata suorituskykyä. Laadukkaat rytminen tausta, jossa on settilista laitoksen ja muusikon pelaaja,  kaikki yhden App on niin kätevä yksi toteaa itsensä käyttämällä tätä rytmistä tuki enemmän .

Song rytmiraitoja  ovat todella laadukkaita rytmistä tausta  , joka on kätevä valita ja toistaa . Et aio kyllästy näiden taustoja. Et täytyy sekvensoimiseksi mitään. Tulette huomaamaan, että soittimen ja Settilista n käyttöliittymä kannustaa jatkuvaa käyttöä. Saat arvostaa muodossa musiikkikappaleet enemmän ja ehkä sisällyttää nämä kappaleet omaan yhden ja albumin vapauttaa.

Olitpa oppimaan uuden virittää, häirintää, keikkaillut tai leikkaa viimeisin albumi, tämä  Song rytmiraitoja  tarjoaa ratkaisun.

Tutustu näytteitä  ja ääntä  Alive Drumming näytteitä sivulla

Näistä artikkeleista  alkaen Alive Drumming jotka antavat edelleen oivalluksia ajattelutapaa tuotteen –

” Kun työstää rytmi? 

” Miten harjoitella, niin miten hilloa ”

” Miksi songform rytmi kappaleita? 

Lataa Song rytmiraitoja App  on  Applen App Store

Kokeile Alive Rummutus n sampleri App n näyte aiemmin järjestetty kappaleita suosittuja kappaleita. Sen jälkeen on helppo käyttää sovellusta säätää näitä teidän käytännössä ja suorituskykyvaatimukset. Kaikki sampleri sovellukset ovat samat  Song rytmiraitoja  app mutta mukana näytteen kappaleita.

 


Julkaistaan myös Medium .