“Song Rhythm Tracks” – een vergelijking

iPhone X

Song Rhythm Tracks ” is mobile Musician’s Alive Drumming’s App verstrekken van de productie-ready ritmische ondersteuning . Het is beschikbaar op de Apple iOS App Store.

Alive Drumming brengt muzikanten productie-kwaliteit ritmische steun, in het meest geschikte vorm – een mobiele app om te selecteren, te downloaden en af te spelen Alive Drumming’s “ Song Rhythm Tracks ”.

Song Rhythm Tracks

Nummer rhythmtracks zijn een nieuw type achtergrondtrack geheel uit ritmische backing (geen melodie of harmonie) ingericht om de muzikale vorm van het nummer – het “ songform ”. Deze tracks zijn compleet voorstellingen zoals men krijgt van een professionele drummer. Ze hebben een count-in, inleiding sectie, koren en karakteristieke eindes, omlijst door vullingen te laten zien waar secties beginnen en eindigen. Zelfs muzikale bruggen en middelste coupletten hebben een hogere intensiteit in voorkomend geval aan de stijl. Dit alles zonder interface van een typische arrangeur is hij daardoor eenvoudig te houden. Men kan een nummer te selecteren in minder dan 30 seconden – onder de 15 seconden een keer krijgt men onder de knie.

De App speler heeft tempo aanpassing en een faciliteit om de tracks voor uw optreden of jamsessie volgorde. Het is voor muzikanten van alle niveaus. Nieuwe muzikanten gebruik maken van de app om een begeleiding te bieden aan songs. Ze krijgen een ritme dat is sympathiek, zodat ze leren om tijd bij te houden, krijgen in de groef en internaliseren muzikale structuur van het nummer – Dit alles onder het genot van boeiende en inspirerende ritmes. Optredens musici catalogus hun steun in setlisten en te gebruiken om de prestaties te leiden. Het hebben van kwaliteit ritmische steun, met een setlist faciliteit en de speler van een musicus, allemaal in de ene App is zo handig vindt men zich met behulp van deze ritmische steun meer en meer .

Musician’s Player

A “ Musician’s Player ” – wat is dat? Eén dat het scherm dimt, zal spelen in de achtergrond, heeft een flinke knoppen en kunt u het volume met de fysieke knoppen te veranderen. Ja, dat maar deze speler ook toont de muzikale vorm van de baan , zoals

“4 choruses of 32 bars of standard AABA form (8|8/8|8) 
with no intro’ and a 4-Bar ending”, 

en biedt visuele volgen tegen dit als het speelt . Dit is de informatie muzikanten willen vlak voordat ze op het punt om een nummer af te spelen. Als ze beginnen te verliezen hun plek een beetje terwijl ze spelen, zal een snelle blik op het display kans krijgen ze weer “ op de rails ” weer.

Massive Library of Rhythms

Er is een groot aantal ritmes  en eindeloze muzikale vormen voor uw songs. Eenmaal geselecteerd, wordt de afgesproken spoor gedownload van Alive Drumming de servers en dan blijft het op uw apparaat om te spelen. Alive Drumming geeft de gebruiker rechten om de track te remixen, zodat ze kunnen worden overgedragen naar een computer te worden opgenomen in eigen composities van de gebruiker en album releases.

Wat maakt Song Rhythm Tracks uit elkaar?

We niet vaak zien nieuwe innovaties op dit gebied – meestal, het is een verfijning of bewerking van een werkstation product – maar Song Rhythm Tracks zijn een totaal nieuwe aanpak het aanpakken van die eeuwenoude behoefte aan muzikanten om een goede ritmische ondersteuning krijgen , gemakkelijk .

No More Sequencing

De keuze van de vorm van het nummer te selecteren op naam of door het gebruik van stok notatie , over het verstrekken van een sequencing-interface is een innovatie die niet is gezien en een die het karakter geeft deze App. Het betekent dat de muzikant hoeft alleen de muzikale vorm van het lied kennen. Ze zullen dit weten, zelfs als op het eerste, ze vind het niet realiseren. Een muzikant zou niet bekend zijn met de namen worden gebruikt, maar de app biedt ook een beschrijving met behulp van zijn stick-notatie , dus als men kiest door songform naam ,

“32-bar AABA”, 

het nummer wordt ook weergegeven met behulp van stick-notatie als

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

Er is genoeg van de middelen op Alive Drumming’s website op songform . In feite hoeft songform namen niet te worden gebruikt op alle, kan men ook kiezen met stick-notatie ,

“8|8/8|8”, 

en krijgen precies dezelfde beschrijving weergegeven,

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

De App voorziet ook in een musicus eigen definitie van de vorm van een nummer met behulp van “ stok notatie ”, bijvoorbeeld,

“8|4/8|6”, 

waardoor complexe, door de gebruiker gedefinieerde vormen. Ook, zelfs meer complexe vormen mogelijk met onafhankelijke herhalingen van vier delen een song. Zelfs drummen breaks en duwt zijn nu beschikbaar voor de arrangementen.

De App bevat ook een faciliteit voor het delen van song arrangement , dus als een regeling voor uw lied is al gedeeld je in staat om het op te zoeken en te gebruiken die zullen worden.

No More Drum Loops

Song rhythmtracks levert complete, klaar voor productie achtergrondtracks plaats drumloops. Wat meer is, Alive Drumming de servers maken geen gebruik van drumloops ofwel; ze maken gebruik van hoge-kwaliteit opnames van getalenteerde drummers, waar een opname is meer kans om 8-bars lang dan een enkele trommel raakte of een enkele bar van het spelen. Levend trommelen biedt geen sequentie-interface, zodat er geen drumloops sequentie. In plaats daarvan is er een eenvoudige selectie-interface te specificeren (i) een arrangement van vorm van het lied en (ii) het ritme . Dit houdt de interface schoon. De enige optie is een complete track van count-in door de refreinen een kenmerk einde. Looping is zelfs niet in de speler-interface. Het is duidelijk dat deze app is over het beoefenen van en het uitvoeren van hoge kwaliteit, volledig en klaar voor productie tracks. Het is voor professionele musici en veeleisende amateurs. Het is heel erg ver van een speelgoed drum-machine ; maar het geeft ons de meest muzikale genot we in een lange tijd heb gehad.

Een dienst

Alive Drumming’s back-end servers doen het sequencing en audio productie, het leveren van de voltooide spoor naar het mobiele apparaat. Dit is niet de aanpak van andere drummen apps waar alles is binnen de app, hetzij met behulp van op maat gemaakte lussen of het gebruik van algemene midi geluiden iOS’. Dit betekent Alive Drumming’s oplossing heeft in eerste instantie de gebruiker wachten tot het downloaden is voltooid, maar dit maakt het mogelijk een hogere kwaliteit en een grotere selectie van audio tracks van de server.

Musicus-vriendelijke ontwerp

De gebruikerservaring is de goedkeuring van standaard iOS functies, zoals tafels in plaats van esoterische ontwerp en sequencing interfaces “performance-friendly”. Het is ontworpen om eenvoudig te gebruiken door muzikanten voor muzikanten te zijn. Het hebben van een duidelijke interface om een track te geven is belangrijk voor muzikanten, want we spelen nieuwe nummers de hele tijd en niet wilt verspillen speelduur sequencing drum loops – zo waar is dit, dat ik vermoed dat de overgrote meerderheid van de musici nooit doen opeenvolging drumloops – het is te veel moeite en levert slechte resultaten. Echter, het is een totaal ander perspectief met Song Rhythm Tracks waar men duurt tussen de 15 tot 30 seconden om een nieuwe track, die een grote klinkende begeleidingen biedt opgeven.

Het is dezelfde muzikant-vriendelijke benadering met de speler. Het is belangrijk om muzikanten, of het uitvoeren van of het beoefenen van, dat de speler is eenvoudig te gebruiken – lees grote knoppen – en het is zo veel nuttiger met de sectionele structuur van het nummer wordt getoond in plaats van een albumhoes. Ten slotte moet musici setlist faciliteiten geïntegreerd met de speler. Ze moeten in staat zijn om hun sporen te bestellen, toevoegen en verwijderen van sporen over meerdere set-lijsten. Dit zijn de belangrijkste kenmerken dat de behoeften van een musicus te onderscheiden van die van de algemene muziek luisteraars. Deze aspecten gecombineerd maken deze App doodeenvoudig voor musici voor te bereiden, de praktijk en uit te voeren setlists van deze tracks.

De competitie?

Dit is een heel nieuw soort App maar laten we eens kijken naar de alternatieven voor Song Rhythm Tracks .

Workstation producten

Vergelijkbare audio van hoge kwaliteit, de grote flexibiliteit, hogere aanschafprijs, Less Convenience.

De aanschaf en het leren van geavanceerde workstation gereedschappen voor professionele musici van hoge kwaliteit steun muziek te maken. Dit heeft soortgelijke goede geluidskwaliteit met meer mogelijkheden en flexibiliteit, maar ook zal aanzienlijk meer tijd in beslag nemen, laten we zeggen ongeveer 30 minuten, aan een nieuwe track met behulp van sequencing software te maken, maken het, taggen en overbrengen naar een mobiel apparaat. U krijgt in compositorische mogelijkheden en flexibiliteit, maar verliezen op gemak – met name in de setlists en speler.

Andere Mobile Drumming Apps

Lagere kwaliteit, lagere prijs, Different Convenience

Er is nogal een verscheidenheid aan Drumming Apps met vele mogelijkheden en faciliteiten. Ze zijn over het algemeen minder duur, maar leveren niet op dezelfde manier. Hier is er een die dichter bij de Song Rhythm Tracks use-case.

Session Band Drums

Deze applicatie is gericht op een soortgelijke propositie – goede kwaliteit drum rug met een mobiele interface, maar het schiet tekort in het leveren van zowel (i) hoge kwaliteit ritmische backing muziek en (ii) een handige interface. De gebruikersinterface is gebaseerd op visuele sequencing, die specifiek zijn voor de taak. Dit is een verbetering te hebben om een werkstation op basis van sequencer te gebruiken en het overbrengen naar het mobiele apparaat, maar ik vermoed dat is nog steeds te ingewikkeld en zou nog steeds een toetredingsdrempel voor veel muzikanten zijn. Als men sporen sequentie, het is zeker lastiger en langzamer te gebruiken dan Song ritmesporen . Ook is er geen echte setlist faciliteit en ik denk niet dat het levert weinig op boeiende, realistische drummen. Het is echter goedkoper dat Song ritmetracks met lagere initiële kosten en onbeperkt nummers kan sequentie.

Mobile Midi Musicus Song Apps

Lagere kwaliteit drummen , op zichzelf staande, meer faciliteiten

Er zijn andere mobiele apps voor muzikanten die song-gebaseerde die toegewijde volgelingen hebben aangetrokken zijn. iRealPro en Songster zijn twee dergelijke.

iRealPro

Dit is een ongekend populair App, hoewel waarschijnlijk niet normaal beschouwd in termen van ritme alleen een back-muziek. Het doet een groot werk van het beheer van setlists, heeft een door gebruikers bibliotheek van muziek, wat vaak betekent dat de voorbereiding van een tune is zeer efficiënt (via lookup). Zijn kracht ligt in het krijgen van een volledige multi-instrument begeleiding (ritme en harmonie) om bekende melodieën, compleet met een on-screen snaar-sheet van die tune die wordt gevolgd, terwijl het liedje vordert. Waarschijnlijk is gebaseerd op de midi-technologie en zorgt voor een goede faciliteiten voor de mix in evenwicht te brengen. Dit mengsel kan worden ingesteld om alleen het ritme gedeelte te hebben.

iRealPro heeft een goede geluidskwaliteit voor zijn prijs, maar er zijn niet veel ritmes om uit te kiezen en het drumwerk-only audio-kwaliteit is echt er niet. Het is indrukwekkend op de eerste ontmoeting met het, maar na een tijdje hetzelfde te horen drummen lussen verliest over en voorbij de glans. Dit geldt met name als alleen spelen ritmische begeleiding in plaats van een volledige ‘combo’ als iRealPro doet geluiden meer indrukwekkend met een complete mix dan alleen het ritme tracks. Waarom is deze ritmische audio ontbraken in vergelijking met Song Rhythm Tracks ? iRealPro is een app met een beperkte collectie van audio loops. Ik hoor verschillende lussen worden gebruikt voor verschillende tempo’s van hetzelfde ritme. Ik heb niet de menselijke variant die maakt drummen tot leven komen en ik hoor niet echt grote drummen zoals men dat doet met horen Song Rhythm Tracks . Dat doet er niet toe met het ritme, want dat zijn de dingen die we verwachten van echte muziek. iRealPro  heeft een grote aanhang voor een goedkoop instrument om te helpen bij het leren van nieuwe nummers; Song Rhythm Tracks echt speelt in een andere markt. Het gaat meer om te genieten van het spelen van een grote verscheidenheid aan hoogwaardige ritmische begeleiding tijdens het leren en het uitvoeren van muziek.

Zanger

Er zijn andere-mobile gebaseerde Midi Apps maar niets wezenlijk nieuw element bij het overwegen van hoogwaardige ritmische backing met een handige interface. Songster is een concurrent van iRealPro met een iets andere markt en vergelijkbare resultaten. Er zijn andere drummen specifieke Apps, maar ze allemaal naar beneden vallen op het gebied van het leveren van het realisme, opwinding en de breedte van Song Rhythm Tracks audiokwaliteit ‘bereikt door als server-based. Wat is gediend is voltooid hoge kwaliteit tracks al optimaal gesequenced en audio-engineered alvorens te worden geleverd aan de eindgebruiker. Geen sequencing of Audio Engineering optreedt op de mobiele App. Het selecteert eenvoudig, verzoeken en speelt de tracks.

Conclusie

Song Rhythm Tracks is een nieuw soort product voor echt high-kwaliteit ritmische steun die handig is om te selecteren en te spelen. Je gaat niet moe van deze backing tracks te krijgen. U bent niet van plan om niets te sequencen. U zult merken dat de speler en de setlist van de user-interface stimuleert voortgezet gebruik. U maakt kennis met de vorm van je liedjes meer waarderen en je zou deze tracks op te nemen in uw eigen enkele en album releases. Niet afschrikken door ervaringen met mobiele drummen Apps. Song Rhythm Tracks zijn iets anders.

Of u nu leren van een nieuwe tune, jammen, optredens of snijden je laatste album, deze Song Rhythm Tracks biedt een oplossing.

Check out monsters van de audio op Alive Drumming’s Samples pagina

Bekijk deze artikelen van Alive Drumming dat verdere inzichten in de gedachte achter het product –

Hoe om te oefenen, maar ook hoe u jammen

Wanneer op uw ritme te werken?

Waarom songform met ritme tracks?

Download het nummer Rhythm Tracks App op de Apple App Store

Probeer Alive Drumming’s sampler app s om eerder proeven ingerichte mogelijkheden van de populaire muziek. Het is dan eenvoudig om de app te gebruiken om deze aan te passen aan uw praktijk en prestatie-eisen. Alle sampler apps zijn dezelfde Song Rhythm Tracks app, maar met de bijgeleverde sample tracks.


Songform ” verwijst naar Alive Drumming identificatienummer vorm van een nummer, uit oogpunt van de compositionele structuur van een nummer een drummer. In aanvulling op de aanneming van namen voor voorkomende vormen zoals 12-bar blues en 32-bar AABA, Alive Drumming introduceert hun stok notatie vorm van een nummer te beschrijven. Stok notatie is eenvoudigweg een lijst sectielengtes in bars gescheiden door een horizontale streep ‘|’ of een schuine bar, ‘/’ waarin het volgende gedeelte is een brug.


Ook gepubliceerd op Medium .

Translate »