drumKitTranslucent med

Få vår store Song rytmespor nå!

 

Velkommen til Alive Drumming!

Vi er dedikert til å bringe den aller beste rytmisk backing til verden, i det mest praktisk og inspirerende form.

Song rytmen sporene er en ny type av bakside styr består utelukkende av et rytmisk underlag (ikke melodi eller harmoni) som er innrettet for en sang.
Vil du ha en rytmespor som passer en sang og lyder i live uten å lære hvordan å sekvensere trommelooper og alt det tidkrevende programmering? Bare velg en rytme og sang form, trykk ‘Lagre’ og du vil motta en topp kvalitet lyd rytmespor arrangert for sang hver gang. Legg den til settliste med navnet på sangen, for praksis eller ytelse. Gjør valget enda enklere ved å dele sang valgene fra programmet.

Finest Quality Audio Sikkerhets – Disse lydsporene er sekvensert fra de aller beste høykvalitets lyd av ekte artist tolkninger. De har blitt tatt opp og mastret på flere tempi og arrangementet tar hensyn sang seksjoner, mellom refreng, broer, introer, og avslutninger. Alive tromming holder energien flyter som det staver ut alt dette; Du velger antall refrenger.

Sjekk ut utvalget lyd på Samples side .

Tilgjengelig nå- Apple iOS-app’ på Apple App Store .

Hvis du er interessert i bakgrunnshistorien Song rytmespor  sjekke ut innlegget,   forrang Rhythm i populærmusikken og praksis .