Sjekk ut artikkelen ovenfor, “ Dealing med Song Forms: Tips for Drummers ” fra Lær Jazz Standards hjemmeside. Det er gode råd for trommeslagere om hvordan å forsterke sang skjemaet under tromming.

Noen gang lurt på hvorfor “ Song  rytmespor “ , og ikke bare, “ Rhythm Tracks “?

Det er fordi tromming bør alltid være skisserte form av sangen du spiller. Det er fundamentalt rollen som trommeslager, eller rytmen spore hvis du spiller uten en trommeslager. Artikkelen ovenfor, som veiledning trommeslagere, forklarer dette veldig bra.

Alltid spille i “sang skjema”

Du bør ikke bruke en rytmespor som ikke skissere form av sangen fordi hvis du gjør det, at da motvirker form av sangen og derfor Tap sangen du prøver å spille. Dette kan være subtile, spesielt hvis du ikke har vurdert det før. Nye musikere ofte ikke og feilaktig har tro på at noen metronomisk lyd eller sporet vil gjøre. De går glipp av fryktelig og ikke har songform skissert vil faktisk hemme din fremgang.

Alltid nyte flott sang akkompagnement, lett

 

iPhone 8 pluss 03 MainTableScreen innrammet
iPhone 8 pluss 03 MainTableScreen innrammet

Når du har et øre for skjemaet blir skissert av tromming vil du finne det vanskelig å spille sammen til en tromming som ikke skisserte skjemaet riktig. Hvis du gjør det, er det som om du spiller en melodi og rytme spor spilles av en annen låt. Når du spiller med en riktig tilpasset rytmespor, er det en fantastisk opplevelse. Du og trommisen er “synkronisert” og hvor du er i form holder får forsterket. Dette gjelder særlig når du improvisere. Du vil ha alle hjelpe du kan få for å holde deg i form, om du ikke ønsker en trommeslager, eller en rytme spor, sende deg falske meldinger. Alltid, alltid, praksis med Song rytmespor . Nå som de er så praktisk, super-enkel å sette opp, høres helt flott og enkel å administrere, er det ingen grunn til ikke å lenger.