De gjør, gjør de ikke! Og for en rekke årsaker:

 1. De er sekvensert fra forsiktige studioinnspillinger av gode trommeslagere. De er ikke konstruert fra midi-filer som passer sammen tromme treff å danne en mekanisk stil. Den rytmiske stilen kommer fra en talentfull trommeslager som har opplevd i det aktuelle stil.
 2. Det er naturlig variasjon svaie over gjentas . Det er en rekke innspillinger av, si, en fyll eller skudd er tatt og tilfeldig valgt mens sekvensering og engineering endelig lyd. Dette gir naturlig variasjon man får med trommeslagere. Det bidrar til å hindre tromming bli monotont.
 3. Trommeslageren er klar mange aspekter av sangen form som (s) han spiller.  Dette kan ha en større bidragsyter enn man kunne forestille seg. Det er nytt, hva ekte trommeslagere gjøre, men hva tromming programvare sjelden gjør.Tromming er klar
  1. når du er tilbake til ‘toppen av skjemaet’ igjen
  2. når delene er slutt og start
  3. når du starter en bro seksjon
  4. når du spiller av en midtseksjon eller alternativt den første eller siste delene. Dette ikke bare hjelper deg å holde plass mens du spiller, men det gjør hele opplevelsen så mye morsommere å spille sammen med så vel.

Alt dette tar mye av grundige forberedelser og konservering, stor lagringsplass, og avanserte algoritmer. Vi føler at dette ikke kan oppnås på mobile enheter selv som er grunnen til vår løsning innebærer nettskytjenester sammen med mobile App.