Din tromming er tørr! Vil Alive Drumming, eller kan jeg legge til romklang?

Alive Drumming Song rytmespor leveres uten romklang (aka “tørr”).

Vi bestreber å gjøre vår iOS app Apple inter-app audio (IAA) kompatibel. Når det er, vil du bli i stand til å bruke andre, tredje parts app for å legge reverb til lyden. Se denne youtube videoen for noen av dem i aksjon.

Er Alive Drumming støtte mitt land eller region?

Vi tar sikte på å dekke alle regioner, land, språk og kulturer, omfavner et bredt mangfold av rytmer er hva vi er alle om. Hvis vi ikke har vedtatt ditt ennå, vi nesten helt sikkert tar sikte på å i fremtiden. Hvis du ønsker din til å bli støttet nå, hvorfor ikke kontakte oss på marketing@alive-dumming.org

Hvordan kan jeg lære om sang skjemaet?

Song skjema er basert på konseptet at hver sang har blitt komponert rundt en musikalsk form eller struktur. Populær sang velger ofte enkle former som grunnlag for en sang, men formene kan være mer komplisert, så vel.

En god referanse på sangen form (struktur) er Wikipedia-artikkelen,   https://en.wikipedia.org/wiki/Song_structure

Alive Drumming ønsker å gi deg den enkleste og mest pålitelige metoder for å beskrive sangen form og bruker begrepet, “Song Form” for tilnærming som det tar å identifisere og bruke sangformer.

Song Form åpner for valg med både (i) tradisjonelle navn som ’16 -bar Tune’, eller (ii) den ‘stick notasjon’ tilsvarende ‘4 | 4 | 4 | 4’ hvis det er det du foretrekker.

For fullstendig informasjon om Alive Drumming sin Song rytmespor mobile app, og det er fleksibilitet i å identifisere Song Forms se siden,  Song rytmespor

Alternativene omfatter (i) som beskriver omtrent hvilken som helst sang Form du sannsynligvis vil bruke med “brukerdefinerte” Song Skjemaer i appen, og (ii) for populære låter, søker etter en brukerskapte Song Skjema for den sangen, igjen innen mobilappen. Det er nå titusenvis av disse blir delt.

Hva er Alive Drumming politikk på personvern?

Alive Drumming tar personvern på alvor. Vi er forpliktet til aktivt å beskytte personvernet til våre kunder ved å ikke lagre personlig informasjon med mindre det er absolutt nødvendig, og bør det være tilfelle, vil det alltid være beskyttet av sterk kryptering. Vi vil aldri selge eller på annen måte avsløre noen personlig, privat eller konfidensiell informasjon vi har på andre.

Hvilken sang former gjør Alive Drumming støtte?

Vi støtter alle de populære, essensielle sangformer av navn – 12 takters blues, 16 bar melodier, 32-bar A1A2 og 32-bar AABA, og ca 30 andre mindre vanlig også ved navn . Listen er økende! Vi støtter også identifisere disse samme sangen skjemaer med  pinne notasjon . Dette angir ganske enkelt seksjonslengder i stolpene, for eksempel ‘8 | 8/8 | 8’, hvor ‘ bro ‘ seksjoner er forutgått av en ‘/’ i stedet for ‘|’.

I tillegg støtter vi brukerdefinerte sangformer ved hjelp av pinnen notasjon, gjentas, og konkatenering av opptil fire (4) deler . Dette gjør det mulig for en virkelig stor fleksibilitet når kombinert med mulighet for å legge til en innledning og avslutning delen. Se denne brukerhåndboken for mer informasjon,   Tracks SongForm Rhythm .

Hvorfor disse Song rytmespor høres så stor?

De gjør, gjør de ikke! Og for en rekke årsaker:

 1. De er sekvensert fra forsiktige studioinnspillinger av gode trommeslagere. De er ikke konstruert fra midi-filer som passer sammen tromme treff å danne en mekanisk stil. Den rytmiske stilen kommer fra en talentfull trommeslager som har opplevd i det aktuelle stil.
 2. Det er naturlig variasjon svaie over gjentas . Det er en rekke innspillinger av, si, en fyll eller skudd er tatt og tilfeldig valgt mens sekvensering og engineering endelig lyd. Dette gir naturlig variasjon man får med trommeslagere. Det bidrar til å hindre tromming bli monotont.
 3. Trommeslageren er klar mange aspekter av sangen form som (s) han spiller.  Dette kan ha en større bidragsyter enn man kunne forestille seg. Det er nytt, hva ekte trommeslagere gjøre, men hva tromming programvare sjelden gjør.Tromming er klar
  1. når du er tilbake til ‘toppen av skjemaet’ igjen
  2. når delene er slutt og start
  3. når du starter en bro seksjon
  4. når du spiller av en midtseksjon eller alternativt den første eller siste delene. Dette ikke bare hjelper deg å holde plass mens du spiller, men det gjør hele opplevelsen så mye morsommere å spille sammen med så vel.

Alt dette tar mye av grundige forberedelser og konservering, stor lagringsplass, og avanserte algoritmer. Vi føler at dette ikke kan oppnås på mobile enheter selv som er grunnen til vår løsning innebærer nettskytjenester sammen med mobile App.

Hvordan kan jeg få disse Song rytmespor? Er de tilgjengelig på Amazon eller iTunes?

Sporene er tilgjengelig via Apple iOS Mobile App, og vil senere bli tilgjengelig via en Android-mobil.

De enorme permutasjoner av sangformer og rytmer tilgjengelige midler de tradisjonelle lydfil distribusjonskanaler i iTunes og Amazon ikke passer dette nye mediet for Song rytmespor .

Spesielt gjør Amazon og iTunes ikke plass til ekstra bistand som er nødvendig for musikerens å velge riktig spor.

Alive Drumming har ingen planer om å markedsføre disse sporene på gamle medier som lyd-CDer eller DAT tape.

Hva rytmene er tilgjengelig for Song rytmespor?

Applikasjonen støtter for tiden 60 forskjellige distinkte kategorier rytme, som inneholder omtrent 250 adskilte rytmer. Av disse er de fleste er tilgjengelig med ulike instrumenter slik som ‘rim’ skudd eller si, treklosser, og mange på flere tempoer. I alle mer enn 3700 forskjellige rytmespor gjengivelser er tilgjengelig som kan brukes på en sang form. Applikasjonen gjør valget enkelt ved å gi filtrering på en musikalsk Mete r (si 4/4 eller 3/4 tid), og følelsen (selv eller rett, 8. eller 16. notater) og gir en to-lags kategorisering for valg.

Her er et lite utvalg av stiler representert:

 • Jazz, swing, rett åttende, moderne, sofistikert, gammeldags
 • Amerikansk Country stiler, inkludert Nashville
 • Amerikanske Blues, stokker, harde stokker, gammeldags, sakte, fort
 • Salsa, Samba
 • Bossa, Jazz Bossa Børster, Latin Bossa, bongos, perkusjon
 • Techno, ulike former
 • Rock, hard rock, heavy
 • Pop, rett åttende, rett 16th, sakte, medium, fast

For en fullstendig liste over alle rytmer og sub-rytmer se side  katalog-rytmisk-stiler .

Hvordan kan jeg bruke Song rytmespor? Hva er min lisens?

Alive Drumming innvilger konsesjon til å blande sine spor. Det vil si at du kan ta Song Rhythm Tracks lyd, bland med ditt eget innhold, og selge det miksen som ditt eget arbeid uten å betale en avgift for å Alive tromming.

Levende Drumming forbyr salg eller redistribusjon av dens un-blandet , originale  Song rytmespor . Du kan ikke selge eller gi bort disse sporene med mindre du blander dem inn i en ny kreativ stykke arbeid.

Alive Drumming setter kunstnerisk navngi men krever ikke attribusjon i dine remikset verk. Du trenger ikke å tillegge Alive Drumming for rytmespor i remikset opprinnelige arbeid, men hvis du ønsker å behage legge til, “rytmespor levert av Alive Drumming (c)”, og inkluderer en referanse til denne nettsiden.

Hvem er Song rytmespor for?

Alle musikere!    Nye musikere; Erfarne musikere; Gode musikere;

Virkelig, enhver musiker inkludert Pianister, Gitarister, Horn spillere, sangere og selv Drummers.

Sporene kan anvendes for praksis, ytelse og kutte en frigivelse.

Hvis du vil vite mer om deres fordel i praksis , ved hjelp av Song Rhythm Tracks app, se nyhetsartikkel,  “The forrang rytme i populærmusikken” .

Vil Alive Drumming inkludere denne ekstra rytme?

Hvis vi ikke allerede har en bestemt rytme, vil vi gjerne samarbeide med en trommeslager til å ta den med. Dette innebærer å gjøre høykvalitets lydopptak av tromme på flere tempi inkludert flere skudd og fyller anvendes i stanser. Den lydopptak vil bli analysert for å identifisere hvor de ulike aspekter ved forekomme og preferansen nivået for hver forekomst. Dette er grunnlaget for levende Drumming å innlemme ytterligere rytmer i sine Song rytmespor . Hvis du er en trommeslager og har en rytme du ønsker å være representert vennligst send feedback@alive-drumming.org

Hvilket program bør jeg få, Song rytmespor eller en av de Sampler apps?

Korte svaret – Enhver vil gjøre det bra !.

samme funksjonalitet

De har alle nøyaktig samme funksjonalitetSong Rhythm Tracks app har en tendens til å være den første når en ny utgivelse kommer ut men Sampler apps følge kort tid etterpå.

Alt som er beskrevet på nettstedet, i videoene, opplæring og brukerveiledninger er lik for Song rytmespor app og Sampler apps .

Velg fabrikkspor

Hver av de apps kommer med et annet sett med innebygde fabrikk spor.

Song rytmespor har ca 5 låter. Dette hjelper nye brukere umiddelbart får ideen om programmet. De kan lett bli slettet ved å sveipe hver forlot en om gangen, og det er bare ca 5 av dem.

Sampler apps har mer innebygd fabrikk spor, ca 20. Dette er i sjangeren Sampler. Det er ikke mye ekstra kostnad for disse sporene, men sporene er kanskje ikke de du ønsker å spille uansett. Tanken er at du kan ‘sample’ disse sporene ved hjelp av programmet . Du kommer til å sette pris på både lydkvalitet av sporene og fordelene ved å spille sporene bruke programmet . Igjen, slette de du ikke vil ha.

Factory sporer sett nå tilgjengelig som delte setlistene

Hvert sett av Sampler fabrikk spor er nå tilgjengelig for nedlasting som en delt spilleliste . Å gjøre dette

1. Opprett en ny (tom) setliste – trykk på blå ‘ + ‘ knappen .

2. Konfigurer setliste – trykk på blå knapp blyant-in-a-box

3. Navn på setliste navnet på Sampler som sporene du ønsker å hente, enten

 • Jazz og Blues
 • Classic Country Music
 • Afro-Cubansk Salsa

3. Trykk på blå timeglass knappen for å søke etter den navngitte setliste. Etter noen sekunder skal den nye setliste få befolket med 20 + spor av Sampler ved samme navn, og du vil se en bekreftelsesmelding.

4. Trykk på den blå floppy-disk-knappen for å lagre setliste.

Du vil nå ha 20 + ordninger i den nye spilleliste. Du kan gjenta dette for hver av de Sampler app fabrikk spor hvis du ønsker det, ved hjelp av en ny setliste for hver. Det er ingen kostnader for å laste ned spor definisjoner som dette. Din tildeling av nedlastinger er bare minskes når du laste ned låtene lyd ved å trykke på nedlastingsknappen.

Tildeling av Last ned Tracks

The Song Rhythm Tracks app kommer med en bevilgning på 20 spor før du trenger å kjøpe mer tildeling bruke in-app-kjøp med rosa handlekurv knappen . De sampler apps kommer med bare 4. Dette gjør at sampler apps til å være mye billigere. Det er ingen forskjell mellom i-app-kjøp av de ulike programmene. De fungerer likt.

Sammenligningstabell

 

nedlasting ikon app US $ Cost Track Last ned Allocation Innebygd (fabrikk) Spor
Classic Country Music Sampler
Classic Country Music Sampler
Classic Country
Music Sampler
$ 2.00 4 20+
Afro-Cubansk Salsa Sampler
Afro-Cubansk Salsa Sampler
Afro-Cubansk
Salsa Sampler
$ 2.00 4 20+
Jazz og Blues Sampler
Jazz og Blues Sampler
Jazz og
Blues Sampler
$ 2.00 4 20+
Song rytmespor
Song rytmespor
Song rytmespor $ 5.00 20 5

 

 

Kan du gi meg noen eksempler på Song Form?

Sang Former for en rekke sanger er her