Song rytme spor IOS app lansert

"rytme spor for sangene dine"-Musician ' s Mobile App for produksjon-Ready rytmiske bakside som nå er tilgjengelig på Apple IOS app store

Alive tromming har brakt produksjonskvalitet rytmiske støtte til verden, i det mest praktiske form-en mobil app med et enkelt grensesnitt for å velge, laste ned og spille Song rytme spor.

Song rytme spor er en ny type backing spor består utelukkende av rytmisk støtte (ingen melodi eller harmoni) og arrangert til musikalsk form av sangen aka Det er "SongForm".


En us iPhone 8 pluss 01 PlayerScreen innrammet
En us iPhone 8 pluss 01 PlayerScreen innrammet

Disse sporene er komplette forestillinger som ligner på det vi forventer av en profesjonell trommeslager. De har en Count-in, innføring delen, flere refreng og karakteristiske avslutninger, alle innrammet med fyll til avgrense starten og slutten av musikalske seksjoner. Den mobile Product design understreker gir dette nivået av ordningen uten en typisk arrangør grensesnitt dermed holde grensesnittet enkelt. Man kan velge et spor på under 30 sekunder, og under 15 sekunder når du først får taket på det.

Programmet inneholder en spiller med noen presise tempo variasjon og en grunnleggende setlist anlegget til sekvens sporene for gig eller jam session. Its målrettet til musikere av alle evner. For nye musikere, gir app lett et akkompagnement til sanger de lærer med en rytme som er sympatisk til sangen, slik at de lærer å holde tiden helt fra starten og dra nytte av engasjerende og inspirerende rytmer. Opptreden musikere kan katalogisere og spille disse rytmiske backing spor i en ytelse sammenheng. Etter å ha kvalitet rytmisk støtte med en setlist anlegg og en musikers spiller, alle i en app er så praktisk en finner seg selv bruker det mer og mer.

En "Musician ' s Player": Hva er det? En som automatisk demper skjermen, vil spille i bakgrunnen, har god størrelse knapper og lar deg endre volumet med de fysiske knappene. Ja, alt dette, men denne spilleren også staver ut på skjermen den musikalske formen av sporet som "4 kor av 32 barer av std. AABA-skjema (8 | 8) uten intro ' og 4-bar ending ", og gir visuell sporing når den spilles av. Dette er bare den informasjonen musikerne ønsker rett før de spiller en sang. Så hvis du begynner å miste plassen litt et raskt blikk på skjermen vil trolig få deg tilbake "på sporet" igjen.

Det er et stort antall rytmer å velge fra (i tusenvis) og endeløse musikalske former for sangene dine. Når det er forespurt, kan nedlastingen ta noen minutter å ankomme før det skjer på enheten for å spille. Alive tromming gir brukeren rettigheter til Remix sporet slik at man kan overføre den til en datamaskin ved hjelp av iTunes fildeling og deretter inkludere den i ens egne komposisjoner og album utgivelser.

Valget mellom å velge SongForm etter navn, eller alternativt ved hjelp av Stick notasjon, over å gi en sekvensering grensesnittet er en nyskapning som ikke har vært sett før, og som gir denne app sin karakter.  Det betyr at musiker må vite musikalsk form av sangen de kommer til å spille, men man kan argumentere hvordan kunne de ikke vet det? Musiker kan ikke være kjent med navngiving ordningen brukes, men programmet, når du bruker en SongForm navn, også gi en beskrivelse med stokk-notasjon, så når man velger, "32-bar AABA", det får er vist som "32 barer av std. AABA form (8 | 8/8 | 8). INF faktum SongForm navn trenger ikke å bli brukt i det hele tatt, kan man også velge "8 | 8/8 | 8" og få den samme beskrivelsen som vises, "32 bars av std. AABA form (8 | 8/8 | 8).  Programmet gir også et fleksibelt anlegg for musikere å definere sine egne SongForm bruke "stick notasjon", slik at for svært komplekse brukerdefinerte former.   I tillegg inneholder programmet også en "Song navn–> SongForm" deling motor, så hvis sangen har hatt sin SongForm delt før du vil kunne bruke denne i stedet ved å trykke på forstørrelsesglasset Søk knappen etter inn navnet. 

No US iPhone 7 pluss 02 PickersScreen innrammet
No US iPhone 7 pluss 02 PickersScreen innrammet

To andre aspekter som gjør denne app skiller seg ut fra andre tromming apps er (i) server-basert, no-kompromiss, fineste kvalitet Audio backing, og (II) en utøvende musiker-vennlig setlist og spiller grensesnitt. Dette gjør det dødt enkelt for musikere å forberede, øve og utføre sine setlist.

Å sjekke ut prøver av lyden ta en titt på Alive tromming ' s samples side på http://Alive-Drumming.org/sample-Audio-files/

For en interessant tilbake historie om Song rytme spor sjekke ut innlegget, "overlegenheten til rytmen i populærmusikk og praksis" på http://Alive-Drumming.org/The-primacy-of-Rhythm-in-Popular-Music/

Last ned programmet fra Apple App Store på https://iTunes.Apple.com/us/app/songform-Rhythm-Tracks/id1254346877?ls=1&Mt=8