Song rytme spor IOS app lansert

"rytme spor for sangene dine"-Musician ' s Mobile App for høy kvalitet rytmisk støtte nå tilgjengelig på Apple IOS app store

Alive tromming organisasjon har brakt produksjon kvalitet rytmiske støtte til verden, i det mest praktiske form-en mobil app med et enkelt grensesnitt for å velge, laste ned og spille SongForm rytme spor.

SongForm rytme spor er en ny type backing spor består utelukkende av rytmisk støtte (ingen melodi eller harmoni) arrangert av musikalsk form av sangen aka Det er "SongForm".


Disse sporene er komplette forestillinger som ligner på det du forventer av en profesjonell trommeslager. De har en Count-in, innføring delen, flere refreng og karakteristiske avslutninger, alle innrammet med fyll til avgrense starten og slutten av musikalske seksjoner. Produktet design understreker gir dette nivået av ordningen uten en typisk arrangør grensesnitt dermed holde grensesnittet enkle og spore utvalget effektiv. Man kan velge et spor lett på under 30 sekunder, og under 15 sekunder når du først får taket på det.

Programmet inneholder en spiller med noen presise tempo variasjon og en grunnleggende setlist anlegget til sekvens sporene for gig eller jam session. Its målrettet til musikere av alle evner. For nye musikere, gir app lett et akkompagnement til sanger de lærer med en rytme som er sympatisk til sangen, slik at de lærer å holde tiden helt fra starten og dra nytte av engasjerende og inspirerende rytmer. Også opptreden musikere kan enkelt katalogisere og spille disse rytmiske backing spor i en ytelse sammenheng. Det er en virkelig bekvemmelighet å ha stor kvalitet rytmisk støtte med en setlist anlegg og en musikers spiller, alt i ett program.

En "Musician ' s Player": Hva er det? En som automatisk demper skjermen, spiller i bakgrunnen, har gode størrelse knapper og lar deg endre volumet med de fysiske knappene. Ja, alt dette, men denne spilleren også staver ut på skjermen den musikalske formen av sporet som "4 kor av 32 barer av std. AABA-skjema (8 | 8) uten intro ' og 4-bar ending ", og gir visuell sporing når den spilles av. Så hvis du begynner å miste plassen litt et raskt blikk på skjermen vil trolig få deg tilbake på sporet igjen-det er ganske komfort.

Det er et stort antall rytmer å velge mellom (i tusener) og endeløse SongForms for sporene. Når det er forespurt, kan nedlastingen ta noen minutter å ankomme før det skjer på enheten for å spille. Alive tromming gir brukeren rettigheter til Remix sporet slik at man kan overføre den til en datamaskin ved hjelp av iTunes fildeling og deretter inkludere den i ens egne komposisjoner og album utgivelser.

Valget mellom å velge SongForm ved navn over å gi en sekvensering grensesnittet er en innovasjon som ikke har vært sett før, og en som gir denne app sin karakter. Det betyr at musiker må vite musikalsk form av sangen de kommer til å spille, men man kan argumentere hvordan kunne de ikke vet det? Kanskje hvis musiker ikke er kjent med navngiving blir brukt, men programmet, når du bruker en SongForm navn, streber etter å også gi en beskrivelse med stokk-notasjon, så når man velger, "32-bar AABA", det får er vist som "32 barer av std. AABA form (8 | 8/8 | 8). Ettall kanne likeledes velge "8 | 8/8 | 8" og få likt signalementet vist, "32 bars av std. AABA form (8 | 8/8 | 8). Programmet gir også et fleksibelt anlegg for musikere å definere sine egne SongForm, noe som åpner for svært komplekse brukerdefinerte former.

To andre aspekter som gjør denne app skiller seg ut fra tidligere tromming apps er (i) no-kompromiss, fineste kvalitet Audio backing, og (II) en virkelig musiker-vennlig setlist og spiller grensesnitt. Dette gjør det dødt enkelt for musikere å forberede, øve og utføre sine setlist.

Å sjekke ut prøver av lyden ta en titt på Alive tromming ' s samples side på http://Alive-Drumming.org/sample-Audio-files/

For en interessant tilbake historien om SongForm rytme spor sjekke ut innlegget, "overlegenheten til rytmen i populærmusikk og praksis" på http://Alive-Drumming.org/The-primacy-of-Rhythm-in-Popular-Music/

Last ned programmet på Apple App Store på https://iTunes.Apple.com/us/app/songform-Rhythm-Tracks/id1254346877?ls=1&Mt=8