Τραγούδι ρυθμό κομμάτια iOS App ξεκίνησε

«Ρυθμό πίστες για τα τραγούδια σας» – μουσικός της Mobile App για υψηλής ποιότητας ρυθμικές υποστήριξη τώρα διαθέσιμο για Apple iOS App Store

Ζωντανός οργανισμός Drumming έφερε την παραγωγή ποιότητας ρυθμικές υποστήριξη στον κόσμο, στην πιο βολική μορφή – μια εφαρμογή για κινητά με μια απλή διεπαφή για να επιλέξετε, να κατεβάσετε και να παίξετε SongForm ρυθμό κομματιών.

SongForm ρυθμός κομμάτια είναι ένα νέο είδος track υποστηρικτική αποτελείται εξ ολοκλήρου από ρυθμικές υποστήριξη (καμία μελωδία ή αρμονία) τοποθετημένα στη μουσική φόρμα του τραγουδιού, γνωστός και ως είναι «SongForm».


Αυτά τα κομμάτια είναι παρόμοιο με αυτό που θα περιμένατε από ένα επαγγελματικό ντράμερ πλήρης παραστάσεις. Έχουν ένα μετράνε-in, ΕΙΣΑΓΩΓΗ, πολλές χορωδίες και χαρακτηριστικές καταλήξεις, όλα πλαισιωμένα με τα γεμίσματα για να σκιαγραφήσουν την αρχή και το τέλος των μουσικών τμημάτων. Ο σχεδιασμός του προϊόντος τονίζει παρέχει αυτό το επίπεδο σχήματος χωρίς ένα τυπικό ενορχηστρωτής της διασύνδεσης με αυτόν τον τρόπο απλά διατηρώντας το περιβάλλον και αποδοτική επιλογή κομματιού. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ένα κομμάτι εύκολα σε 30 δευτερόλεπτα, και κάτω από 15 δευτερόλεπτα, μόλις πάρετε κρεμάτε από το.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει έναν παίκτη με κάποια παραλλαγή ακριβή ρυθμό και βασικές setlist εγκαταστάσεις για την ακολουθία των κομματιών για το gig ή συνόδου μαρμελάδα. Η στοχευμένη σε μουσικούς από όλες τις ικανότητες. Για νέους μουσικούς, η εφαρμογή παρέχει εύκολα μια συνοδεία τραγουδιών, μαθαίνουν με έναν ρυθμό που είναι συμπονετικός με το τραγούδι, έτσι ώστε να μάθουν να κρατήσει χρόνο δεξιά από την αρχή και να επωφελούνται από την συμμετοχή και να εμπνεύσει τους ρυθμούς. Επίσης gigging μουσικοί κατάλογο και εύκολα παίξει αυτά τα κομμάτια υποστήριξη ρυθμική σε ένα πλαίσιο απόδοσης. Είναι μια πραγματική ευκολία να έχουν μεγάλη ποιότητα ρυθμική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με μια μονάδα setlist και μουσικός του παίκτη, όλα σε μια εφαρμογή.

Ένας «παίκτης του μουσικού»: τι είναι αυτό; Μία που σκοτεινιάζει αυτόματα στην οθόνη, παίζει στο παρασκήνιο, έχει καλή μεγέθους κουμπιά και σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση με τη φυσική κουμπιά. Ναι, όλα αυτό, αλλά αυτό player αριθμεί επίσης στην οθόνη το μουσικό σχήμα του κομματιού όπως «4 χορωδίες από 32 μπαρ του std. Μορφή AABA (8 | 8/8 | 8) με καμία intro» και τελειώνει 4-Bar», και παρέχει οπτική καταδίωξη όπως την παίζει. Έτσι, εάν μπορείτε να ξεκινήσετε να χάσετε τη θέση σας είναι λίγο μια γρήγορη ματιά στην οθόνη θα πάρει πιθανώς σας στο προσκήνιο και πάλι-που είναι αρκετά μια άνεση.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των ρυθμών για να επιλέξετε από (σε χιλιάδες) και ατελείωτες SongForms για τις διαδρομές σας. Κάποτε ζητήθηκε, η λήψη μπορεί να πάρει μερικά λεπτά για να φτάσετε πριν είναι στη συσκευή σας για αναπαραγωγή. Ζωντανός Drumming παραχωρεί τα δικαιώματα χρήστη για να remix στην πίστα, έτσι μπορεί να μεταφέρετε σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας το iTunes αρχείο κοινή χρήση και, στη συνέχεια, συμπεριλάβετέ την σε μία δική του συνθέσεις και απελευθερώνει το λεύκωμα.

Η επιλογή της επιλογής της SongForm με το όνομα πάνω παρέχοντας μια αλληλουχία διεπαφή είναι μια καινοτομία που δεν έχει ξαναδεί και αυτό που δίνει αυτό το App του χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι ο μουσικός θα πρέπει να γνωρίζουν την μουσική μορφή του τραγουδιού που πρόκειται να παίξει, αλλά θα μπορούσε να υποστηρίξει πως θα μπορούσε να δεν ξέρουν; Ίσως αν ο μουσικός δεν είναι εξοικειωμένοι με την ονομασία που χρησιμοποιείται, αλλά η εφαρμογή, όταν χρησιμοποιώντας ένα όνομα SongForm, προσπαθεί να παρέχει επίσης μια περιγραφή με το ραβδί-notation, έτσι όταν κάποιος επιλέγει, «32-μπαρ AABA», παίρνει του εμφανίζονται ως «32 μπάρες των std. Μορφή AABA (8 | 8/8 | 8)». Επίσης κάποιος μπορεί να επιλέξει «8 | 8/8 | 8» και να πάρει την ίδια περιγραφή εμφανίζεται, «32 μπάρες των std. Μορφή AABA (8 | 8/8 | 8)». Η εφαρμογή παρέχει επίσης μια ευέλικτη εγκατάσταση για τους μουσικούς να καθορίζουν τη δική τους SongForm, που επιτρέπει για εξαιρετικά πολύπλοκες φόρμες χρήστη.

Δύο άλλες πτυχές που κάνουν αυτό το App που ξεχωρίζουν από προηγούμενη drumming Apps είναι (i) η χωρίς συμβιβασμούς, άριστη ποιότητα ήχου, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και (ii) μια διεπαφή πραγματικά φιλικές προς την μουσικός setlist και player. Αυτό καθιστά νεκρός εύκολο για τους μουσικούς να προετοιμάσει, να εξασκηθείτε και να εκτελέσει τους setlist.

Να ελέγξετε έξω δείγματα του ήχου ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του ζωντανός Drumming δείγματα στο https://alive-drumming.org/sample-audio-files/

Για μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω της διαδρομή ρυθμού SongForm Ελέγξτε έξω τη θέση, «Η υπεροχή του ρυθμού στη λαϊκή μουσική και πρακτική» στο https://alive-drumming.org/the-primacy-of-rhythm-in-popular-music/

Κατεβάστε το App από το App Store της Apple στο https://itunes.apple.com/us/app/songform-rhythm-tracks/id1254346877?ls=1&mt=8