Deze Song Rhythm Tracks klinken helemaal geweldig, nietwaar?

Dit is een van de meest voorkomende dingen die ik hoor. De grote geluidskwaliteit komt vaak als verrassing, misschien als gevolg van de verspreiding van de kennis heeft iedereen met ‘ Midi Drum Machines ‘, die niet aan op dezelfde manier als Song Rhythm Tracks .  Midi Drum Machines en Song Rhythm Tracks zijn twee heel verschillende producten; we vatten hun verschillen in de vergelijking hieronder.

De Song Rhythm Tracks Way

Song Rhythm Tracks
Song Rhythm Tracks

Hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom we geloven dat deze tracks zijn zo groot om te jammen om, naar optreden om en om records gesneden.

One – Grote Opnamen van Great Drummers – Song Rhythm Tracks worden geregeld vanuit een zorgvuldige studio-opnames van uitstekende drummers.

Ze zijn  niet  gemaakt van midi-bestanden aan elkaar vastmaken “monsters” van enkele drum hits op een mechanische stijl, maar veeleer vormen  meerdere langere vorm volledige opnames  door top studio drummers, voor de duur van maximaal 8 bar op een moment dat je hoort subtiele drum rolls, variaties in ride-cimbaal kranen, complex vult en nog veel meer. De ritmische stijl komt uit getalenteerde drummers die zeer ervaren zijn in de  bepaalde stijl of het nu Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, Rock, Country, Jazz, Pop, Celtic, Praise & Worship, Blues, en nog veel meer!

Two – Er is de natuurlijke variatie te zweven over de herhalingen .

Dat wil zeggen, een aantal opnames van alle aspecten van het spelen, vult, post-fills, schoten en meer worden genomen en selectief gekozen terwijl sequencing en engineering van de laatste audio. Dit zorgt voor de natuurlijke variatie krijgt men met drummers. Het helpt voorkomen dat het drumwerk eentonig en repetitief.

Drie – De opstelling wordt altijd spelling van aspecten van de vorm van het lied.

Dit zou een grotere bijdrage dan je zou denken te hebben. Het is wat echt drummers doen , maar drummen software zelden doet. Het trommelen aangeeft

  1. Wanneer u terug te keren naar de ‘top van het formulier’ weer
  2. Wanneer uw secties eindigen en opnieuw beginnen
  3. Bij het afspelen van een brugdeel
  4. Of u nu het afspelen van een midden chorus of, als alternatief, de eerste of laatste refrein. Dit helpt niet alleen je plaats te houden terwijl je speelt, maar het maakt de hele ervaring zo veel leuker om naar te luisteren, of meespelen met, als goed.

Dit alles kost veel zorgvuldige voorbereiding, curation, grote opslag en geavanceerde algoritmen. Wij vinden dit niet kan worden bereikt op mobiele apparaten zelf dat is de reden waarom onze oplossing bestaat cloud services werken met de mobiele App.


Vergelijking – Midi Drum Machines en Song Rhythm Tracks

midi drum machine
midi drum machine

audio Generation

Midi Drum Machines -  Audio wordt gegenereerd uit de machine te ‘spelen’ met elkaar individuele drum ‘hits’ op verschillende intensiteiten . Het apparaat effectief in de plaats van de trommels en, in zekere mate, de drummer.

 

 

Song Rhythm Tracks
Song Rhythm Tracks

Song Rhythm Tracks  -  Audio wordt gegenereerd op basis van meerdere lange opnames van talentvolle kunstenaars . Deze opnamen kan oplopen tot 8-bars lengte met behulp herhalingen alternatieve opnamen te afwisseling.

Bron van de Rhythm

Midi Drum Machines -  Elk ritme afkomstig van een algoritme te preciseren welke drums wanneer binnen de bar zijn geraakt. Elk ritme kunnen worden geparametreerd door het tempo, lineair stijgende en dalende met gemak. Toch is de mechanische klinkende ritme klinkt minder en natuurlijk als het tempo verschilt verder van de norm voor het ritme.

Song Rhythm Tracks  -  Elk ritme komt van opnames long-form kunstenaar . Elk van deze is opgenomen op verschillende tempo’s waar de drummer van nature verandert de stijl van het drummen om het tempo aan te passen, het variëren van de intensiteit en de plaatsing van de treffers in de bar om het tempo en de stijl aan te passen. In feite elke tempo opname is een uniek ritme , zij stilistisch verwant met die van de andere tempo.

audio Format

Midi Drum Machines -  De  machine  genereert het drumwerk audio in  real-time . Veel  machines  zorgen voor een audiotrack op te wekken, maar zelden hebben ze zorgen voor een goede setlist faciliteiten voor deze audio-bestanden, want dat is niet hun focus.

Song Rhythm Tracks  -  Alive Drumming levert hoge kwaliteit MP3-audiobestanden die zijn opgenomen in en beheerd vanuit mobiele apps met goede setlist faciliteiten en een goede speler musicus .

geheugen Eisen

Midi Drum Machines -  Slechts een klein deel van het computergeheugen is nodig om de audio van de trommel treffers die vaak efficiënt worden gecomprimeerd te houden. De Apps hebben over het algemeen een kleine memory footprint ook.

Song Rhythm Tracks  -  De bron audio-opnames zijn groot vereisen veel opbergruimte. Ook zijn er een groot aantal van hen. Alive Drumming slaat deze binnen Cloud Servers waar de moderne programma’s genereren van de  Song Rhythm Tracks , het leveren ze aan de mobiele apps.

ritmische Styles

Midi Drum Machines -  Deze zijn de voorkeur van die bevestigen de mechanische, zeer regelmatig klinkende drums. Dit geluid heeft nieuwe genres van muziek voortgebracht.

Song Rhythm Tracks  -  Song Rhythm Tracks zijn de voorkeur van degenen die graag het geluid van real-life drummers, trommelen op drums en de artisticiteit bereikt door deze muzikanten met behulp van authentieke percussie en slagwerk instrumenten.

Wat de gebruikers zijn op zoek naar

Midi Drum Machines -  Gebruikers van  Midi Drum Machines  bevestigen vaak de visuele schoonheid van de machine zelf en de ‘drummen’ faciliteiten die ze hebben. De machines uitgegroeid tot een ‘ nieuw soort drum te spelen ‘, en ze houden van hun machines zo veel als elke instrumentalisten.

Song Rhythm Tracks  -  Gebruikers van  Song Rhythm Tracks  zijn niet geïnteresseerd in het spelen Midi Drum Machines, of waarschijnlijk echte drums ook niet. Ze willen profiteren van grote klinkende ritmische backing tracks die de nummers die ze spelen passen en met een minimum aan inspanning. Ze zouden over het algemeen een ingetogen apparaat dat werkt betrouwbaar, efficiënt en met grote ergonomie, in het bijzonder tijdens de uitvoering de voorkeur. Ze willen de beste kwaliteit, prestatie-ready backing tracks .

Use cases

Midi Drum Machines -  Gebruikers van  Midi Drum Machines  gebruiken het vaak als een ‘ geavanceerde metronoom ‘ en vaak improviseren mee naar een 4-bar eindeloze lus. 4-bar en soms 8-bar zinnen zijn vaak visueel weergegeven in de machine met faciliteiten om te spelen en loop alternatieve zinnen.

Song Rhythm Tracks  -  Deze zijn backing muziek voor de praktijk en de prestaties van  een volledig ingericht, compleet  Songs  (vocale of instrumentale). Ze deels klinken zo geweldig, want je het hoort  vorm  van het lied in de ritmische backing, net als jij met echte drummers . Dit is niet alleen een langere vorm dan 4 bar-loop, maar het heeft meer structuur ook, met voorzieningen zoals introductie secties lage koren, bruggen en meer. De opstelling is altijd zichtbaar – in het bijzonder tijdens het spelen waar u een herinnering nodig zou kunnen hebben.

Beschikbaarheid en Formats

Midi Drum Machines -  Er zijn veel Midi Drum Machines beschikbaar op mobiele en desktop platforms en toegewijde fysieke machines, met diverse faciliteiten, vaak gespecialiseerd in het bijzonder ritmische stijlen.

Song Rhythm Tracks  -  Er is degene  Song Rhythm Tracks Dienst  waarin alle biedt verschillende ritmes en opstelling smarts. Er zijn ongeveer 4.000 om uit te kiezen wanneer afwisselende tempo’s en instrumentaties worden beschouwd. Op dit moment, apps zijn beschikbaar op de Apple iOS-platform met Android en Web platforms wordt binnenkort opgeleverd. Alle iOS-apps hebben precies dezelfde faciliteiten en kan toegang krijgen tot de volledige Alive Drumming catalogus.