Disse Song Rhythm Tracks gør lyde helt fantastisk, gør de ikke?

Dette er en af de hyppigste ting, jeg hører. Den fantastisk lydkvalitet ofte kommer som en overraskelse, måske på grund af den udbredte kendskab alle har med ‘ Midi trommemaskiner ‘, som ikke opfylder på samme måde som Song Rhythm Tracks .  Midi trommemaskiner og Song Rhythm spor er to meget forskellige produkter; vi opsummere deres forskelle i sammenligningen nedenfor.

Den Song Rhythm Tracks Way

Song Rhythm Tracks
Song Rhythm Tracks

Her er de tre vigtigste grunde til, at vi mener disse spor er så stor at jamme til, at gig til, og for at skære poster til.

One – Store Optagelser af Great Drummers – Song Rhythm Spor arrangeres fra omhyggelige studieoptagelser af fremragende trommeslagere.

De er  ikke  konstrueret af midi-filer passer sammen ”prøver” fra enkelt tromme hits til at danne en mekanisk stil, men snarere  flere længere danner fuld optagelser  af top studio trommeslagere, der varer fra op til 8 bar på et tidspunkt, hvor du hører subtile tromme ruller, variationer i tur bækken haner, komplekse fyld og mere. Den rytmiske stil kommer fra talentfulde trommeslagere, der har stor erfaring i den  særlige stil være det Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, rock, country, jazz, pop, Celtic, Tro og tilbedelse, Blues og meget mere!

To – Der er naturlig variation svæve over gentagelserne .

Det vil sige, en række indspilninger af alle aspekter af at spille, fylder, post–fills, skud og mere bliver taget og selektivt udvalgt mens sekventering og teknik den endelige lyd. Dette giver den naturlige variation man får med trommeslagere. Det hjælper med at forhindre den tromme bliver monotone og gentagne.

Tre – Arrangementet er altid uddyber aspekter af sangens formular.

Dette kan have en større bidrag, end man kunne forestille sig. Det er , hvad virkelige trommeslagere gøre , men trommespil software sjældent gør. Trommerne er angivelse

  1. Når du vender tilbage til ‘toppen af ​​formularen’ igen
  2. Når dine afsnit er slutter og starter igen
  3. Når du spiller en bro sektion
  4. Uanset om du spiller en midterste kor eller alternativt den første eller sidste kor. Dette er ikke kun hjælper dig med at holde sted, mens du spiller, men det gør det hele oplevelse så meget sjovere at lytte til, eller spille sammen med, så godt.

Alt dette tager en masse omhyggelig forberedelse, datasikring, kæmpe opbevaring og avancerede algoritmer. Vi føler, at dette ikke kan opnås på mobile enheder selv, der er grunden til vores løsning indebærer cloud-tjenester , der arbejder med den mobile App.


Sammenligning – Midi trommemaskiner og Song Rhythm Tracks

midi trommemaskine
midi trommemaskine

Audio Generation

Midi trommemaskiner -  Audio genereres fra maskinen ‘spille’ sammen individuel drum ‘hits’ på varierende intensitet . Maskinen er effektivt at tage i stedet for trommer og til en vis grad, trommeslageren.

 

 

Song Rhythm Tracks
Song Rhythm Tracks

Song Rhythm Tracks  -  Lyd er genereret fra flere lange optagelser af talentfulde kunstnere . Disse optagelser kan være så meget som 8-barer lang med gentagelser under anvendelse af alternative optagelser for at tilvejebringe variation.

Kilde til Rhythm

Midi trommemaskiner -  Hver rytme kommer fra en algoritme angive, hvilke trommer bliver ramt, når i baren. Hver rytme kan parametriseres af tempoet, lineært stigende og faldende problemer. Alligevel den mekaniske klingende rytme lyder mindre og naturlige som tempoet varierer videre fra normen for rytmen.

Song Rhythm Tracks  -  Hver rytme kommer fra lang-formen kunstnerens indspilninger . Hver af disse er optaget på flere tempi, hvor trommeslageren naturligt ændrer stil med trommerne der passer tempoet, variere intensiteten og placeringen af hits i linjen til at passe koncentrere den stil. Effektivt,hver tempo optagelse er en unik rytme , om end stilistisk relateret til dem på de andre tempi.

Lydformat

Midi trommemaskiner -  Den  maskine  genererer trommerne lyd i  realtid . Mange  maskiner  giver mulighed for et lydspor, der skal genereres, men sjældent gør de giver gode sætliste faciliteter til disse lydfiler, da det er ikke deres fokus.

Song Rhythm Tracks  -  Alive Drumming leverer høj kvalitet MP3-lydfiler , der er opdelt og administreres i mobile apps med gode sætliste faciliteter og give en god musiker spiller .

hukommelse Krav

Midi trommemaskiner -  Kun en lille mængde computerhukommelse er forpligtet til at holde lyden af tromlen hits som ofte effektivt komprimeret. Apps generelt have en lille hukommelse footprint samt.

Song Rhythm Tracks  -  De kilde lydoptagelser er store kræver meget lagerplads. Der er også en mange af dem. Alive Drumming lagrer disse inden Cloud servere hvor sofistikerede programmer genererer  Song Rhythm Tracks , levere dem til de mobile apps.

Rytmisk Styles

Midi trommemaskiner -  Disse er foretrukket af dem, bekræfter de mekaniske, meget regelmæssige lydende trommer. Denne lyd har skabt nye genrer af musik.

Song Rhythm Tracks  -  Song Rhythm Tracks er foretrukket af dem, der kan lide lyden af det virkelige liv trommeslagere, tromme på trommer og den kunstfærdighed opnået ved disse musikere hjælp autentiske slagtøj og trommer instrumenter.

Hvad brugerne søger efter

Midi trommemaskiner -  Brugere af  Midi trommemaskiner  ofte bekræfter den visuelle skønhed af maskinen selv og de ‘trommespil’ faciliteter, de har. Maskinerne bliver en ‘ ny type tromle at spille ‘, og de elsker deres maskiner så meget som nogen instrumentalister.

Song Rhythm Tracks  -  Brugere af  Song Rhythm Tracks  er ikke interesseret i at spille Midi trommemaskiner, eller sandsynligvis reelle trommer enten. De ønsker at drage fordel af store klingende rytmiske backing tracks, der passer de sange, de spiller , og med et minimum af indsats. De generelt ville foretrække en underspillet enhed, der fungerer pålideligt, effektivt og med stor ergonomi, især under udførelsen. De vil have de bedste kvalitet, performance-ready backing tracks .

use cases

Midi trommemaskiner -  Brugere af  Midi trommemaskiner  ofte bruge det som en ‘ avanceret metronom ‘, og ofte improvisere sammen til en 4-bar endeløs løkke. 4-bar og engang 8-bar sætninger er ofte vises visuelt inden maskinen med faciliteter til at lege og loop alternative sætninger.

Song Rhythm Tracks  -  Disse bakker musik til udøvelse og ydeevne  fuldt anbragt, komplette  sange  (vokale eller instrumentale). De lyder dels så stor, fordi du høre  formen  af sangen i det rytmiske opbakning, ligesom du gør med rigtige trommeslagere . Dette er ikke kun en længere form, end en 4-bar løkke, men det har mere struktur samt, med ordninger, herunder introduktion sektioner, midterste kor, broer og mere. Arrangementet er altid synlig – især under afspilning, hvor du måske har brug for en påmindelse.

Tilgængelighed og formater

Midi trommemaskiner -  Der er mange Midi Drum Machines tilgængelige på mobile og stationære platforme og dedikerede fysiske maskiner, med forskellige faciliteter, der ofte har specialiseret sig i bestemte rytmiske stilarter.

Song Rhythm Tracks  -  Der er den ene  Song Rhythm Tracks Tjeneste  , som indeholder alle de forskellige rytmer og arrangement kløgt. Der er omkring 4.000 at vælge imellem, når alternative tempi og instrumentationer betragtes. I øjeblikket apps er tilgængelige på Apple iOS-platformen med Android og Web platforme leveres snart. Alle iOS apps har præcis de samme faciliteter og kan få adgang til fuld Alive Drumming katalog.