Αυτά τα κομμάτια τραγούδι Rhythm δεν ακούγεται απολύτως μεγάλη, έτσι δεν είναι;

Αυτή είναι μία από τις πιο συχνές πράγματα που ακούω. Η εξαιρετική ποιότητα ήχου έρχεται συχνά ως έκπληξη, ίσως και λόγω της ευρείας εξοικείωση καθένας έχει με « Midi Drum Machines », τα οποία δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως και τα κομμάτια τραγούδι Rhythm .  Midi Drum Machines και τραγούδι Rhythm κομμάτια είναι δύο πολύ διαφορετικά προϊόντα? συνοψίζουμε τις διαφορές τους στο τμήμα σύγκρισης παρακάτω.

Το τραγούδι Rhythm κομμάτια Way

Κομμάτια τραγούδι Rhythm
Κομμάτια τραγούδι Rhythm

Εδώ είναι οι κορυφαίες τρεις λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι αυτά τα κομμάτια είναι τόσο μεγάλη εμπλοκή σε αυτά, για να gig σε, και να μειώσει τα αρχεία με.

Ένα – Μεγάλη Ηχογραφήσεις της Μεγάλης Τυμπανιστές – Οι Τραγούδι Rhythm κομμάτια που διοργανώνονται από προσεκτική ηχογραφήσεις εξαιρετικής τυμπανιστές.

Είναι  δεν είναι  κατασκευασμένα από midi αρχεία τοποθέτηση μαζί «δείγματα» από μόνο επιτυχίες τύμπανο για να σχηματίσουν μια μηχανική στυλ, αλλά μάλλον  πολλαπλές πιο μορφής πλήρη ηχογραφήσεις από τους κορυφαίους ντράμερ στούντιο, που διαρκεί από έως και 8 μπαρ σε μια εποχή, όπου μπορείτε να ακούσετε λεπτές ρολά τύμπανο, διακυμάνσεις βρύσες κύμβαλο βόλτα, σύμπλοκο γεμίσματα και περισσότερο. Το ρυθμικό στυλ προέρχεται από ταλαντούχους ντράμερ που είναι πολύ έμπειροι στο  συγκεκριμένο στυλ είναι το Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, Rock, Country, Jazz, Pop, Σέλτικ, Έπαινος και Λατρεία, Blues και πολλά άλλα!

Δύο – Δεν υπάρχει φυσική ποικιλία προωθούνται κατά τη διάρκεια των επαναλήψεων .

Δηλαδή, μια σειρά από ηχογραφήσεις όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, συμπληρώνει, οι μετα-γεμίσματα, πυροβολισμούς και περισσότερο λαμβάνονται και επιλεκτικά επιλέξει, ενώ αλληλουχίας και μηχανική του τελικού ήχου. Αυτό παρέχει τη φυσική ποικιλία κανείς με τυμπανιστές. Βοηθά στην πρόληψη του drumming να γίνει μονότονη και επαναλαμβανόμενη.

Τρία – Η διάταξη είναι πάντα υπαγόρευση πτυχές της μορφής του τραγουδιού.

Αυτό θα μπορούσε να έχει μια μεγαλύτερη συμβολή από μπορούσε κανείς να φανταστεί. Είναι αυτό που κάνει πραγματική ντράμερ , αλλά το λογισμικό drumming σπάνια κάνει. Το drumming υποδεικνύει

  1. Όταν επιστρέφετε στην «κορυφή του μορφή» και πάλι
  2. Όταν τα τμήματα σας τελειώνει και αρχίζουν και πάλι
  3. Όταν παίζετε ένα τμήμα γέφυρας
  4. Είτε παίζετε ένα μεσαίο χορωδία ή, εναλλακτικά, η πρώτη ή η τελευταία χορωδία. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να κρατήσει τη θέση, ενώ παίζετε, αλλά καθιστά την όλη εμπειρία πολύ πιο ευχάριστο να ακούσει, ή να παίξετε μαζί με, καθώς και.

Όλο αυτό παίρνει πολύ προσεκτική προετοιμασία, επιμέλεια, τεράστια αποθήκη, και περίπλοκους αλγορίθμους. Αισθανόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί στον εαυτό κινητές συσκευές γι ‘αυτό η λύση μας περιλαμβάνει υπηρεσίες cloud που εργάζονται με την εφαρμογή για κινητά.


Σύγκριση – Midi Drum Machines και τραγούδι Rhythm Tracks

midi μηχανή τυμπάνων
midi μηχανή τυμπάνων

Ήχος Generation

Midi Drum Machines -  Ο ήχος που παράγεται από τη μηχανή «παίζει» μαζί ατομική τύμπανο «χτυπά» σε διάφορες εντάσεις . Η μηχανή είναι ουσιαστικά παίρνει τη θέση των τυμπάνων και, σε κάποιο βαθμό, τον ντράμερ.

 

 

Κομμάτια τραγούδι Rhythm
Κομμάτια τραγούδι Rhythm

Τραγούδι Rhythm Tracks  -  Ο ήχος που παράγεται από πολλαπλές μεγάλες ηχογραφήσεις των ταλαντούχων καλλιτεχνών . Αυτές οι καταγραφές μπορεί να είναι τόσο πολύ όσο 8-bars μακρύ με επαναλήψεις χρησιμοποιώντας εναλλακτική καταγραφές για την παροχή ποικιλίας.

Πηγή του ρυθμού

Midi Μηχανήματα Drum -  Κάθε ρυθμό προέρχεται από έναν αλγόριθμο που καθορίζουν οι οποίοι τύμπανα χτύπησε όταν μέσα στο μπαρ. Κάθε ρυθμό μπορεί να παραμετροποιηθεί από τον ρυθμό, γραμμικά αύξηση και μείωση με ευκολία. Ακόμα κι έτσι, η μηχανική ήχο ρυθμό ακούγεται όλο και φυσικά, όπως ο ρυθμός διαφέρει περισσότερο από τον κανόνα για το ρυθμό.

Τραγούδι Rhythm Tracks  -  Κάθε ρυθμό προέρχεται από τις εγγραφές μεγάλης διάρκειας καλλιτέχνη . Κάθε ένα από αυτά έχει εγγραφεί σε πολλαπλές ρυθμούς όπου ο ντράμερ αλλάζει φυσικά το στυλ του drumming να ταιριάζει με το ρυθμό, μεταβάλλοντας την ένταση και την τοποθέτηση των επιτυχιών εντός του μπαρ για να ταιριάζει με το ρυθμό και το στυλ. Ουσιαστικά, κάθε εγγραφή τέμπο είναι ένα μοναδικό ρυθμό , αν και στυλιστικά που συνδέονται με εκείνες στις άλλες ρυθμούς.

Μορφή ήχου

Midi Μηχανήματα Drum -  Η  μηχανή  παράγει τον ήχο drumming σε  πραγματικό χρόνο . Πολλές  μηχανές  επιτρέπουν ένα ηχητικό κομμάτι που θα προκύψουν, αλλά σπάνια παρέχουν καλές εγκαταστάσεις setlist για αυτά τα αρχεία ήχου, όπως ότι δεν είναι η εστίασή τους.

Τραγούδι Rhythm Tracks  -  Alive προμήθειες Drumming υψηλής ποιότητας αρχεία ήχου MP3 που έχουν αρχειοθετηθεί και κατάφερε μέσα από εφαρμογές για κινητά με καλές εγκαταστάσεις setlist και να παρέχουν ένα καλό παίκτη μουσικού .

Απαιτήσεις μνήμης

Midi Μηχανήματα Drum -  Μόνο μια μικρή ποσότητα της μνήμης του υπολογιστή είναι απαραίτητη για να κρατήσει τον ήχο των τυμπάνων χτυπήματα που συχνά αποτελεσματικά συμπιέζονται. Η Apps έχουν γενικά ένα μικρό αποτύπωμα μνήμης, καθώς και.

Τραγούδι Rhythm Tracks  -  Οι εγγραφές ήχου πηγής είναι μεγάλα που απαιτούν πολύ χώρο αποθήκευσης. Επίσης, υπάρχουν πολλά από αυτά. Alive καταστήματα Drumming αυτά μέσα Cloud Servers όπου εξελιγμένα προγράμματα δημιουργούν τα  κομμάτια τραγούδι Rhythm , την παράδοσή τους στις εφαρμογές για κινητά.

ρυθμική Στυλ

Midi Drum Μηχανήματα -  Αυτά προτιμώνται από εκείνους επιβεβαιώνοντας τις μηχανικές, ιδιαίτερα τακτική τύμπανα ηχεί. Αυτός ο ήχος έχει γεννήσει νέα είδη της μουσικής.

Τραγούδι Rhythm Tracks  -  Τραγούδι Rhythm κομμάτια προτιμώνται από εκείνους που τους αρέσει ο ήχος του ντράμερ της πραγματικής ζωής, drumming στα τύμπανα και το μεράκι επιτυγχάνεται με αυτές τις μουσικοί χρησιμοποιούν αυθεντικά κρουστά και τύμπανα μέσα.

Τι αναζητούν οι χρήστες

Midi Μηχανήματα Drum -  Οι χρήστες του  Midi Drum Machines  συχνά επιβεβαιώνουν την οπτική ομορφιά των ίδιων των μηχανών και τα «τύμπανα» εγκαταστάσεις που έχουν. Οι μηχανές γίνει ένα « νέο είδος τυμπάνου για να παίξει », και αγαπούν τις μηχανές τους όσο και τυχόν οργανοπαίκτες.

Τραγούδι Rhythm Tracks  -  Οι χρήστες του  τραγουδιού ρυθμού κομμάτια  δεν ενδιαφέρονται για το παιχνίδι Midi Drum Machines, ή μάλλον πραγματικό τύμπανα, είτε. Θέλουν να επωφεληθούν από την μεγάλη ήχο ρυθμικά κομμάτια υποστήριξη που ταιριάζουν τα τραγούδια που παίζουν και με ελάχιστη προσπάθεια. Σε γενικές γραμμές θα προτιμούσε μια διακριτική συσκευή που λειτουργεί αξιόπιστα, αποτελεσματικά και με μεγάλη εργονομία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης. Θέλουν τους καλύτερη ποιότητα, απόδοση έτοιμα κομμάτια υποστήριξη .

χρήση περιπτώσεις

Midi Μηχανήματα Drum -  Οι χρήστες του  Midi Drum Machines  συχνά το χρησιμοποιούν ως ένα « προχωρημένο μετρονόμο » και συχνά αυτοσχεδιάζουν μαζί με 4-bar ατελείωτο βρόχο. Οι φράσεις 4-μπαρ και κάποια στιγμή 8-μπαρ συχνά εμφανίζεται οπτικά μέσα στο μηχάνημα με παροχές για να παίξει και εναλλακτικές βρόχο φράσεις.

Τραγούδι Rhythm Tracks  -  Αυτά στηρίζουν τη μουσική για την πρακτική και την απόδοση των  πλήρως τοποθετημένα, πλήρη  Τραγούδια  (φωνητικά ή instrumental). Είναι εν μέρει να ακούγεται τόσο μεγάλη, επειδή μπορείτε να ακούσετε τη  μορφή  του τραγουδιού στη ρυθμική υποστήριξη, ακριβώς όπως κάνετε με την πραγματική ντράμερ . Αυτό δεν είναι μόνο μια πιο μορφή από ένα 4-bar βρόχου, αλλά έχει περισσότερη δομή, καθώς, με ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν τμήματα εισαγωγής, μεσαία ρεφρέν, γέφυρες και περισσότερο. Η διάταξη είναι πάντα ορατό – ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής, όπου μπορεί να χρειαστεί μια υπενθύμιση.

Διαθεσιμότητα και Μορφές

Midi Μηχανήματα Drum -  Υπάρχουν πολλές μηχανές Midi Drum διαθέσιμη σε κινητά και desktop πλατφόρμες και ειδικά φυσικές μηχανές, με διάφορες εγκαταστάσεις, συχνά με ειδίκευση στο συγκεκριμένο ρυθμικό στυλ.

Τραγούδι Rhythm Tracks  -  Υπάρχει το ένα  τραγούδι Rhythm κομμάτια υπηρεσία  που παρέχει όλα τα διάφορα ρυθμούς και εξυπνάδα ρύθμιση. Υπάρχουν περίπου 4.000 για να επιλέξουν από όταν εξετάζονται οι εναλλακτικές ρυθμούς και ενορχηστρώσεις. Επί του παρόντος, οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα της Apple iOS με Android και πλατφόρμες Web παραδοθεί σύντομα. Όλες οι iOS εφαρμογές έχουν ακριβώς τις ίδιες παροχές και μπορούν να έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο Alive Drumming.