Dessa Song Rytm Tracks inte låter helt bra, inte de?

Detta är en av de vanligaste sakerna som jag hör. Den stora ljudkvalitet ofta kommer som överraskning, kanske på grund av den utbredda förtrogenhet alla har med ‘ Midi Drum Machines ‘, som inte uppfyller på samma sätt som Song Rhythm Tracks .  Midi trummaskiner och Song rytmspår är två mycket olika produkter; Vi sammanfattar sina skillnader i jämförelsen nedan.

Den Song Rhythm Tracks Way

Song Rytm Tracks
Song Rytm Tracks

Här är de tre främsta anledningarna till varför vi tror att dessa spår är så stora att fastna till att gig till och skära skivor till.

En – Stora inspelningar av Great Drummers – Song Rytm Spår ordnas från noggranna studioinspelningar av utmärkta trummisar.

De är  inte  tillverkade av midi-filer passar ihop ”prov” från enkla trum hits att bilda en mekanisk stil utan snarare  flera längre bildar fulla inspelningar  av topp studio trummisar, som varar från upp till 8 bar vid en tid då du hör subtila trumma rullar, variationer i ride cymbal kranar, komplexa fyllningar och mer. Den rytmiska stilen kommer från begåvade trummisar som mycket upplevs i  viss stil vara det Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, tango, rock, country, jazz, pop, Celtic, Lovord & Dyrkan, Blues och mycket mer!

Två – Det är naturligt variation främjas över upprepningarna .

Det vill säga ett antal inspelningar av alla aspekter av spel, fyllningar, post-fyllningar, skott och mer tas och selektivt utvalda medan sekvensering och teknik den slutliga ljud. Detta ger den naturliga variation man får med trummisar. Det hjälper till att förhindra trummor blir monotona och repetitiva.

Tre – Arrangemanget är alltid stava ut delar av låtens formen.

Detta kan ha ett större bidrag än vad man kan föreställa sig. Det är vad verkliga trummisar gör , men trummande programvara sällan gör. Den trummande indikerar

  1. När du återvänder till ‘överst i formuläret’ igen
  2. När dina sektioner slutar och börjar igen
  3. När du spelar en bryggsektion
  4. Oavsett om du spelar en mellan refräng eller alternativt den första eller sista refrängen. Detta hjälper inte bara dig att hålla plats medan du spelar, men det gör hela upplevelsen så mycket trevligare att lyssna på eller spela tillsammans med, liksom.

Allt detta tar en hel del noggranna förberedelser, curation, stor lagring och sofistikerade algoritmer. Vi anser att detta inte kan uppnås på mobila enheter själva vilket är anledningen till vår lösning innebär molntjänster arbetar med mobilappen.


Jämförelse – Midi trummaskiner och Song Rytm Tracks

midi trummaskin
midi trummaskin

Audio Generation

Midi Drum Machines -  Audio genereras från maskinens spela “tillsammans individuell trumma ‘träffar’ i varierande intensitet . Maskinen effektivt tar platsen för trummor och i viss mån, trummisen.

 

 

Song Rytm Tracks
Song Rytm Tracks

Song Rhythm Band  -  Audio genereras från flera långa inspelningar av begåvade konstnärer . Dessa inspelningar kan vara så mycket som 8-barer lång med upprepningar med användning av alternativa inspelningar för att ge variation.

Källan till Rhythm

Midi trummaskiner -  Varje rytm kommer från en algoritm specificerar vilka trummor drabbas när i baren. Varje rytm kan parametriseras av tempo, linjärt ökande och minskande med lätthet. Även så, låter den mekaniska sounding rytm mindre och naturligt som tempot varierar vidare från normen för rytmen.

Song Rhythm Band  -  Varje rytm kommer från lång form konstnärs inspelningar . Var och en av dessa registreras vid flera tempon där trummisen ändrar naturligtvis stilen på trumma för att passa tempot varierande intensitet och placeringen av träffar inom fältet för att passa tempot och stilen. Effektivt,är varje tempo inspelning en unik rytm , även stilistiskt relaterade till de på de andra tempo.

ljudformat

Midi trummaskiner -  Den  Maskinen  genererar trummande ljud i  realtid . Många  maskiner  möjliggör ett ljudspår som ska genereras, men sällan ger de goda setlist anläggningar för dessa ljudfiler, eftersom det inte är deras fokus.

Song Rhythm Band  -  Alive Drumming levererar högkvalitativa MP3 ljudfiler som katalogiseras och hanteras inifrån mobilappar med bra setlist faciliteter och ger en god musiker spelare .

minnes~~POS=TRUNC

Midi trummaskiner -  Endast en liten mängd datorminne krävs för att hålla ljudet av trum träffar som ofta effektivt komprimeras. Apps har i allmänhet en liten minnesanvändning samt.

Song Rhythm Band  -  Källljudinspelningar är stora som kräver mycket lagringsutrymme. Det finns också en många av dem. Alive Drumming lagrar dessa inom Cloud Servers där sofistikerade program genererar  Song rytmspår och levererar dem till mobilappar.

rytmisk Styles

Midi Trum Maskiner -  Dessa är att föredra av de som bekräftar de mekaniska, höggradigt regelbundna klingande trummor. Detta ljud har gett upphov till nya genrer av musik.

Song Rhythm Band  -  Song Rytm Tracks föredras av de som gillar ljudet av verkliga trumslagare, trummande på trummor och artisteri genom dessa musiker med autentiska slagverk och trummor instrument.

Vad användarna söker

Midi trummaskiner -  Användare av  Midi Drum Machines  bekräftar ofta den visuella skönheten i maskinen själva och ‘trummande’ anläggningar som de har. Maskinerna blir en ‘ ny typ av trumma för att spela ‘, och de älskar sina maskiner så mycket som någon instrumentalister.

Song Rhythm Band  -  Användare av  Song Rytm Tracks  inte intresserad av att spela Midi trummaskiner, eller troligen riktiga trummor heller. De vill dra nytta av stora klingande rytmiska backing tracks som passar låtarna de spelar och med ett minimum av ansträngning. De skulle i allmänhet föredrar en diskret enhet som fungerar på ett tillförlitligt sätt, effektivt och med stor ergonomi, särskilt under prestanda. De vill de bästa kvalitet, prestanda-ready backing tracks .

användningsfall

Midi trummaskiner -  Användare av  Midi Drum Machines  ofta använda den som en ‘ avancerad metronom ‘ och ofta improvisera tillsammans till en 4-bar oändlig loop. 4-bar och ibland 8-bar fraser visas ofta visuellt inom Maskin med faciliteter för att spela och sling alternativa fraser.

Låten Rhythm Tracks  -  Dessa är uppbackning musik för utövande och prestanda  fullt anordnade, kompletta  Sånger  (vokala eller instrumentala). De låter delvis så bra eftersom du höra  formen  av låten i rytmisk uppbackning, precis som du gör med riktiga trummisar . Detta är inte bara en längre form än en 4-bar slinga, men det har mer struktur också, med arrangemang inklusive introduktionssektioner, mellan körer, broar och mer. Arrangemanget är alltid synlig – särskilt under spela där du kanske behöver en påminnelse.

Tillgänglighet och format

Midi trummaskiner -  Det finns många Midi trummaskiner finns på mobila och stationära plattformar och dedicerade fysiska maskiner med olika anläggningar, ofta specialiserat sig på särskilda rytmiska stilar.

Song Rhythm Band  -  Där är en  Song Rhythm Tracks service  som ger alla de olika rytmer och arrangemang smarts. Det finns cirka 4000 att välja mellan när alternativa tempo och instrumentering beaktas. För närvarande program finns på Apple iOS-plattformen med Android och webbplattformar levereras inom kort. Alla iOS-appar har exakt samma möjligheter och kan få tillgång till hela Alive Drumming katalog.