Bunlar Şarkı Ritim Parçalar tamamen büyük ses yok, değil mi?

Benim de duymak en sık şeylerden biridir. Büyük ses kalitesi genellikle yaygın aşinalık herkesin ile olan belki nedeniyle şaşırtıcı değildir Midi Drum Makineleri aynı şekilde tatmin olmayan ‘, Şarkı Ritim Tracks .  Midi Davul Makineleri ve Şarkı Ritim Parçalar iki çok farklı ürünlerdir; Aşağıda karşılaştırma bölümünde aralarındaki farklılıkları özetlemektedir.

Şarkı Ritim Tracks Way

Şarkı Ritim Parçalar
Şarkı Ritim Parçalar

İşte bu parça, için sıkışmaya karşı gig ve kayıtları kesmek için çok büyük olduğuna inanıyoruz neden üç üst nedenlerdir.

Tek – Büyük Drummers Büyük Kayıtlar – Şarkı Ritim Parçalar mükemmel davulcular dikkatli stüdyo kayıtlarından düzenlenir.

Onlar edilir  değil  mekanik bir tarz değil, oluşturmak için tek tamburlu isabetlerden birlikte “örnekleri” uydurma midi dosyalarından inşa  birden daha uzun biçimli tam kayıtları  , sen ince davul rulo duymak bir anda en fazla 8 bar arasında süren üst stüdyo davulcular tarafından ride zil musluklar, karmaşık dolgular ve daha varyasyonları. Ritmik stili yetenekli çok deneyimlidir davulcular gelen  belirli bir tarzda , Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, Rock, Country olsun Caz, Pop, Celtic, Dua ve İbadet, Blues, ve daha fazlası!

İki – tekrarlar üzerine terfi doğal çeşitliliği olduğunu .

Bu post-doldurur, çekim ve daha alınır ve seçici dizileme ederken seçilen ve son ses mühendislik edilir oynarken tüm yönleriyle kayıtların bir dizi doldurur vardır. Bu seferki davulcular ile alır doğal sunar. Bu davul monoton ve tekrarlayan olma önlemeye yardımcı olur.

Üç – düzenlemesi her zaman şarkının formunun yönlerini dile getirmiyor.

Bu bir hayal olabilir daha büyük bir katkı olabilir. Öyle gerçek davulcuları ne , ama davul yazılımı nadiren yapar. Davul belirten

  1. Tekrar ‘formun üst’ geri döndüğü zaman
  2. senin bölümler biten ve yeniden başlarken
  3. Eğer bir köprü bölümünü çalarken
  4. Eğer alternatif olarak, bir orta koro oynarken veya olsun, ilk veya son koro. Bu oynarken sen yerde kalmasına yardımcı olur sadece ama aynı zamanda, dinlemek veya birlikte oynamak çok daha zevkli tüm deneyimi yapar.

Bütün bunlar dikkatli hazırlanması, küratörlüğü, büyük depolama ve sofistike algoritmalar çok zaman alır. Biz bu çözüm gerektirir neden olan kendileri mobil cihazlarda elde edilemez hissediyorum bulut hizmetlerini mobil App ile çalışıyor.


Karşılaştırma – Midi Davul Makineleri ve Şarkı Ritim Parçalar

midi tambur makinesi
midi tambur makinesi

Ses Nesil

Midi Davul Makineleri -  Ses araya ‘oynarken’ makineden oluşturulan değişen yoğunluklarda bireysel davul ‘vurur’ . Makine etkili bir şekilde bir dereceye kadar, davulcu davul yer almaktadır ve bu.

 

 

Şarkı Ritim Parçalar
Şarkı Ritim Parçalar

Şarkı Ritim Tracks  -  Ses oluşturulur yetenekli sanatçıların birden uzun kayıtları . Bu kayıtlar uzun kullanılarak tekrarlar 8 bar kadar olabilir alternatif kayıtları çeşitli sağlamaktır.

Rhythm Kaynağı

Midi Davul Makineleri -  Her ritim gelir bir algoritma gelen davul zaman çubuk içinde vuruluyor belirterek. Her bir ritim doğrusal olarak artan ve kolaylıkla azaltarak, tempo parametreli edilebilir. Tempo ritim için norm daha da değişir gibi bile olsa, mekanik sondaj ritim az ve doğal geliyor.

Şarkı Ritim Tracks  -  Her ritim gelen uzun form sanatçının kayıtları . Bunların her biri tempo ve stil uyacak şekilde çubuğun toplam isabet yoğunluğunu ve yerleştirme değişen davulcu doğal tempo uyacak şekilde davul stilini değiştiren birden tempoları kaydedilir. Etkin bir şekilde, her bir tempo kayıt benzersiz bir ritim üslup diğer tempo olanların ilgili olsa.

Ses formatı

Midi Davul Makineleri -  Makine  içinde davul sesi üretir  gerçek zamanlı . Birçok  makineleri  bir ses parçası oluşturulacak izin ancak nadiren bu onların odak noktası değildir gibi onlar bu ses dosyaları için iyi setlist imkanları sağlıyoruz.

Şarkı Ritim Tracks  -  Alive Davul gereçleri yüksek kaliteli MP3 ses dosyalarını Katalogda ve iyi ile mobil uygulamaların içinde yönetilir setlist tesisleri ve iyi sağlamak müzisyen oyuncu .

Hafıza Gereksinimleri

Midi Davul Makineleri -  bilgisayar hafızası sadece küçük bir miktar genellikle verimli sıkıştırılan davul isabet ses tutmak için gereklidir. Uygulamalar genellikle de küçük bir bellek alanına sahiptir.

Şarkı Ritim Tracks  -  kaynak ses kayıtları kadar depolama alanı gerektiren büyük. Ayrıca, bunların bir çok var. Canlı Davul mağazaları içinde bu Bulut Sunucular sofistike programları oluşturmak  Şarkı Ritim Tracks mobil uygulamalara teslim.

ritmik Stiller

Midi Davul Makineleri -  Bunlar mekanik, son derece düzenli sondaj davul onaylayan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Bu ses müzik yeni türler yol açtı.

Şarkı Ritm parçalar  -  Şarkı Ritim parçalar , gerçek yaşam bateristlerinden sesi gibi olanlar tarafından tercih edilen davul davul ve sanat otantik perküsyon kullanarak bu müzisyenler ile elde aletleri davul edilir.

Ne kullanıcılar arıyoruz

Midi Davul Makineleri -  kullanıcıları  Midi Drum Makineleri  genellikle makinenin kendileri ve sahip oldukları ‘davul’ tesislerin görsel güzelliği teyit ederler. Makinelerin bir ‘olmayı oynamak için tamburun yeni tip ‘ ve onların makineleri herhangi enstrümancılar kadar seviyorum.

Şarkı Ritim Tracks  -  kullanıcıları  Şarkı Ritim Tracks  ya gerçek davul muhtemelen Midi Davul Makineleri oynarken ilgilenen ya değildir. Onlar faydalanmak isteyen oynadıkları şarkıları sığdırmak büyük sondaj ritmik parçaları yedekleme ve en az çaba ile. Genellikle özellikle performans sırasında, verimli ve büyük ergonomi ile güvenilir bir şekilde çalışır bir sade cihazı tercih ediyorum. Onlar istiyor en kaliteli, performansa hazır destek parçaları .

kullanım durumları

Midi Davul Makineleri -  kullanıcıları  Midi Davul Makineleri  genellikle ‘olarak kullanmak gelişmiş metronom ‘ ve genellikle 4 bar sonsuz döngü boyunca doğaçlama. 4 bar ve bazen 8 bar ifadeler genellikle oynamak için tesis ve döngü alternatif ifadeler ile Makine içindeki görsel görüntülenir.

Şarkı Ritm parçalar  -  Bu uygulama ve performansı için müzik destek olan  tam düzenlenmiş tam  Şarkı  (ses ya da aracı). Duyduğunuz çünkü kısmen kulağa hoş geliyordu  formu  , ritmik destek ele şarkının gerçek davulcular ile yaptığımız gibi . Bu sadece bir 4 bar döngü daha uzun biçimli, ancak giriş bölümleri, orta sözleri, köprüler ve daha fazlasını içeren düzenlemeler ile, hem de daha fazla bir yapıya sahiptir. Özellikle bir hatırlatma gerekebilir nerede oynuyor sırasında – düzenlemesi her zaman görülebilir.

Kullanılabilirlik ve Biçimleri

Midi Davul Makineleri -  genellikle belirli ritmik stilleri konusunda uzmanlaşmış çeşitli tesisleri ile mobil ve masaüstü platformları ve özel fiziksel makinelerde kullanılan birçok Midi Davul Makineleri, vardır.

Şarkı Ritim Tracks  -  biri var  Şarkı Ritim Tracks Servisi  tüm sağlayan çeşitli ritimler ve düzenleme smarts. Alternatif tempos ve entrümantasyonları göz önüne alındığında seçilecek yaklaşık 4000 bulunmaktadır. Şu anda, uygulamalar Android ile Apple iOS platformunda mevcuttur ve Web platformları yakında teslim ediliyor. Tüm iOS Uygulamaları aynı imkanlara sahiptir ve tam Alive Davul kataloğunu erişebilirler.