illustration WyntonMarsalis

Her er mine bud på, hvordan man kan gå om at øve og jamming.

Dette er en så vigtig del af rejsen for at blive musiker. Jeg skrev dette ned til fordel for en musiker bare sætte ud på sin rejse, der ønsker at vide, hvad de vigtigste ting var, at ville bestemme deres succes. Jeg ved, at jeg bestemt ikke griber det an på den rigtige måde i mange år. Jeg havde ikke haft nogen musikalsk uddannelse som barn, men som voksen, når læring musik for første gang, havde fordel af en privat lærer, men aldrig rigtig behandlet dette vigtige spørgsmål.

Learning Melodier i Private Practice

Hvis du er ved at lære en ny, måske udfordrende, melodi for første gang, i privat praksis, så sikker, skal duregne ud måleren og bruge en metronom / klik-track selektivt og omtanke for at tjekke din timing, men, så snart du ve bekræftet du har fået det, asap stoppe evigtbruger metronomen eller klik spor på at tune og ikke bruge den igen til det stykke musik, fordi det var engang vejlede dig i at få det bedre rytmisk vil nu begrænse din rytmiske fornemmelse og holde dig tilbage.

Når Jamming eller spille ude med andre musikere

”Lad Melody ved din vejledning”.

Hver musikere se
Hver musikere se

Når jamming eller spille ude, tæller ikke med i dit hoved. På dette tidspunkt skal du have internaliseret sangen ved privat praksis og være klar til at kommunikere det med andre og optælling vil forringe lytte.

Hvis du har melodien i dit sind, mens de udfører og improviserer det vil hjælpe dig med at holde sted uden noget behov for at tælle. Også, hvor der er en pause i melodien, supplere med din egen melodi til at hjælpe med dette. For eksempel, hvis melodien har en to bar hvile så udfyldning af at hvile med din egen ‘fyld melodi’ vil støtte at bruge melodien at holde stedet i melodien. Holde melodien i dit hoved vil være den mindst distraktion, mens du lytter til de andre spillere, medmindre din rytmesans og timing er så god, og du er så stram med de andre bandmedlemmer, som du ikke har behov for selv at. Hvis du kæmper for at holde din plads derefter et stærkt hold på melodien kan være den bedste ting til at hjælpe denne.

 

Når Øve alene eller sammen med andre

Hvad skal man gøre, når du spiller melodien løbet regelmæssigt at internalisere det, før du spiller det med andre, eller selv hvis du aldrig komme til at lege med andre?

Professionelle backing musiker spor

For det første er det vigtigt at få en fornemmelse af formenaf musikken, og for det andet, ville det være godt også at altid praksis og leg, i den rytmiske stil af stykket. Overvej en urealistisk, optimal situation, var en reel menneskelig band af erfarne musikere, der kender det stykke godt allerede er i din praksis studie klar til at jamme med på. De vil også være nødvendigt at imødekomme dig ved at stoppe og starte på din kommando. Dette begreb er blevet bedst behandlet af professionelle musiker backing tracksleveres af leverandører såsom ‘Aebersold’. De er en stor mulighed, men ikke altid en praktisk. Hvis du har købt en af ​​disse, og det omfatter din melodi, i nøglen og stil og lignende tempo du vil spille det med dit band, så stor, inkluderer at spille med på det som en del af denne praksis. Det kan være rigtig sjovt og gør det muligt at øve improvisation med de fonetiske kontrol af harmoni og danne dig ellers ikke ville have. Det er, hvis du improvisere over formen og slippe en bar eller glemmer en akkord ændring, du skal høre, at og være i stand til at rette det.

Leg med Greats!

En anden stor mulighed er at spille sammen til kunstnerens opførelser af melodien. Sig du er ved at lære Autumn Leaves og du har optagelser af det af forskellige kunstnere i din pladesamling, og derefter sætte på disse optagelser og spille sammen, ‘ledsager’ med akkorder eller en baseline, afhængigt af dit instrument. Du interagerer med top musikere, der er uden tvivl spille det stykke godt – intet du internalisere der vil være lige så livløs og skadelig som et klik-spor. Jeg tror på dette tidspunkt, hvor du spiller og internalisere en melodi, er det vigtigt at praktisere det i så mange ‘praksis formater’ som muligt. De tidligere nævnte, og også, at spille alene melodien af ​​sig selv, og derefter melodien og grundlinjen, så spiller grundlinjen og synge melodien, så spiller akkorderne og synge melodien, så spiller akkorderne og spille melodien sammen. Får du den idé? Jo mere forskellige måder, du hører og udfører melodien jo bedre din lydlige viden om det bliver. Mange store pædagoger giver dette råd, og det virkelig fungerer.

Kom ind i rillen!

Så hvad med rytme og timing, når du gør dette? Jeg tror, den bedste løsning er at have en rytme opbakning spor, der afspilles, der ikke har grundlinjen eller akkorder, men det repræsenterer musikalsk formaf stykket, hvor afsnittene starter og slutter, hvor den energi ændringer som ydeevne flytter til en bro (eller ”middle-8”) sektioner og til / fra midten kor, som generelt stedet for improvisationer, og selv om fire-bar sætninger opstår etc. Hvis denne rytmiske opbakning er også i live og menneskelig og reagere på den musikalsk form sangensnarere end metronomisk og gentagne i sin levering, og er i den rytmiske stil du vil spille det stykke, du ikke kun har en stor fundament for at lære det stykke, men også en enormt fornøjelig en så godt.

Klik-spor overveje skadeligt

Væsentlige, det er det samme argument, der gik til at spille sammen til at klikke spor. Et klik track kan udsætte mange fejl, du måtte have med måleren og din placering af akkorderne, din baseline eller melodi, men det vil også installere en sløvende af de andre rytmiske aspekter, der bør sker og vigtigere vil det ikke skitsere form af sangen. De negativer af klik-track jeg tror faktisk opvejer positive. Jeg foreslår aldrig bruge et klik styr på dette tidspunkt; hellere bruge en sang Rhythm Track, der har en stor sans for rytme fra lyden af rigtige trommeslagere spille reelle trommer i den stil, du vil spille det og vil skitsere sangen form af den sang, du er ved at lære. Dette er en god idé, selvom du udfører i en trommeslager-mindre ensemble. Man kan altid derudover øve stykket uden rytmisk opbakning for at sikre, man kan fastholde sin egen sans for rytme og timing uden opbakning spor, men det er godt at få en start fra stor rytmisk opbakning først. Så, hvordan man får stor-klingende, menneskelige backing tracks i den musikalske form af din sang? Der er nu Song Rhythm Tracksfra Alive Drumming leverer præcis det.

Song Rhythm Tracks

Song Rhythm tracks er en ny type backingtrack udelukkende består af rytmisk underlag (ingen melodi eller harmoni) anbragt til musikalsk form af sangen – det er ”songform”. Disse spor er komplette forestillinger som man får fra en professionel trommeslager. De har en tæller-i, indledning afsnit, omkvæd og karakteristiske slutninger, indrammet af udfyldninger viser, hvor sektionerne start og slut. Selv musikalske broer og midterste kor har højere intensitet i givet fald til den stil. Alt dette uden en typisk arrangør grænseflade dermed holde det simpelt. Man kan vælge et nummer på under 30 sekunder – under 15 sekunder, når man får hænge af det.

Appens spiller har tempo justering og en facilitet til at sekventere sporene til din koncert eller jam session. Det er for musikere på alle niveauer. Nye musikere bruger App til at levere en akkompagnement til sange. De får en rytme, der er sympatisk, så de lærer at holde takten, komme ind i rillen og internalisere sangens musikalske struktur – Alt dette, mens du nyder engagerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalog deres opbakning i setlists og bruge det til at guide ydeevne. Under kvalitet rytmisk opbakning, med en sætliste facilitet og en musiker spiller,  alt sammen i den ene App er så praktisk man befinder sig ved hjælp af denne rytmiske opbakning mere og mere.

Song Rhythm Tracks er virkelig høj kvalitet, rytmisk opbakning , der er praktisk at vælge og spille. Du kommer ikke til at blive træt af disse backing tracks. Du er ikke nødt til at sekventere noget. Du vil opdage, at spilleren og setlisten s brugerflade opfordrer til fortsat brug. Du vil komme til at sætte pris på i form af dine sange flere og du kan omfatte disse spor i egen single og album udgivelser.

Uanset om du er ved at lære en ny melodi, jamming, gigging eller skære dit seneste album, denne  sang Rhythm Tracks giver en løsning.

Tjek prøver af lyd ved  Alive Drumming side Prøver

Tjek disse artikler fra Alive Drumming der giver yderligere indsigt i tankegangen bag produktet –

Hvornår skal arbejde på din rytme?

Hvorfor songform med rytme spor?

Download Song Rhythm Tracks App på  Apple App Store

Prøv Alive Drumming s sampler apps til prøve tidligere arrangeret spor af populære melodier. Det er da nemt at bruge den app til at justere disse til din praksis og krav til ydeevne. Alle sampler apps er den samme  sang Rhythm Tracks app, men med de medfølgende sample spor.

 


Også udgivet på Medium.