Tjek ovenstående artikel, ” Håndtering af Song Forms: Tips til Drummers ” fra Lær Jazz Standards hjemmeside. Det er store rådgivning til trommeslagere om, hvordan man styrke sangen formularen mens tromme.

Nogensinde spekuleret over, hvorfor ” Song  Rhythm Tracks ” , og ikke bare, ” Rhythm Tracks ”?

Det er fordi trommerne altid bør være skitserer form af sangen du spiller. Det er fundamentalt rolle trommeslager, eller rytmen spor, hvis du spiller uden en trommeslager. Artiklen ovenfor, som er mentorordningen trommeslagere, forklarer dette meget godt.

Altid spille i ”sang formular”

Du bør ikke bruge en rytme spor, der ikke skitsere form af sangen, fordi, hvis du gør, at så modvirker form af sangen, og derfor besejrer den sang, du forsøger at spille. Dette kan være subtile, især hvis du ikke har overvejet det før. Nye musikere ofte ikke og fejlagtigt har tror, at enhver metronomisk lyd eller rille vil gøre. De går glip forfærdeligt og ikke have songform skitseret faktisk vil hæmme din fremgang.

Altid nyde stor sang akkompagnement, let

 

iPhone 8 Plus 03 MainTableScreen indrammet
iPhone 8 Plus 03 MainTableScreen indrammet

Når du har en øre for formularen bliver skitseret af trommerne, vil du finde det svært at spille sammen til enhver tromme, der ikke skitserer formularen korrekt. Hvis du gør, er det som om du spiller en melodi og rytme nummer afspilles en anden melodi. Når du spiller med en korrekt matchet rytmespor, er det en fantastisk oplevelse. Du og trommeslageren er ”i sync”, og hvor du er i form holder fik styrket. Dette gælder især, når du improviserer. Du ønsker hver hjælpe du kan komme til at holde dig i form; du ønsker ikke en trommeslager, eller en rytme spor, sende dig falske beskeder. Altid, altid, praksis med Song Rhythm Tracks . Nu, hvor de er så praktisk, super enkel at opsætte, lyder helt fantastisk og nem at administrere, er der ingen grund til ikke at længere.