illu trumpet

Når man lærer et nyt stykke musik, når skal en musiker arbejde på at få højre rytmen og fornemmelsen af ​​stykket?

Vi har længe ment, det skal være den allerførste ting at få ret, og der er megen mening spille noter på alle medmindre de er i den ønskede rytme (følelse og rille). Tempo, er imidlertid en helt anden emne – der er en masse, der taler for præcision og selv spille melodier på markant forskellige tempi at internalisere det stykke bedre.

Timing er fundamentet for al musik:  ”Når en note er ramt på det forkerte tidspunkt, det er den forkerte tone”.

At få spilletid i den rigtige rytme så hurtigt som muligt er derfor, vi altid har søgt struktureret og inspirerende rytmisk opbakning. Dette i sidste ende føre til ” Song Rhythm Tracks ” .

Rhythm og timing

Øvelse gør Permanent

En af de mest gentagne udtryk, der anvendes til, og ved, musikere, er, at ”øvelse gør mester”.   Jeg har hørt denne ændrede til, ” øvelse gør permanent ”. dvs hvis vi gentager en ting igen og så skal vi internationalisere det, og det bliver en facilitet, vi har ”uden bevidst at tænke over det.” Det er derfor, vi kan gøre komplekse koordinerede bevægelser uden meget bevidst tanke såsom at køre bil og endda ved hjælp af en kniv og gaffel. Hvis du aldrig har gjort disse ting i dit liv, før de kan være meget udfordrende for første gang, men når udføres dagligt man ikke engang genkende dem som en udfordring længere. Det er som om en helt anden del af dit sind er tildelt opgaven. Så hvad der er vigtigt er, at vi ermeget selektiv om brug af denne gentagelse teknik og sørg for at det påvirker ikke modarbejder os, fordi hvis det, vi praktiserer ikke gavnligt derefter vil det blive internaliseret lige så let …. Så praksis kan gøre perfekt; Det vil i sidste ende gøre permanent, men at permanent kan besejre dig samt hjælpe dig.

Udvikling af din egen sans for timing

Et centralt aspekt af musikken er rytme og timing – det er hvad der kan gøre musik levende, og det er, hvad der kan dræbe det så godt. Det er vigtigt, at vi udvikler en god rytme og timing.

A Tryk!

Hvis du endnu ikke har udviklet sans for at regelmæssig puls , der er til stede i de fleste moderne musik – pop, folk, country, jazz – spille sammen til noget med en puls er en stor fordel, fordi uanset hvor din puls mangler det vil være klart vist, og du vil automatisk justere for at følge pulsen og holde timingen. Stor: Det er en rigtig win. Min anbefaling er at være meget selektiv om brugen af metronomer og click-tracks:   Der er mere at rytme end en puls!

Men ikke bare nogen puls!

Misbrug af Metronomer og klik spor anses for skadelige

Altid bruge et klik-spor, når du øver, og når man spiller sammen i en gruppe, vil sandsynligvis arbejde mod at udvikle din egen menneskelig interaktion på pulsen og aflede opmærksomheden fra de rytmiske nuancer, der ender med at blive slået ud af den krævende, åh-så-regelmæssig, ‘klik’. På tilsvarende måde også, at tælle , når du jamming med andre vil være et problem: At tælle impulserne i måleren, såsom 1-og-et, to-og-en, er en absolut uvurderlig støtte, når lære et nyt, måske rytmisk udfordrende melodi: jeg har hørt det sagt, at hvis du ikke kantælle en melodi eller rytmisk idé ud, behøver du ikke rigtig ved det: Det er fantastisk at tælle det ud til at sikre, at vi virkelig ved det, men når du har internaliseret, at melodi, det er på tide at stoppe tælle det og føler rytmen og kommunikere med de andre, du spiller med uden at blokere dem ud ved at tælle i dit hoved.

Det vidunderlige ved folkemusik spille musik sammen, er den menneskelige interaktion, at du går glip af, hvis du kommunikerer med et klik-track i stedet for de andre mennesker, du spiller med, eller tælle ud hver bar i dit hoved i stedet for at lytte til den anden musikere. Jeg er ikke den eneste, der ser det på denne måde: Jeg har hørt den britiske musiker Jamie Cullum siger, at han undgår brugen af ​​klik spor når jamming og optagelse, fordi det tager væk den menneskelige ebbe og flod af musikken, når de anvendes . Jeg ville hade os at have forpasset ud på den vidunderlige ebbe og strømmen af ​​hans spil!

Indtast Song Rhythm Tracks

Hvad enhver musiker har brug for, er at altid have klar en stor klingende rille, der passer melodien, er virkelig musikalsk og bliver spillet på i form af sangen. Det er konceptet bag Song Rhythm spor . Disse spor er udviklet ud fra omhyggelige optagelser af lang-formen lyd (8-barer eller flere ad gangen) af særligt talentfulde trommeslagere. De er arrangeret rundt i form af din sang, så den sangens formularen altid bliver kommunikeret til musikeren. Hvad mere er designet gør det muligt at arrangere nye numre i så lidt som 15 – 30 sekunder, og altid har dine numre klar, blot et par presser væk. Det viser sig, at der er aldrig en grund til ikke at have disse spor ved hånden.

Nu kan du altid øve i rillen!

 

Song Rhythm Tracks
Song Rhythm Tracks

Prøv Song Rhythm Tracks

Song Rhythm spor  er den nye race af høj kvalitet, rytmisk opbakning, der er praktisk at vælge og spille. Giv dem en chance. Du kommer ikke til at blive træt af disse backing tracks. Du er ikke nødt til at sekventere noget. Du vil opdage, at spilleren og setlisten s brugerflade opfordrer til fortsat brug. Du vil komme til at sætte pris på i form af dine sange flere og du kan omfatte disse spor i egen single og album udgivelser. Må ikke sættes ud af erfaringer med andre mobile trommespil Apps. Song Rhythm Tracks  er noget andet. Uanset om du er ved at lære en ny melodi, jamming, gigging eller skære dit seneste album,  Song Rhythm Tracks  giver løsningen.

Prøv Alive Drumming s sampler app s til prøve tidligere arrangeret spor af populære melodier. Det er da let at fortsætte med at bruge den app til at justere disse til din praksis og krav til ydeevne. Alle sampler apps er den samme fulde  Song Rhythm Tracks  app, men med de medfølgende sample spor.

Tjek prøver  af lyd ved  Alive Drumming side Prøver

Tjek disse artikler  fra Alive Drumming at få indsigt i tankegangen bag produktet,

” Hvordan til at praktisere, så hvordan at jamme ”

” Hvorfor songform med rytme spor? 

Download Song Rhythm Tracks App  på  Apple App Store