Every musicians view

Vi opsøges nogle udtalelser fra sociale medier. Det er altid interessant at se, hvordan andre ser Song Rhythm spor. Se, hvad du synes.

Nr.1 i Musikerpris Usability

      Ethan – Kyoto, Japan. Sax spiller. Afspiller pop, rock, blues, jazz, bop, ballader, alt virkelig

avatar

INDRE musiker anvendelighed.    Hvad er anderledes ved denne App er, at det gør det muligt for den gennemsnitlige fyr, med meget lille indsats, for at spille deres sange til meget engagerende arrangeret rytme spor. Jeg har prøvet masser af dem, og jeg er ikke stødt på nogen anden app, der kommer tæt på det. Denne app kombinerer en musikers spiller, en spilleliste manager og arrangør i én app. Det er virkelig hurtig til at vælge arrangementer, og så kan du sætte dem i setlists og holde skiftende og genbestilling listerne som dit sæt udvikler sig. Nu skal jeg bare få fat i min sax’ og min mobiltelefon og enten spille en spilleliste eller hurtigt søge og finde spor, som jeg går gennem mine bøger af bly ark. Hvis jeg ikke har et spor til en melodi, et minut senere vil jeg have og vil sandsynligvis være at spille det. For mig er der ikke noget andet, der har denne form for øjeblikkelig musiker brugbarhed.

Maverick og en True Innovator for den praktiske musiker

          Sandra – Perth, Australien. Spiller guitar. Kan lide folkemusik.

Avatar1

SAND INNOVATION. Hvad kan jeg sige, at ikke allerede er blevet sagt? Kun måske, at denne App er en sand innovator. En enspænder du måske sige. Det synes at gøre alt anderledes. Det var ikke, hvad jeg forventede, men nu alt andet jeg har prøvet synes overflødig. Hvad vil du virkelig ønsker at gøre? At spille med blinkende lygter – foregiver at være at ramme rigtige trommer? Eller at få en MP3-fil, som er en professionel opbakning kvalitet spor til en melodi, du spiller? Det, tror jeg, er innovationen. Det er, hvad du får her. Det er ligesom en krydsning mellem ‘Music’ App og en musiker opbakning spor tjeneste. Du vælger det spor, du ønsker, og de Alive Drumming servere får du det. Så har du meget mere musiker-venlige setlists og spiller end du får med den ‘Music’ App. Afspilning bliver en reel glæde i stedet for kamp. Det er, hvad alle af os musikere ønsker. Vi ønsker at spille vores instrumenter og har stor rytmisk opbakning med et minimum af besvær og gider. Det er, hvad denne App leverer. Ægte nyskabelse for musikeren.

Trommemaskiner virker ikke end-to-end. De er ikke performance-klar

      Eloa – Brasilien. Guitar, synger. Loves Conga, timbales, bongos og claves. Afspiller og synger bossa nova, jazz samba, merengue, lambada 

avatar2

LOVE THIS APP !!    Aldrig set noget lignende. Trommemaskiner ikke klippe det, selv dem med nogle gode klingende rytmer. Intet andet fungerer godt ende-til-endei at yde rytmiske backing tracks til din sang listen. Det tætteste, jeg har set til denne App er de apps, der har den fulde noder, backing tracks og er sang baseret. Du køber arket-musik og opbakning musik til en sang. De er OK, lidt dyrt og ikke altid har din sang, eller arrangementet af din sang, som du gerne vil bruge. De kan være en smule klodset så godt og rytmerne tendens til ikke at være meget godt med sig selv. Denne app er så meget bedre for mig, fordi (i) rytmerne er fantastisk, (ii) det gør ikke noget, hvis de ikke har din sang, du kan arrangere det selv, simpelthen, og (iii) sporene begynder billige og få billigere jo mere du bruger App. Hvorfor? Jeg har fundet jeg ofte bruger de samme rytmer og sang former. Når jeg vælger præcis den samme kombination til en ny sang App genkender det, der allerede har, og ikke hente den igen. Det er et andet spor navn i App med en anden titel, men App skal vide det kan bruge den samme lydfil. Smart. Det er ogsåperformance-klarfor så vidt angår setlists og spiller go. Så jeg bare bruge denne her app, og det er hurtigt og pålideligt for mig under udførelsen. Helt elsker denne app.

En unik arrangør giver en masse rytmisk støtte til små omkostninger

      Hilly – Tokyo til nu. Spiller guitar og klaver og synger. Kan lide latin og klassisk rock og pop

avatar3

Hundredvis af store rytmer. Jeg finder denne app temmelig enestående i sin tilgang til at arrangere. Det er ikke den mest omfattende arrangør til rådighed, men det er enestående i sin enkelhed. Det er virkelig mulighed for nogle ret nemme måder at arrangere et spor fra blot matcher på sporet titel for valg af en velkendt sang formular. Du kan endda indtaste sang formularer ved hjælp af ”stick-notation” (se deres hjemmeside eller den indbyggede hjælpeskærmbilleder). Du får derefter et arrangement baseret på den sektionsopdelte struktur af sangen med muligheder for introer og slutninger så godt. Dette fungerer overraskende godt give et spor, der virkelig skitserer de dele af sangen, herunder broer og midterste kor samt. Det er en masse støtte rytme for meget lille indsats og omkostninger. De lyder meget godt. For en masse melodier, det er alt hvad du behøver, men for nogle melodier kan du også ønsker tromme pauser eller forskellige stilarter tromme hele sangen. Det er ikke hvad Song Rhythm Tracks gør – endnu ikke alligevel. Jeg har hørt de arbejder på at indføre pauser lige nu (nu leveret i release 3.0). Alligevel har der aldrig været en enklere eller hurtigere tromle rytme arrangør som dette, og spilleren og setlists gøre det mere anvendeligt end noget andet.Jeg elsker de hundredvis af store rytmer.

Professionel kvalitet resultater, en simpel tilgang med bærbar bekvemmelighed

      Ron – LA, USA. Spiller guitar, mundharmonika, klaver og trommer. Kan lide country, rock, jazz og blues

avatar4

PROFESSIONAL og brugbart.  Denne app er utroligt. Jeg er helt undervurderet, hvor godt det er. Kvaliteten af backing tracks er virkelig professionel – professionel, talentfuld trommespil, professionel lyd, faglige arrangementer. Sammen med det, har jeg aldrig haft en app som dette før, hvor er værker så godt holde alle spor i en tabel og være i stand til at organisere dem i play-lister. Du kan endda spille hele listen af numre med et tastetryk. Utrolig. Jeg kan stadig ikke komme over, at der ikke er noget andet tilbage at gøre. Det fungerer lige stor! Der er 4 inkluderet ”fabrik” spor, der er OK. Den Jazz og Blues Sampler app har 23 ordentlige melodier inkluderet. Disse er gode til at evaluere den app, men den reelle magt kommer med at bruge den til at arrangere dine egne sange / spor. Der er ikke noget nemmere end dette. Du vil ikke tro det. Jeg har skabt nogle af mine egne arrangementer med 10 + kor, der er, hvordan vores gruppe spiller. Jeg bære den rundt med mig på min iPhone, og har det på en gammel iPad så godt, hvilket er godt for vores jamming. Stadig arbejder på den gamle iPad. Ikke noget problem med hastighed. Bare starte med  [ Jazz og Blues Sampler] app og derefter tilføje numre, du vil senere. Der er 1000vis af rytmer at vælge imellem – gode også. Der er intet andet derude noget lignende App – det er ikke noget som den tåbelige MIDI * dumme * maskiner. Det er reelle kvalitet, professionel og brugbar. Anbefalede.

En diskret vidunder er en ulv i fåreklæder med ultimativ anvendelighed

      Wendy – Firenze, Italien. Spiller guitar, og klarinet. Kan lide klassisk musik og klassisk populær, folkemusik, latin, jazz og blues, især på klarinet!

avatar5

WOLF i fåreklæder.  Min erfaring er magen til den anden plakat. Denne App, ved første øjekast synes kedelig og uinspirerende, men dens en ulv i fåreklæder. Det er selve essensen af UNDERDRIVELSE – ligesom Braun eller B & O. Ingen blinkende lys. Ingen gimmicks. Bare fantastisk design og en TOTAL RETHINK med hensyn anvendelighed. De backing tracks er den bedst tænkelige og klar på ingen tid overhovedet. De virkelig lyde som en trommeslager er at spille den faktiske SONG. Jeg ved ikke, hvordan de opnår at uden at vide alt om sangen. Det er uhyggeligt.

Jeg har prøvet andre musik generations programmer for at få backing tracks, med meget begrænset succes. Jeg altid give op med dem i slutningen, fordi de fylder så meget af din tid og lyder ikke som inspirerende alligevel. Det er ikke ligesom at med disse Song Rhythm spor. 30 sek toppe og de lyder lige stor. Ingen fyre. Organisationen og afspilning af spor er ikke nævnt meget, men det er strålende, og så underspillet. Du behøver ikke at bruge en anden spiller. Den indbyggede afspiller er en “musikernes spiller – store knapper, kvalitet hastighed variation, som varer ved til din næste spil. Her er en anden stor ting, der ikke er nævnt meget. Du kan altid se arrangementet på skærmen, så du ved, hvad du vil spille med på. Og det er i musikers sprogsom er lige, hvad du ønsker. Store. De fleste af mine numre Jeg har ikke haft til at arrangere som jeg har fundet en ved hjælp af den indbyggede søgefunktion. Jeg har arrangeret et par selv, og det var så let. Der er virkelig ikke noget andet som dette. Super simpelthen arrangere. Stor lyd. Samlet underdrivelse. Jeg elsker det bare – selv på min iPod Touch! Jeg spiller en masse af latin rytmer, og de har dem alle. Og de lyder så autentisk. Jeg helt anbefale denne App til folk, der bekymrer sig om musik og lyd og er ikke på udkig efter en blinkende lys-legetøj, men snarere noget, der vil tilfredsstille for resten af dit liv. Rigtig Kvalitet er så sjældent, men det er en ulv i fåreklæder.

En musikers arrangør, der taler dit sprog

      Ele’ – Melbourne, Australien. Afspiller klaver. Ligesom jazz, blues og latin. 

avatar6

En musiker’S ARRANGER– Det er hvad jeg kalder denne App. Hvorfor? Fordi problemet med alt andet, jeg har set, er, at vi musiker bruger et sprog, når vi taler om vores arrangementer og App taler altid et andet sprog. Når du sidder ned med din ven musos og nogen ringer en melodi, hvad siger du? Man kan sige lad os spille den ene eller anden melodi, og hvis du alle har spillet det sammen før alle vil vide, hvordan det er arrangeret. Men hvis det ikke er en melodi, du har alle spillet sammen før, hvad så? Jeg forventer, at lederen vil kalde tempoet, der skal bruges – medium hurtigt sige og måske føler også – Bossa eller Reggae eller hvad, og om der vil være en intro eller du gå direkte ind fra toppen. Du kan være enige antallet af kor så så godt og måske rækkefølgen af ​​soloer så godt. Nå, det der er lidt sprog du ønsker fra dine backing tracks så godt. Du ønsker at vide, hvis der er en intro og i så fald hvor længe det er. Du vil gerne vide hvor mange kor, så du beslutte, om de soloer osv og du ønsker at vide om at koncentrere den rytmiske stil. Det er den slags oplysninger, du får med denne App, og det er hvordan du ‘arrangere’ dine spor samt – i musiker sprog – ikke i blinkende lys og mærkelige kontroller – bare almindelig engelsk musiker arrangement sprog. Når du ruller gennem listen over spor, hvert spor har sin arrangement præciseret sådan, for eksempel – 8-barer intro, 6 kor af 16-bar melodi med en 4-bar slutter hjælp Det er den slags oplysninger, du får med denne App, og det er hvordan du ‘arrangere’ dine spor samt – i musiker sprog – ikke i blinkende lys og mærkelige kontroller – bare almindelig engelsk musiker arrangement sprog. Når du ruller gennem listen over spor, hvert spor har sin arrangement præciseret sådan, for eksempel – 8-barer intro, 6 kor af 16-bar melodi med en 4-bar slutter hjælp Det er den slags oplysninger, du får med denne App, og det er hvordan du ‘arrangere’ dine spor samt – i musiker sprog – ikke i blinkende lys og mærkelige kontroller – bare almindelig engelsk musiker arrangement sprog. Når du ruller gennem listen over spor, hvert spor har sin arrangement præciseret sådan, for eksempel – 8-barer intro, 6 kor af 16-bar melodi med en 4-bar slutter hjælpdennerytme ved attempoet. Det giver mening for mig og andre musikere, og er den slags sprog, som ville blive brugt mellem os som vi spiller sammen. Det er derfor, jeg kalder denne App en ‘musikeres arrangør.


Song Rhythm Tracks

Song Rhythm Tracks
Song Rhythm Tracks

Song Rhythm tracks er en ny type backingtrack udelukkende består af rytmisk underlag (ingen melodi eller harmoni) anbragt til musikalsk form af sangen – det er ”songform”. Disse spor er komplette forestillinger som man får fra en professionel trommeslager. De har en tæller-i, indledning afsnit, omkvæd og karakteristiske slutninger, indrammet af udfyldninger viser, hvor sektionerne start og slut. Selv musikalske broer og midterste kor har højere intensitet i givet fald til den stil. Tingene er holdt enkle ved at afskaffe den traditionelle arrangør interface. Man kan vælge et nummer på under 30 sekunder – under 15 sekunder, når man får hænge af det.

Appens spiller har tempo justering og en facilitet til at sekventere sporene til din koncert eller jam session. Det er for musikere på alle niveauer. Nye musikere bruger App til at levere en akkompagnement til sange. De får en rytme, der er sympatisk, så de lærer at holde takten, komme ind i rillen og internalisere sangens musikalske struktur – Alt dette, mens du nyder engagerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalog deres opbakning i setlists og bruge det til at guide ydeevne. Under kvalitet rytmisk opbakning, med en sætliste facilitet og en musiker spiller,  alt sammen i den ene App er så praktisk man befinder sig ved hjælp af denne rytmiske opbakning mere og mere.

Song Rhythm Tracks er virkelig høj kvalitet, rytmisk opbakning , der er praktisk at vælge og spille. Du kommer ikke til at blive træt af disse backing tracks. Du er ikke nødt til at sekventere noget. Du vil opdage, at spilleren og setlisten s brugerflade opfordrer til fortsat brug. Du vil komme til at sætte pris på i form af dine sange flere og du kan omfatte disse spor i egen single og album udgivelser. Må ikke sættes ud af erfaringer med andre mobile trommespil Apps. Song Rhythm Tracks er noget andet.

Uanset om du er ved at lære en ny melodi, jamming, gigging eller skære dit seneste album, denne sang Rhythm Tracks giver en løsning.

Tjek prøver af lyd ved Alive Drumming side Prøver

Tjek disse artikler fra Alive tromme, der giver yderligere indsigt i tankegangen bag produktet,

Hvordan til at praktisere, så hvordan at jamme

Hvornår skal arbejde på din rytme?

Hvorfor songform med rytme spor?

Download Song Rhythm Tracks App Apple App Store

Prøv Alive Drumming s sampler apps til prøve tidligere arrangeret spor af populære melodier. Det er da nemt at bruge den app til at justere disse til din praksis og krav til ydeevne. Alle sampler apps er den samme sang Rhythm Tracks app, men med de medfølgende sample spor.Også udgivet på Medium.