painting femaleJazzGroup

Hvad menes med ” Smart Music Creation”?

” Smart ” betyder ofte, at teknologien er blevet føjet til noget, der ikke tidligere havde haft det.

Med ‘musik’, udtrykket ‘ digital har’ været brugt til distribution af forbrugernes musik i en ‘ digital form ‘ – Audio-CD, mini-diske, DAT og senere revolutionen i online-distribution gennem iTunes Music Store.

‘ Smart Music Creation ‘ kunne måske anses for at være der, hvor edb-udstyr hjælper med at skabe musik – den synthesizer, tromlen maskine, og MIDI generelt. Trommemaskiner og synthesizere er virkelig nye musikinstrumenter udlån sig til nye musikalske lyde og derfor nye genrer af musik. Det er ikke klog virkelig, det er bare en anden type instrument.

Enter – Musical Instrument Digital Interface ( MIDI )

MIDI-platformen har eksisteret i 30 år eller mere og fortjener navnet ‘Smart’. Det automatiserer afspilning af instrumenterne ved at kode og gengive den handling at spille 
den   tone, 
på   at   instrumentet 
med   at   intensiteten 
netop på   det  tidspunkt.

Det er ikke bare en ny type instrument, det er en måde at kodificere spilletid af enhver og alle instrumenter . Komplet orkestrale scores er blevet kodificeret og gengivet med MIDI. Store præstationer er blevet fanget ved hjælp af MIDI-optagelse. MIDI behøver ikke at betyde sub-standard musik – det kan, hvis den bruges med omtanke, mener superb musikalitet og god musik produktion. Desværre har alt for mange substandard forestillinger blevet kodificeret og gengives med MIDI, hvilket fører til dårlige erfaringer og et dårligt ry for teknologien.

Aktivering versus Sandelig Smart Music Creation

MIDI er en stor katalysator.

Vi skal ikke bebrejde MIDI for, hvad vi har, og har ikke, færdig med det i løbet af de sidste 3 årtier. For ægte ‘Smart Music’ hvad vi har brug for er at gå videre, mere intimt gifte teknologi med musikproduktion .

incredibleTrumpet
incredibleTrumpet

Den innovator – Band-in-a-Box

Den første, masse-vedtagelse innovation fra MIDI var den sang-baserede akkompagnement ansøgning – PG Musics ” Band-in-a-Box ” tilgængelig på pc og Mac. Dette leveret på sit løfte om at give skræddersyet akkompagnement til sange. Det hjælper eleverne til at forstå form af de sange, de spiller og give opbakning musik til at nyde og lære nye sange. Vigtigere er det, interface eller ‘sprog’ af ansøgningen er, at traditionel musik notation og begreber . Det betyder ikke omskrive musikalsk terminologi, det vedtager det, og udvider , hvad der kan gøres med det. Band-in-a-Box er virkelig smart Music Creation.

Den Innovator dominans på markedet

Band-in-a-Box er vokset og vokset over den tid til en massiv applikation med alle tænkelige funktion – en rigtig tour de force af softwareudvikling.

Udviklingen af ​​Lang-formen Audio supplere MIDI

Band-in-a-Box selv henvender lyd-kvalitet udstedelsen af MIDI-instrumenter det ved at inkludere høj kvalitet, lang-formen lyd – ”Rigtige Drums” og andre ”rigtige instrumenter”, hvor lyden er meget længere-formen end en enkelt MIDI-instrument ‘notat’ som beskrevet tidligere. Dette fører til langt mere tilfredsstillende opbakning musik. Det er af høj kvalitet, virkelig smart Music Creation – som kommer til en pris selv. Ikke kun dollaren omkostninger for programmet og lydbibliotek, men ved hjælp af programmet tager stort engagement at mestre og PC og Mac-arbejdsstationer er ikke altid praktisk for verdens 10%, der er musikere.

iPhone X 03 MainTableScreen indrammet
iPhone X 03 MainTableScreen indrammet

Den bekvemmelighed og Allestedsnærværende mobilitet

irealpro som app
irealpro som app

Måske den åndelige reinkarnation af den oprindelige Band-in-a-Box ansøgning realiseres til mobile enheder i form af Technimo s iRealPro app. Det er en fortjent populære app, om end med standard MIDI-notat lyder snarere end lang-formen lyd af ‘rigtige instrumenter’. Nu er verdens 10% af musikere, hvis de har en mobil enhed, kan få meget bekvemt sang-baserede opbakning musik iRealPro . Det er gode nyheder for en generation af musikere. Årsagen til Truly Smart Music Creation udvikler sig.

Mulighederne til Advance Smart Music Production

Der er muligheder for at gå videre, til at appellere til en endnu større andel af musikere med endnu mere imødekommende teknologi gifte musikproduktion og teknologi. Hvis vi også kan forbedre kvaliteten og musikerskab af leveringen, og samtidig reducere de kompleksiteter, der er barrierer for adoption, måske kan vi komme tættere på, at mobil-bærende del af de 10% af verdens befolkning, der er musikere. Mobile enheder er usandsynligt, at give de samme resultater kan opnås med dagens stationær arbejdsstation, der udnytter lang-formen audio biblioteker kræver terabytes af data og masser af computerkraft, men innovationer i klient-server-løsninger er mulige, hvor den samme kvalitet af resultaterne kunne opnås ved levere færdige produktioner til de mobile enheder fra cloud-tjenester. Der er andre muligheder, samt at forbedre brugergrænseflader, så mindre erfarne musikere og mindre dygtige mobile app brugere kan få mere ud af musiker mobile apps. iRealPro har en veltilrettelagt interface, men jeg tror, ​​de mange musikere, der bruger det er kun lykkes, fordi de begrænser sig til at vælge en sang navn, og spille det uden nogensinde at ville dykke ned i den faktiske arrangement detaljer de lige har valgt. Det er fantastisk, at de kan bevæge sig til at gøre deres egne arrangementer, hvis og når de er klar.

Jeg tror, ​​vi har brug for at holde fast i den etablerede sprog musik, samtidig med at reducere kompleksiteten i at lave musik med mobile enheder.

Apples egne Garage Band mobil App har opnået store ting i denne henseende. Når de først lancerede iPad produkt, der var mange rapporter om små børn, der tager til enheden / app med det samme. Interfacet er så intuitiv. Det er en meget imødekommende app, men måske lydkvaliteten er ikke så stor, som den kunne være.

Fremtiden forestillet

Vi har brug for nye produkter, der har

  1. iRealPro ‘s musiker perspektiv ,
  2. Garage Band’ s imødekommenhed , og
  3. Band-in-a-Box’ s lang-formen lydkvalitet

i en mobil klient-server App . Tilføj til, at faciliteter musiker at nemt dele arrangementer og setlists   og arrangere deres sange blot med udvælgelsen snarere end sekventering   , og jeg tror, vi er godt på vej til den næste generation af Truly Smart Music Creation Services for musikere. Vi har nu dette med den sang rytme Tracks service og iOS mobil App.

Song Rhythm Tracks

Song Rhythm tracks  er en ny type backingtrack udelukkende består af rytmisk underlag (ingen melodi eller harmoni) anbragt til musikalsk form af sangen – det er ” songform ”. Disse spor er komplette forestillinger som man får fra en professionel trommeslager. De har en tæller-i, indledning afsnit, omkvæd og karakteristiske slutninger, indrammet af udfyldninger viser, hvor sektionerne start og slut. Selv musikalske broer og midterste kor har højere intensitet i givet fald til den stil. Alt dette uden en typisk arrangør grænseflade dermed holde det simpelt. Man kan vælge et nummer på under 30 sekunder – under 15 sekunder, når man får hænge af det.

Appens spiller har tempo justering og en facilitet til at sekventere sporene til din koncert eller jam session. Det er for musikere på alle niveauer. Nye musikere bruger App til at levere en akkompagnement til sange. De får en rytme, der er sympatisk, så de lærer at holde takten, komme ind i rillen og internalisere sangens musikalske struktur – Alt dette, mens du nyder engagerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalog deres opbakning i setlists og bruge det til at guide ydeevne. Under kvalitet rytmisk opbakning, med en sætliste facilitet og en musiker spiller,  alt sammen i den ene App er så praktisk man befinder sig ved hjælp af denne rytmiske opbakning mere og mere .

Song Rhythm Tracks  er virkelig høj kvalitet, rytmisk opbakning  , der er praktisk at vælge og spille . Du kommer ikke til at blive træt af disse backing tracks. Du er ikke nødt til at sekventere noget. Du vil opdage, at spilleren og setlisten s brugerflade opfordrer til fortsat brug. Du vil komme til at sætte pris på i form af dine sange flere og du kan omfatte disse spor i egen single og album udgivelser.

Uanset om du er ved at lære en ny melodi, jamming, gigging eller skære dit seneste album, denne  sang Rhythm Tracks  giver en løsning.

Tjek prøver  af lyd ved  Alive Drumming side Prøver

Tjek disse artikler  fra Alive Drumming der giver yderligere indsigt i tankegangen bag produktet –

” Hvornår skal arbejde på din rytme? 

” Hvordan til at praktisere, så hvordan at jamme ”

” Hvorfor songform med rytme spor? 

Download Song Rhythm Tracks App  på  Apple App Store

Prøv Alive Drumming s sampler app s til prøve tidligere arrangeret spor af populære melodier. Det er da nemt at bruge den app til at justere disse til din praksis og krav til ydeevne. Alle sampler apps er den samme  sang Rhythm Tracks  app, men med de medfølgende sample spor.

 


Også udgivet på Medium .