illustration sax AndySnitzer

I denne uge Alive Drumming lancerede deres første ‘Sampler’ udgave af ‘ Song Rhythm Tracks (SRT)’ iOS App, den ” Jazz og Blues Sampler ”.


 

Jazz og Blues Sampler har de samme faciliteter som standard App men kommer præinstalleret med 20 + Jazz og Blues arrangementer og en bevilling på 4 downloads for dine egne arrangementer (mere er tilgængelige via In-App Indkøb). Dette giver mulighed for at prøve nogle arrangementer af disse velkendte standarder, før du bruger App til dine egne arrangementer. Det er det samme App med de nyeste grafik og faciliteter.

Stop Press – Gratis i en begrænset periode!

Alive Drumming har netop reduceret denne App pris til ‘gratis’ i en begrænset periode, hvorefter den vender tilbage til fuld pris. Dette er en stor mulighed for at afprøve Dette indvarslede rytmespor arrangør uden omkostninger. Prøv Jazz og Blues standarder og arrangere nogle flere spor for hvad melodier du spiller i øjeblikket. Der er et stort udvalg af autentiske rytmer fra talentfulde kunstnere på tværs af mange genrer ud over Jazz og Blues.