illu trumpet

Kun oppimaan uuden musiikkikappale, kun pitäisi muusikko työtä saada oikeaan rytmiin ja tuntumaa pala?

Olemme pitkään uskoneet sen pitää olla aivan ensimmäinen asia saada oikeutta ja siellä mielekästä pelaaminen muistiinpanoja ollenkaan, jos ne ovat halutussa rytmin (tuntea ja ura). Tempo on kuitenkin aivan toinen aihe – siellä on paljon sanottavaa tarkkuutta ja jopa pelaaminen kuuntelusta merkittävästi eri tempoissa sisäistää pala paremmin.

Ajoitus on kallioperän kaikki musiikki:  ”Kun muistiinpano lyödään väärään aikaan, se on väärä nuotti”.

Getting pelaa oikean rytmin mahdollisimman pian ja siksi olemme aina etsineet jäsennelty ja inspiroiva rytmistä tausta. Tämä johtaa lopulta ” Song rytmiraitoja ” .

Rytmi ja ajoitus

Harjoitus tekee Pysyvä

Yksi toistuva käytetyt termit sekä muusikot että ”harjoitus tekee mestarin”.   Olen kuullut tämän muutettava, ” harjoitus tekee pysyviä ”. eli jos toistamme asiaa uudestaan ja uudestaan sitten emme sisäistää ja se tulee laitokseen meillä ”ilman tietoisesti ajatellut sitä”. Tämän vuoksi emme voi tehdä monimutkaisia koordinoituja liikkeitä ilman suurempia tietoisen ajattelun kuten autolla ajettaessa ja jopa veitsellä ja haarukalla. Jos et ole koskaan tehnyt näitä asioita elämässäsi ennen kuin ne voivat olla erittäin haastavaa ensimmäistä kertaa, mutta kun suoritetaan päivittäinen ei edes tunnista niitä haasteena enää. Aivan kuin täysin eri osa mieltäsi on tehtävää suorittamaan. Joten, mikä on tärkeää on, että olemmehyvin valikoiva käyttämällä tätä toistoa tekniikkaa ja varmista, että se vaikuttaa ei toimi meitä vastaan, sillä jos me harjoitellaan ei hyödytä niin se saa sisäistetty yhtä helposti …. Joten, käytäntö voi tehdä täydellisiä; Se tulee lopulta tehdä pysyviä, mutta pysyvää voi voittaa sinua sekä auttaa sinua.

Kehittää omia ajoituksen

Keskeistä musiikki on rytmi ja ajoitus – se mitä voi tehdä musiikkia henkiin, ja se mitä voi tappaa sen hyvin. On tärkeää, että kehitämme hyvää rytmiä ja ajoitusta.

A Paina!

Jos et ole vielä kehittynyt tunne, että säännöllinen pulssin , joka on läsnä useimmissa modernin musiikin – pop, folk, country, jazz – pelaa pitkin jotain pulssi on suurta hyötyä, koska aina kun pulssi puuttuu se jää selvästi näytetään ja saat automaattisesti säätää seurata sykettä ja pitää ajoitus. Suuri: Tuo on oikea voittaa. Oma suositus on olla hyvin valikoiva käyttö Metronomit ja klikkaa kappaleita:   On enemmän rytmiä kuin pulssi!

Vaan pulssi!

Väärinkäyttö ja Metronomit ja klikkaa kappaleita pidetään haitallisena

Aina käyttäen click-raidalla, kun harjoitellaan ja toistettaessa yhdessä ryhmässä todennäköisesti torjuvat kehittää omia ihmisen vuorovaikutusta pulssi ja vaikeuttavat rytminen vivahteita, jotka päätyvät lyöty hoitaa vaativaa, ah-niin-säännöllinen, ‘klikkaus’. Vastaavalla tavalla myös, laskee , kun häirintää muiden kanssa on ongelma: Counting pulssien mittarin, kuten 1-ja-a, 2-ja-a, on ehdottoman arvokasta apua kun oppimaan uuden, ehkä rytmisesti haastava melodia: Olen kuullut sanottavan, että jos te voilaskea melodian tai rytmin ajatus pois, et todellakaan tiedä sitä: On hienoa laskea sitä, jotta pystymme tietää varmasti, mutta kun olet sisäistänyt että melodia, on aika lopettaa laskemisen sitä ja tuntea rytmi ja kommunikoida muiden kanssa pelaatte tukkimatta niitä laskemalla päähäsi.

Ihmeellistä kansanmusiikkia yhdessä soittamisesta on inhimillinen vuorovaikutus, että et menetä jos olet yhteydessä click-radan sijasta toisten ihmisten pelaatte tai laskea välein baari päätäsi sijaan kuunnella muiden muusikoita. En ole ainoa, joka näkee sen näin: Olen kuullut brittiläinen muusikko Jamie Cullum sanoa, että hän ei tarvitse käyttää klikkauksen radalla, kun tukoksia ja tallennuksen koska se vie ihmisen ja luode musiikkia, kun niitä käytetään . En toki meidän on jäänyt kesken ihana ja luode hänen soittonsa!

Anna Song rytmiraitoja

Mitä jokainen muusikko tarvitsee aina olla valmiina upeiden ura, joka sopii virittää, on todella Musical ja soitetaan muotoon laulun. Tämä on käsitteen takana Song rytmiraitoja . Nämä kappaleet ovat kehittyneet huolellisesti tallenteita, pitkiä audio (8-baareissa tai useampi kerrallaan) poikkeuksellisen lahjakas rumpaleita. Ne on järjestetty ympäri muotoon oman kappaleen, jotta kappaleen muotoa on aina niiden toimittamista muusikko. Mitä enemmän suunnittelu mahdollistaa järjestää uusia kappaleita niin vähän kuin 15-30 sekuntia ja aina kappaleet valmiina, vain muutaman painaa päässä. On käynyt ilmi, ei ole koskaan syy olla näitä kappaleita käsillä.

Nyt voit aina harjoitella urassa!

 

Song rytmiraitoja
Song rytmiraitoja

Kokeile Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja  ovat uudenlainen laadukkaita rytmistä tausta, joka on kätevä valita ja toistaa. Antaa heille yrittää. Et aio kyllästy näiden taustoja. Et täytyy sekvensoimiseksi mitään. Tulette huomaamaan, että soittimen ja Settilista n käyttöliittymä kannustaa jatkuvaa käyttöä. Saat arvostaa muodossa musiikkikappaleet enemmän ja ehkä sisällyttää nämä kappaleet omaan yhden ja albumin vapauttaa. Älä anna pois kokemuksia muita liikkuvia rummutusta sovellukset. Song rytmiraitoja  ovat jotain erilaista. Olitpa oppimaan uuden virittää, häirintää, keikkaillut tai leikkaa viimeisin albumi,  Song rytmiraitoja  tarjoaa ratkaisun.

Kokeile Alive Rummutus n sampleri App n näyte aiemmin järjestetty kappaleita suosittuja kappaleita. Sen jälkeen on helppo jatkaa käyttää App säätää näitä teidän käytännössä ja suorituskykyvaatimukset. Kaikki sampleri sovellukset ovat täysin samat  Song rytmiraitoja  app mutta mukana näytteen kappaleita.

Tutustu näytteitä  ja ääntä  Alive Drumming näytteitä sivulla

Näistä artikkeleista  välillä Alive Drumming päästä oivalluksia ajattelutapaa tuotteen,

” Miten harjoitella, niin miten hilloa ”

” Miksi songform rytmi kappaleita? 

Lataa Song rytmiraitoja App  on  Applen App Store