Tutustu artikkelin yllä, ” käsittely Song Lomakkeet: Vinkkejä Rumpalit ” From Opi Jazz Standards verkkosivuilla. On hienoa neuvoja rumpaleita miten vahvistaa laulun muodossa samalla rummutusta.

Oletko miettinyt, miksi ” Song  rytmiraitoja ” , eikä vain ” rytmiraitoja ”?

Se johtuu siitä, että rummutus on aina oltava hahmotellaan muoto kappaleen pelaat. Se pohjimmiltaan rooli rumpali, tai rytmiraidalle jos pelaat ilman rumpalia. Artikkelissa mainittiin, jota tutorointi rumpaleita, selittää tämän erittäin hyvin.

Pelaa aina ”laulu muodossa”

Sinun ei pitäisi käyttää rytmiraidalle joka ei hahmotella muodossa laulu, koska jos et, että sitten ehkäisee muoto laulu ja siksi voittaa kappaleen yrität pelata. Tämä voi olla hiuksenhieno, varsinkin jos ette ole ottanut huomioon sitä ennen. Uudet muusikot usein ole ja luulevat että metronomisella ääntä tai ura tekee. He menetä kauheasti ja joilla ei ole songform hahmoteltu todella haitata edistymistä.

Aina nauttia mahtava kappale säestyksellä, helposti

 

iPhone 8 Plus 03 MainTableScreen kehystetty
iPhone 8 Plus 03 MainTableScreen kehystetty

Kun olet korvan muotoa on esitellyt rummutuksen löydät sen vaikea pelata yhdessä mihinkään rummutusta, jota ei ole hahmotellaan lomakkeen oikein. Jos et, se on ikään kuin pelaat yhden virittää ja rytmi kappale soi toisessa vireessä. Kun pelata oikein sovitettu rytmiraidalle, se on hieno kokemus. Sinä ja rumpali ovat ”in sync” ja missä ovat muotoa pitää saada vahvistettu. Tämä pätee erityisesti silloin, kun olet improvisoiden. Haluat jokainen auttaa saat pitää sinut muodossa; et halua rumpali tai rytmiraidalle, lähettää sinulle vääriä viestejä. Aina, aina, käytännössä Song rytmiraitoja . Nyt kun ne ovat niin kätevä, erittäin helppo tehdä, kuulostavat täysin suuri ja helppo hallita, ei ole mitään syytä olla enää.