illustration WyntonMarsalis

Tässä on minun näkemyksiä siitä, miten edetä harjoitellaan ja häirintä.

Tämä on niin tärkeä osa matkaa tulla muusikko. Kirjoitin tämän alas eduksi muusikko vain lähdet matkaansa, jotka haluavat tietää, mitä keskeisiä asiat, jotka määrittävät niiden menestys. Tiedän varmasti ei mennä siitä oikealla tavalla jo vuosia. En ollut ollut mitään musiikillista koulutusta kuin lapsi, mutta aikuisena, kun oppimisen musiikkia ensimmäistä kertaa, oli hyötyä yksityisen opettajan mutta koskaan käsitellyt tätä tärkeää kysymystä.

Oppiminen Melodies Private Practice

Jos olet oppimisen uuden, ehkä haastavaa, melodia ensimmäistä kertaa, yksityisen käytännössä, niin varma, älälaske ulos mittarista ja käyttää metronomi / click-rata valikoivasti ja harkiten tarkistaa ajoitus, mutta heti kun ? ve vahvisti sinulla on se,ASAP lopeta ikuisestimetronomin tai klikkaa kappale, joka virittää ja älä käytä sitä uudelleen, että musiikkikappale, koska se, mitä oli kerran auttamista sinua saamaan parempia rytmisesti nyt rajoittaa rytminen tuntuu ja pitää sinut takaisin.

Kun Häirintä tai keikkaillut Muut Muusikot

”Let Melody teidän opas”.

Jokainen muusikot view
Jokainen muusikot view

Kun häirintä tai keikkailua, ei lasketa päätäsi. Tähän mennessä sinun olisi pitänyt sisäistänyt kappaleen yksityisten käytäntöjä ja olla valmiina kommunikoimaan muiden kanssa ja laskenta vähentäisi kuunteluun.

Jos sinulla on melodia mielessäsi suoritettaessa ja improvisoinnin se auttaa sinua pitämään paikallaan ilman tarvetta laskea. Myös jos on tauko melodia, täydennä oman melodian auttaa tässä. Esimerkiksi, jos melodia on kaksi baari levätä sitten täyttämällä että loput omalla ‘täyttää melodia’ tukee käyttämällä melodian pitää paikkansa vireessä. Keeping melodia päässäsi on vähiten häiriötä kuunnellen muita pelaajia ellei rytmitajua ja ajoitusta on niin hyvä, ja olet niin tiukka muiden bändin jäsenille, että et tarvitse edes sitä. Jos sinulla on vaikeuksia pitää paikallaan niin vahva ote melodia voi olla paras asia auttaa tässä.

 

Kun harjoitellaan yksin tai yhdessä muiden

Mitä tehdä, kun soitat virittää yli säännöllisesti sisäistää sitä ennen pelin alkua muiden kanssa tai vaikka et koskaan päästä pelaamaan muiden kanssa?

Ammattimuusikko taustoja

Ensinnäkin on tärkeää saada tunteen muodonmusiikin, ja toiseksi, se olisi hyvä myös aina harjoitella ja pelata, että rytminen tyyliin pala. Harkitse epärealistinen, optimaalinen tilanne olisi todellinen ihmisen bändi kokeneita muusikoita, jotka tietävät pala hyvin jo olemassa omassa käytännössä studiossa valmis hillo pitkin. Niiden on myös vastata sinulle lopettamalla ja alkaa komento. Tämä käsite on puuttua parhaiten ammattimuusikko taustojatoimittamat toimittajat, kuten ‘Aebersold’. Ne ovat hyvä vaihtoehto, mutta ei aina käytännöllinen. Jos olet ostanut yhden näistä, ja se sisältää säveltä, keskeisillä ja tyyli ja vastaavat tempo pelaatte sitä bändi, sitten suuri, sisällyttävät pelaa pitkin sen osana tätä käytäntöä. Se voi olla todella nautittavaa ja mahdollistaa yhden harjoitella improvisaatio Auditiivisen tarkastusten harmonian ja muodostavat sinun ei muutoin olisi. Eli jos improvisoimaan lomake ja pudota baari tai unohtaa sointu muutoksen pitäisi kuulla, että sekä kyetä korjaamaan sitä.

Pelata Greats!

Toinen hyvä vaihtoehto on soittaa yhdessä taiteilijan esityksiä vireessä. Sano opitte Autumn Leaves ja olet tallenteet sen eri taiteilijoiden omassa musikaalisen, sitten laittaa tallenteista ja soittaa mukana, ‘mukana’ sointuja tai lähtötilanteessa, riippuen instrumentin. Olet yhteydessä huippumuusikoita jotka epäilemättä pelaa pala hyvin – mitään sisäistät siellä on eloton ja vahingollisen napsautustuloksena radalla.Uskon nyt, kun pelaat ja sisäistäminen virittää, on tärkeää harjoittaa sitä niin monta käytäntö formaatteja “mahdollisimman. Mainitut tekijät ja myös pelaa yksin melodia itse, ja sitten melodia ja perustason, sitten pelata lähtökohdan ja laulaa melodia, sitten pelata soinnut ja laulaa melodia, sitten pelata soinnut ja soittaa melodia yhdessä. Saatko ajatus? Mitä enemmän erilaisia ​​tapoja kuulet ja suorita virittää sitä parempia lausuntatavan tietoa siitä tulee. Monet suuret opettajat antavat tätä neuvoa ja se todella toimii.

Getting uraan!

Joten, entä rytmi ja ajoitus, kun teette tämän? Mielestäni paras vaihtoehto on rytmi tausta pelissä, jossa ei ole lähtötilanteessa tai sointuja, mutta se edustaa musikaalisenkappaleen, jossa osat alku ja loppu, jossa energia muuttuu suorituskyvyn siirtyy sillan (tai ”keski-8”) kohdat ja / keski kuoroja, jotka ovat yleensä paikka improvisaatioita, ja silloinkin, kun neljän baarin lausekkeet esiintyä jne Jos tämä rytmistä tausta on elossa ja ihmisen ja vastata musikaalisen kappaleenmelko kuin metronomiseksi ja toistuvia sen toimituksen ja on rytminen tyyli pelaavat pala, et vain ole suuri pohjan oppimisen pala, vaan myös erittäin nautittavaa yksi samoin.

Click-kappaleita harkita vahingollisia

Pohjimmiltaan se on sama argumentti, joka meni toistamiseen pitkin napsauttamalla raitoja. Napsautus raita saattaa altistaa monia puutteita voi olla mittariin ja sijoittaminen sointuja, perustason tai melodiaa, mutta se myös asentaa vaimentavat muita rytminen näkökohtia, joita olisi tapahtumassa, ja tärkeintä se ei hahmotella muodossa Laulu. Negatiivit click-rata Mielestäni todella suurempi kuin positiivisia. Ehdotan koskaan käyttää raitaa tässä vaiheessa; mieluummin käyttää Song rytmiraidalleettä on suuri rytmitajua tuleva ääni todellisen rumpaleita on oikeita rumpuja tyyliin pelaatte sitä ja hahmottelee laulun muodossa kappaleen opit. Tämä on hyvä idea, vaikka esiintyy rumpali-vähemmän ensemble. Aina voi lisäksi harjoitella kappale ilman rytminen tausta varmistamaan voi ylläpitää omaa rytmitajua ja ajoitusta ilman tausta, mutta se on hyvä saada alkavat suuri rytminen tausta ensin. Joten, miten saada suuri kuulostava, ihmisen taustoja musiikillisessa muodossa biisi? Tällä hetkellä Song rytmiraitojaalkaen Alive Drumming tarjoavat juuri sitä.

Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja ovat uudentyyppinen tausta koostuu kokonaisuudessaan rytmisen alustalla (ei melodiaa tai harmonia) järjestetty musiikillinen muoto laulu – se on ”songform”. Nämä kappaleet ovat täydellisiä esityksiä kuin kukaan ammattilainen rumpali. Niillä on count-in, johdanto-osiossa, kuoroja ja ominaisuus loppuja, kehystävät täytteet, jotka osoittavat, osat alku ja loppu. Jopa musiikillinen sillat ja keski kertosäkeet on korkeampi intensiteetti tarvittaessa tyyliin. Kaikki tämä ilman tyypillinen sovittajana käyttöliittymä siten pitää asiat yksinkertaisina. Yksi voi valita raidan alle 30 sekunnissa – alle 15 sekuntia, kun kukaan jyvälle.

App n pelaajalla on tempo säätö ja mahdollisuus sekvensoida raidat keikan tai jamit. On muusikoille kykyjä. Uudet muusikot käyttävät App tarjota lisäkkeenä kappaleita. He saavat rytmi, joka on sympaattinen, jotta he oppivat pitämään ajan päästä uraan ja sisäistää kappaleen musiikillinen rakenne – Kaikki tämä ja nauttia harjoittaa ja inspiroiva rytmejä. Keikkaillut muusikot luetteloida tukensa osaksi setlists ja käyttää sitä ohjata suorituskykyä. Laadukkaat rytminen tausta, jossa on settilista laitoksen ja muusikon pelaaja,  kaikki yhden App on niin kätevä yksi toteaa itsensä käyttämällä tätä rytmistä tuki enemmän.

Song rytmiraitoja ovat todella laadukkaita rytmistä tausta , joka on kätevä valita ja toistaa. Et aio kyllästy näiden taustoja. Et täytyy sekvensoimiseksi mitään. Tulette huomaamaan, että soittimen ja Settilista n käyttöliittymä kannustaa jatkuvaa käyttöä. Saat arvostaa muodossa musiikkikappaleet enemmän ja ehkä sisällyttää nämä kappaleet omaan yhden ja albumin vapauttaa.

Olitpa oppimaan uuden virittää, häirintää, keikkaillut tai leikkaa viimeisin albumi, tämä  Song rytmiraitoja tarjoaa ratkaisun.

Tutustu näytteitä ja ääntä  Alive Drumming näytteitä sivulla

Näistä artikkeleista alkaen Alive Drumming jotka antavat edelleen oivalluksia ajattelutapaa tuotteen –

Kun työstää rytmi?

Miksi songform rytmi kappaleita?

Lataa Song rytmiraitoja App on  Applen App Store

Kokeile Alive Rummutus n sampleri Appn näyte aiemmin järjestetty kappaleita suosittuja kappaleita. Sen jälkeen on helppo käyttää sovellusta säätää näitä teidän käytännössä ja suorituskykyvaatimukset. Kaikki sampleri sovellukset ovat samat  Song rytmiraitoja app mutta mukana näytteen kappaleita.

 


Julkaistaan myös Medium.