Oletko miettinyt, mitä tekniikkaa taustalla Alive Drumming älykäs verkkopalvelut? Tässä on ydin –

Alive Rummutusn Smart Web palvelut on suunniteltu Elixir ohjelmointikielellä. Verkkopalvelun tarvikkeet Alive Drumming n täysin järjestetty rytmiraitojarakennettu useista kestää pitkän muodon äänen erittäin lahjakas rumpaleita.

Yksinkertaisesti sanottuna tämä palvelu

  1. Jäsentää web pyynnön
  2. Määrittää järjestely rakenteen pyydettyä raitaa,
  3. Luo audio-insinöörin skriptejä liitos viipaletta pitkän lomakkeen audiota tuloksen, ja lopuksi,
  4. Suorittaa nämä skriptit, tuottaa tuloksena äänen ulostulona palvelun.

Kääntäjän Web Service

Suuri osa tästä on tekstimuotoinen leksikaalinen analyysi ja klassinen kääntäjä muotoilu kuin radan kuvaus on yksinkertainen LR1 kieltä, ja ulos audio-insinöörin skriptejä optimoidaan peep-reikäinen optimointi vaiheessa. Yllä vaiheessa 3 ” Creating audio-engineering skriptejä”, lisäksi mukana jäsennys tekstimuodossa meta-tietoja, jotka liittyvät pitkän lomakkeen äänen sijainti erilaisten rummutusta intensiteettiä, täyttää, ennen ja jälkeen täytteet rummutusta taukoja, työntää, count-ins ja loppuja. Kukin näistä on useita ‘panee’ ja algoritmeja painottamisesta pseudo-random valinnat. Aluksi kielten vahva sanallisesti manipulointi katsottiin varhaisten algoritmit prototyyppi vuonna Gawk, mutta selvisi kieli soveltuu massiivisesti skaalautuva web-palveluita tarvittiin.  

Teknologia Stack – Phoenix / Elixir / Erlang / Linux / GCP

Jotka johtavat minut Elixir ja Phoenix. Elixir on puhtaasti toiminnallinen kieli, vahva tekstinkäsittelyn tilat, jotka se kerää Erlang / OTP virtuaalikone. Phoenix on web-palvelin puitteet kirjoitettu Elixir. Elixir / Erlang sisältyvät kaikki edut Open Telecom Platform (OTP) – suunniteltu ultra huollettavuus luotettavuus ja uskottavuus Telecom alustoja, kuten valvottu tehtävissä ja palvelun moduuli päivitykset. Olemme isännöi tätä Linux-palvelimia Google Cloud Platform (GCP) käyttäen skaalautuva klusterin Google Compute VM ja Google Cloud Storage.

Dynaaminen ohjelmointi – suorituskyvyn lisäämiseksi

Ohjelmointi ratkaisu hyödyntää Dynaaminen ohjelmointimonin paikoin. Dynaaminen ohjelmointi on, jos ongelma on (rekursiivisesti) hajotetaan useisiin osa-ongelmia ja jossa osa-ongelmia voi esiintyä, jotka ovat identtisiä aikaisempiin. Jos osa-ongelma on kaksoiskappale, ei tarvitse ratkaista sitä uudelleen, käytä vain edelliseen tulokseen. Välimuisti tulosten avulla algoritmi tarkistaa aina ensin välimuisti ennen ratkaista osa-ongelma. Tätä tekniikkaa on käytetty monilla tasoilla ratkaisun sisällä. Elixir tiedot-rakenteita osoittautui erittäin hyväntahtoisempia yksinkertainen eliksiiri karttoja käytetään välimuistit. Suorituskyky mittaukset osoittivat keskimäärin 60% parannus suorittimen käyttö ja loppuun kertoja välimuistit käyttöön.

Jotkut alueet asentavat kätköt ovat

  1. Korkeimmalla tasolla, tuloksena äänitiedosto itse välimuistissa,
  2. Luominen audio viipaleita, parametroitu niiden pituuden ja tyypin vaatimusten
  3. Pseudo-satunnaisessa tapauksissa ääntä ryhmän painotetun vaihtoehtoja – tässä johdetaan valintaa käytetään tulona algoritmiin samoin

Suunnittelu Caveat – Google Drive

Varhaisessa suunnittelu oli tuloksena ääniraidan välimuistissa Google Drive web-palvelimen vastaus on uudelleenohjaus välimuistissa tiedosto. Tämä liuos houkutteleva, koska se velkarahalla hyvin kypsä, skaalautuva ja kustannustehokas Google Drive. On kuitenkin osoittautunut ongelmalliseksi Google Driven nopeasti levittämällä kuvernööri alla melko pieniä määriä kuorman. Kävi ilmi Google Drive ei ollut hyvä sovi tämän tyyppistä palvelua. Jos kaikki Drive pyynnöistä tuli verkkopalvelun, kuristus levitettiin joka rajoitti palvelun. Lisäksi oli vaikea toimittaa Google Driven URL-asiakkaille siten, että se luotettavasti johda todennuspyynnöt. Google Storage lopulta sijasta Google Driven.

Yhteenveto – loistava tekniikka pino

Elixir osoittautui molemmat sopivat täydellisesti tähän projektiin ja todellinen ilo työskennellä. Työkaluyksikkö ympärillä kieli on kypsä ja tarkoituksenmukaiset, OTP alusta on paras ratkaisu turvallisuutta ja helpottaa huollettavuutta sekä rajoituksenpuhtaasti toiminnallinen kieli osoittautui olla enemmän hyötyä kuin rajoitus. Vähemmän voi todellakin olla enemmän ohjelmointikieli suunnitteluun. Google Cloud Platform tekee infrastruktuurin käyttöönottoa, valvonta ja huolto niin paljon helpompaa kuin tekemisissä fyysisen laitteiston. GCP työkalusarja on kypsynyt ja tilat ovat laajoja. Haluamme täysin suositella Phoenix / Elixir / GCP tekniikka pino kehittämiseen ja käyttöönottoon kriittisiin, monimutkaisia verkkopalveluja.


Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja
Song rytmiraitoja

Song rytmiraitoja ovat uudentyyppinen tausta koostuu kokonaisuudessaan rytmisen alustalla (ei melodiaa tai harmonia) järjestetty musiikillinen muoto laulu – se on ”songform”. Nämä kappaleet ovat täydellisiä esityksiä kuin kukaan ammattilainen rumpali. Niillä on count-in, johdanto-osiossa, kuoroja ja ominaisuus loppuja, kehystävät täytteet, jotka osoittavat, osat alku ja loppu. Jopa musiikillinen sillat ja keski kertosäkeet on korkeampi intensiteetti tarvittaessa tyyliin. Asiat pidetään yksinkertaisina poistamalla perinteisen järjestäjä käyttöliittymä. Yksi voi valita raidan alle 30 sekunnissa – alle 15 sekuntia, kun kukaan jyvälle.

App n pelaajalla on tempo säätö ja mahdollisuus sekvensoida raidat keikan tai jamit. On muusikoille kykyjä. Uudet muusikot käyttävät App tarjota lisäkkeenä kappaleita. He saavat rytmi, joka on sympaattinen, jotta he oppivat pitämään ajan päästä uraan ja sisäistää kappaleen musiikillinen rakenne – Kaikki tämä ja nauttia harjoittaa ja inspiroiva rytmejä. Keikkaillut muusikot luetteloida tukensa osaksi setlists ja käyttää sitä ohjata suorituskykyä. Laadukkaat rytminen tausta, jossa on settilista laitoksen ja muusikon pelaaja,  kaikki yhden App on niin kätevä yksi toteaa itsensä käyttämällä tätä rytmistä tuki enemmän.

Song rytmiraitoja ovat todella laadukkaita rytmistä tausta , joka on kätevä valita ja toistaa. Et aio kyllästy näiden taustoja. Et täytyy sekvensoimiseksi mitään. Tulette huomaamaan, että soittimen ja Settilista n käyttöliittymä kannustaa jatkuvaa käyttöä. Saat arvostaa muodossa musiikkikappaleet enemmän ja ehkä sisällyttää nämä kappaleet omaan yhden ja albumin vapauttaa. Älä anna pois kokemuksia muita liikkuvia rummutusta sovellukset. Song rytmiraitoja ovat jotain erilaista.

Olitpa oppimaan uuden virittää, häirintää, keikkaillut tai leikkaa viimeisin albumi, tämä Song rytmiraitoja tarjoaa ratkaisun.

Tutustu näytteitä ja ääntä Alive Drumming näytteitä sivulla

Näistä artikkeleista alkaen Alive Drumming jotka antavat edelleen oivalluksia ajattelutapaa tuotteen,

Miten harjoitella, niin miten hilloa

Kun työstää rytmi?

Miksi songform rytmi kappaleita?

Lataa Song rytmiraitoja App on Applen App Store

Kokeile Alive Rummutus n sampleri Appn näyte aiemmin järjestetty kappaleita suosittuja kappaleita. Sen jälkeen on helppo käyttää sovellusta säätää näitä teidän käytännössä ja suorituskykyvaatimukset. Kaikki sampleri sovellukset ovat samat Song rytmiraitoja app mutta mukana näytteen kappaleita.


Julkaistaan myös Medium.