Olemme käsin poimittu muutamia suosikki   FAQ noin Alive Rummutus ja  Song rytmiraitoja .


Miksi nämä  Song rytmiraitoja  kuulostaa niin suuri?

He tekevät, eivät he! Ja useista syistä:

 1. Suuri tallenteet Ison Drummers  – Song rytmiraitoja järjestetään huolellista studionauhoituksia erinomaisia rumpaleita. Niitä  ei  rakennettu MIDI-tiedostot sovittaa yhteen ”näytteitä” alkaen yksisylinterinen osumia muodostaa mekaanisen tyyli vaan  useita pitemmän muodon täynnä tallenteita huippu studio rumpaleita, kestävät jopa 8 baaria kerrallaan jossa kuulet hienovarainen rumpu rullina, vaihtelut ratsastaa cymbal hanat, monimutkainen täytteet ja enemmän. Rytminen tyyli tulee lahjakkaita rumpaleita, jotka ovat erittäin kokenut, että tietyn tyylin on se Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, rock, country, jazz, pop, Celtic, Kiitos ja ylistys, Blues, ja paljon muuta !
 2. On luonnollista lajike huojumaan toistoja . Se on useita tallenteita vaikkapa täytön tai ammuttu otetaan ja valita selektiivisesti samalla sekvensointi ja suunnittelusta lopullinen äänen. Tämä antaa luonnollisen lajike kukaan kanssa rumpaleita. Se auttaa estämään rummutuksen tulossa yksitoikkoinen ja toistuvia.
 3. Rumpali on selittämällä monia näkökohtia kappaleen muodossa kuin (t) hän soittaa . Tämä saattaa olla suurempi tekijä kuin voisi kuvitella. Se on mitä todellinen rumpaleita tehdä , mutta rummutus ohjelmisto harvoin. Rummutuksen on osoittaa,
  • Kun olet palaamassa ‘huipulle muodossa’ uudelleen
  • Kun osat ovat päättyy ja alkaa jälleen
  • Kun olet aloittamassa tai viimeistely siltaosan
  • Olitpa pelaa keskellä chorus tai vaihtoehtoisesti ensimmäinen tai viimeinen kertosäe. Tämä ei ainoastaan ​​auttaa pitämään paikallaan, kun pelaat, mutta se tekee koko kokemus niin paljon nautittavaa kuunnella tai pelata yhdessä.

Kaikki tämä vaatii paljon huolellista valmistelua ja curation, valtava varastointi ja kehittyneitä algoritmeja. Tunnemme tätä ei voida saavuttaa mobiililaitteilla itse ja siksi meidän ratkaisuun liittyy myös pilvipalveluiden kanssa mobiilisovelluksella.


Voisitteko antaa minulle joitakin esimerkkejä Song Lomakkeet?

Song Lomakkeet useita kappaleita ovat  täällä


Teidän rummutus ääni on kuiva! Will Alive Rummutus, vai voinko, lisätä kaiku?

Alive Rummutus n  Song rytmiraitoja   toimitetaan ilman kaiku (alias ”kuiva”). Pyrimme tekevät iOS-sovelluksen Applen välinen sovelluksen ääntä (IAA) -yhteensopiva. Kun se on, voit käyttää muita, 3. osapuolen sovelluksen lisätä kaiku äänen. Katso tästä  youtube videon  joillekin niistä toiminnassa.


On elossa Rummutus tukemisesta maan tai alueen?

maapallo
maapallo

Alive Rummutus on tarkoitus kattaa kaikki alueet, maat, kieliä ja kulttuureja, syleillen monenlaisten rytmit on mitä me kaikki noin. Jos emme ole ottaneet omasi vielä, me melkein varmasti pyritään tulevaisuudessa. Jos haluat omasi tuettava nyt, miksei yhteyttä osoitteeseen  marketing@alive-dumming.org


Mikä laulu lomakkeet tekee Alive Drumming tukee?

Tuemme kaikkia suosittuja, olennaiset kappaleen muodot  nimen  – 12 bar blues, 16 bar säveliä 32-baari A1A2 ja 32-baarin AABA, ja noin 30 muuta harvinaisempaa myös  nimen . Luetteloa kasvaa! Tuemme myös valinnassa samaa kappaletta lomakkeita  tikku merkintätapaa sijasta nimiä . Tässä täsmennetään ainoastaan osassa pituudet baareissa, esimerkiksi, ‘8 | 8/8 | 8’, jossa ‘silta’ osat on edeltää ‘/’ eikä ‘|’. Lisäksi tuemme käyttäjät määrittelevät omat lomakkeet  keppi merkintätapa, kuten toistot, ja ketjuuntuminen enintään neljän (4) osaa . Tämä mahdollistaa todella valtava joustavuutta, riitä kuvaamaan tahansa kappaleen muodossa. Katso tästä käyttöohjeet lisätietoja, Song rytmiraitoja.


Mitkä rytmit ovat saatavilla Song rytmiraitoja?

Sovellus tukee tällä hetkellä noin 60 eri eri rytmi luokkiin , joka sisältää noin 250 eri rytmit . Näistä useimmat ovat saatavana erilaisia instrumentointi , kuten ‘vanteen’ laukausta tai vaikkapa puupalikat, ja monet on useita tempoja . Kaikkiaan yli 3700 erilaista rytmiraidalle tallenteet ovat käytettävissä, joita voidaan soveltaa kappaleen muodossa. Sovellus tekee valitaan yksi näistä 3700 + tallenteita helposti tarjoamalla suodatuksen on musiikillinen mittarin  (eli 4/4 tai 3/4 kertaa), ja  tuntuma  (jopa tai suora, 8. tai 16. muistiinpanot). 
Tässä on pieni näyte tyylejä edustettuina:

 • Jazz, swing, suora 8th, nykyaikainen, hienostunut, vanhan ajan
 • Amerikan maan tyylejä, kuten Nashville
 • Amerikkalainen Blues, Sekoitusta, kova Sekoitusta, vanhan ajan, hidas, nopea
 • Salsa, Samba
 • Bossa, Jazz Bossa Harja, Latinalaisessa Bossan bongot, lyömäsoittimet
 • Techno, eri muodoissa
 • Rock, hard rockia, heavy
 • Pop, suora 8th, suora 16th, hidas, keskikokoinen, nopea

Täydellinen luettelo kaikista rytmejä ja osa-rytmit katso sivun luettelo-rytmistä-tyylejä .


Kuinka voin käyttää Song rytmiraitoja? Mikä on minun lisenssi?

Elossa Rummutus  myöntää  luvan remix sen kappaleita. Eli voit ottaa  Song rytmiraitoja  ääntä, sekoita oman sisällön, ja myydä se sekoitus kuin oma työ maksamatta maksun Alive Drumming. 
Elossa Rummutus  kieltää  jälleenmyyntiin tai uudelleenjako sen  YK-sekoitettu , alkuperäinen  Song rytmiraitoja . Et voi myydä tai lahjoittaa nämä jäljet ellet sekoittaa ne uuteen luovaa työtä. 
Elossa Drumming  arvostaa taiteellinen nimeäminen mutta ei vaadi vaikuttavuus käyttöön miksattu teoksia. Sinun ei tarvitse kohdistaa Alive Drumming varten rytmiraidalle oman remix alkuteoksen mutta jos haluat lisätkää ”rytmiraidalle toimittamaa Alive Drumming (c)” ja sisältää viittauksen tämän sivuston.


Miten saan nämä  Song rytmiraitoja ? Ovatko ne saatavilla Amazon tai iTunes?

Kappaleet ovat saatavilla Applen iOS-mobiilisovelluksen ja on myöhemmin saatavilla Android-mobiilisovelluksen. 
Valtava permutaatiot kappaleen muotojen ja rytmien käytettävissä tarkoittaa perinteistä äänitiedosto jakelukanavat iTunes ja Amazon eivät sovi tämän uuden keskipitkän  Song rytmiraitoja . 
Erityisesti Amazon ja iTunes ei mahdu lisäapua, jota tarvitaan muusikon valita sopiva kappale. 
Elossa Drumming ei aio markkinoida näitä kappaleita vanhoja mediaa, kuten CD-levyjä tai DAT nauha.


Kuka on Song rytmiraitoja varten?

Kaikki Muusikot ! Uusi Muusikot; Kokeneet muusikot; Suuri Muusikot; 
Todella, tahansa muusikko lukien Pianists, kitaristit, Horn soittimet, laulajat ja jopa Drummers. 
Raidat voidaan käyttää käytännön suorituskykyä ja leikkaamalla vapautumista. 
Oppia lisää edukseen käytännössä käyttäen  Song rytmiraitoja  sovellusta, katso uutisia, 
” Kun työstää rytmi? 

” Miten harjoitella, niin miten hilloa ”

” Miksi songform rytmi kappaleita? 


Olisiko Alive Rummutus sisältävät tämän ylimääräisen rytmi?

Jos emme sisältävät jo sellaisessa rytmissä, haluaisimme työskennellä rumpalin sisällyttää sen. Tämä edellyttää tehdä korkealaatuista ääntä tallenteet rummutuksen useissa tempoissa mukaan lukien useita laukauksia ja täyttäessä käytetään läpimenoajat. Äänitys analysoidaan tunnistaa, missä eri näkökohtia esiintyy ja mieluummin taso kussakin tapauksessa. Tämä on perusta Alive Drumming sisällyttää ylimääräisiä rytmejä niiden  Song rytmiraitoja . Jos olet rumpali ja on rytmi haluat olla edustettuna lähetä  feedback@alive-drumming.org


Mikä Alive Drumming politiikka yksityisyyttä?

Elossa Rummutus kestää yksityisyyttä hyvin vakavasti. Olemme sitoutuneet ennakoivasti yksityisyyden suojaamiseen asiakkaidemme ei tallentamatta henkilötietoja, ellei sitä ehdottomasti tarvita, ja sen pitäisi näin on, se on aina suojattava vahvaa salausta. Emme koskaan myydä tai muutoin luovuttaa mitään henkilökohtaisia, yksityisiä tai luottamuksellisia tietoja pidämme muille.


Kuinka voin oppia laulun muodossa?

Song muoto perustuu ajatukseen, että jokainen biisi on koostunut noin musikaalin muodossa tai rakennetta. Iskelmä valitsee usein yksinkertaisia muotoja pohjana laulu mutta muodot voivat olla monimutkaisempia kuin hyvin. 
Hyvä viittaus kappaleen muoto (rakenne) on Wikipedian artikkelissa,   https://en.wikipedia.org/wiki/Song_structure

Alive Rummutus haluaa antaa sinulle helpoin ja luotettavin menetelmin kuvaamaan laulun muodossa. 
Song Lomake voidaan valita käyttäen sekä (i) perinteiset nimet kuten ’16 Bar Tune’, tai (ii) ‘keppi merkintä’ vastine ‘4 | 4 | 4 | 4’, jos niin haluat. 
Kattavat tiedot Alive Drumming n  Song rytmiraitoja  mobiilisovelluksella ja sen joustavuus tunnistamisessa Song Lomakkeet katso sivun  Song rytmiraitoja

Voit kuvata minkä tahansa kappaleen Muodosta ”käyttäjän määrittämiä” Song Lomakkeet mobiilisovelluksen, että suosittujen säveliä etsivät käyttäjien jakamaa Song Lomake että laulu, jälleen sisällä mobiilisovelluksella. Tällä hetkellä kymmeniä tuhansia tällaisia ​​jaetaan.


Song rytmiraitoja

ovat uudentyyppinen tausta koostuu kokonaisuudessaan rytmisen alustalla (ei melodiaa tai harmonia) järjestetty musiikillinen muoto laulu – se on ” songform ”. Nämä kappaleet ovat täydellisiä esityksiä kuin kukaan ammattilainen rumpali. Niillä on count-in, johdanto-osiossa, kuoroja ja ominaisuus loppuja, kehystävät täytteet, jotka osoittavat, osat alku ja loppu. Jopa musiikillinen sillat ja keski kertosäkeet on korkeampi intensiteetti tarvittaessa tyyliin. Kaikki tämä ilman tyypillinen sovittajana käyttöliittymä siten pitää asiat yksinkertaisina. Yksi voi valita raidan alle 30 sekunnissa – alle 15 sekuntia, kun kukaan jyvälle.

App n pelaajalla on tempo säätö ja mahdollisuus sekvensoida raidat keikan tai jamit. On muusikoille kykyjä. Uudet muusikot käyttävät App tarjota lisäkkeenä kappaleita. He saavat rytmi, joka on sympaattinen, jotta he oppivat pitämään ajan päästä uraan ja sisäistää kappaleen musiikillinen rakenne – Kaikki tämä ja nauttia harjoittaa ja inspiroiva rytmejä. Keikkaillut muusikot luetteloida tukensa osaksi setlists ja käyttää sitä ohjata suorituskykyä. Laadukkaat rytminen tausta, jossa on settilista laitoksen ja muusikon pelaaja,  kaikki yhden App on niin kätevä yksi toteaa itsensä käyttämällä tätä rytmistä tuki enemmän .

Song rytmiraitoja  ovat todella laadukkaita rytmistä tausta  , joka on kätevä valita ja toistaa . Et aio kyllästy näiden taustoja. Et täytyy sekvensoimiseksi mitään. Tulette huomaamaan, että soittimen ja Settilista n käyttöliittymä kannustaa jatkuvaa käyttöä. Saat arvostaa muodossa musiikkikappaleet enemmän ja ehkä sisällyttää nämä kappaleet omaan yhden ja albumin vapauttaa.

Olitpa oppimaan uuden virittää, häirintää, keikkaillut tai leikkaa viimeisin albumi, tämä  Song rytmiraitoja  tarjoaa ratkaisun.

Tutustu näytteitä  ja ääntä  Alive Drumming näytteitä sivulla

Näistä artikkeleista  alkaen Alive Drumming jotka antavat edelleen oivalluksia ajattelutapaa tuotteen –

” Kun työstää rytmi? 

” Miten harjoitella, niin miten hilloa ”

” Miksi songform rytmi kappaleita? 

Lataa Song rytmiraitoja App  on  Applen App Store

Kokeile Alive Rummutus n sampleri App n näyte aiemmin järjestetty kappaleita suosittuja kappaleita. Sen jälkeen on helppo käyttää sovellusta säätää näitä teidän käytännössä ja suorituskykyvaatimukset. Kaikki sampleri sovellukset ovat samat  Song rytmiraitoja  app mutta mukana näytteen kappaleita.

 


Julkaistaan myös Medium .