hands on bongos

Kun oppimaan uuden musiikkikappale, kun pitäisi muusikko työtä saada oikeaan rytmiin ja tuntumaa pala?

Olen pitkään uskonut sen pitää olla aivan ensimmäinen asia saada oikeutta ja siellä mielekästä pelaaminen muistiinpanoja ollenkaan, jos ne ovat halutussa rytmi ja tuntumaa. Tempo on kuitenkin aivan toinen aihe – siellä on paljon sanottavaa tarkkuutta ja jopa pelaaminen kuuntelusta merkittävästi eri tempoissa sisäistää pala paremmin.

Ajoitus on kallioperän musikaalisuus: ”Kun muistiinpano lyödään väärään aikaan, se on väärä nuotti”. Getting pelaa oikean rytmin mahdollisimman pian ja siksi olen aina pyrkinyt ulos jäsennelty ja inspiroiva rytmistä tausta. Tämä johtaa lopulta ” Song rytmiraitoja ”.

Yksi toistuva ehdoin ja muusikot, että ”harjoitus tekee mestarin”.   Olen kuullut tämän muutettava, ” harjoitus tekee pysyviä ”. eli jos toistamme asiaa uudestaan ja uudestaan sitten emme sisäistää ja se tulee laitokseen meillä ”ilman tietoisesti ajatellut sitä”. Tämän vuoksi emme voi tehdä monimutkaisia koordinoituja liikkeitä ilman suurempia tietoisen ajattelun kuten autolla ajettaessa ja jopa veitsellä ja haarukalla. Jos et ole koskaan tehnyt näitä asioita elämässäsi ennen kuin ne voivat olla hyvin haastavaa ensimmäistä kertaa , mutta kun suoritetaan päivittäinen ei edes tunnista niitä haasteena enää. Aivan kuin täysin eri osa mieltäsi on tehtävää suorittamaan. Joten, mikä on tärkeää on, että olemmehyvin valikoiva käyttämällä tätä toistoa tekniikkaa ja varmista, että se toiminto ei toimi meitä vastaan, sillä jos me harjoitellaan ei hyödytä niin se saa sisäistetty yhtä helposti …. Joten, käytäntö voi tehdä täydellisiä; Se tulee lopulta tehdä pysyviä, mutta pysyvää voi voittaa sinua sekä auttaa sinua.

Keskeistä musiikki on rytmi ja ajoitus – se mitä voi tehdä musiikkia henkiin, ja se mitä voi tappaa sen hyvin. On tärkeää, että kehitämme hyvää rytmiä ja ajoitusta.

Jos et ole vielä kehittynyt tunne, että säännöllinen pulssi, joka on läsnä useimmissa modernin musiikin – pop, folk, country, jazz – pelaa pitkin jotain pulssi on suuri etu, koska aina kun pulssi puuttuu se jää selvästi näytetään ja saat automaattisesti säätää seurata sykettä ja pitää ajoitus. Suuri: Tuo on oikea voittaa. Oma suositus on olla hyvin valikoiva käyttö Metronomit ja klikkaa kappaleita:

Väärinkäyttö ja Metronomit ja klikkaa kappaleita pidetään haitallisena

Aina käyttäen click-raidalla, kun harjoitella ja myös pelatessa yhdessä ryhmässä todennäköisesti torjuvat kehittää omia ihmisen vuorovaikutusta pulssi ja vaikeuttavat rytminen vivahteita, jotka päätyvät lyöty hoitaa vaativaa, ah-niin-säännöllinen , ‘klikkaus’. Myös, laskee kun häirintää muiden kanssa on ongelma: Counting pulssien mittarin, kuten 1-ja-a, 2-ja-a, on ehdottoman arvokasta apua kun oppimisen uusi, ehkä rytmisesti haastava melodia: Olen kuullut sanottavan, että jos et voilaskea melodian tai rytmin ajatus pois, et todellakaan tiedä sitä: On hienoa laskea sitä, jotta pystymme tietää varmasti, mutta kun olet sisäistänyt että melodia, on aika lopettaa laskemisen sitä ja tuntea rytmin ja kommunikoida toiset pelaatte tukkimatta niitä laskemalla päähäsi. Ihmeellistä kansanmusiikkia yhdessä soittamisesta on inhimillinen vuorovaikutus, että et menetä jos olet yhteydessä click-radan sijasta toisten ihmisten pelaatte tai laskea välein baari päätäsi sijaan kuunnella muiden muusikoita. En ole ainoa, joka näkee sen näin: Olen kuullut brittiläinen muusikko Jamie Cullum sanoa, että hän ei tarvitse käyttää klikkauksen radalla, kun tukoksia ja tallennuksen koska se vie ihmisen ja luode musiikkia, kun niitä käytetään .

Miten harjoitella ja hilloa?

Stage One – Early alkuvaiheet Private Practice:

Jos olet oppimisen uuden, ehkä haastavaa, melodia ensimmäistä kertaa, yksityisen käytännössä, niin varma, muuta laskea ulos mittarista ja käyttää metronomi / click-rata valikoivasti ja harkiten tarkistaa ajoitus, mutta heti kun ‘ve vahvisti sinulla on se, lopeta metronomin tai valitse raita ASAP äläkä käytä sitä uudelleen, että musiikkikappale, koska se, mitä oli kerran auttamista sinua saamaan parempia rytmisesti nyt rajoita sinua ja pitää sinut takaisin.

Vaiheessa – Häirintä tai keikkaillut muiden muusikoiden kanssa:

Tulemme vaiheeseen kaksi myöhemmin!   Kun häirintä tai keikkailua, ei lasketa päätäsi. Tähän mennessä sinun olisi sisäistänyt kappaleen yksityisten käytäntöjä ja olla valmiina kommunikoimaan muiden kanssa ja laskenta vähentäisi kuunteluun. ”Let Melody teidän opas”. Jos sinulla on melodia mielessäsi suoritettaessa ja improvisoinnin se auttaa sinua pitämään paikallaan ilman tarvetta laskea. Lisäksi silloin, kun on tauko melodia täydentää melodia oman auttaa tässä. Esimerkiksi, jos melodia on kaksi baari levätä sitten täyttämällä että loput omalla ‘täyttää melodia’ tukee käyttämällä melodian pitää paikkansa vireessä. Keeping melodia päässäsi on vähiten häiriötä kuunnellen muita pelaajia ellei rytmitajua ja ajoitusta on niin hyvä, ja olet niin tiukka muiden bändin jäsenille, että et tarvitse edes sitä.

Toinen vaihe – Harjoitellaan yksin tai ehkä muiden kanssa:

Mitä tehdä, kun soitat virittää yli säännöllisesti sisäistää sitä ennen pelin alkua muiden kanssa tai vaikka et koskaan päästä pelaamaan muiden kanssa? Ensinnäkin, se olisi hyvä saada tunnetta muodossa musiikin, ja myös, (ii) olisi hyvä harjoitella ja toistaa, että rytminen tyyliin pala. Mielestäni ihanteellinen, ja epärealistinen, optimi olisi saada oikean ihmisen bändi kokeneita muusikoita, jotka tietävät pala hyvin valmiina omassa käytännössä studioon hillo pitkin. Niiden on myös vastata sinulle lopettamalla ja alkaa komento. Tämä käsite on puuttua parhaiten ammattimuusikko taustoja toimittamia toimittajat, kuten ‘Aebersold’. Ne ovat hyvä vaihtoehto, mutta ei aina käytännöllinen. Jos olet ostanut yhden näistä, ja se sisältää oman virittää, keskeisillä ja tyyli ja vastaavat tempo pelaatte sitä bändi, sitten suuri, eivät kuuluu pelaa pitkin sen osana tätä käytäntöä. Se voi olla todella nautittavaa ja mahdollistaa yhden harjoitella improvisaatio Auditiivisen tarkastusten harmonian ja muodostavat sinun ei muutoin olisi. Eli jos improvisoimaan lomake ja pudota baari tai unohtaa sointu muutoksen pitäisi kuulla, että sekä kyetä korjaamaan sitä. Toinen hyvä vaihtoehto on soittaa yhdessä taiteilijoiden kappaleet vireessä. Sano opitte Autumn Leaves ja olet tallenteet sen eri taiteilijoiden omassa musikaalisen, sitten pelata näitä tallenteita ja soittaa mukana, ‘mukana’ sointuja, että perustason. Olet yhteydessä huippumuusikoita jotka epäilemättä pelaa pala hyvin – mitään sisäistät siellä on eloton ja vahingollisen napsautustuloksena radalla. Uskon tässä vaiheessa, kun pelaat ja sisäistäminen virittää, on tärkeää harjoittaa sitä niin monta käytäntö formaatteja “mahdollisimman – mainitut tekijät ja myös pelaa yksin melodia itse, ja sitten melodia ja lähtötilanteessa, sitten pelata lähtökohdan ja laulaa melodia, sitten pelata soinnut ja laulaa melodia, sitten pelata soinnut ja soittaa melodia yhdessä. Saatko ajatus? Mitä enemmän erilaisia ​​tapoja kuulet ja suorita virittää sitä parempia lausuntatavan tietoa siitä tulee. Joten, entä rytmi ja ajoitus, kun teette tämän? Mielestäni paras vaihtoehto on rytmi tausta pelissä, jossa ei ole lähtötilanteessa tai sointuja, mutta on tärkeää harjoitella sitä niin paljon ‘käytäntöä formaatteja’ mahdollisimman – mainitut tekijät ja myös pelaa yksin melodia itse, ja sitten melodia ja perustason, sitten pelata lähtökohdan ja laulaa melodia, sitten pelata soinnut ja laulaa melodia, sitten pelata soinnut ja soittaa melodia yhdessä. Saatko ajatus? Mitä enemmän erilaisia ​​tapoja kuulet ja suorita virittää sitä parempia lausuntatavan tietoa siitä tulee. Joten, entä rytmi ja ajoitus, kun teette tämän? Mielestäni paras vaihtoehto on rytmi tausta pelissä, jossa ei ole lähtötilanteessa tai sointuja, mutta on tärkeää harjoitella sitä niin paljon ‘käytäntöä formaatteja’ mahdollisimman – mainitut tekijät ja myös pelaa yksin melodia itse, ja sitten melodia ja perustason, sitten pelata lähtökohdan ja laulaa melodia, sitten pelata soinnut ja laulaa melodia, sitten pelata soinnut ja soittaa melodia yhdessä. Saatko ajatus? Mitä enemmän erilaisia ​​tapoja kuulet ja suorita virittää sitä parempia lausuntatavan tietoa siitä tulee. Joten, entä rytmi ja ajoitus, kun teette tämän? Mielestäni paras vaihtoehto on rytmi tausta pelissä, jossa ei ole lähtötilanteessa tai sointuja, mutta Saatko ajatus? Mitä enemmän erilaisia ​​tapoja kuulet ja suorita virittää sitä parempia lausuntatavan tietoa siitä tulee. Joten, entä rytmi ja ajoitus, kun teette tämän? Mielestäni paras vaihtoehto on rytmi tausta pelissä, jossa ei ole lähtötilanteessa tai sointuja, mutta Saatko ajatus? Mitä enemmän erilaisia ​​tapoja kuulet ja suorita virittää sitä parempia lausuntatavan tietoa siitä tulee. Joten, entä rytmi ja ajoitus, kun teette tämän? Mielestäni paras vaihtoehto on rytmi tausta pelissä, jossa ei ole lähtötilanteessa tai sointuja, muttaEdustaa muodon pala, Jossa osat alku ja loppu, jossa energia muuttuu suorituskyvyn siirtyy ‘A’ lohkot ‘B’ (tai silta) osia ja keski kertosäkeet, jotka ovat yleensä paikka improvisaatioilla, ja myös silloin, kun neljän baarin lausekkeet esiintyä jne Jos tämä rhymic selkä on myös elävä ja inhimillinen pikemmin kuin metronomisella sen toimitus ja on rytminen tyyli pelaavat pala et vain ole suuri pohjan oppimisen pala, vaan myös erittäin nautittavaa yksi samoin. Pohjimmiltaan se on sama argumentti, joka meni toistamiseen pitkin valitse kappaleet A raitaa voi altistaa monia puutteita voi olla mittariin ja sijoittaminen sointuja, perustason tai melodiaa, mutta se myös asentaa vaimentavat toisen rytminen näkökohtia, joita olisi tapahtumassa. Ehdotan koskaan käyttää raitaa tässä vaiheessa; mieluummin käyttää tausta todellisella rytmitajua tuleva ääni todellisen rumpaleita on oikeita rumpuja tyyliin pelaatte sitä ja muoto kappaleen opit. Mielestäni tämä on hyvä idea, vaikka esiintyy rumpali-vähemmän ensemble. Aina voi lisäksi harjoitella kappale ilman taustalaulu varmistamaan voi ylläpitää omaa rytmitajua ja ajoitusta ilman tausta, mutta se on hyvä saada alkavat suuri rummutusta ensin. Joten, miten saada upeiden ihmisten taustoja musiikillisessa muodossa biisi? Tällä hetkellä ” Aina voi lisäksi harjoitella kappale ilman taustalaulu varmistamaan voi ylläpitää omaa rytmitajua ja ajoitusta ilman tausta, mutta se on hyvä saada alkavat suuri rummutusta ensin. Joten, miten saada upeiden ihmisten taustoja musiikillisessa muodossa biisi? Tällä hetkellä ” Aina voi lisäksi harjoitella kappale ilman taustalaulu varmistamaan voi ylläpitää omaa rytmitajua ja ajoitusta ilman tausta, mutta se on hyvä saada alkavat suuri rummutusta ensin. Joten, miten saada upeiden ihmisten taustoja musiikillisessa muodossa biisi? Tällä hetkellä ”Song rytmiraitoja ”alkaen Alive Drumming tarjoavat juuri sitä …