illustration sax AndySnitzer

Tällä viikolla Alive Drumming lanseerasi ensimmäisen ‘Sampler’ painos ‘ Song rytmiraitoja (SRT)’ iOS App, ” Jazz Blues Sampler ”.


 

Jazz ja blues Sampler on samat mukavuudet kuin tavallinen sovellus vaan on valmiiksi asennettu 20 + Jazz Blues järjestelyjä myös osuuden 4 ladattavaa omia järjestelyjä (muuta on tarjolla kautta sovellusten sisäiset ostokset). Tämä antaa mahdollisuuden maistella järjestelyihin näistä hyvin tunnetuista standardeista ennen App oman järjestelyistä. Se on sama App viimeisimmällä grafiikkaa ja tilat.

Pysäytä painamalla – Free vain rajoitetun ajan!

Elossa Rummutus juuri vähensi App hinnaksi ‘ilmaiseksi’ rajoitetun ajan, jonka jälkeen se palaa täyteen hinnoittelu. Tämä on loistava tilaisuus kokeilla tätä merkkinä rytmiraidalle sovittaja veloituksetta. Kokeile Jazz Blues standardit ja järjestää lisää kappaleita jostain sävelet parhaillaan toistetaan. Siellä on laaja valikoima aitoja rytmejä lahjakkaita taiteilijoita useilla genrejä lisäksi Jazz ja blues.