Check out het bovenstaande artikel, “ Omgaan met Song Forms: Tips voor Drummers ” van het Leer Jazz Standards website. Het is geweldig advies voor drummers over hoe de versterking van liedvorm terwijl drummen.

Ooit afgevraagd waarom “ Song  Rhythm Tracks “ , en niet alleen, “ Rhythm Tracks “?

Het is omdat het drumwerk moet altijd worden waarin de vorm van de song die u speelt. Dat is in wezen de rol van de drummer, of het ritme te volgen als je speelt zonder drummer. Het bovenstaande artikel, dat is begeleiding drummers, legt dit heel goed.

Speel altijd in “lied vorm”

Je moet niet met behulp van een ritme track die niet de vorm te schetsen van het lied, want als je dat doet, dat dan gaat de vorm van de song en daarom verslaat het nummer dat u probeert af te spelen. Dit kan subtiel zijn, vooral als je het niet eerder hebt nagedacht. Nieuwe muzikanten hebben vaak niet ten onrechte geloven dat elke metronomic sound of groef zal doen. Ze missen vreselijk en niet de songform geschetste daadwerkelijk zal belemmeren uw vooruitgang.

Altijd genieten van geweldig nummer begeleiding, gemakkelijk

 

iPhone 8 Plus 03 MainTableScreen omlijst
iPhone 8 Plus 03 MainTableScreen omlijst

Zodra u een oor voor de vorm wordt geschetst door het drumwerk vindt u het moeilijk vinden om mee te spelen om het even welke drummen niet in de vorm juist schetst. Als je dat doet, het is alsof je speelt een melodie en het ritme track wordt afgespeeld andere melodie. Als je speelt met een correct geplaatst rhythm track, het is een geweldige ervaring. U en de drummer zijn “in sync” en waar je bent in de vorm wordt steeds versterkt. Dit geldt met name als je improviseren. U wilt alle hulp die je kunt krijgen om u in de vorm te houden; u niet wilt dat een drummer, of een ritme spoor, kan u valse berichten. Altijd, altijd, de praktijk met Song Rhythm Tracks . Nu ze zijn zo handig, super-eenvoudig te installeren, klinkt helemaal geweldig en eenvoudig te beheren, is er geen reden om niet meer.