illu trumpet

Bij het leren van een nieuw stuk van muziek, wanneer moet een muzikant werken op het verkrijgen van het recht van het ritme en het gevoel van het stuk?

We hebben lang geloofd heeft tot de allereerste ding om goed te krijgen en er is weinig zin om noten te spelen op alle tenzij ze in het gewenste ritme (feel en groove). Tempo is echter een heel ander onderwerp – er is veel te zeggen voor precisie en zelfs het spelen van muziek met een duidelijk verschillende tempo om het stuk beter te internaliseren.

Timing is de basis van alle muziek:  “Wanneer een melding wordt geslagen op het verkeerde moment, het is de verkeerde noot”.

Het krijgen van het spelen in het juiste ritme zo spoedig mogelijk is de reden waarom wij altijd hebben gezocht gestructureerd en inspirerende ritmische backing. Dit heeft uiteindelijk leiden tot een “ Song Rhythm Tracks “ .

Ritme en timing

De praktijk maakt Permanent

Een van de meest herhaalde termen die worden gebruikt om, en door muzikanten is dat “oefening baart kunst”.   Ik heb dit veranderd om, “hoorde praktijk maakt permanent ”. dat wil zeggen als we herhalen een ding over en dan doen we internaliseren en het wordt een faciliteit die we hebben “zonder bewust over na te denken”. Dit is waarom we complex gecoördineerde bewegingen kunnen doen zonder veel bewuste gedachte, zoals het besturen van auto’s en zelfs het gebruik van een mes en vork. Als je nog nooit deze dingen hebt gedaan in je leven voordat ze zeer uitdagend voor de allereerste keer kan zijn, maar eenmaal uitgevoerd daags men ze niet eens herkennen als een uitdaging meer. Het is alsof een heel ander deel van je geest is toegewezen aan de taak. Dus, wat belangrijk is, is dat we zijnzeer selectief over het gebruik van deze herhaling techniek en zorg ervoor dat het van invloed is niet tegen ons werken, want als wat wij beoefenen is niet gunstig dan , dan zal die net zo gemakkelijk … geïnternaliseerd. Dus, de praktijk kan perfect; Het zal uiteindelijk permanent te maken, maar dat duurzaamheid kunt u verslaan zo goed als u te helpen.

Het ontwikkelen van je eigen gevoel voor timing

Een belangrijk aspect van de muziek is ritme en timing – het is wat kunt maken muziek tot leven komen, en het is wat kan het doden ook. Het is essentieel dat we het ontwikkelen van goede ritme en timing.

A Druk op!

Als u nog niet het gevoel van die hebben ontwikkeld regelmatige puls pop, folk, country, jazz – – dat aanwezig is in de meeste moderne muziek mee te spelen om iets met een puls is van groot voordeel, want overal waar je hartslag ontbreekt het zal duidelijk zijn getoond en je wordt automatisch aanpassen aan de pols te volgen en houden de timing. Great: Dat is een echte win. Mijn aanbeveling is zeer selectief over het gebruik van metronomen en click-tracks zijn:   Er is meer ritme dan een puls!

Maar niet zomaar een impuls!

Misbruik van Metronomes en click tracks als schadelijk

Altijd met behulp van een click-fragment wanneer je de praktijk en wanneer ze samen spelen in een groep zal waarschijnlijk werken tegen het ontwikkelen van je eigen menselijke interactie aan de pols en afbreuk doen aan de ritmische nuances die uiteindelijk worden uitgevoerd geslagen door de veeleisende, oh-zo-gewone, ‘Klik’. Op soortgelijke wijze ook, tellen als je jammen met anderen zal een probleem zijn: Het tellen van de pulsen binnen de meter, zoals 1-and-a, 2-en-een, is een absoluut onmisbaar hulpmiddel bij het leren van een nieuwe, misschien ritmisch uitdagend melodie: ik heb horen zeggen dat als je niet kunttellen een melodie of een ritmisch idee uit, hoef je niet echt weet het: Het is geweldig om te tellen om ervoor te zorgen dat we echt weten, maar als je eenmaal hebt geïnternaliseerd dat melodie, is het tijd om te stoppen met het tellen van het en voel het ritme en de communiceren met de anderen je speelt met zonder ze te blokkeren door te tellen in je hoofd.

Het mooie van folk spelen samen muziek is de menselijke interactie die je missen als u communiceert met een klik-spoor in plaats van de andere mensen je spelen met, of tellen elke bar in je hoofd in plaats van te luisteren naar de andere musici. Ik ben niet de enige die het op deze manier ziet: Ik heb de Britse muzikant Jamie Cullum hoorde zeggen dat hij vermijdt het gebruik van click tracks toen jammen en opnemen, want het haalt het menselijk eb en vloed van de muziek wanneer zij worden gebruikt . Ik zou ons een hekel te hebben gemist op de schitterende eb en vloed van zijn spel!

Voer Song Rhythm Tracks

Wat elke muzikant nodig heeft, is om altijd klaar voor een geweldig klinkende groove die de melodie past, is echt muzikale en wordt gespeeld om de vorm van de song. Dit is het concept achter Song Rhythm Tracks . Deze tracks zijn ontwikkeld op basis van een zorgvuldige opnames van long-form audio (8-bar of meer tegelijk) van uitzonderlijk getalenteerde drummers. Ze bevinden zich rondom de vorm van je liedje, zodat de vorm lied wordt altijd gecommuniceerd naar de muzikant. Bovendien is het ontwerp maakt het mogelijk om nieuwe tracks te regelen in zo weinig als 15-30 seconden en altijd uw tracks klaar, op slechts een paar persen weg. Het blijkt dat er is nooit een reden zijn deze tracks bij de hand te hebben.

Nu kunt u altijd oefenen in de groef!

 

Song Rhythm Tracks
Song Rhythm Tracks

Probeer Song Rhythm Tracks

Song Rhythm Tracks  zijn het nieuwe ras van hoogwaardige ritmische steun die handig is om te selecteren en te spelen. Geef ze een keer te proberen. Je gaat niet moe van deze backing tracks te krijgen. U bent niet van plan om niets te sequencen. U zult merken dat de speler en de setlist van de user-interface stimuleert voortgezet gebruik. U maakt kennis met de vorm van je liedjes meer waarderen en je zou deze tracks op te nemen in uw eigen enkele en album releases. Niet afschrikken door de ervaringen met andere mobiele drummen Apps. Song Rhythm Tracks  zijn iets anders. Of u nu leren van een nieuwe tune, jammen, optredens of snijden je laatste album,  Song Rhythm Tracks  biedt de oplossing.

Probeer Alive Drumming’s sampler app s om eerder proeven ingerichte mogelijkheden van de populaire muziek. Het is dan gemakkelijk om door te gaan om de app te gebruiken om deze aan te passen aan uw praktijk en prestatie-eisen. Alle sampler apps zijn dezelfde volledige  Song Rhythm Tracks  app, maar met de bijgeleverde sample tracks.

Check out monsters  van de audio op  Alive Drumming’s Samples pagina

Bekijk deze artikelen  van Alive Drumming om inzicht te krijgen in de gedachte achter het product,

“ Hoe om te oefenen, maar ook hoe u jammen ”

“ Waarom songform met ritme tracks? 

Download het nummer Rhythm Tracks App  op de  Apple App Store