illustration sax AndySnitzer

Deze week Alive Drumming lanceerden hun eerste ‘sampler’ editie van de ‘ Song Rhythm Tracks (SRT)’ iOS App, de “ Jazz en Blues Sampler “.


 

Jazz en Blues Sampler heeft dezelfde faciliteiten als de standaard applicatie, maar wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde met 20+ Jazz en Blues regelingen en een toewijzing van 4 downloads voor uw eigen arrangementen (meer zijn beschikbaar via In-App Purchasing). Dit biedt een kans om een aantal regelingen van deze bekende normen te proeven voordat u de App voor uw eigen arrangementen. Het is hetzelfde App met de nieuwste graphics en faciliteiten.

Stop the Press – Gratis voor een beperkte tijd!

Alive Drumming hebben net gereduceerde prijs van deze app op ‘gratis’ voor een beperkte tijd, waarna het terugkeert naar volledige prijsstelling. Dit is een geweldige kans om uit te proberen deze aangekondigde rhythm track arrangeur zonder kosten. Probeer de Jazz en Blues normen en regelen wat meer tracks om welke nummers u op dat moment speelt. Er is een uitgebreide selectie van authentieke ritmes uit getalenteerde kunstenaars in vele genres naast Jazz en Blues.