iPhone X

Song rytmespor ” er i live Tromming mobile Musiker App å tilveiebringe produksjonsklare rytmisk backing . Den er tilgjengelig på Apple iOS App Store.

Alive Drumming bringer musikere produksjonskvalitet rytmisk backing, i det mest praktiske form – en mobil app for å velge, laste ned og spille live Drumming er “ Song Rhythm Tracks ”.

Song rytmespor

Song rytmen sporene er en ny type av bakside styr består utelukkende av rytmisk underlag (ikke melodi eller harmoni) anordnet til den musikalske formen av sangen – som “ songform ”. Disse sporene er komplette forestillinger som man får fra en profesjonell trommeslager. De har en teller-i, innførende seksjonen, kor og karakteristiske avslutninger, innrammet av fyllinger som viser hvor seksjonene starte og avslutte. Selv musikalske broer og middel refrengene har høyere intensitet eventuelt til stilen. Alt dette uten en typisk arrangør grensesnitt og dermed holde det enkelt. Man kan velge et spor på under 30 sekunder – under 15 sekunder når man får taket på det.

Appens spilleren har tempo justering og et anlegg for å sekvensere sporene for gig eller jam session. Det er for musikere på alle nivåer. Nye musikere bruke App for å gi et akkompagnement til sanger. De får en rytme som er sympatisk, slik at de lærer å holde tiden, komme inn i sporet og internal sangens musikalske struktur – Alt dette mens du nyter engasjerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalogisere sin støtte til setlistene og bruke den til å veilede ytelse. Ha kvalitet rytmisk backing, med en setliste studio og musiker spiller, alt i en app er så praktisk en finner seg selv ved hjelp av denne rytmisk backing mer og mer .

Musiker spiller

En “ Musician spiller ” – hva er det? En som demper skjermen, vil spille i bakgrunnen, har god størrelse knapper og lar deg endre volumet med de fysiske knappene. Ja, det, men denne spilleren også viser den musikalske formen av sporet som

“4 choruses of 32 bars of standard AABA form (8|8/8|8) 
with no intro’ and a 4-Bar ending”, 

og gir visuell sporing mot dette som den spiller . Dette er informasjons musikerne ønsker rett før de er i ferd med å spille av et spor. Hvis de begynner å miste sin plass litt mens de spiller, vil et raskt blikk på displayet sannsynlig få dem tilbake “ på sporet ” igjen.

Massive Library of Rhythms

Det er et stort antall rytmer  og endeløse musikalske former for sangene dine. Når valgt, blir arrangert spor ned fra Alive Drumming servere og det forblir på enheten for å spille. Alive Drumming gir brukeren rett til å remikse spor, slik at de kan overføres til en datamaskin for å bli inkludert i brukerens egne komposisjoner og utgivelsene.

Hva setter Song Rhythm Tracks fra hverandre?

Vi er ikke så ofte ser nye innovasjoner i dette området – som regel er det en avgrensning eller omarbeiding av en arbeidsstasjon produkt – men Song rytmespor er en helt ny tilnærming adressering som eldgamle behov for musikere å få god rytmisk backing , lett .

No More Sekvense

Valget av å velge sangen form av navn , eller ved hjelp av stokk notasjon , over og gir en sekvense grensesnittet er en nyskapning som ikke har vært sett før og en som gir denne appen sin karakter. Det betyr at musikeren trenger bare å vite det musikalske form av sangen. De vil vite dette selv om, først, har de ikke skjønner det. En musiker kan ikke være kjent med navnene blir brukt, men App gir også en beskrivelse ved hjelp av stokk-notasjon , så når man velger etter songform navn ,

“32-bar AABA”, 

sporet blir også vises ved hjelp stick-notasjon som

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

Det er nok av ressurser på Alive Drumming sin hjemmesidesongform . Faktisk trenger songform navn ikke må brukes i det hele tatt, kan man også velge å bruke stick-notasjon ,

“8|8/8|8”, 

og få den samme beskrivelse som vises,

“32 bars of standard AABA form (8|8/8|8)”.  

Den App gir også for en musiker egen definisjon av en sang skikkelse bruke “ pinne notasjon ”, for eksempel,

“8|4/8|6”, 

slik at for komplekse, brukerdefinerte former. Også enda mer komplekse former er mulig med uavhengige rapporter av fire deler til en sang. Selv tromming pauser og skyver er nå tilgjengelig for arrangementer.

Applikasjonen inneholder også et anlegg for å dele sang ordning , så hvis en ordning for sangen har allerede blitt delt du vil være i stand til å slå det opp og bruke det.

No More Drum Loops

Song Rhythm spor sørger for full produksjonsklare backing spor i stedet for tromme sløyfer. Hva mer, Alive Drumming servere ikke bruker trommelooper enten; de bruker høykvalitets opptak av dyktige trommeslagere der et opptak er mer sannsynlig å være 8-barer lange enn en enkelt tromme hit eller en enkel linje med å spille. Levende trommer gir ikke en sekvense grensesnitt, så er det ingen tromme løkker til sekvens. I stedet er det et enkelt valg grensesnitt angi (i) et arrangement av sangen form og (ii) rytme . Dette holder grensesnittet ren. Det eneste alternativet er en komplett spor fra opptellingen i gjennom refrengene til en karakteristisk slutt. Looping er ikke engang gitt i spilleren grensesnittet. Det er klart at dette programmet handler om å øve og opptre med høy kvalitet, komplette, produksjonsklare spor. Det er for profesjonelle musikere og kresne amatører. Det er veldig, veldig langt fra et leketøy tromme-maskin ; men det gir oss mest musikalsk glede vi har hatt på lenge.

En tjeneste

Alive Drumming sin back-end servere gjøre sekvensering og lydproduksjon, og leverer det ferdige spor til den mobile enheten. Dette er ikke den tilnærmingen tatt av andre tromming apps der alt er i app, enten ved hjelp av skreddersydde sløyfer eller bruker iOS’ General MIDI lyder. Dette betyr Alive Drumming løsning betyr i utgangspunktet har brukeren venter på nedlastingen å fullføre, men dette tillater høyere kvalitet og et større utvalg av lydspor fra serveren.

Musiker-vennlig design

Den brukeropplevelsen er “performance-vennlig” vedta standard iOS-funksjoner som tabeller i stedet for esoteriske utforming og sekvense grensesnitt. Det har blitt designet for å være enkel å bruke av musikere for musikere. Å ha et enkelt grensesnitt for å spesifisere et spor er viktig å musikere fordi vi spiller nye låter hele tiden og ønsker ikke å kaste bort spilletids sekvensetrommelooper – så sant dette er at jeg mistenker de aller fleste musikere aldri gjøre sekvens tromme looper – det er for mye arbeid og gir dårlige resultater. Men det er en helt annen prospekt med Song rytmespor hvor man tar mellom 15 til 30 sekunder for å angi et nytt spor, som gir en flott lyd backing.

Det er det samme musiker-vennlig tilnærming med spilleren. Det er viktig å musikere, enten utføre eller praktisere, at spilleren er enkel å bruke – les store knapper – og det er så mye mer nyttig å ha seksjonsinndelingen av sporet vises i stedet for et album cover. Til slutt, musikere trenger setliste anlegg integrert med spilleren. De må være i stand til å bestille sine spor, legge til og fjerne spor på tvers av flere set-lister. Dette er kjernefunksjonene som skiller en musiker behov som i generelle musikkelskere. Disse aspektene kombinert gjør denne App døde lett for musikere å forberede, øve og utføre setlistene av disse sporene.

Konkurransen?

Dette er en veldig ny type App men la oss vurdere alternativer til Song rytmespor .

arbeidsstasjon produkter

Lignende høykvalitets lyd, Total fleksibilitet, høyere innkjøpsprisen, mindre Convenience.

Anskaffelse og læring avansert arbeidsstasjon verktøy for profesjonelle musikere til å skape høy kvalitet backing musikk. Dette har lignende flott lydkvalitet med flere funksjoner og fleksibilitet, men også vil ta betydelig lengre tid, si rundt 30 minutter, for å opprette et nytt spor ved hjelp av sekvensering programvare, gjengi den, merke den og overføre den til en mobil enhet. Du får i komposisjons funksjoner og fleksibilitet, men taper på bekvemmelighet – spesielt i setlistene og spiller.

Andre Mobile Drumming Apps

Lavere kvalitet, lavere pris, ulike Convenience

Det er litt av en rekke Drumming Apps med mange funksjoner og fasiliteter. De er som regel rimeligere, men ikke leverer på samme måte. Her er en som er nærmere Song Rhythm Tracks bruk-saken.

Session Band Trommer

Dette App tar sikte på en lignende forslag – god kvalitet trommel støtten med en mobil grensesnitt, men det kommer til kort i å levere både (i) av høy kvalitet rytmisk musikk backing og (ii) et passende grensesnitt. Brukergrensesnittet er basert på visuell sekvensering, spesielt for oppgaven. Dette er en forbedring å måtte bruke en arbeidsstasjon basert sequencer og overføring til den mobile enheten, men jeg mistenker er fortsatt for komplisert og vil fortsatt være en barriere for å komme for mange musikere. Som man har å sekvensere spor, er det absolutt mer tungvint og langsommere å bruke enn Song rytmespor . Også er det ingen reell setliste anlegget, og jeg tror ikke det leverer nok på engasjerende, realistiske tromming. Det er dog mindre kostbart at Song Rhythm løpebaner med lavere startkostnad og ingen grense for sporene kan man sekvens.

Mobil Midi Musiker Song Apps

Lavere kvalitet tromming , selvstendige, flere fasiliteter

Det er andre mobile apps for musikere som sang-baserte som har tiltrukket dedikerte tilhengere. iRealPro og Sentralt, er to slike.

iRealPro

Dette er en velfortjent populær app, men sannsynligvis ikke vanligvis ansett i form av rytme-bare backing musikk. Det gjør en god jobb med å administrere setlistene, har en brukerskapte bibliotek av låter, noe som ofte betyr å utarbeide en melodi er svært effektiv (via oppslag). Dens styrke er i å få en komplett multi-instrument akkompagnement (rytme og harmoni) til kjente melodier komplett med en på skjermen akkord-ark med den melodien som er sporet som sangen utvikler seg. Det sannsynligvis er basert på midi-teknologi og gir gode fasiliteter for å balansere mix. Denne blandingen kan justeres for å ha den eneste rytme delen.

iRealPro har god lydkvalitet for sin pris, men det er ikke mange rytmer å velge mellom, og tromming kun audio-kvaliteten er egentlig ikke det. Det er imponerende på første møte det, men etter en stund høre den samme trommer looper over og over mister glansen. Dette gjelder særlig hvis bare spiller rytmisk akkompagnement i stedet for en full ‘combo’ som iRealPro gjør lyder mer imponerende på en fullstendig blanding enn rytme-bare spor. Hvorfor er dette rytmisk lyd mangler sammenlignet med Song rytmespor ? iRealPro er et program med et begrenset utvalg av lydlooper. Jeg hører ikke forskjellige sløyfer blir brukt til ulike tempi av samme rytme. Jeg hører ikke den menneskelige varianten som gjør tromming levende, og jeg hører ikke virkelig flott tromming som man gjør med Song rytmespor . Dette spiller ingen rolle med rytme, fordi dette er ting vi forventer av ekte musikk. iRealPro  har en stor følgende for en billig verktøy for å bistå i å lære nye låter; Song Rhythm Tracks egentlig spiller i et annet marked. Det handler mer om å nyte å spille for et stort utvalg av høy kvalitet rytmisk akkompagnement mens læring og utføre låter.

songster

Det er andre mobilbaserte Midi Apps men ingenting vesentlig nytt når de vurderer høy kvalitet rytmisk backing med et praktisk grensesnitt. Songster er en konkurrent av iRealPro med en litt annerledes marked og lignende resultater. Det er andre trommer spesifikke programmer, men de alle faller ned i form av leveranser realismen, spenning og bredden av Song rytmespor ‘lydkvalitet oppnås ved å være serverbasert. Hva er servert er komplette høykvalitets spor allerede optimalt sekvensert og audio utviklet før de blir levert til sluttbrukeren. Ingen sekvensering eller lydteknikk skjer på mobile App. Det rett og slett velger, forespørsler og spiller sporene.

Konklusjon

Song Rhythm Tracks er en ny type produkt for virkelig høy kvalitet rytmisk backing som er praktisk å velge og spille. Du kommer ikke til å bli lei av disse backing spor. Du er ikke nødt til å sekvensere noe. Du vil finne at spilleren og setliste brukergrensesnittet oppfordrer fortsatt bruk. Du vil komme til å sette pris form av dine sanger mer, og du kan inkludere disse sporene i egne enkle og utgivelsene. Ikke la deg skremme av erfaringer med mobile tromming Apps. Song rytmespor er noe annerledes.

Enten du lære en ny låt, jamming, gigging eller kutte siste album, denne Song rytmespor gir en løsning.

Sjekk ut prøver av lyden på Alive Drumming prøvene side

Sjekk ut disse artiklene fra Alive Drumming som gir ytterligere innsikt i tankegangen bak produktet –

Hvordan å øve, så hvordan å jamme

Når skal jobbe på rytme?

Hvorfor songform med rytmespor?

Last Song Rhythm Tracks AppApple App Store

Prøv Alive Drumming sampler app er å prøve tidligere arrangert spor av populære låter. Det er så lett å bruke programmet til å justere disse til din praksis og resultatkrav. Alle de sampler apps er de samme Song rytmespor app, men med de medfølgende prøvespor.


Songform ” refererer til levende Drumming identifikasjon av en sang form, hentet fra en trommer perspektiv av sammensetnings strukturen av en sang. I tillegg til å vedta navn for vanlige former som 12-bar blues og 32-bar AABA introduserer Alive Drumming sin pinne notasjon for å beskrive en sang form. Stick notasjon er bare en liste av seksjonslengder i barer adskilt med en vertikal strek, ‘|’, eller en skråstilt bar, ‘/’, hvor det følgende avsnitt er en bro.


Også publisert på Medium .