drummer AJAZZGO2017

Disse Song rytmespor høres helt flott, gjør de ikke?

Dette er en av de hyppigste tingene jeg hører. Den store lydkvaliteten ofte kommer som overraskelse, kanskje på grunn av den utbredte kjennskap alle har med ‘ Midi Drum Machines ‘, som ikke tilfredsstiller på samme måte som Song rytmespor .  Midi trommemaskiner og Song rytmespor er to svært forskjellige produkter; vi oppsummere sine forskjeller i sammenligningen nedenfor.

The Song Rhythm Tracks Way

Song rytmespor
Song rytmespor

Her er de tre viktigste årsakene til hvorfor vi mener disse sporene er så flott å jamme til, til gig til, og å kutte poster til.

One – Stor Opptak av store Drummers – Song rytmespor arrangeres fra forsiktige studioinnspillinger av gode trommeslagere.

De er  ikke  konstruert fra midi-filer passer sammen “samples” fra enkle tromme treff å danne en mekanisk stil, men heller  flere lengre skjema fulle innspillinger  av topp studio trommeslagere, som varer fra opptil 8 barer i en tid der du hører subtile trommevirvler, variasjoner i ride cymbal kraner, komplekse fyll og mer. Den rytmiske stilen kommer fra dyktige trommeslagere som er svært erfarne i  bestemt stil være det Reggae, Salsa, Bossa, Rumba, Tango, Rock, Country, Jazz, Pop, Celtic, Bønn og lovsang, Blues og mye mer!

To – Det er naturlig variasjon svaie over gjentas .

Det er en rekke innspillinger av alle aspekter ved å spille, fyller, post-fills, skudd og flere er tatt og selektivt valgt mens sekvensering og engineering endelig lyd. Dette gir naturlig variasjon man får med trommeslagere. Det bidrar til å hindre tromming bli monotont og repeterende.

Tre – Ordningen alltid stave ut deler av sangen form.

Dette kan ha en større bidrag enn man kunne forestille seg. Det er hva ekte trommeslagere gjøre , men tromming programvare sjelden gjør. Tromme indikerer

  1. Når du er tilbake til ‘toppen av skjemaet’ igjen
  2. Når seksjonene er slutt og begynner på nytt
  3. Når du spiller en bro seksjon
  4. Enten du spiller en middel kor eller alternativt den første eller siste refreng. Dette ikke bare hjelper deg å holde plass mens du spiller, men det gjør hele opplevelsen så mye morsommere å lytte til, eller spille sammen med, så vel.

Alt dette tar mye av grundige forberedelser, konservering, stor lagringsplass, og avanserte algoritmer. Vi føler at dette ikke kan oppnås på mobile enheter selv som er grunnen til vår løsning innebærer nettskytjenester som jobber med mobile App.


Comparison – Midi trommemaskiner og Song rytmespor

midi trommemaskin
midi trommemaskin

Audio Generation

Midi Drum Machines -  Lyd er generert fra maskinen ‘spiller’ sammen individuelle drum ‘treffer’ med varierende intensitet . Maskinen er effektivt å ta plassen til trommer og til en viss grad, trommeslager.

 

 

Song rytmespor
Song rytmespor

Song Rhythm Tracks  -  Lyd er generert fra flere lange opptak av talentfulle artister . Disse opptakene kan være så mye som 8-barer lang med gjentakelser ved hjelp av alternative opptak for å gi variasjon.

Source of Rhythm

Midi trommemaskiner -  Hver rytme kommer fra en algoritme spesifisere hvilke trommer blir rammet når i baren. Hver rytme kan parametriseres ved tempoet, lineært økende og avtagende med letthet. Ikke desto mindre, lyder den mekaniske lød rytme mindre og naturlig som tempoet varierer videre fra normen for rytmen.

Song Rhythm Tracks  -  Hver rytme kommer fra langformat kunstnerens innspillinger . Hver av disse er registrert på flere tempi hvor trommeslager naturlig endrer stilen av tromming å passe tempo, varierende intensitet og plassering av treff i baren for å passe tempo og stil. Effektivt, er hvert tempo innspilling en unik rytme , enskjønt stilistisk relatert til de på de andre tempi.

Audio Format

Midi trommemaskiner -  Den  maskin  genererer tromming lyd i  sanntid . Mange  maskiner  tillate et lydspor som skal genereres, men sjelden gjør de gir gode setliste fasiliteter for disse lydfiler, så det er ikke deres fokus.

Song Rhythm Tracks  -  Alive Drumming leverer høykvalitets MP3 lydfiler som er kategorisert og styres innenfra mobile applikasjoner med gode setliste fasiliteter og gi en god musiker spiller .

minne~~POS=TRUNC

Midi trommemaskiner -  Bare en liten mengde av datamaskinens minne er nødvendig for å holde lyden av tromme treff som ofte effektivt komprimert. Apps generelt har et lite minne fotavtrykk i tillegg.

Song rytmen sporene  -  De kilde lydopptak er store krever mye lagringsplass. Det er også en mange av dem. Alive Drumming butikker disse innen Cloud Servers hvor avanserte programmer genererer  Song rytmespor , levere dem til de mobile apps.

rytmiske Styles

Midi trommemaskiner -  Disse er foretrukket av de bekrefter de mekaniske, svært vanlige høres trommer. Denne lyden har gytt nye musikksjangre.

Song Rhythm Tracks  -  Song rytmespor er foretrukket av de som liker lyden av virkelige trommeslagere, tromming på trommer og artisteri oppnås ved disse musikerne bruke ekte perkusjon og trommer instrumenter.

Hva brukerne er ute etter

Midi trommemaskiner -  Brukere av  Midi Drum Machines  ofte bekrefter den visuelle skjønnhet maskinen selv og ‘tromming’ fasiliteter de har. Maskinene bli en ‘ ny type tromme å spille ‘, og de elsker sine maskiner så mye som noen instrumentalister.

Song Rhythm Tracks  -  Brukere av  sangen rytmespor  ikke er interessert i å spille Midi Drum Machines, eller sannsynligvis ekte trommer heller. De ønsker å dra nytte av flotte lød rytmisk backing spor som passer låtene de spiller , og med et minimum av innsats. De vanligvis foretrekker en diskret enhet som fungerer pålitelig, effektivt og med stor ergonomi, spesielt i ytelse. De vil ha de beste kvalitet, ytelse-klar backingspor .

bruksmåter

Midi trommemaskiner -  Brukere av  Midi Drum Machines  ofte bruke den som en ‘ avansert metronom ‘ og ofte improvisere sammen til en 4-bar uendelig loop. 4-bar og en gang 8-bar setninger ofte vises visuelt innenfor maskin med fasiliteter for å spille og sløyfe alternative setninger.

Song Rhythm Tracks  -  Disse er backing musikk for praksis og ytelsen  fullt ordnet, komplett  Songs  (vokal eller instrumental). De høres delvis så stor fordi du hører  formen  av sangen i rytmisk backing, akkurat som du gjør med ekte trommeslagere . Dette er ikke bare en lengre form enn en 4-bar sløyfe, men det er mer struktur i tillegg, sammen med anordninger, inkludert innføring seksjoner, mellom kor, broer og mer. Ordningen er alltid synlig – spesielt under avspilling der du kanskje trenger en påminnelse.

Tilgjengelighet og formater

Midi trommemaskiner -  Det er mange Midi trommemaskiner tilgjengelig på mobile og stasjonære plattformer og dedikerte fysiske maskiner, med ulike fasiliteter, ofte som spesialiserer seg på spesielle rytmiske stilarter.

Song Rhythm Tracks  -  Det er en  sang rytmespor service  som gir alle de ulike rytmer og arrangement Smarts. Det er rundt 4000 å velge mellom når alternative tempo og besetninger blir vurdert. Foreløpig apps er tilgjengelig på Apple iOS-plattformen med Android og web-plattformer blir levert snart. Alle iOS Apps har nøyaktig de samme fasilitetene og kan få tilgang til hele Alive Drumming katalog.