Every musicians view

Vi oppsøkt noen meninger fra sosiale medier. Det er alltid interessant å se hvordan andre ser Song rytmespor. Se hva du tror.

No.1 for musikerens Usability

      Ethan – Kyoto, Japan. Saksofonist. Spiller pop, rock, blues, jazz, bop, ballader, alt egentlig

avatar

UMIDDELBAR musiker brukervennlighet.    Hva er annerledes med dette programmet er at det gjør det mulig for den gjennomsnittlige fyr, med svært liten innsats, for å spille sine sanger til svært engasjerende arrangert rytmespor. Jeg har prøvd mange av dem, og jeg har ikke kommet over noen annen app som kommer nær det. Dette programmet kombinerer en musiker spiller, en setliste leder og arrangør i en app. Det er veldig raske til å velge ordninger og deretter kan du sette dem inn i setlistene og holde endre og endre rekkefølgen på listene som sett utvikler seg. Nå har jeg bare ta min sax’ og min mobiltelefon og enten spille en setliste eller raskt søke og finne spor som jeg går gjennom mine bøker av bly ark. Hvis jeg ikke har et spor for en melodi, et minutt senere vil jeg ha, og vil trolig være å spille det. For meg er det ikke noe annet som har denne typen umiddelbar musiker brukervennlighet.

Maverick og en sann Innovator for den praktiske musiker

          Sandra – Perth, Australia. Spiller gitar. Liker folkemusikk.

Avatar1

TRUE INNOVASJON. Hva kan jeg si som ikke allerede er sagt? Bare kanskje at dette programmet er en sann innovatør. En Maverick kan du si. Det ser ut til å gjøre alt annerledes. Det var ikke det jeg hadde ventet, men nå er alt annet jeg har prøvd virker overflødig. Hva gjør du virkelig ønsker å gjøre? Å spille med blinkende lys – later til å bli trykket ekte trommer? Eller for å få en MP3-fil som er en profesjonell kvalitet backing spor til en sang du spiller? Det, tror jeg, er innovasjon. Det er hva du får her. Det er som en krysning mellom den ‘Music’ App og en musiker backing-track tjeneste. Du velger sporet du vil og Alive Drumming serverne du får det. Da har du mye mer musiker vennlige setlistene og spiller enn du får med ‘Music’ App. Spille blir en ekte glede i stedet for kampen. Det er hva alle av oss musikere ønsker. Vi ønsker å spille våre instrumenter og har stor rytmisk backing med et minimum av oppstyr og bry. Det er det denne App leverer. Sann innovasjon for musikeren.

Trommemaskiner fungerer ikke ende-til-ende. De er ikke resultat klar

      Eloa – Brasil. Gitar, synger. Loves conga, timbales, bongos og claves. Spiller og synger bossa nova, jazz samba, merengue, Lambada 

avatar2

ELSKER DETTE APP !!    Aldri sett noe lignende. Trommemaskiner ikke klippe det, selv de med noen gode lød rytmer. Ingenting annet fungerer godt ende-til-ende-i å gi rytmiske backingspor til sanglisten. Det nærmeste jeg har sett til denne App er de applikasjoner som har den fulle noter, backing spor og er sang basert. Du kjøper ark-musikk og backing musikk for en sang. De er OK, litt dyrt og ikke alltid har sangen, eller arrangement av sangen, som du ønsker å bruke. De kan være litt klumpete også, og rytmene pleier ikke å være veldig bra av seg selv. Dette App er så mye bedre for meg fordi (i) rytmene er fantastisk, (ii) det spiller ingen rolle om de ikke har din sang, kan du ordne det selv, rett og slett, og (iii) sporene starte billig og få billigere jo mer du bruker App. Hvorfor det? Jeg har funnet jeg ofte bruker de samme rytmer og sangformer. Når jeg velger akkurat den samme kombinasjonen for en ny sang App gjenkjenner det har den allerede, og ikke laste det ned igjen. Det er et annet spor navn i App med en annen tittel, men App må vite det kan bruke samme lydfil. Smart. Det er ogsåperformance-klarså langt som setlistene og spiller go. Så jeg bare bruke denne appen, og det er raskt og pålitelig for meg i løpet ytelse. Helt elsker dette programmet.

En unik arrangør gir mye rytmisk støtte for lite pris

      Kupert – Tokyo for nå. Spiller gitar og piano og synger. Liker latin og klassisk rock og pop

avatar3

Hundrevis av flotte rytmer. Jeg finner dette programmet ganske unik i sin tilnærming til å arrangere. Det er ikke den mest omfattende arrangør tilgjengelig, men det er unikt i sin enkelhet. Det virkelig tillate noen ganske enkle måter å arrangere et spor fra bare passer på sportittelen for å velge en velkjent sang form. Du kan selv legge inn sangformer ved hjelp av “stick notasjon” (se deres hjemmeside eller de innebygde hjelpeskjermer). Du da få en ordning basert på sectional strukturen i sangen med alternativer for introer og avslutninger i tillegg. Dette fungerer overraskende bra å gi et spor som virkelig beskriver de delene av sangen, inkludert broer og middel refreng også. Det er mye rytme støtte for svært liten innsats og kostnader. De høres veldig bra også. For mange låter, det er alt du trenger, men for noen låter kan du også ønsker tromme pauser eller forskjellige stiler av trommer gjennom hele sangen. Det er ikke hva Song rytmespor gjør – ennå ikke likevel. Jeg har hørt at de jobber med å innføre pauser akkurat nå (nå levert i utgivelsen 3,0). Likevel, det har aldri vært enklere eller raskere trommerytme arrangør som dette, og spilleren og setlistene gjøre det mer anvendelig enn noe annet.Jeg elsker de hundrevis av flotte rytmer.

Profesjonelle kvalitetsresultater, en enkel tilnærming med bærbar bekvemmelighet

      Ron – LA, USA. Spiller gitar, munnspill, piano og trommer. Liker country, rock, jazz og blues

avatar4

PROFESJONELL og brukervennlig.  Dette App er utrolig. Jeg er helt undervurdert hvor bra det er. Kvaliteten på backingspor er virkelig profesjonell – profesjonell, talentfull tromming, profesjonell lyd, faglige arrangementer. Sammen med det, har jeg aldri hatt en app som dette før der er fungerer så godt å holde alle sporene i en tabell, og være i stand til å organisere dem i play-lister. Du kan også spille hele listen over låter med ett tastetrykk. Utrolig. Jeg kan fortsatt ikke komme over at det ikke er noe annet igjen å gjøre. Det fungerer bare flott! Det er 4 inkludert “fabrikken” spor som er OK. The Jazz og Blues Sampler app har 23 anstendig låter inkludert. Dette er godt å evaluere app, men den virkelige kraften kommer med å bruke den til å arrangere dine egne sanger / spor. Det er ingenting enklere enn dette. Du vil ikke tro det. Jeg har laget noen av mine egne ordninger med 10+ refrengene som er hvordan vår gruppe spiller. Jeg bære den rundt med meg på min iPhone, og ha den på en gammel iPad også, noe som er bra for vår jamming. Fortsatt fungerer på den gamle iPad. Ikke noe problem med hastighet. Bare start med  [ Jazz og Blues Sampler] app og deretter legge til sporene du vil senere. Det er 1000 av rytmer å velge mellom – gode også. Det er ingenting annet der ute noe som dette App – det er ingenting som dum MIDI * dumme * maskiner. Det er ekte kvalitet, profesjonell og brukbar. Anbefalt.

En diskré lurer på er en ulv i fåreklær med ultimate brukervennlighet

      Wendy – Firenze, Italia. Spiller gitar, og klarinett. Liker klassisk musikk og klassisk populært, folk, latin, jazz og blues, spesielt på klarinett!

avatar5

Ulv i fåreklær.  Min erfaring er lik den andre plakaten. Dette App, ved første øyekast virker kjedelig og uinspirerende, men det er en ulv i fåreklær. Det er selve essensen av understatement – som Braun eller B & O. Ingen blinkende lys. Ingen gimmicker. Bare flott design og en TOTAL revurdere når det gjelder brukervennlighet. De backing spor er den best tenkelige og klar i løpet av kort tid. De virkelig høres ut som en trommis er å spille selve sangen. Jeg vet ikke hvordan de oppnå det uten å vite alt om sangen. Det er nifst.

Jeg har prøvd andre musikk generasjon programmer for å få backing spor, med svært begrenset suksess. Jeg gir alltid opp med dem på slutten fordi de tar opp så mye av din tid og ikke lyd som inspirerende uansett. Det er ikke slik med disse Song rytmespor. 30 sekunder topper og de høres bare flott. Ingen blindgjengere. Organisering og avspilling av sporene er ikke sagt så mye, men det er strålende, og så diskré. Du trenger ikke å bruke en annen spiller. Den innebygde spilleren er en ‘musikere’ spiller – store knapper, kvalitet hastighetsvariasjoner som vedvarer til neste spill. Her er en annen stor ting som ikke er nevnt veldig mye. Du kan alltid se ordningen på skjermen, slik at du vet hva du skal spille sammen med. Og det er i musiker språksom er akkurat det du ønsker. Flott. De fleste av mine låter jeg har ikke måtte ordne som jeg har funnet en å bruke den innebygde søkefunksjonen. Jeg har arrangert et par selv, og det var så lett. Det er egentlig ikke noe annet som dette. Super enkelt å arrangere. Flott lyd. Total Statement. Jeg bare elsker det – selv på min iPod Touch! Jeg spiller mye latinske rytmer og de har dem alle. Og de høres så autentisk. Jeg anbefaler denne App til folk som bryr seg om musikk og lyd, og er ikke ute etter et blinkende lys-leketøy, men snarere noe som vil tilfredsstille for resten av livet. Ekte Kvalitet er så sjeldne, men dette er en ulv i fåreklær.

En musiker er arrangør som snakker ditt språk

      Ele’ – Melbourne, Australia. Spiller piano. Som jazz, blues og latin. 

avatar6

En musiker arrangør– Det er det jeg kaller dette App. Hvorfor? Fordi problemet med alt annet jeg har sett er at vi musikers bruke ett språk når vi snakker om våre arrangementer og App snakker alltid et annet språk. Når du setter deg ned med din kompis musos og noen ringer en melodi, hva sier du? Du kan si la oss spille dette eller den melodien, og hvis du har alle spilt det sammen før alle vil vite hvordan det er ordnet. Men hvis det ikke er en låt du har alle spilt sammen før, hva da? Jeg forventer at lederen vil kalle tempoet for å brukes – middels rask si, og kanskje den følelsen også – Bossa eller Reggae eller hva, og om det vil være en intro eller du gå rett inn fra toppen. Du kanskje enig antall refrenger da også, og kanskje den rekkefølgen av soloer også. Vel, det er det er slags språk du ønsker fra dine backingspor også. Du ønsker å vite om det er en intro og i tilfelle hvor lenge det er. Du ønsker å vite hvor mange refreng, så du bestemmer deg på soloer etc. og du ønsker å vite om tempoet og rytmisk stil. Det er den type informasjon du får med denne App, og det er hvordan du ‘arrangere’ sporene også – i musiker språk – ikke i blinkende lys og rare kontroller – bare vanlig engelsk musiker ordning språk. Når du blar gjennom listen over sporene, har hvert spor sin ordning stavet ut som det, for eksempel – 8-barer intro, 6 refreng av 16-bar tune med en 4-bar slutter å bruke Det er den type informasjon du får med denne App, og det er hvordan du ‘arrangere’ sporene også – i musiker språk – ikke i blinkende lys og rare kontroller – bare vanlig engelsk musiker ordning språk. Når du blar gjennom listen over sporene, har hvert spor sin ordning stavet ut som det, for eksempel – 8-barer intro, 6 refreng av 16-bar tune med en 4-bar slutter å bruke Det er den type informasjon du får med denne App, og det er hvordan du ‘arrangere’ sporene også – i musiker språk – ikke i blinkende lys og rare kontroller – bare vanlig engelsk musiker ordning språk. Når du blar gjennom listen over sporene, har hvert spor sin ordning stavet ut som det, for eksempel – 8-barer intro, 6 refreng av 16-bar tune med en 4-bar slutter å brukedennerytmen ved attempo. Det er fornuftig for meg og andre musikere, og er den slags språk som ville bli brukt mellom oss som vi spiller sammen. Det er derfor jeg kaller dette app en “musiker arrangør.


Song rytmespor

Song rytmespor
Song rytmespor

Song rytmen sporene er en ny type av bakside styr består utelukkende av rytmisk underlag (ikke melodi eller harmoni) anordnet til den musikalske formen av sangen – som “songform”. Disse sporene er komplette forestillinger som man får fra en profesjonell trommeslager. De har en teller-i, innførende seksjonen, kor og karakteristiske avslutninger, innrammet av fyllinger som viser hvor seksjonene starte og avslutte. Selv musikalske broer og middel refrengene har høyere intensitet eventuelt til stilen. Alt er så lettvint ved å gjøre unna med den tradisjonelle arrangør grensesnitt. Man kan velge et spor på under 30 sekunder – under 15 sekunder når man får taket på det.

Appens spilleren har tempo justering og et anlegg for å sekvensere sporene for gig eller jam session. Det er for musikere på alle nivåer. Nye musikere bruke App for å gi et akkompagnement til sanger. De får en rytme som er sympatisk, slik at de lærer å holde tiden, komme inn i sporet og internal sangens musikalske struktur – Alt dette mens du nyter engasjerende og inspirerende rytmer. Gigging musikere katalogisere sin støtte til setlistene og bruke den til å veilede ytelse. Ha kvalitet rytmisk backing, med en setliste studio og musiker spiller,  alt i en app er så praktisk en finner seg selv ved hjelp av denne rytmisk backing mer og mer.

Song rytmespor er virkelig høy kvalitet rytmisk backing som er praktisk å velge og spille. Du kommer ikke til å bli lei av disse backing spor. Du er ikke nødt til å sekvensere noe. Du vil finne at spilleren og setliste brukergrensesnittet oppfordrer fortsatt bruk. Du vil komme til å sette pris form av dine sanger mer, og du kan inkludere disse sporene i egne enkle og utgivelsene. Ikke la deg skremme av erfaringer med andre mobile tromming Apps. Song rytmespor er noe annerledes.

Enten du lære en ny låt, jamming, gigging eller kutte siste album, denne Song rytmespor gir en løsning.

Sjekk ut prøver av lyden på Alive Drumming prøvene side

Sjekk ut disse artiklene fra Alive Drumming som gir ytterligere innsikt i tankegangen bak produktet,

Hvordan å øve, så hvordan å jamme

Når skal jobbe på rytme?

Hvorfor songform med rytmespor?

Last Song Rhythm Tracks App Apple App Store

Prøv Alive Drumming sampler apper å prøve tidligere arrangert spor av populære låter. Det er så lett å bruke programmet til å justere disse til din praksis og resultatkrav. Alle de sampler apps er de samme Song rytmespor app, men med de medfølgende prøvespor.Også publisert på Medium.