illustration sax AndySnitzer

Denne uken Alive Drumming lanserte sin første ‘Sampler’ utgave av ‘ Song rytmespor (SRT)’ iOS-app, den “ Jazz og Blues Sampler “.


 

Jazz og Blues Sampler har de samme fasilitetene som standard-appen, men kommer forhåndsinstallert med 20+ Jazz og Blues vilkår og en bevilgning på 4 nedlastinger for dine egne ordninger (mer er tilgjengelig via In-App Innkjøp). Dette gir en mulighet til å prøve noen arrangementer av disse velkjente standarder før du bruker App for dine egne ordninger. Det er det samme app med de nyeste grafikk og fasiliteter.

Stopp pressen – Gratis for en begrenset periode!

Alive Drumming har nettopp redusert denne App pris til ‘gratis’ for et begrenset tidsrom etter som den returnerer til full pris. Dette er en flott mulighet til å prøve ut denne Forkyn rytmespor arrangør uten kostnad. Prøv Jazz og Blues standarder og ordne noen flere spor for hva låtene du spiller for tiden. Det finnes et stort utvalg av autentiske rytmer fra dyktige kunstnere på tvers av mange sjangre i tillegg til Jazz og Blues.